Cena €8.57 €15.87

Pilns apraksts

Produkta nosaukums: Elektriķis ir stieples attvaicētājs

Produkta izmērs: garums 195 mm/ 7.68 collas

garums 205 mm/ 8.07 collas

Produkta krāsa: Kā parādīts attēlā

Produkta materiāls: metāla

Produkta iespējas:

1. Multi-funkcionāls: Šis rīks ir paredzēts, lai kalpotu vairākiem mērķiem, tostarp stieples noņemšanā, stieple, griešanas, kabeļu bīdes un lieces.Tas novērš nepieciešamību, lai veiktu vairākus instrumentus, padarot to ērtu par elektriķi.

2. Profesionālās kvalitātes kvalitāti: instruments ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina tā izturību un uzticamību, kas paredzēti profesionālai lietošanai.Tas ir būvēts, lai izturētu smago uzdevumu un sniedz ilglaicīgu sniegumu.

3. Stieples liekās iespējas: rīks piedāvā vadu izdalīšanas funkcija, kas ļauj viegli noņemt izolāciju no elektrības vadiem.Tas palīdz, lai atvieglotu elektrisko savienojumu, un nodrošina pienācīgu vadītspēja.

4. Kabeļu griešanas spējas: Tā ir aprīkota ar kabeļu griešanas lieta, kas ļauj bez piepūles griešana, dažāda veida kabeļi, tostarp elektrības kabeļu un optiskās šķiedras kabeļi.Tas padara to piemērotu gan elektrības un telekomunikāciju programmas.

5. Ergonomisks dizains: šis rīks ir paredzēts ar lietotāja komfortu prātā, kas raksturo ergonomisku rokturi, kas nodrošina ērtu rokturi intensīvas lietošanas.Tas palīdz samazināt roku nogurumu un uzlabo kopējo efektivitāti.

Piesardzības pasākumi:

1. Kā mēs visi zinām , dažādos datoros displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no šādiem attēliem.

2. Ja jums liekas, grūti izvēlēties izmēru, jūs varat justies brīvi sazināties ar mewe dos jums kādu ieteikumu, bet tas ir par jums ir tikai atsaucei.

Krava ietilpst:

1 gab. Elektriķis ir stieples attvaicētājs

sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.Mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.mēs būsim gatavi, lai atbildētu jums ASAP.

Specifikācijas

  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: KITPIPI

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Profesionālās Akmens Griešanai Kalti par Engravers Koksnes Cementa Betona
€6.72 €3.36

(funkcijas: ootdty cietība izstrādāts ar hroma vanādija sakausējuma tērauda, tas nodrošina lielisku cietību, nodrošinot soda griešanas izrādes, strādājot ar cietu materiālu. griezuma malām, tas ļauj vienmērīgi un bez piepūles griešana, mazināt nogurumu un ļauj precīzi gravēšanas un griešanai rezultātus. paredzēti profesionālai akmens grebšanas un engravers, tas ir must)

Izskatās arī
FS-D4 Vadu Attvaicētājs Rīki apvalka Noņemšanas Knaibles, Automātiskā 0.08-10mm2 28-8AWG Kuteris Kabeļu Šķēres Multitool Regulējams Precizitāte
€51.58 €24.24

(funkcijas: izturīga: vadu destilēšanas produkti ir izgatavoti no augstas kvalitātes, kas ir izturīgs un tam ir ilgs kalpošanas laiks. pārnēsājams un viegli lietojams: kabeļu griezējs ir neliels izmērs un vieglais svars, viegli pārvadāt un uzglabāt.to var izmantot uz ilgu laiku, neaizņemot pārāk daudz vietas. lakonisks dizains: šī multitool ir paredzēts ar slim profilu, viegli lietot)

Izskatās arī
Šķēres Apvalks Drošības Āda Šķēres Vāka Aizsargs Šūšanas Šķērveida Prezervatīvi(6 Gab Krāsains)
€7.47 €5.08

