Cena €21.15 €42.30

Pilns apraksts

Pievērsiet Uzmanību: Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.Par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.Paldies par jūsu sapratni.

Mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.Lūdzu, jūtieties brīvi apspriesties.Visbeidzot, mēs vēlamies jums laimīgu iepirkšanās braucienu.Labdien!Laipni lūgti mūsu veikalā!Kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.Modes dizains,100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes ! ! ! ! ! ! ! ! ! !Loģistikas informācijas vaicājuma tīmekļa vietnē: www.17track.net

AU.Nazis:

Kopējais garums nazis: 22 CM

Asmens garums: 9.5 CM

Asmens platums: 2CM

Asmens biezums: 3MM

Asmens materiāls: 440

Roktura materiāls: aviācijas alumīnijs inkrustēts ar sveķiem

Roktura garums: 11.5 CM

Roktura platums: 23MM

Neto nazis svars: 94G

Kopējais svars naža maksti, ieskaitot iepakojumu: 185G

Naža maksti: pātagot apvalks

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saliekamais Nazis:

Garums: 22 cm

Asmens garums: 9.6 cm

Roktura garums: 12.5 cm

Asmens biezums: 0.28 cm

Asmens platums: 1.9 cm

Asmens materiāls: 440 c

Cietība: HRC 57-58

Roktura materiāls: melnkoks/sveķi

Svars: 135 g

Bruto svars: 163 g

mataste: Ādas maksti

Pievērsiet Uzmanību:

Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.Par nekustamā attēlus vai video, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.Paldies par jūsu sapratni.

Mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.Lūdzu, jūtieties brīvi apspriesties.Visbeidzot, mēs vēlamies jums laimīgu iepirkšanās braucienu.

Kuģniecības Ziņas:

1. Mēs jums izvēlēties atbilstošu loģistikas kanāls saskaņā ar pircēja adresi un vietējos muitas noteikumus.

2. Pack24.lv būs piegādāt preces 24 stundu laikā pēc tam, kad, kas apliecina maksājumu, un piegādes laiks var tikt attiecīgi pagarināts, brīvdienās.Pēc piegādes, jūs varat sazināties ar mums sniegt skaidru izsekošanas numuru, lai jūs varētu izsekot paku.

3. Lūdzu, pārbaudiet adresi uzmanīgi, pirms jūs maksājat.Ja pakete ir izsūtīta, tā nevar mainīt.

4. Transportēšanas laiks ir atkarīgs no pārvadātāja, vietējo pasta nodaļu un citiem faktoriem, jo īpaši brīvdienās un aizņemts sezonas, lūdzu pacietīgi gaidīt.

Atsauksmes:

Klienta apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstājiet labas atsauksmes.Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu strīdu.Mēs rūpējamies par katru pircēju un darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu visas problēmas labs biznesa veids

Piezīmes:

1. Lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies par jūsu sapratni!

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, lūdzu, saprast, ka attēlā var neatspoguļot faktisko krāsu preci.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: XMSJ
  • Pilns Garums: 22 cm
  • Asmens Garums: 9.5 cm
  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Roktura Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Atspere: no
  • Lock: no
  • Veids: Locīšanas Blade Nazis
  • Asmens Leņķis: >60°
  • Modeļa Numurs: NKVD nazi
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Roktura Garums: 11,5 cm
  • Asu Asmeni:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bezvadu Sprūdrata Uzgriežņu Atslēgas 90 Grādu Lieljaudas Taisnā Leņķī Pneimatiskās Izraisīt Taisni Pneimatiskās Uzgriežņu Atslēgas Vēja Uzgriežņu Atslēgas Instruments
€79.13

(izturīgs un stabila kustība: stabilu darbību, augstu izejas jauda, mazs gāzes patēriņš, izturību un augstu lietderības koeficientu. liels griezes moments jauda: griezes moments un jauda ir pat un rotācijas ātrums ir stabils.tas tiek izmantots, lai palīdzētu noņemot skrūves.lūdzu, nav piespiedu kārtā noņemt. galva ir izstrādāta ar pozitīvu un negatīvu seku, kas var tikt galā ar dažādām)

