Cena €5.59 €7.99

Pilns apraksts

Apraksts:

【Palielinātas Berzes] aicina Izmantojot delnas siksniņas, lai palielinātu berzi jums ir, laikā, jūsu treniņiem, samazinot risku iekārtas nejauši nokrist no skateboarder.

【Ērti Materiāls] aicina Šīs delnas siksniņas ir izgatavotas no premium neilona un SBR materiāla, kas ir izturīgs un novērš jebkādu kaitējumu un berzi.Malas ir kārtīgi pabeidzis, tāpēc ir maz valkāt.

【Redue Noguruma] aicina rokas siksnas palīdzēs jums samazināt saķeri nogurums.Efektīvi izmantot pull ups, deadlifts, rindas un citas velkot vingrinājumi.Attēloti mīksts polsterējums papildus rokas komfortu un atbalstu.

【Fit Fitness] aicina Uz delnas siksniņas, ir ideāli, svarcelšana, kultūrisms un svara apmācību.Mūsu delnas siksniņas, būs atbalsts rokām, plaukstām un apakšdelmiem laikā jebkuru treniņu.

【Papildus Mīkstu Polsterējumu] aicina Rokas cilpa ar papildus polsterētām spilvena, kur tas velk uz muguras, rokas uz roktura palīdzību, ja jūsu vilciens ķermeņa muskuļu ēka ar garāks siksnas ātri wrap ap kādu stieni vai hanteli.

Specifikācija:

Materiāls: neilons+SBR

Krāsa: melna, sarkana, zila

Funkcija:nav slīdēšanas, nodiluma izturīgs

Izmērs(aptuveni):(kopējais garums x platums x vidēja garuma)64 x 3.6 x 14cm/25.20 x 1.42 x 5.51 collas

Paketē Iekļauts:

1 x PC Rokas Siksniņu

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana.

ATSAUKSMES

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes ir 5 zvaigznes .Un 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Mēs, protams, dot savu pozitīvo atgriezenisko saiti.

2. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

KUĢNIECĪBAS 1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 3-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu, Ignorējot to, cik daudz dienas apstrādes saglabājas. 2. Tur ir ne tikai Pasūtīt/Vērtība mūsu veikalā.Mēs piedāvājam piegāde visā pasaulē par jebkuru daudzumu un jebkuru vērtību 3. APO/FPO/DAI Kuģniecības Mēs atvainojamies, ka P. O. Kastes un militāro adreses (APO, FPO) nevar piegādāt.

REFOUND UN APMAIŅA

Mums ir QA komanda, lai pārbaudītu jūsu pasūtītās preces, darbojas pareizi, pirms tie tiek iepakots un nosūtīts uz jums.Bet jums ir nepieciešams, lai apstiprinātu savu kleitu izmērs rūpīgi pirms pirkšanas (izmērs novērtēs parādīt zem katras vienības).Atten: mēs nevaram pieņemt apmaiņai vai atsakoties pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir nosūtīts.Šāda informācija ir nepieciešama, ja jūs atspoguļotu problēmu: ----Pasūtījuma skaits ----Attēlu/video bojātu krelles.

Ja jums ir jautājumi par atgriešanās politiku, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!

MŪSU GARANTIJU, Ja neesat 100% apmierināts ar kvalitāti, savu pirkumu, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.Pieprasījuma: 1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma. 2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā. 3. Atgriešanās kuģniecības maksa bija maksā pircējs.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • Zīmola Nosaukums: TONQUU
  • Apmācību Vietas: Kodols
  • Modeļa Numurs: NAV
  • Nodaļas Nosaukums: Unisex

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Pāris Elastīgs Elkoņa Lencēm Kompresijas Ietīšanas par Roku Atbalstu Pārsējs Regulējams Teniss Vieglatlētika Sporta Aizsargātu Sāpju Aizsargs
€7.70 €0.45

(paka ietver vienu pāri (divas gabals). produkta funkcijas: 1. izgatavots no augsti elastīgs un elpojošs materiāls: elpojošs audums nodrošina mīksto audu atbalstu, elpojošs, quick-žāvēšana un sviedri-wicking, ērti un mazina nogurumu. 2. tas ir ideāls, lai novērstu elkoņa traumu.saglabāt elkoņa stabilu un mazinātu traumas.izmantot trenažieru zāle, svarcelšana, kultūrisms, teniss, basketbols)

