Cena €1.65 €2.36

Pilns apraksts

Funkcijas:

Īpaši izstrādāta 1 collu batuts stabi, tas ir viegli, lai atbilstu ar savu batuts stabi, lai nodrošinātu jūs ar drošu un uzticamu lekt pieredzi.

Izgatavoti no PP, biezs un stabils, spēcīgs un izturīgs, nav viegli, lai izjauktu vai spuroties, kas nodrošina anti-nodiluma aizsardzību jūsu batuta drošības tīkls top.

Viegli lietot, tas der tikai uz augšu magnēts, un tur tīrā vietā labāk nomaiņa un apkope jūsu batuts.

Specifikācija:

Materiāls: PP

Izmērs: 2.7 inch high

Gadījumā diametrs: 1inch

Izmantot ainas: piemērots top batuts slejā, piemēro kolonnas diametrs ir 2,5 CM

Iepakojuma Saraksts:

Batuts Būra Polu Cepures*6pcs

Vai

Batuts Būra Polu Cepures*8pcs

Piezīme:

Pateicoties gaismas efektiem un filmēšanas leņķi, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Viegli Darboties] aicina Īpaši paredzēti 1" batuts stabi, Batuts Būra Polu Cepures ir viegli, lai atbilstu ar savu batuts stabi, lai nodrošinātu jūs ar drošu un uzticamu lekt pieredzi.

2.【Stabilu un Uzticamu] aicina Batuts Polu Cepures izmantot PP, nav viegli, lai izjauktu vai spuroties, biezs un stabils, spēcīgs un izturīgs, nodrošinot pretnodiluma aizsardzību virs batuta drošības tīklu.

3.【Viegla Uzstādīšana] aicina Viegli izmantot, Batuts uzgaļi fit droši virs poliem un turiet neto vietā labāk nomaiņa un apkope jūsu batuts.

4.【Viegli Uzskaites] aicina Viegls un pārnēsājamo, Batuts Neto Polu Cepures ir praktiski aizstājēji, kas ļauj jums, lai aizstātu sadalīti aptver un saglabāt jūsu batuts neto pole top atbalstu droša.

5.【Pilnveidot Dāvanu] aicina Polu Cepures, lai Batuts atbilst jūsu lietošanas vajadzībām, nodrošināt pilnīgu pārklājumu jūsu batuts stabi, un ir piemērots arī kā dāvanas ģimenei vai draugiem, kam patīk batuti.

Specifikācijas

  • Sporta veids: Atlikums Apmācības
  • Apmācību Vietas: Vidukļa & Vēdera Īstenot
  • Nodaļas Nosaukums: bērnu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6PCS 60x60cm EVA Putu Flīzes Puzzle Exercise Mat Fitnesa Bloķēšanas Flīzes, Grīdas Aizsargājošu Spilvenu Treniņiem Spēlē Mat
€10.81 €7.57

(6pcs 60x60cm eva putu flīzes puzzle exercise mat fitnesa bloķēšanas flīzes, grīdas aizsargājošu spilvenu treniņiem spēlē mat apraksts: 1. vienkārša iepildīšana ļauj ātri montēt fitnesa paklāji un puzzle mats.tie ir ātri pievienots, viegli izjaukt un pārvietot, vienkārši un vienotas, un virsmas, kas ir konkrēti un neslīdoša. produkta priekšrocības: skaņas izolācija, triecienizturīgs,)

Izskatās arī
Svarcelšana Anti-skid Pulveris Vingrošana Kāpšanas Pauerliftings Pulveri Sporta Krīts Magnija Pulveris Bumbu Fitnesa Piederums
€1.49 €0.63

(svarcelšana anti-skid pulveris vingrošana kāpšanas pauerliftings pulveri sporta krīts magnija pulveris bumbu fitnesa piederums parametri: preces nosaukums: anti-skid pulveris svars: aptuveni 56 grami funkcijas: ievietot magnija pulveris uz bumbu, kas izgatavoti no īpaša marli.kad jūs to izmantot, tikai izmantot jūsu rokas, lai berzēt to un tad jūsu rokās būs pilns ar magnija pulveri.tas)

