Cena €32.85 €46.94

Pilns apraksts

Produkta Apraksts:

Materiāls:PU+audekls

Izmērs: 60cm/80cm/100cm/120cm/150cm

Lietošana: Ikdienas Boksa Mācību/Home Tranining/Sporta Trainning

Krāsa:Zila/Sarkana/Zaļa

Cilvēkiem:Bērniem, Pieaugušajiem, Vīriešiem, Sievietēm,Bērniem,

Piederumi: Ķēdes, Āķi, Cimdi

Piemērošanas Jomas:,Cīņas Mākslas, Taekwondo, Bokss Apmācību un citu cīņas mākslu var praktizēt.Syle:Dobi Stilu, jums ir nepieciešams, lai lietas.

Funkcijas:

1.Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga ilgtermiņa lietošanai.

2.Bieza, augsta blīvuma, daudzslāņu: Oxford audums, atsitiens līmi un uzliku.Nāk ar ķēdi un zipped top viegli karājas un uzpildes, maksimālā pieļaujamā slodze līdz 20 kg.

3.Ar sandbag ir tukšs, jūs varat aizpildīt priekšmetus, koksnes šķelda, rīsu sēnalas, kvieši, kukurūza, kviešu klijas, kokvilnas, vecas drēbes,upes smiltis ,lupatu, zāģu skaidas, smiltis, kokvilnas, utt.

4.Izmantot perforēšanai, kicking, cīņas mākslas un vispārējo fizisko sagatavotību, uzlabot savu izturību, ātrumu un precizitāti.

5.Ar āķa karājas izmantot stabilitāti, nereti izmanto spēcīgu un spēcīgs, palielināt imunitāti, pašaizsardzības apmācība, ietekme ir 100 reizes.

6.Izmantot muay thai,karate,ušu,sanda apmācību.Tas var uzlabot hitting power,reakcijas ātrumu un precizitāti.Tas ir enerģijas absorbējošu efektīvi, lieliska saķere sajūta ,kas atbilst standarta aprīkojuma, muay thai,karate,ušu,sanda apmācību.Apstiprināts ar Ķīnas muay thai Padome.

Iepakojuma Saraksts:

1 * Pouching Soma (Tukšs)

1 * Somas āķis

1 * Sandbag ķēdes

Specifikācijas

  • Veids: Sandbag Kategorijas
  • Zīmola Nosaukums: Wellsem
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vecums: >6 Gadiem

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1~8PCS Stienis Pad Tupēt Svarcelšana Plecu Protecter Sporta uzvilkt Gripper Iekārtas Svaru, Sporta Kluči, Svars Pacelšanas Stienis
€9.08 €4.54

(1~8pcs stienis pad tupēt svarcelšana plecu protecter sporta uzvilkt gripper iekārtas svaru, sporta kluči, svars pacelšanas stienis apraksts: produkta nosaukums: automašīnas drošības jostas plecu vāciņu materiāls ledus zīda materiāls krāsa: melna, produkta izmērs: 24*6 * 6cm stils: divas iespējas neto svars: 30g specifikācijas: 1. ērti un)

Izskatās arī
Batuts Polu Cepures 1 Collu Batuts Neto Aizsardzības Attiecas Batuts Bārs Caps Būra Caps Batuts Daļas Nomaiņu
€2.36 €1.65

(funkcijas: īpaši izstrādāta 1 collu batuts stabi, tas ir viegli, lai atbilstu ar savu batuts stabi, lai nodrošinātu jūs ar drošu un uzticamu lekt pieredzi. izgatavoti no pp, biezs un stabils, spēcīgs un izturīgs, nav viegli, lai izjauktu vai spuroties, kas nodrošina anti-nodiluma aizsardzību jūsu batuta drošības tīkls top. viegli lietot, tas der tikai uz augšu magnēts, un tur tīrā vietā)

Izskatās arī
Pull Pin Pavasara Rokturi Universal Izturīgs Metāla Portatīvo Skrūvi Mini Elastīgs Fiksators
€8.91 €4.90