Izskatās arī
4. jūlijā ap Galvu stiprināmas Kokvilnas Amerikāņu Sweatbands, Lai Rokas Un Galvas Ērti Sviedru Absorbējošu Izmantot Basketbols Futbols
€1.65 €1.16

(vai jūs meklējat komfortablu un stilīgs aksesuārs jūsu sporta aktivitātes?ja tā, tad jums būs mīlestība mūsu svītrainām sweatbands komplekts.tie ir izgatavoti no mīksta un elpojoša materiāla, kas uzsūc sviedrus un saglabā jums atdzist.tie ir anti-skid konstrukcija, kas pasargā no slīdēšanas pie jūsu galvas vai plaukstu locītavas.viņi ir ideāls basketbols, futbols, skriešana, sporta zāle, un vairāk.tie)

Izskatās arī
Jauns-3X Jogas Spilvens Mīksts Poliesters, Mazgājami Taisnstūra Portatīvo Joga Pastiprina Miega Spilvenu Joga Fitness Piederumi,Violeta
€69.38 €51.34

(jauns-3x jogas spilvens mīksts poliesters, mazgājami taisnstūra portatīvo joga pastiprina miega spilvenu joga fitness piederumi,violeta paredzēta ar noņemamu polsterētu vāku, šī spilvena vāka šīs jogas spilvens ir mazgājams un nav izbalināt. satur augstu elastību sūklis, šis jogas spilvens ir mīksts un nav viegli deformēta pēc ilgi sēž. izgatavots no poliestera šķiedras materiāla,)

Izskatās arī
Optimāla Kakla Spēku Ar Sporta Kakla Siksnām Regulējams Siksnu Elpojošs Veikti Ar Oxford Audums
€27.05 €16.23

(apraksts: regulējama siksna: viegli regulēt siksnu, lai pielāgotu fit un intensitāti jūsu sporta kakla apmācību ar mūsu kakla siksnām, palielinot savu treniņu rezultātus izturīga un izturīga: made ar oxford audums, mūsu sporta kakla siksnas ir būvēts, lai izturētu intensīvu izmantošanu un nodrošina ilgstošu veiktspēju, nodrošinot to, tas joprojām ir uzticams daļu no jūsu fitnesa rutīnas plaši)

Izskatās arī
6PCS 60x60cm EVA Putu Flīzes Puzzle Exercise Mat Fitnesa Bloķēšanas Flīzes, Grīdas Aizsargājošu Spilvenu Treniņiem Spēlē Mat
€10.81 €7.57

(6pcs 60x60cm eva putu flīzes puzzle exercise mat fitnesa bloķēšanas flīzes, grīdas aizsargājošu spilvenu treniņiem spēlē mat apraksts: 1. vienkārša iepildīšana ļauj ātri montēt fitnesa paklāji un puzzle mats.tie ir ātri pievienots, viegli izjaukt un pārvietot, vienkārši un vienotas, un virsmas, kas ir konkrēti un neslīdoša. produkta priekšrocības: skaņas izolācija, triecienizturīgs,)

Izskatās arī
JINGBA ATBALSTA 1GB Sports Fitness ceļsargus Atbalsta Pārsēju Lencēm Kompresijas Piedurknes, lai Basketbols Volejbols Teniss Riteņbraukšana
€6.81 €5.31

(jingba atbalsta 1gb sports fitness ceļsargus atbalsta pārsēju lencēm kompresijas piedurknes, lai basketbols volejbols teniss riteņbraukšana produkta apraksts jingba atbalsts 1 gab pārsējs josta atbalstu sporta drošību ceļa lencēm basketbola ceļgalu aizsargs, volejbols ceļsargus rodillera deportiva materiāls:neilons izmērs:bezmaksas izmērs tērps:pieaugušo gadījumā aina:fitness,basketbols,volejbols,teniss,svarcelšana,bokss,riteņbraukšana,)

Izskatās arī
1~10PCS Pastaigas Pedometrs Pedometrs Ūdensizturīgs Daudzfunkcionālā Sporta Kaloriju Skaitīšana LCD Displejs
€24.76 €14.85

(1~10pcs pastaigas pedometrs pedometrs ūdensizturīgs daudzfunkcionālā sporta kaloriju skaitīšana lcd displejs apraksts: šis pedometrs var efektīvi palīdzēt jums panākumus un uzlabot savu izturību. grāfu staigāt pasākumus, saskaņā ar vidukļa kustību. precīzi skaitīšanas, lūdzu, veikt pedometrs vertikāli, apmēram 14 cm (6 collas pa kreisi vai pa labi no centra līnijas vidukli. skaitot)

