Cena €1.98 €4.11

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Svītrainu Vadītājs ir anti slīdēšanas funkciju.Tas var novērst visu kopējo izmēru bojāts vai lobīta skrūves.

*Skrūvgriezi biti ir magnētisms, to var noķert skrūvi viegli un ātri, un noteikt to, lai novērstu urbis slīdēšanu un uzlabotu darba efektivitāti.

*Šie skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, pieņemt papildu leģēta tērauda, indukcijas cietēšanas; Tas ir liels nodiluma izturība, anti-ietekme, grūts un izturīgs

*Viegls svars, maza izmēra un kompakts dizains.Jūs varat ņemt to ar jums, un lietot to mājās, telekomunikāciju, automašīnu vai mehāniskās labiekārtošanas darbi.

*Piemērota vispārējā izmēru un visu veidu sadalīti biti.Universālā chuck, kas ir piemēroti vairumam elektrisko rokas urbji.Noņemt sadalīti skrūves vai urbt caurumus solis.

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: Non-Slip Krusta Skrūvgriežu daļas

Materiāls: Sakausējuma Tērauda

Krāsa: Balta, Pelēka

Magnētiskā: Jā

Kāta diametrs: 6.35 mm (1/4 Collas) Hex

Skrūvgriezis Bitu Tips: PH2

Pēc izvēles Garums: 25mm, 50mm, 65mm, 70mm, 90mm, 127mm, 150mm

Piemērots: Uzlādējams urbi, Elektriskās rokas urbjmašīnas, Rokas urbi, Vēja partijas

Daudzums: 1gab.

Paketē Iekļauts:

1 × Neslīdoša Krusta Skrūvgriežu Daļas

Piezīme:

1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas.

2. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

3. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: VIBRATITE
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kershaw 7105 MPT M4 Asmens T-galvas pusi zoba aviācijas alumīnija sakausējuma rīkoties ar Salokāmo Kabatas Nazi Izdzīvošanas Instruments
€43.74 €30.62

(kershaw 7105 mpt m4 asmens t-galvas pusi zoba aviācijas alumīnija sakausējuma rīkoties ar salokāmo kabatas nazi izdzīvošanas instruments kopējais garums: 21.2 cm asmens garums: 8.5 cm slēgta garums: 12.4 cm asmens platums: 3.1 cm (platākajā) asmens biezums: 0.41 cm cietība: 59-60hrc asmens materiāls: d2 roktura materiāls: aviācijas alumīnija sakausējuma,)

Izskatās arī
19-In-1 Skrūvgriežu Komplekts Datoru Apkopes Instrumentu, Kā Parādīts Sešstūra S2 Partijas Vadītājs
€19.17 €16.10

(rokturis ir izgatavots no mīkstas gumijas pikseļi, kas ir ērti, neslīdoša un izturīga. piemērots visbiežāk krustu, iešķeltu, plūmju, skrūvēm un kvadrātveida aizdari, izmēri. piemērots uzstādīšana, apkope un remonts; automobiļu daļas, biroja iekārtas, elektroniskie izstrādājumi, mēbeles, datori, zāles pļāvēji un elektroierīces. asmens un urbis ir izgatavoti no augstas izturības)

Izskatās arī
Mikro RTS Tech Kaujas Nazis Troo Sērijas 7CR17 Asmens Alumīnija Sakausējuma Rīkoties Āra Kempings Self Defense Kabatas Nazis
€54.85

(asmens garums: 9.5 cm asmens platums: 2.1 cm asmens biezums: 0.3 cm asmens materiāls: 7cr17 pelēkā titāna ar stonewashing ārstēšana.norādīja apstrāde-slīpēšana. roktura materiāls: alumīnija sakausējuma ar zaļo titāna apšuvuma. asmens tips: lēkt taisni svars: 250 grami (ieskaitot iesaiņojumu) piederumi: krāsu kaste, bezmaksas nazis noņemšanas rīks visu)

Izskatās arī
SK5 Tērauda rokas zāģu Dubultā Griezīgs Japāņu rokas zāģu Elastīga rokas zāģu Kokapstrādes
€16.08 €8.20

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes double-sided mazo rokas zāģu ar taisnu rokturi ir mazs un viegls, piemērots naudas sods griešana un sīkas detaļas darbiem. izgatavots no sk5 tērauda, un zāģēšana, zobi tiek apstrādāti ar augstas frekvences rūdīšana mašīna, un cietību var sasniegt hrc60-63 grādiem. labu izturību un stipru nodilumu.asumu griešanas)

Izskatās arī
Mini Āmuru Divreiz devās Dizaina Grupa Siksniņu Rokassprādze Advanced Hammer Rotaslietas Pulksteņi Remonta Rīku Apkopes Āmuru
€4.68 €2.33

(apraksts - maza izmēra un viegli veikt. - pieejams trīs izmēros, lai apmierinātu dažādas prasības. - mini āmuru, divguļamā devās konstrukcijas, metāla un gumijas, ir dažādas ainas.)