Izskatās arī
1Pc sporta rokas aizsargs Stabilizators Pirkstu Aizsargs, Ērti, elpojoši pirkstu locītavu un pirkstu aizsargs Veselības Aprūpes Bace Atbalsts
€4.60 €3.13

(funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. double-sided likvidāciju un spiedienu, fiksēto rokas, bezmaksas, lai pielāgotu necaurlaidību, piemērots visvairāk rokās. 3. īkšķis piedurknēm dizains, viegli valkāt, un brīvi pārvietoties. 4. plāna un elastīga auduma, tievu, un tuvu ādai, nav cieši uz ādas, ērti valkāt. 5. zamšādas jutu, stingri ielīmēts,)

Izskatās arī
Diabolo Kratītāju Anti-slip Apstrādāt Cieto Pole Vara Galvu Stiklšķiedras Vadu Caurumu Dizains (35cm Īss Pole) spieķis
€7.53 €3.84

(apraksts vai jums ir nepieciešams izturīgs diabolo stick ?ja tā ir, paskatieties uz šo produktu.izmantojot drošu materiālu, izturīgs.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.šī ir jūsu labākā izvēle!ar šo produktu, un jūs varat būt daudz profesionālu un patīkamu meklē pieredzi. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:ķīmisko)

Izskatās arī
AOLIKES 2 Gab 2M*8CM Fitnesa Svarcelšana Ceļa Kompresijas Pārsēji Elastīgās Kāju Spēku Apmācību Tupēt Ceļa Locītavu Atbalstu Wrap
€20.77 €14.54

(ceļgalu sargus,ceļu,sporta,tenis,rodilleras,ceļgalu atbalstu,ceļgalu aizsargs,taktiskās ceļsargus,kd 7,ceļgalu lencēm,kneepad,ceļa pamatni,rodillera,volejbols ceļgalu sargus,ceļu sargus, lai volejbols,basketbols ceļsargus,basketbola kāju piedurknēm,aizsargs ceļgaliem,teniss,kneepads,kāju kompresija,kompresijas kājas piedurknes,elastīgs ceļa,basketbola kompresija,kompresijas piedurknes,sporta ceļgala lencēm)

Izskatās arī
11PCS Fitnesa Pull Virve, Izturība Gumiju Jogas Elastīga Josta Uzlabot Mācību Nūju Komplekts Pilates Vingrinājumu Fitnesa Aprīkojums
€5.34 €3.15

(funkcijas: 1.izturīga lateksa caurulītes pretestības caurules ir izgatavotas no premium gumijas lateksa, tas var izturēt spēcīgu pagarināšanu. 2.modernizētas metāla āķis & karabīne gredzeni:tie ir vairāk izturīga un nebūs traucēt vai snap pat ar spēcīgu spriedzi. 3.aizsardzības pārklājums:ar pretslīdēšanas aizsardzības piedurknēm, uz kurām attiecas, šī profesionālā pretestības)

Izskatās arī
Veselības aprūpes Anti Cellulite Massager Vakuuma Bundžas Silikona banku likšana Tases Ģimenes Pilnā Ķermeņa Masāža, Muguras Masāža Iesūkšanas Palīgs
€0.68

(veselības aprūpes anti cellulite massager vakuuma bundžas silikona banku likšana tases ģimenes pilna ķermeņa masāža iesūkšanas palīgs funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav infekcija un sāpes, ārstēt slimības. tas ir ērts operatora un viegli pieņemt. tā ir plaša norādes, tikai kontrindikācijas. to var izmantot ne tikai slimnīcā, bet arī vairāk)

Izskatās arī
3/6/12 Pakotnes Neilona Badmintons, Bumbu Izturīgs, Dzeltens Un Balts, Liepupes Vidusskolā Mācību Īpašu Bumbu
€2.06 €1.24

(funkcijas: 1. 3/6/12 laukā: izvēlēties vairākas badmintona bumbiņas, lai atbilstu jūsu mācību vajadzībām no mūsu iepakojums iespējas. 2. premium nilon materiāls: badmintona bumbiņas ir izgatavotas no augstas kvalitātes neilona materiāla, lai nodrošinātu izcilu izturību un formas saglabāšanu. 3. izturīgs dizains: šīs badmintona bumbiņas ir pietiekami izturīgs, lai varētu izturēt)

Izskatās arī
Augstas jaudas noņemšanas otrās paaudzes uzacu mazgāt tetovējums 532nm 755nm1064nm noņemšanas žubīte mols balināšanas plankumi
€702.71 €562.17

(mašīna var būt piegādāti no noliktavas amerikā, polija un meksikā.ierašanās laiks ir 3-10 dienas.jums nav nepieciešams, lai nodzēstu muitas pats. jums nav nepieciešams maksāt muitas nodevas sevi!)