Izskatās arī
Futbola Apakšstilbu Aizsargi Bērniem Shin Spilventiņi Jaunatnes Piedurknēm Aizsargiem Aizsardzības Mehānisma Ar Stipriem Mājokļu Slidošana, Riteņbraukšana Basketbols
€4.11 €2.67

(mūsu jaunatnes futbola shin spilventiņi ir praktiski un kas paredzēti, lai nodrošinātu ērtu un nodiluma laikā futbola aktivitātēm.ergonomisks dizains nodrošina elastību, lai apmierinātu lietotāju vajadzības.aizsargāt jūsu apakšstilbiem ar šo augstas kvalitātes futbola shin spilventiņi. specifikācija: produkta nosaukums: jaunatnes futbola shin spilventiņi pieteikumu scenārijs: futbols materiāls:)

Izskatās arī
11PCS Fitnesa Pull Virve, Izturība Gumiju Jogas Elastīga Josta Uzlabot Mācību Nūju Komplekts Pilates Vingrinājumu Fitnesa Aprīkojums
€5.34 €3.15

(funkcijas: 1.izturīga lateksa caurulītes pretestības caurules ir izgatavotas no premium gumijas lateksa, tas var izturēt spēcīgu pagarināšanu. 2.modernizētas metāla āķis & karabīne gredzeni:tie ir vairāk izturīga un nebūs traucēt vai snap pat ar spēcīgu spriedzi. 3.aizsardzības pārklājums:ar pretslīdēšanas aizsardzības piedurknēm, uz kurām attiecas, šī profesionālā pretestības)

Izskatās arī
Komerciāla Sporta Treniņu Aprīkojums Spēku, Fitnesa Glute Mašīnas, Plāksnes Piekrauts Glute Disku Hip Treneris Hip Vilces Mašīna
€1 849.63

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-3{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-4{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Jostas Soma Sieviešu Fanny Pack Dupes, Modes Crossbody Lulu Viduklis Pack Lemen Soma ar Regulējamu Siksnu Ceļojumu Darbojas Pārgājieni
€5.49 €3.57

(sarežģītas un neiedomājami telpām, kas ir pietiekami mazi, lai tikai klipu ap jūsu vidukļa pār savu peldkostīmu, tomēr pietiekami liela, lai noturētu essentials (tālrunis, istabas atslēga, kredītkartes utt.).mīlestība gludu, gludu struktūru un dizainu.tas ir ūdens izturīgs, pārāk!daudz kabatas iekšpusē un viens gar aizmugures, lai saglabātu lietas organizēta.arī būtu lieliski, pastaigas, suņu traktēti,)

Izskatās arī
Sporta Lentes Sagrieztos Sloksnes Līmi Muskuļu Elastīgās Siksnas Sporta Lentes Muskuļu Atbrīvotājs Plāksteri Daudzfunkcionālā Sporta Lentes
€4.07 €2.85

(meklējat uzticamu sporta atbalsta lentes?mūsu produkts ir izgatavots no atlasītām materiāli un kas izstrādāta, lai efektīvi nodrošinātu ceļgalu aizsardzība laikā intensīvu darbību.ar tās efektīvāku darbību un pārnēsājamo dizains, jūs varat saglabāt stumšanas jūsu robežas ar pārliecību. specifikācijas: nosaukums: sporta atbalsta lentes materiāls: poliuretāns produkta)

Izskatās arī
10PCS Batuts Stabi Segtu Polsterējumu, Putas Caurules 40CM Putu Caurule Sūklis Korpuss Aizsardzības Batuts Pole Piedurknēm, Zils
€9.25 €3.05

(spilgtu krāsu, padara jūs un jūsu bērni priecīgi.putu piedurknēm putas var viegli izgatavot dažādu izmēru pole, kas ir ērts lietošanai.ideāls regulāri batuts stabi un var batuts stabi cauruļu izolācija polsterējums.batuts stabi pārsega polsterējums ir paredzēti, lai aizsargātu jūsu bērnu no savainoti gadījumā, ja tās sasist vērā batuts stabi, kamēr lekt.ūdensnecaurlaidīgs un izturīgs,putu uzmavas)