(apraksts: materiāls: mūsu elastīgo pin rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes dzelzs un citi papildu materiāli, izturīga, viegla un izturīga. nomaiņa: gumijas fiksatoru pavasara slēdzis ir lieliska nomaiņa fiksatoru daļas, remonts un apkope. izmērs: kopējais garums ir 7.35 cm/2.89 collu, pin diametrs ir 0.77 cm/0.30 collas, skrūvju diametrs ir 1.57 cm/0.62 collu, kopējais diametrs ir)

Izskatās arī
Puse Kārtu Putu Rullīšu Kakla Aizmugurējo Kāju Pēdu Masāža, Jogas Blokus, Izturīgu Portatīvo Pusē Roller Putu Joga Stabu Rullīšu, lai Treniņu
€4.22 €2.32

(apraksts: 【jogas kolonnas] aicina puse kārtu putu rullīšu mācību aprīkojumu, kas ir ar izturīga struktūra, kas var sniegt spēcīgu atbalstu, kas stiepjas apmācību. 【multi mērķis] aicina putu pusi rullīšu masāža līdzsvaru apmācības ir daudzpusīga, lai apmācītu kakls, rokas, mugura, dibens, kājas, kāju, utt. 【premium materiāls] aicina puse kārtu putu veltnis ir izgatavotas)

Izskatās arī
Lecamaukla Portatīvo 9.2 pēdas, Bērni Attīsta Izlaižot Virvi Mājas Sporta zāle Izturības treniņiem Puse Spēli Izmantot Iekštelpu un Āra
€3.87 €2.33

(apraksts: 【gara lecamaukla] aicina garums lecamaukla ir 9,2 ft/2.8 m, ar varavīksnes krāsu pītā virve. 【regulējams] aicina lekt virves garumu var pielāgot individuālam lietojumam.viegli pārvadāt somā vai mugursomā.izmantot tos pagalmā, bērnu rotaļu laukums, piknika, utt. 【koka rokturi] aicina roktura izmērs ir saprātīga, ar ergonomisku dizainu, lecamaukla ir patiešām viegli, lai)

Izskatās arī
Elektronisko Pedometrs Fitnesa Puses Wisking Rīku, Elektriskā Daudzfunkcionālā Abs Īstenot
€11.62 €5.81

(apraksts 1 komplekts pedometrs fitnesa pedometrs multi - function pedometrs 3d elektronisko pedometrs kaloriju skaitītāji funkcijas ražotas ar uzticamu abs materiāla, nodiluma izturīgs un izturīgs.klips par pedometrs|vienkāršs un moderns.ļoti praktisku pieaugušajiem un bērniem, kas vēlas, ierakstīt savas darbības un sasniegtu fitnesa mērķis.klips par pedometrs|var tikt apgriezti, lai jūsu)

Izskatās arī
Fanny Pack Modes Vidukļa Komplekti Vīriešu Sieviešu Ūdensizturīgs Fanny Pack Bum Soma Ar Regulējamu Siksniņu Un Vairākām Kabatām Ceļojumu
€6.53 €4.57

(apraksts: izgatavots no izturīga neilona auduma, tas fanny pack ir regulējams plecu siksnas un izturīga sprādze.ar vairākām kabatām, lai viegli turēt naudu, telefonu, atslēgas un vairāk, tas ir ideāls, lai iepirkšanās, iepazīšanās, un daudz ko citu. specifikācija: produkta nosaukums: fanny pack materiāls: neilons krāsa: melna, zila, oranža, haki sānu vidukļa)

Izskatās arī
Fitnesa Nodarbība Tvēriena Stipruma Roku Spēku, Mājas Roku Mācību Metāla Fitnesa Mašīna
€25.51 €11.48

(produkta nosaukums: tvēriena stipruma krāsa: sudraba svars: 183 g materiāls: alumīnija sakausējuma)

