Cena €10.74 €15.34

Pilns apraksts

Zobenzivs portatīvo salokāmo nazi self-defense piegādes āra kempings saber augstas cietības sadzīves karstā pārdošanas nazi

Specifikācijas

  • svars: 125g
  • Veids: Locīšanas Blade Nazis
  • Atspere: no
  • Lock: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: aiboduo
  • Pilns Garums: 22 cm
  • Asmens Leņķis: ≤60°
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Roktura Garums: 13cm
  • Modeļa Numurs: JYKK
  • Asmens Garums: 9cm
  • Asu Asmeni: no
  • Roktura Materiāls: Koka
  • Biezums: 2.7 mm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Labās Puses Vītne Mirst M1 M2 M3 M5 M6 M7 M8 M10 M13 M14 M16 Metāla Pavedienu Rīku, Metriska Vītne Die
€4.36 €2.61

(labās puses vītne mirst m1 m2 m3 m5 m6 m7 m8 m10 m13 m14 m16 metāla pavedienu rīku, metriska vītne die apraksts: mirst forma: apaļa materiāls: sakausējuma tērauda izmēri: m3 nominālais diametrs: 1 augstums: 1 vītnes tips: 55 ° konusveida cauruļu vītnes darbības joma: manuāla modelis: m3 sistēma: metriskās precizitāte: m3)

Izskatās arī
Ligzda Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Bitu 1/4 Collu Double Devās 60-zobu Labošanas Rīks M9 Divpadsmit-stūra Skrūve 8mm Sešstūra Skrūvi
€8.18 €4.99

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas : ofseta sprūds gredzenu uzgriežņu atslēgas, termiski apstrādāta tērauda. ofseta konstrukcija palīdz novērst bruised un izgrebj dūres. ideāls, lai iegūtu grūti, lai sasniegtu skrūves un uzgriežņi. pilnībā atgriezeniska, ideāli piemērots dažādām lietojumprogrammām. 60-zobu sprūdrata ir ideāls šaurās vietās.viegli)

Izskatās arī
2GAB Nerūsējošā Tērauda Stiepļu Suka Krāsa Rūsas Noņemšanas Instrumenti, Metāla Pulēšanas Burring Tīrīšanas Birstes
€5.98 €3.59

(2gab nerūsējošā tērauda stiepļu suka krāsa rūsas noņemšanas instrumenti, metāla pulēšanas burring tīrīšanas birstes apraksts: projekta nosaukums: tīrīšanas suka materiāls: tērauda stieples, forma: nazis tipa, dzīvoklis amats: pulēšana krāsa: kā parādīts attēlā specifikācijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2. to)

Izskatās arī
Metāla Grabber Pincetes, Satverot Sīkās Sastāvdaļas & IC Mikroshēmas Izturīga Rokas Instrumentu
€0.90 €0.67

(metāla grabber pincetes, satverot sīkās sastāvdaļas & ic mikroshēmas izturīga rokas instrumentu ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes ar grabber ir izgatavota no leģēta tērauda liešana. četru nagu dizains, nav viegli nokrist, kad satverot sīkām detaļām un čipu. izmantot uzņemt ic mikroshēmu sastāvdaļas, padara jūsu remonta darbu)

Izskatās arī
2gab Vadu Vīšanas Rīku Oglekļa Tērauda Cable Stripper Premium Vadu Liekās Savienotājs Urbt Vadītāja Kabeļu Vīšanas Rīku Savienotājs
€17.81 €8.90

([premium oglekļa tērauda materiāls] šo vadu tinumu rīks ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, ar cinkotām virsmām, lai pagarinātu to kalpošanas ilgumu.tas ir labs sniegums un augsta precizitāte. [manual un drill driver] cable stripper un twister rīks var būt savīti manuāli ar divām skrūvēm vai izmantoti ar elektrisko urbi.tas ir piemērots sloksņošanas un grozīties no 2gab, 3pcs, 4gab)

Izskatās arī
1~10PCS neslīdoša Centrs Pin Perforators Uzstādīt 3/32" oglekļa Tērauds ar Augstu oglekļa Centrs Perforators Par Leģēta Tērauda, Metāla, Koka Urbšanas Instruments Metāla
€24.87 €17.40