Izskatās arī
4 1 8 collu Oglekļa Tērauda, Galdniecības darbi Kokapstrāde Kokmateriāli Rasp Failu Dzirnavas Rīku 200mm
€9.50 €7.60

(produkta nosaukums: četri vienā rasp failu materiāls : oglekļa tērauds izmērs:200mm x 20mm veids: rokas instrumenti krāsa:pelēka maigu izskatu, augstas kvalitātes preces rudenī, viegli izmantot, augstas kvalitātes oglekļa instrumentu tērauda, cietība vairāk nekā 62 grādiem pretgrumbu zobu struktūru pamatoti veikt asu griešanas ātrumu, uzlabotu darba efektivitāti kopumā pēc rūdīšana, augstas cietības,)

Izskatās arī
AT35 6PCS 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvgriežu daļas Turētāja Paplašinājumu Bārs Keychain Skrūves Adapteris Urbt Pārmaiņas (6 Krāsas)
€9.32 €8.76

([1/4 collas hex kāta skrūvgriežu daļas turētājs]ietver 6 gabalus 1/4 hex kāta roktura keychain pagarinājuma stienis ar karājas, sprādzes, savietojams ar lielāko 1/4 ātri hex rokturi un 1/4 hex kārbas un dažādi elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži un urbjiem. [spēcīgu & izturīga]ar urbi pagarināšanu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, var sasniegt maksimālu)

Izskatās arī
Vīriešu Āra Portatīvo Salokāmo Nazi Augstas Cietības Izdzīvošanas Self-Defense Tērauda Militārās Taktikas Tūrisma, Medību, Zvejas Nazi
€28.62 €12.88

(loģistikas sekošanas informāciju var apskatīt šajā mājas lapā: www.17track.net kļūsti veikala sekotāji un baudīt 2% ekskluzīvas atlaides)

Izskatās arī
1pc Stubby Skrūvgriezi 13cm, Garums 7.5 cm Platums HRC52-54 jaukta tipa Skarbs, Magnētisko Remonts Puses Instruments Remonta Darbi
€1.07 €0.61

(apraksts : 2-in-1 divguļamā galvas dizainu, pāri skrūves galvu un iešķeltu galvu viss, kas jums, ļoti ērti izmantot. augsta cietība, laba stingrība un nodilumizturība. portatīvo izmēru, var perfekti kabatā. ideāli piemērots remonta darbi, piemērots privātmāju, veikalu un darba vietā. specifikācijas : posteņa nosaukums: stubby skrūvgriezi krāsa:kā picture)

Izskatās arī
1~10PCS neslīdoša Centrs Pin Perforators Uzstādīt 3/32" oglekļa Tērauds ar Augstu oglekļa Centrs Perforators Par Leģēta Tērauda, Metāla, Koka Urbšanas Instruments Metāla
€24.87 €17.40

(1~10pcs neslīdoša centrs pin perforators uzstādīt 3/32 oglekļa tērauds ar augstu oglekļa centrs perforators par leģēta tērauda, metāla, koka urbšanas instruments metāla apraksts: funkcijas: 1.šajā centrā perforators tiek izmantota, lai atzīmētu centrā punkts un parasti tiek izmantota, lai atzīmētu centrā caurumu, kā tas ir dziļurbuma. 2. perforators ir izmantoti, lai vadīt)

Izskatās arī
Mini Bezvadu Elektriskais Skrūvgriezis 3.6 V Litija Uzlādējams ar Magnētisko Padoms un Darba Gaismas Piemērots DIY Mājās J5O0
€33.91 €18.99

(funkcijas: elektriskā rokasgrāmata 2-in-1. 3.6 v elektriskais skrūvgriezis ar 2-in-1 funkcija.mīkstas gumijas lineāra konstrukcija ļauj skrūvgriezi darbināt gan ar elektrību, gan manuāli.instruments ir maksimālā griezes momenta līdz 2nm, strādājot ar elektrību, un līdz 10nm, kad darba manuāli.elektrisko skrūvgriezi bezvadu sniedz 280rpm ātrums piemērots, lai ātri un viegli skrūvju ieskrūvēšanai)