Izskatās arī
4 GAB. Keramikas Krusta skrūvgriezi Precizitāti Cirkonija Oksīda Dzīvoklis Punktu Iešķeltu Skrūvgriezi CD-15T/CD-20T/CD-25T/CD-100T Rokas Instrumentu
€8.91 €3.03

(funkcijas: *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *izgatavota no augstas precizitātes cirkonija oksīda, cietība ir super spēcīga *nav viegli valkāt, augsti siltumizolācijas, nav jēgas, nav magnētisko *piemērots augstfrekvences shēmas korekciju, izmantojot specifikācijām un apjomiem, atbilstoši dažādu veidu vidēja * induktivitāte, daļēji)

Izskatās arī
Flakons Crimper 20Mm Rokasgrāmata Pudelīti Rokā Crimper Lietošanai Ar 20 Mm Cemme Plombas, Crimper Capper Flakons
€54.18 €41.17

(flakons crimper 20mm rokasgrāmata pudelīti rokā crimper lietošanai ar 20 mm cemme plombas, crimper capper flakons veids: citi modeļa numurs: 20mm lietojums: tirdzniecības ražošana 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ražošanas jauda: 20-30 pudeles/min izmantot gofrētu 20mm diametra alumīnija, plastmasas vai pilnas alumīnija pārsegs caps off krāsa:melna materiāls:metāla izmērs:195*80*50mm iepakojuma)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Karstā Pārdošanas Skrūvgriežu Rokturi Bitu Turētāji 6.35 mm Hex Hroma Vanādija Tērauda Hex Adapteris Magnētisko Oranža
€1.08 €0.72

(funkcijas: *virsma ir pulēta un hromēts, kas efektīvi novērš rūsas un korozijas. *gumijas neslīdošu rokturi, ērtu saķeri. *magnētiskā savienojuma stienis, saites bitu nav viegli nokrist. *1/4 adapteris virsraksta, lai apmierinātu dažādas darba vajadzībām. *piemērota mēbelēm un sadzīves tehnikas remonts, utt. specifikācijas: produkta nosaukums: skrūvgriežu)

Izskatās arī
AT35 6PCS 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvgriežu daļas Turētāja Paplašinājumu Bārs Keychain Skrūves Adapteris Urbt Pārmaiņas (6 Krāsas)
€9.32 €8.76

([1/4 collas hex kāta skrūvgriežu daļas turētājs]ietver 6 gabalus 1/4 hex kāta roktura keychain pagarinājuma stienis ar karājas, sprādzes, savietojams ar lielāko 1/4 ātri hex rokturi un 1/4 hex kārbas un dažādi elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži un urbjiem. [spēcīgu & izturīga]ar urbi pagarināšanu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, var sasniegt maksimālu)

Izskatās arī
Metāla Grabber Pincetes, Satverot Sīkās Sastāvdaļas & IC Mikroshēmas Izturīga Rokas Instrumentu
€0.90 €0.67

(metāla grabber pincetes, satverot sīkās sastāvdaļas & ic mikroshēmas izturīga rokas instrumentu ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes ar grabber ir izgatavota no leģēta tērauda liešana. četru nagu dizains, nav viegli nokrist, kad satverot sīkām detaļām un čipu. izmantot uzņemt ic mikroshēmu sastāvdaļas, padara jūsu remonta darbu)

Izskatās arī
7.82" Kabatas Nazis Izdzīvošanas Taktiskais Saliekamais Nazis Augstas Cietības Āra Kempings VG10 Pārgājienu Medību Naži Pašaizsardzības Rīks
€31.61 €13.91

(pilns garums: 200mm asmens garums: 90mm asmens platums: 25mm asmens biezums: 3.4 mm svars: 140g (ieskaitot iesaiņojumu) asmens materiāls: 440c roktura materiāls:tērauds + vg10 roktura cietība: 58hrc 7.82 kabatas nazis izdzīvošanas taktiskais saliekamais nazis augstas cietības āra kempings vg10 pārgājienu medību naži pašaizsardzības rīks)

Izskatās arī
BM 15700 / 15600OR Raghorn Fiksētu Asmeni Medību Nazis 4" D2 rasas Punkts Asmens Āra Kempings Izdzīvošanas Kabatas Instrumentiem, Ar Apvalku
€62.55 €31.27

(pievērsiet uzmanību: lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.paldies par jūsu sapratni. mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.lūdzu, jūtieties brīvi)

Izskatās arī
Vīriešu Āra Portatīvo Salokāmo Nazi Augstas Cietības Izdzīvošanas Self-Defense Tērauda Militārās Taktikas Tūrisma, Medību, Zvejas Nazi
€28.62 €12.88

(loģistikas sekošanas informāciju var apskatīt šajā mājas lapā: www.17track.net kļūsti veikala sekotāji un baudīt 2% ekskluzīvas atlaides)