Izskatās arī
Profesionālās Kompresijas Ceļa Lencēm Atbalstu Aizsargs Sporta Kneepads Silikona ceļsargus Basketbola, Futbola Gaitas
€18.86 €7.92

(produkta informācija: vienuma tips:sporta ceļgala atbalsta lencēm modeļa numurs:ab066 materiāls:poliesteris,adīšanai,pavasarī,silikona izmērs:m,l,xl tērps:pieaugušo gadījumā aina:fitness,basketbols,volejbols,riteņbraukšana, skriešana un tā tālāk funkcijas 1.3 d aušana:trīsdimensiju adatu viena metode-gabals, molding,blīvs, brošēšana,ilgi, - valkā,)

Izskatās arī
Virves Izlaižot Mašīnas lecamaukla Mašīnu Apmācība, trenažieru Zāle, Izklaides, Sporta
€20.04 €11.62

(apraksts: 【izlaižot virvi sporta] aicina: atbrīvot rokas, lai lēkt, inteliģenta lecamaukla mašīna ir ideāli piemērots mājas lietošanai. 【pielāgot ātrumu] aicina: ir 10 regulējama ātrumu kontrolē, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām.izmērs 13.5cmx13.5cmx10cm/5.31inchx5.31inchx3.94inch. 【liela ekrāna count] aicina: šī smart lecamaukla mašīna arī ir aprīkota ar lcd ekrānu,)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna ar Gaismas Caurumošanas Pad ar 2 pāriem Cimdi Reakcijas Mērķi Kikbokss Izmantot trenažieru Zāli Mājas Piederumi
€72.30 €39.77

(apraksts: 【boksa pad] aicina: boksa treneris iekārtas ar cimdus ir viegli izmantot.izmērs: boksa mērķa 41.8cmx7.5cmx44.6cm/16.46inchx2.95inchx17.56inch.ar gaismu, un justies lieliski, lai spēlēt savu mīļāko mūziku. 【izturīgs materiāls] aicina: boksa treneris ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu ādas abs materiāla, izturīgs, viegls un ērti boksa un hitting. 【reakcijas mērķa] aicina:)

Izskatās arī
Horizontāla Josla, Cimdi Vingrošanas Sporta Svaru Celšanas Apmācības Crossfit Fitnesa Kultūrisms Laiks Palmu Aizsargs
€15.43 €4.66

(sporta horizontāla josla, cimdi, svaru celšanas specifikācijas 3 dizainu izvēle: 1.profesionāls dizains materiāls:pātagot svars:190g uz pāri izmērs:16.5 cm*20.5 cm 2.papildu desgin materiāls:ādas microfiber svars:140g uz pāri izmērs:18.5 cm*19cm 3.parastā desgin materiāls: ādas microfiber svars:40 g uz pāri izmērs:17cm*18)

Izskatās arī
Rokas Sweatbands Sporta Kompresijas Datumi Mīksto Sporta Siksna Lencēm Sporta Rokas Ietīšanas Procedūras Puses Atbalsta Joslas Sporta Sporta Gaitas
€1.84 €1.29

(laikā treniņiem, lietot mūsu rokas sweatbands, lai saglabātu jūsu rokas sausas un drošībā.tie piedāvā elastīgu fit labāko iespējamo komfortu un ir paredzēti, lai novērstu slīdēšanu un uzlabotu stabilitāti un atbalstu.tie ir ērti valkāt zem cimdi un netiks pievienot beramkravu, pateicoties plānas un bezšuvju konstrukcija.melns, zils, rozā, un ādas tonis ir visiem pieejams. specifikācija: krāsa:)

Izskatās arī
Svarcelšana Rotaļlietas, Atpūtas Izturīgs Bērniem Hanteles Ideāls Fitnesa Nodarbības Mājās Vai Izmantot Rutīnas, kas Izgatavoti No ABS
€2.79 €1.06

(funkcijas: 1. ideāls fitnesa nodarbības vai mājās izmantot rutīnas.tas ir ideāls izmantot rīku, lai bērnu roku, acu un roku koordināciju. 2. slēgta atvēršanas konstrukcija pasargā iekšējo rūsas izturīgs un izturīgs.šīs hanteles var izmantot ne tikai kā fitnesa rīku, bet arī kā bērnu izklaides rotaļlietas.tie ir ļoti piemēroti, dejas, izrādes, vingrošanas, vieglatlētikas un āra spēles. 3.)

Izskatās arī