(1~10pcs neslīdoša centrs pin perforators uzstādīt 3/32 oglekļa tērauds ar augstu oglekļa centrs perforators par leģēta tērauda, metāla, koka urbšanas instruments metāla apraksts: funkcijas: 1.šajā centrā perforators tiek izmantota, lai atzīmētu centrā punkts un parasti tiek izmantota, lai atzīmētu centrā caurumu, kā tas ir dziļurbuma. 2. perforators ir izmantoti, lai vadīt)

Izskatās arī
7 Gabali, Noņemams Ietekmes Skrūvgriezi Lieljaudas Rokasgrāmata Skrūvgrieži
€34.19 €20.51

(apraksts: izturīgs materiāls: šajā skrūvgrieži komplekts ir izgatavots no augstas klases materiālu, kas var izturēt ilgtermiņa lietošanai. iepakojuma kaste: ar skrūvgrieži komplekts ir aprīkots ar lodziņu, lai veiktu un uzglabāšanas, ērts un praktisks. vienkārša struktūra: skrūvgrieži komplekts ir vienkārši, jo struktūra, kas ir ļoti ērti lietot. smalks pulēšanas kuģiem:)

Izskatās arī
Praktiski Augstas Kvalitātes Pavisam Jaunu Skrūvgriezi Sintētiskās Plastmasas Torx Skrūvēm Skrūvgriezis Bitu 25 1 Skrūvgriežu Komplekts
€0.91 €0.61

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
Pārnēsājams Mini Asu Nazi Kabatas Nazis Kolekcija Nazis Keychain Kempings Nazis Āra no Kastes Nazis Dāvanu Self-Defense
€6.52 €0.45

(pārnēsājams mini asu nazi kabatas nazis kolekcija nazis keychain kempings nazis āra no kastes nazis dāvanu self-defense)

Izskatās arī
Multi-funkcionālo Knaibles, Mazos ToolStainless Tērauda FoldingPliersPocketKnife MiniPortableOutdoor Kempings Knaibles Multitool Keychain
€7.32 €0.45

(nosaukums: multi-funkciju mazo mini knaibles izvietošana: 10,5 cm locīšanas: 6.8 * 3.3 * 1.6 cm materiāls: 420 instrumentu tērauda iepakojums: opp blīvējuma kabatas specifikācijas: 1. multi-funkcijas: šis produkts apvieno vairākas funkcijas, gudri glabāšana maziem līdzekļiem, kas nepieciešami ikdienas lietošanai mazos rīki, kas ievērojami ietaupa telpu un apjoma,)

Izskatās arī
60 Gabali Mini Stiepļu Suka Nerūsējošā Tērauda Birste, Mazā Birste Metināšanas Izdedži un Rūsas Instrumenti, Melns, 6.7 collas
€33.05 €26.44

(pietiekami, lai dalītos ar citiem: paketi dos jums 60 stiepļu birstes, galvenokārt melns, ļoti noderīga jūsu ikdienas dzīvē; un pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu dažādām situācijām, vai dalīties ar ģimeni vai draugiem būt pārliecināti, lai kalpotu jums: galvenokārt izgatavoti no nerūsējošā tērauda, ar nelielu stiepļu suka ir cieta un izturīga, uzticama kvalitāte, nav viegli deformēt, valkā,)

Izskatās arī
2gab Ciršanas Rokas zāģi Mini Griešanas Ērti Vistas Asti Redzēju SK5 Tērauda Nelielu Sienu Paneļu Locīšana
€5.63 €2.81

(materiāls: sk mangāna tērauda kopējais garums: apm.360 mm/14.i.17n krāsa: kā bildes redzams sawtooth:10 paketē iekļauts:2gab dārza zāģi sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
X7YF Augstas Cietības XZN Triple Laukumā Spline Bitu Socket Kopumu, Metāla, Tērauda 12 Punktu C
€34.79 €17.39