(piemērots šķēres no 3,5 un 5 collas taustes un grūts, kas var efektīvi novērst norādīja šķēres no nesaskrāpē vai neradot jebkādu sāp lieliska dāvana: šie šķērveida ādas apvalki ir ideāls dāvanas šūšanas mīļotājiem, par laimi, ir pietiekams daudzums, kas ļauj nosūtīt vienu vai vairākiem draugiem vai kaimiņiem, parādot savu laipnību, lai tos plaša mērķiem: ādas vāki)

Izskatās arī
M5 M6 M8 30PC Vītnes Remonta Rīku Komplekts Skrūvju Piedurknēm Pieskarieties Atjaunotājs Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Metriskās
€20.20 €10.09

(m5 m6 m8 30pc vītnes remonta rīku komplekts skrūvju piedurknēm pieskarieties atjaunotājs svars: 65g)

Izskatās arī
Maza Izmēra, Kompakts Dizains Skrūvgriezi neslīdoša Biti 25mm 50mm Leģēta Tērauda Pārrobežu Ietekme PH2 Elektriskie Rokas Urbi
€0.36 €0.25

(funkcijas: *svītrainu vadītājs ir anti slīdēšanas funkciju.tas var novērst visu kopējo izmēru bojāts vai lobīta skrūves. *skrūvgriezi biti ir magnētisms, to var noķert skrūvi viegli un ātri, un noteikt to, lai novērstu urbis slīdēšanu un uzlabotu darba efektivitāti. *šie skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, pieņemt papildu leģēta tērauda, indukcijas)

Izskatās arī
Spriegošanas Knaibles, Vadu Griezējs Daudzfunkcionāls Durvju Apdare Klips, Noņemšana, Remonts Piederumi Auto Interjera Demontāža, Rokas Instrumenti,
€9.56 €4.11

(amats: polipropilēna rokturi, knaibles ķermeņa liešanu un apstrādi, izturīgs spēcīgs, ātri reset pavasara lietotāja spēkā, ergonomisks rokturis, ērti rokturi karājas caurumi un citas viegls dizains, viegli pārnēsājams, uzglabāšanas un uzglabāšanas -viegli noņemt durvju klipus, apdari un bez apdares nebojā tos -ātri noņem no visvairāk ārvalstu un iekšzemes)

Izskatās arī
U-formas Atvērums Knaibles Nerūsējošā Tērauda 45N Sadzīves Perforators Pip Marķieri Piederumi, Rokas Instrumenti, Daudzfunkcionāls Mini Knaibles Notcher
€4.70 €2.11

(modelis notcher ietaupiet laiku ar šo vienkāršo instrumentu, lai nodrošinātu precīzu marķējums jūsu modelis galvenie punkti rīks, kas rada 1/4 dziļi laukumā samazinājumu malas modeļiem izmantot atzīmēm slopers vai raksti)

Izskatās arī
Kompakts un Uzticams Elastīgu Ligzdu Paplašināšana, Bārs, Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Piemērots Dažādām Darba Prasības
€25.31 €12.65

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *divvirzienu tinumiem meistarība padara to spēcīgu vērpe.atmiņas kartes slota un bumbu atsperu konstrukcija ļauj, lai pasargātu to no nokrišanas. *maināma leņķa funkcija padara to piemērotu šauru leņķi un telpām.dažādas specifikācijas, ir iespējams izdarīt, lai apmierinātu dažādas)

Izskatās arī
2gab 93301 Melns Anti-Statisku Plastikas Pincetes ar Slīpumu Plakanu Galu Laboratorijas Darbu Elektronikas Remonts Amatniecības DIY Rokas Instrumenti
€3.27 €2.62

(2gab 93301 melns anti-statisku plastikas pincetes ar slīpumu plakanu galu laboratorijas darbu elektronikas remonts amatniecības diy rokas instrumenti ❤ pincetes modelis: 93301; pincetes garums: 117 mm ❤ izgatavots no pc & oglekļa šķiedras materiāla, labas cietības un elastības. ❤ anti-static esd pincetes, piemērota jutīgu elektronisko sastāvdaļu. ❤ plaši izmanto laboratorijas)