Izskatās arī
Garšas NBR Salokāms Jogas Paklājiņš Izmantot Pad Grīdas Spēlēt Mat + Siksna + Neto Soma Sporta Klasē Treniņa Vingrošanas Piederumi
€32.76

(funkcijas: tas ir salokāms, lai viegli veikt. nodilumizturīga un tas ir viegli, lai saglabātu to tīru. ideāls vingrinājumi, piemēram, deju,vingrošanas,joga,pilates un vairāk. tā ir bieza pietiekami, lai aizsargātu jūsu mugurai, gurniem, ceļgaliem,elkoņiem un tas ir lieliski partneri, lai jums. tas ir tik mīksts,nav-slīdēšanu un videi draudzīgu. nav toksisks,nav)

Izskatās arī
Landmine Roktura Stiprinājuma Stienis Rokturi Pasargātu Rokas Stienis Grip Rokturi Grīdas Rotācijas Fitnesa Spēku Mācību Birojs
€15.67 €8.31

(apraksts: 【stienis grip] aicina uzstādīta uz beigām stienis, lai pievienotu komfortu jūsu landmine apmācību. 【materiāls] aicina stienis rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, bez slīdēšanas virsma dizaina un ērtas rokā, sajūtu. 【piemērots] aicina landmine bāzes arests ir piemērots tērauda caurulēm ar diametru 2 collas, viegli uzstādīt. 【size])

Izskatās arī
1gb Vērmeles Grafēna Automātiskā Apkures Ceļa Figūriekavas Piedurknēm Siltāks Ceļa Pamatni, Sievietēm, Vīriešiem, kas Vecāki Artrīts, Locītavu Sāpes Atvieglojums Atgūšana
€6.09 €4.27

(1gb vērmeles grafēna automātiskā apkures ceļa figūriekavas piedurknēm siltāks ceļa pamatni, sievietēm, vīriešiem, kas vecāki artrīts, locītavu sāpes atvieglojums atgūšana funkcija: 1.360 ° wrap ap ceļa locītavu, nodrošinot pilnīgu pārklājumu bez slīdēšanu. 2.ilgi valkāt bez drukāšana, izmantojot augsta elastība un ādas draudzīgu auduma. 3.dizains integrētas iekšējās)

Izskatās arī
1gb Jogas ceļsargus Cusion atbalstu Celim, Rokas, Gurni, Rokas Elkoņiem Bilances Atbalsta Spilventiņu, Joga, Pilates Darbu Veic uz Ceļiem Pad
€6.16 €4.01

(funkcijas: paziņojums:ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdu krāsa:gaiši rozā, gaiši zils, purpura, tumši pelēks materiāls:pvc vienība: joga ceļsargus iepakojums: 1pc materiāls: pvc funkcijas: 1.viegls un pārnēsājamo-mūsu jogas ceļgalu spilventiņi ir gaiši un viegli pārvadāt, jūs varat nodot tos uz jūsu jogas soma un ņemt tos uz)

Izskatās arī
Pirkstu Spēku Exerciser Universālā Pirkstu Exerciser Roku Uzdevumā Treneris Daudzfunkcionāls Pirkstu Extensor Strengthener Pirkstu
€15.49 €10.84

(stiprināt jūsu pirkstiem ar mūsu regulējams pirkstu strengthener!ideāls tenisa spēlētāji, un ikviens, kas vēlas uzlabot savu pirkstu spēku.ar lielisku elastību, tas ir viegli izmantot, un var iederēties jebkurā sporta soma vai mugursoma.uzsākt mācības jau šodien! specifikācija: nosaukums: ar roku satvēriens strengthener materiāls: silikona, neilona produkta svars: aptuveni 95g produkta)

Izskatās arī
Anti-slip Beisbola Metieris nodilumizturīga Nospiediet Sloksnes Dizains Tiesnesis Indikators Ērts Rokturis Plastmasas Tiesnesis Letes
€3.69 €2.58