Izskatās arī
7 Caurumi Pilates Joga Fitness Izturība Band Gumijas Krūtīm Expander Virves Treniņa Muskuļu Vingrinājumu Gumiju Sporta Vingrošanas Aprīkojums
€16.56 €8.27

(funkcijas: 1.pilna ķermeņa vingrinājumu grupa: plešas, toņi un nosacījumiem jūsu visu ķermeni.mērķi, rokas, rokas, pleci, kakls, vēders, kājas, pēdas un locītavas. 2.pilnu ķermeņa stiepšanās: strečings palielina elastību un izturību, elongates muskuļus, uzlabo kustības un aids zaudējumu atgūšanu.liels iesildīšanās sporta vai vingrinājumi, un, lai uzlabotu jūsu sporta, vingrošanas)

Izskatās arī
Fitnesa vingrinājumi Pretestības Joslas Gumijas Jogas gumiju 150Cm -180CM Pretestības Joslas Cilpu Gumijas Sporta Apmācības
€5.54 €3.33

(apraksts: jūs varat lietot šo produktu visur, kur vēlaties, jo tā ir neliels svars un viegli veikt, kas ir acīmredzams efekts pēc ilgi lietot. ko šis produkts var jums piedāvāt, ir, ka to var praktizēt atpakaļ un ieroču un plānas kājas un vēdera, kas nav lipīga pēc tam, kad svīšana. izgatavots no emulsijas materiāla, šis produkts ir nodiluma izturīga un elastīga. garums šis)

Izskatās arī
Jogas Bumbu, Sporta Zāle, Fitnesa Liels Balons, Grūtniecēm, Pilates Balansēšanas Jomā Zemesriekstu Masāža Fitball
€31.21 €20.29

(nepieciešamības preces mājas fitness viegli ir enchanting līknes pusstundu dienā drošības un sprādziendrošu tehnoloģiju bumbu siena ir biezāka par diviem milimetriem, kas ir droša un sprādziendrošu pvc vides aizsardzības materiālu produkta displejs uzlādes instrukcijas 100cm jogas bumbu, sporta zāle, fitnesa liels balons, grūtniecēm, pilates balansēšanas jomā)

Izskatās arī
Profesionālās Kompresijas Ceļa Lencēm Atbalstu Aizsargs Sporta Kneepads Silikona ceļsargus Basketbola, Futbola Gaitas
€18.86 €7.92

(produkta informācija: vienuma tips:sporta ceļgala atbalsta lencēm modeļa numurs:ab066 materiāls:poliesteris,adīšanai,pavasarī,silikona izmērs:m,l,xl tērps:pieaugušo gadījumā aina:fitness,basketbols,volejbols,riteņbraukšana, skriešana un tā tālāk funkcijas 1.3 d aušana:trīsdimensiju adatu viena metode-gabals, molding,blīvs, brošēšana,ilgi, - valkā,)

Izskatās arī
Boksa Ātrums Pakaramie
€340.79 €187.43

()

Izskatās arī
1 GAB. Potītes Lencēm Sievietēm un Vīriešiem Regulējams Elpojošs Potītes Atbalsts Palīdzības Kompresijas Piedurknes Kāju Lencēm Potītes Aizsargs
€10.07 €6.04

(1 gab. potītes lencēm sievietēm un vīriešiem regulējams elpojošs potītes atbalsts palīdzības kompresijas piedurknes kāju lencēm potītes aizsargs preces nosaukums: sporta potītes aizsargs produkta sastāvdaļas: neilona un neilona tpusbr produkta izmērs :m/l/xl produktu saraksts: potītes atbalsts *1)