Izskatās arī
Pārnēsājams Mini Asu Nazi Kabatas Nazis Kolekcija Nazis Keychain Kempings Nazis Āra no Kastes Nazis Dāvanu Self-Defense
€6.52 €0.45

(pārnēsājams mini asu nazi kabatas nazis kolekcija nazis keychain kempings nazis āra no kastes nazis dāvanu self-defense)

Izskatās arī
10inch Spēcīgu Knaibles Daudzfunkciju Skava Rīku Universālā Spiediena Knaibles Rūpniecības pakāpes Manuāli Fiksēta Universālās Knaibles Instrumenti
€3.78 €2.61

(10inch spēcīgu knaibles daudzfunkciju skava rīku universālā spiediena knaibles rūpniecības pakāpes manuāli fiksēta universālās knaibles instrumenti funkcijas: 1.augstas kvalitātes instrumentu tērauda materiāla, izturīgs un pārnēsājamo. 2.piliens āmura kalšanas un termiski apstrādājot, ar spēku un izturību.precīzi apstrādātiem žokļi ir ilgāks kalpošanas laiks un labāku saķeri 3.ergonomisks)

Izskatās arī
Karbīda Rotācijas Burr Komplekts 4GAB poļu Rokas Instrumentus, Metāla Gravēšana Meklējumos, Griešanas, Dimanta Urbji Koka, Akmens Apstrāde
€26.81 €16.62

(a-4gab komplekts satur: a0616m06, a0820m06, a1020m06, a1225m06; ax-4gab komplekts satur: ax0616m06, ax0820m06, ax1020m06, ax1225m06; c-4gab komplekts satur: c0616m06, c0820m06, c1020m06, c1225m06; cx-4gab komplekts satur: cx0616m06, cx0820m06, cx1020m06, cx1225m06; d-4gab komplekts satur: d0605m06, d0807m06, d1009m06, d1210m06; dx -4gab komplekts satur: dx0605m06, dx0807m06, dx1009m06, dx1210m06; f)

Izskatās arī
Manuāla Griešana Trapecveida Asmens Asmens Biezums 0,6 mm 2.36×0.7 Collu 60# Oglekļa Tērauda Melnā un Sudraba Viegls
€8.37 €4.44

(funkcijas: *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda asmens, izturīgs, viegls, izturīgs, nav viegli, lai izjauktu. *asas un izturīgas: viegli griezt, un tam ir ilgs kalpošanas pakalpojumu. 10pcs gadījumā, ja uz ilgu laiku, izmantojot. *atdala no gaisa ar rūsas-novērst eļļas, kas novērš rūsas vai skarbs. *to var izmantot arī mājas dekorēšanai, biroja piederumi, mehāniskā griešana,papīra,)

Izskatās arī
295Mm Naftas Tīkla Filtra Uzgriežņu atslēgu, Slīpuma Knaibles Filtru Elementu Demontāža, Knaibles Filtru Demontāža Vispārējā Tipa Viegli Izmantot
€19.86 €13.71

(raksturīga: plastmasas rokturis, ergonomisks dizains, ērts rokturis un neslīdoša. augsta oglekļa tērauda kalšanas cietība, augstu vērpes un ātri demontāža sawtooth žokļa dizains, spriegošanas spēks nav viegli nokrist. savietojams ar lielāko motoru eļļas filtri, piemērota mazām automašīnām, kravas automašīnām un lauksaimniecības iekārtu. tas tiek izmantots auto remonts)

Izskatās arī
Bārs Extender Ultra Nodokļa Uzgriežņu atslēgu, Adapteri Rīku ir Pārāk Griezes moments Ilgi Griezes moments Pagarināšanu 13.3 collu Portatīvo Plānas Smago Atslēgu Pastiprinātāja Papildus
€35.99 €16.20