(10 gab. xzn 12 punktu triple laukumā spline bitu ligzda iestatīt drošs pierādījums, ar gadījuma automobiļu rīks ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ir augstākās cietības pakāpi un augstu izturību. precīzi un automātiski mehāniski bitu padomi, lai nodrošinātu precīzu izmēru. redzamais)

Izskatās arī
Rokas Instrumenti Vītne Pieskarieties Ātrgaitas Tērauda Skrūves Pieskarieties Taisni Flauta Vītne Pieskarieties Titāna Pārklājums Velosipēdu Remonts
€1.16 €0.80

(funkcijas : 1. izturīgs, un ilgu darbmūžu. 2. augstas cietības, valkā augsta temperatūra. 3. rokturi izgatavoti no augstas kvalitātes gultņu tērauda. specifikācija : tips: taisns vītne piesitiet materiāls: ātrgriezējtērauda pārklājumu: titāna pārklājumu izmērs : m1 m1.2 m1.4 m1.6 m1.7 m1.8 daudzums:1gab. piemērots velosipēdu remonts,)

Izskatās arī
Twosun K110 Blade Saliekamais Medību Kabatas nazis Zaļā G10 Roktura Ātri Atvērt TS425
€53.60

(twosun nazis ts425 kopējais garums: 225mm(8.86 ) asmens garums: 98mm(3.86 ) roktura garums: 127mm(5 ) asmens biezums: 4mm(0.16 ) asmens platums: 40mm(1.57 ) asmens materiāls: k110 asmens apdare: satīns cietība: 59-61hrc roktura materiāls: green g10 neto svars: 165 g(5.82 oz) iepakojumā: brūna kaste)

Izskatās arī
PVC Cauruļu Iekšpusē, Kuteris, Ar 4gab Zāģu,Plastmasas Cauruļu Griezējs Ar 1/4 Collu Sešstūra Stieņa
€12.74

(pvc cauruļu iekšpusē, kuteris, ar 4gab zāģu,plastmasas cauruļu griezējs ar 1/4 collu sešstūra stieņa jūs saņemsiet 1 komplekts pvc cauruļu iekšpusē, kuteris, tostarp 4 zāģu plātnes (1.73 in/ 44mm, 1.37 in/ 35mm, 1.26 in/ 32mm, 1.26 in/ 32mm), bagātīgu daudzumu, lai atbilstu dažādu izmēru griešana caurules.tur ir pārklāta ar aizsargājošu eļļu uz zāģa asmeni, lūdzu, noslaukiet to tīru pirms)

Izskatās arī
24 1 Precizitātes Skrūvgriežu Komplekts ar Magnētisko Torx Bitu Alumīnija Rokturi Niķeļa Pārklājumu * 4mm Mobilo Telefonu, DATORU Remonts Rokas Instrumentu
€1.11 €0.78

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
295Mm Naftas Tīkla Filtra Uzgriežņu atslēgu, Slīpuma Knaibles Filtru Elementu Demontāža, Knaibles Filtru Demontāža Vispārējā Tipa Viegli Izmantot
€19.86 €13.71

(raksturīga: plastmasas rokturis, ergonomisks dizains, ērts rokturis un neslīdoša. augsta oglekļa tērauda kalšanas cietība, augstu vērpes un ātri demontāža sawtooth žokļa dizains, spriegošanas spēks nav viegli nokrist. savietojams ar lielāko motoru eļļas filtri, piemērota mazām automašīnām, kravas automašīnām un lauksaimniecības iekārtu. tas tiek izmantots auto remonts)

Izskatās arī
D2 Nerūsējošā Tērauda Mini Kabatas Nazis Portatīvo Keychain Saliekamais Nazis Multitool Pudele Nazis Unboxing Kuteris EDC Dāvanu Rīki
€5.46 €3.38

(apraksts: nosaukums: radošo nerūsējošā tērauda saliekamais nazis roktura materiāls: nerūsējošā tērauda asmens materiāls: d2 izmērs: risināties: 9.5 cm slēgts: 6,1 cm asmens garums: 3.4 cm iezīmes: mini portatīvo mērķis: universāls nazis amats: mini nazis, pudeļu nazis, keychain kulons iepakojuma saraksts: 1 * mini)

Izskatās arī