Izskatās arī
Sakausējuma Tweezer nemagnētiskiem Fine Tip Tweezer Apkopes Instrumentu
€14.62 €10.23

(funkcijas: ootdty pincetes tiek izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga sakausējuma tērauda, antimagnetic; sakausējuma pincetes ir 0,15 mm augstu tālrunis mātesplati lēkt līnijas remonta rīku; viņi izmanto lodēšanai remonts, vadu lodēšanu remonts mobilais mātesplati, pirkstu nospiedumu lēkt līnijas remontu mobilephone pcb metināšanai; laba izturība un cietība,drošs,ērts,izturīgs)

Izskatās arī
7 Gabali, Noņemams Ietekmes Skrūvgriezi Lieljaudas Rokasgrāmata Skrūvgrieži
€34.19 €20.51

(apraksts: izturīgs materiāls: šajā skrūvgrieži komplekts ir izgatavots no augstas klases materiālu, kas var izturēt ilgtermiņa lietošanai. iepakojuma kaste: ar skrūvgrieži komplekts ir aprīkots ar lodziņu, lai veiktu un uzglabāšanas, ērts un praktisks. vienkārša struktūra: skrūvgrieži komplekts ir vienkārši, jo struktūra, kas ir ļoti ērti lietot. smalks pulēšanas kuģiem:)

Izskatās arī
Universāls, Elektriskie Vadu apvalka Noņemšanas Knaibles, Precīzai Griešanas un Sloksņošanas Samazināt Vadi līdz 3,5 mm (Vara), 2,5 mm (Dzelzs) R9UF
€6.66 €4.06

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes šīs augstās kvalitātes elektriķa knaibles ir ideāls liekās vadi.izgatavots no vanādija tērauda, šīs knaibles iezīme izturīgas griešanas malu izturību. universāls dizains ļauj vadu pa daļām.robotu rokturis nodrošina drošu turiet, kamēr stieples griešanas spējas rokturi dažādu vadu izmērus. piemērots elektriķiem, diy entuziastiem,)

Izskatās arī
Rotaslietas Knaibles DIY Amatniecība, Frēzēšana Instrumenti Rotaslietu izgatavošana, Mini Knaibles, Vadu Griezēju Oglekļa Tērauda, Izturīga, Ilgstošu
€20.38 €14.87

(funkcijas: 6 1 bail pieņemšanas plier: tas ir 6 dažādu izmēru, lai jūs, 3mm, 4mm, 5mm, mm, 9mm, 10mm, jūs varat to izmantot, lai saliekt veidu vadi, un tas arī atbilstu, lai padarītu auskari, lēkt gredzeni, galva tapas, bail pieņemšanas; knaibles ir izgatavotas no augstas cietības oglekļa tērauda, un ir klāts ar niķeli, izmantojot precīzas liešanas tehnoloģija, padarot tās izturīgas un rūsas)

Izskatās arī
Skrūvgriežu Komplekts Durvju Skrūves Nomaiņa Ar Rūtiņu Gredzenu Doorbells Magnētisko Padoms Plastmasas Skrūvgriežu Rokturi
€2.79 €1.81

(funkcijas: *【bez piepūles gredzenu durvju apkopes] aicina mūsu skrūvgriežu komplekts ir īpaši izstrādāta, lai gredzenu doorbells, padarot to viegli nomainīt un mainīt baterijas, nesabojājot ierīces. *【materiāliem] aicina izgatavoti no augstas kvalitātes hroma vanādija sakausējuma tērauda, mūsu skrūvgriežu komplekts ir izturīgs, un kas būvēts, lai pēdējā. *【universāls, un)

Izskatās arī
14PCS Auto Auto Transportlīdzekļa Oil Seal Skrūvgriežu Komplekts O-Ring Blīvējums airētājs pats par sevi Noņemšanas Izvēlēties Āķis Daudzfunkciju Auto Instrumenti 160-260mm
€56.17 €36.51

(funkcijas: *1. robusta un uzticama: stabilu virsmu un skaidras instrukcijas, uzticamiem nozares standartiem. *2. plašs pielietojums: paredzēti rūpniecības, autobūves, hobijs un amatniecības izmantot. *3. videi draudzīgs materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiālu, augstas cietības un nav viegli valkāt. *4. drošu un izturīgu: var izmantot dažādus stiepšanās un marķējums)

Izskatās arī
Tvaiku Nosūcējs Noņemšanas Rīks 1/4", lai Riekstu airētājs pats par sevi Rīku DIY
€9.83 €5.99

(funkcijas: ootdty šī nosūcējs rīks ir regulējams, lai ietilptu kniedes, kas ir 1/4-collu 1/2-collas.(6mm līdz 13mm) viegli noņemt, ļaujot skavu uz leju, uz bojātas radzēm. bojāts nosūcējs 3/8 collu viegli noņemt ar vītni, norādot, rusted, atņēma 3 žokļu dizains, viegli darboties, ietaupīt savu laiku. specifikācijas: materiāls: nerūsējošais)

Izskatās arī