(13.3 collu ultra smago plānas papildus atslēga bārs dinamometrisko atslēgu griezes moments pagarināšanu ilgi, pārāk extender rīku adaptera nodokļa pastiprinātājs portatīvo universāls ļoti gara griezes momenta pārveidotāju pilnībā pārklājumu, lai novērstu koroziju, atslēgu extender 13.3 collu lieljaudas par garāžas mehānika funkcijas: 1. uzlabota rīku garums: izmantojot šo augstas)

Izskatās arī
BST-8800C 10in1 Dažādu Specifikāciju Precizitāti Skrūvgriezi ar Datoru, Mobilo Telekomunikāciju tehniskās Apkopes Rokas Instrumenti
€15.44 €11.58

(bst-8800c 10in1 dažādu specifikāciju precizitāti skrūvgriezi ar datoru, mobilo telekomunikāciju tehniskās apkopes rokas instrumenti apraksts: rokturis ar tīru abs materiāla, ar augstu cietību, labu stabilitāti, izturību pret vides pārmaiņām cirsts svītras, viegli novilkt līniju, un ir, kas nav-slīdēšanas efektu. astes veikt elastīgu griešana, efektīvi uzlabot darba efektivitāti. skrūvgriezis)

Izskatās arī
1gb Magnetizer Demagnetizer Skrūvgriezi Magnētiskā Uzņemt Rīku Skrūvgriezi Rokā Instruments Ātri Screwdrives Magnetizing Mašīna
€5.71 €4.57

(1gb magnetizer demagnetizer skrūvgriezi magnētiskā uzņemt rīku skrūvgriezi rokā instruments ātri screwdrives magnetizing mašīna produkta apraksts: *viegls un kompakts, viegli pārvadāt.tas ir ērti, lai pārvērstu jebkuru instrumentu, asmens uz magnētisko pārstrādātājam skrūves, uzgriežņi un metāla daļiņas.liels demagnetizing pincetes, skrūvgrieži un citi mazi darbarīki. *bez baterijām)

Izskatās arī
10 in 1 rokas instrumentu Multifunct Vadu Attvaicētājs lieljaudas Universālās Knaibles Vadu Attvaicētājs Vadu Griezējs Termināļa Gofrētu Rokas Instrumentu
€15.96 €11.49

(funkcijas: 1. izmanto, lai noņemtu izolācijas slānis stiepļu galvu, var samazināt vara stieple, alumīnija stiepli, mīkstu dzelzs stiepli, kas ir kopīgs instruments iekšējās elektriķis, motoru remonts, instrumentu un instrumentu elektriķis. 2. vadu ādas cut ir veikls un grūti sabojāt vadu core. 3. stieples destilēšanas produkti, kas izgatavoti no augstas kvalitātes leģēta tērauda apstrāde, kopumā ir termiski)

Izskatās arī
Titāna Sakausējuma Skalpeli Labāko Jaunām Rūsēšanu Rīkoties Ar Nazi Vāciņu Un Asmeni Asu Bezmaksas Piegāde
€12.60 €8.01

(roktura materiāls: titāna sakausējums asmens materiāls: no. 11 asmens (oglekļa tērauda) izvērtās garums: 121mm svars: apmēram 18g *izmēri tiek mērīti manuāli.tur būs kļūdas par 1-2mm.lūdzu atsaukties uz reālo situāciju.)

Izskatās arī
Uzgriežņu Atslēgas L Formas Laukumā Uzgriežņu Atslēgu, Pievelciet Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Set 4 Punktu Hroma Vanādija Tērauda Silver Square Atslēga
€1.17 €0.52

(motīvs: *par stingrāku laukumā skrūves. *lūdzu, nav spēkā stieņa vai spēkā spēkā vairāk nekā sešstūra stieni, citādi produkts izslīdēt no skrūves, skrūves būs sadalīti vai sešstūra stieņa tiks sadalīti, un lietotājs var sāp! ! ! specifikācijas: produkta nosaukums: l formas kvadrātveida galvu uzgriežņu atslēgas materiāls: hroma vanādija tērauda krāsa:)

Izskatās arī