(materiāls: plastmasa īpašības: ērts rokturis, nospiediet sloksnes dizains, anti-slīdēšanas l: 8.7 cm/3.43 , w: 5,5 cm/2.17 , h: 1.5 cm/0.59 (apm.) paketē iekļauts:1 x tiesnesis letes tas ir piemērots beisbola un softbola spēlēm.piezīmes: sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. lūdzu atļaut nelielu)

Izskatās arī
1gb Basketbola Elkoņa Pad Šūnveida, Putu Elkoņa Aizsargs Piedurknes Elastīgas Roku Siltāks Par Vīriešu un Sieviešu Volejbola Elkoņa Lencēm Atbalstu
€3.39 €0.45

(iepakojuma saraksts 1gb x šūnveida sporta drošības elkoņa atbalstam(1 gab., nevis 1 pāris) specifikācijas materiāls:akrils un spandex tērps:pieaugušo gadījumā aina:fitness,basketbols,volejbols,riteņbraukšana, skriešana un tā tālāk lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana sakarā ar dažādiem monitoriem un apgaismojuma apstākļus,)

Izskatās arī
Acupoint Stimulācijas Līdzekli Roktura Strengthener Pirkstu Strengthener par Veiklību, Muskuļu Relaksāciju, Uzlabot Sniegumu ar Roku
€3.81 €1.79

(acupoint stimulācijas līdzekli roktura strengthener pirkstu strengthener par veiklību, muskuļu relaksāciju, uzlabot sniegumu ar roku apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes silikona izturību un elastību. viegls un smarža bez ērtu rokturi. stimulē acupoints ar plaukstām par uzlabotu labklājību. diapazonu, spēks iespējām pielāgot treniņus. kompakts un viegls dizains)

Izskatās arī
Ceļsargus UV Aizsardzību Dzesēšanas Roku Piedurknēm Kompresijas Roku Piedurknēm Vīriešiem/Sievietēm Elkoņa Lencēm Riteņbraukšana Beisbols 1 Pāris
€4.72 €2.97

(ceļsargus uv aizsardzību dzesēšanas roku piedurknēm kompresijas roku piedurknēm vīriešiem/sievietēm elkoņa lencēm riteņbraukšana beisbols 1 pāris specifikācija: funkcija: funkcijas: palīdz palielināt kaloriju dedzināšanu.ieroču izskatās slaids un vesels, un augšdelma vairs nav mīkstais. pielietojums: piemērots cilvēkiem ar tauku uzkrāšanos uz augšdelma.ideāls, lai palīdzētu)

Izskatās arī
Taekwondo Aizsargs Burvju Lente Taekwondo Cimdi, Kāju Aizsargs Elpojošs Kāju Rīku Taekwondo Cimdi, Roku Un Kāju Protction
€9.85 €7.89

(motīvs: 1. roku, kāju aizsargs: taekwondo sparring, cimdi taekwondo mutes aizsargs ir biezāka eva aizsardzības spilventiņu, kas sniegs roku, kāju aizsardzību un samazinātu traumu 2. uzlabo elastību, slodzes laikā: izgriezums par vienīgo pēdas, lai palielinātu elastību kustības laikā.taekwondo aizsardzības rīku ar mitrumu absorbējošu uzliku, lai saglabājot jūsu kājas sausas 3. magic)

Izskatās arī
Tvēriena Stipruma Treneris, Silikonu Roku Satvēriens, Pirkstu Iesūkšanas Gripper, Roktura Strengthener ,Apakšdelma Grip Treniņu Exerciser
€8.92 €5.71

(apraksts: *viegls svars, izturīgs, viegli pārvadāt.piemērots mājām vai izmantošanai ārpus telpām *videi draudzīgs materiāls,izgatavotas no zaļo gumijas ,nekaitīga cilvēka. *novecošanas izturīgs, nodiluma izturīgs. *to var attīstīt roku spēku, palielināt pirkstu veiklību, veicinātu asins cirkulāciju, pie tam, deflāciju spriedzi, strādājot ar stresa situācijām. *ideāls)

Izskatās arī