Izskatās arī
Ceļsargus UV Aizsardzību Dzesēšanas Roku Piedurknēm Kompresijas Roku Piedurknēm Vīriešiem/Sievietēm Elkoņa Lencēm Riteņbraukšana Beisbols 1 Pāris
€4.72 €2.97

(ceļsargus uv aizsardzību dzesēšanas roku piedurknēm kompresijas roku piedurknēm vīriešiem/sievietēm elkoņa lencēm riteņbraukšana beisbols 1 pāris specifikācija: funkcija: funkcijas: palīdz palielināt kaloriju dedzināšanu.ieroču izskatās slaids un vesels, un augšdelma vairs nav mīkstais. pielietojums: piemērots cilvēkiem ar tauku uzkrāšanos uz augšdelma.ideāls, lai palīdzētu)

Izskatās arī
Profesionālo Elektronisko Ems Treneris Uzvalks Masāža Jostas Sešus Pack Fitnesa Bezvadu Abs Muskuļu Stimulators Mašīna Vēdera Īstenot
€121.25 €109.12

(#detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Vēdera Riteņa Rats Ab Roller izmantošanu diski ar neslīdošu Rokturi Fitnesa Treniņu Mājās, Sporta Izmantot Iekārtas, lai Veidotu Muskuļu
€54.69 €22.97

(vēdera rats ab riteņu veltņus izmantošanu diski ar neslīdošu rokturi fitnesa treniņu mājās, sporta izmantot iekārtas, lai veidotu muskuļu apraksts: 【 izturīga materiāla] aicina gumijas+tērauda stūre, pvc materiāla ,stabilitāti un neslīdoši rokturi komfortu un drošību.rullīti var noņemt vai uzstādīt pie sekundes, un nebūs viegli paslīdēt.dāvanu mat var pasargāt jūsu ceļus no traumas,)

Izskatās arī
Koka Pull up Bar, Rokturi Vadu Mašīnu Rokturi Elastīga Lateksa Auklas Mājas Sporta zāle Airu Pielikumu Fitnesa Treniņu Kettlebells
€17.36 €10.42

(apraksts: 【plašu piemērošanu] aicina: rokturi var uzlikt uz iekārtām, kas paredzētas dažādiem treniņiem, piemēram, rezistenci apmācību; kabeļu iekārtas; pull ups; hanteles un velciet mašīnas. 【ērti, lai izmantotu] aicina: pakete ietver dižskābardis pull virve, lateksa, elastīga vadu un durvju enkurs siksniņu, ieķeras nav slīdēšanas, ja jūs izmantojat tos, bet tie ir arī viegli noņemt,)

Izskatās arī
Pūš Bumbu Dziļa Elpošana Exerciser Elpošanas Vingrinājumi, Plaušu Funkciju Uzlabošanu Izturīgs Breathtrainer Elpošanas Exerciser
€4.57 €2.46

(apraksts: palīdz pareizi elpot, apmācīt, lai jūs veikt dziļu breaths, palīdzēs jums atvērt un skaidri jūsu elpceļus, palīdz novērst augšējo elpošanas ceļu slimībām, piemēram, gļotu uzkrāšanos, astma, u.c. vairāk elpošanas vingrinājumi, ko veic pareizi, efektīvāk plaušas piegādāt skābekli visu organismu, ne tikai stiprinās elpošanas sistēmu, bet arī novērst plaušu slimībām. viegli)

Izskatās arī
20x Krusta Muskuļu Lentes Muskuļu Atbalstu Tape Self Lipīgs Plāksteris Tīkla Lenti Sporta Lentas, Uzlīmes, Futbola trenažieru Zāle, Tenisa Fitnesa Rokas
€9.54 €5.16

(apraksts: 【ērti materiāls] aicina: izgatavots no viskozes, šis krusts muskuļu lentes ir elpojošs un ērts.savu krusta dizains ir ne tikai estētiski, bet arī praktiski.lipīgās neliks jums justies neērti, ja to piemēro. 【portatīvo] aicina: ar savu kompakto izmēru, jūs varat viegli veikt jūsu kabatā vai somā, kur jums iet. 【pretsāpju] aicina: šajā muskuļu lentes nodrošina aizsardzību)

Izskatās arī