Izskatās arī
7 Gabali, Noņemams Ietekmes Skrūvgriezi Lieljaudas Rokasgrāmata Skrūvgrieži
€34.19 €20.51

(apraksts: izturīgs materiāls: šajā skrūvgrieži komplekts ir izgatavots no augstas klases materiālu, kas var izturēt ilgtermiņa lietošanai. iepakojuma kaste: ar skrūvgrieži komplekts ir aprīkots ar lodziņu, lai veiktu un uzglabāšanas, ērts un praktisks. vienkārša struktūra: skrūvgrieži komplekts ir vienkārši, jo struktūra, kas ir ļoti ērti lietot. smalks pulēšanas kuģiem:)

Izskatās arī
Praktiski Augstas Kvalitātes Pavisam Jaunu Skrūvgriezi Sintētiskās Plastmasas Torx Skrūvēm Skrūvgriezis Bitu 25 1 Skrūvgriežu Komplekts
€0.91 €0.61

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
Gredzens Durvju Skrūvgriezi Nomaiņa Uzlādes Kabelis Vadu piemērots Video Durvju zvans 2 3 Durvju Gredzens
€5.59 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes universāls skrūvgriezis, piemērotas dažāda veida durvju, tostarp video durvju, video durvju zvans 2, professional edition. ja jūs zaudējat savu sākotnējo skrūvgriezi, šo nomaiņa, strādās labāk. to var izmantot, lai nojaukt durvju bateriju maiņu, maksa & nomaiņa, kā arī paroles atiestatīšanas piekļūst. portatīvo)

Izskatās arī
Manuāla Griešana Trapecveida Asmens Asmens Biezums 0,6 mm 2.36×0.7 Collu 60# Oglekļa Tērauda Melnā un Sudraba Viegls
€8.37 €4.44

(funkcijas: *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda asmens, izturīgs, viegls, izturīgs, nav viegli, lai izjauktu. *asas un izturīgas: viegli griezt, un tam ir ilgs kalpošanas pakalpojumu. 10pcs gadījumā, ja uz ilgu laiku, izmantojot. *atdala no gaisa ar rūsas-novērst eļļas, kas novērš rūsas vai skarbs. *to var izmantot arī mājas dekorēšanai, biroja piederumi, mehāniskā griešana,papīra,)

Izskatās arī
K50 1/2" F Stienis Uzgriežņu Atslēgas Ligzda 10" 15" 18" Dinamometrisko Atslēgu, Gara Spēku, Bārs Darbības Galvas Spēcīgu Sviru Stūres Rokturi Labošanas Rīks
€23.73 €11.87

(funkcijas: *augstas kvalitātes vanādija tērauda kalumi, super griezes momentu. *180 grādu maināma leņķa dizains, viegli darboties. *eļļa krāsns rūdīšana piedurknēm sēdeklis, nostiprināt attieksmi. *aprīkots ar anti off pavasarī, aizsargāt drošību. specifikācijas: produkta nosaukums: f stienis uzgriežņu atslēgas materiāls: hroma-vanādija tērauda krāsa:)

Izskatās arī
F50 Rotācijas Vadu apvalka Noņemšanas Knaibles Jaunu Plašu Vadu Un Kabeļu Pīlings Knaibles 10-300mm2, Elektriķis Roku darbināmiem Instrumentiem
€60.02 €30.00

(kabeļu pīlings knaibles liekās klāstu:φ8-30mm / 10-300mm2 garums: 176mm svars:0,2 kg (fs-d6b) / 0.15 kg (fs-d6s))

Izskatās arī
N0HB 3/8" Pārvērst 1/4" Bumbu Bloķēšanas Sprūds Ligzdas Adapteris Reduktoru Pārveidotājs Instruments
€0.63 €0.31

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: sakausējuma krāsa: kā parādīts pic funkcijas: tas ir 3/8 pārvērst 1/4 ligzdas adapteris atbilstu jūsu kontaktligzdas ar jūsu instruments, ar šo ligzdas adapteris šis komplekts ļauj jums samaisa un saskaņot izmērus, jūsu kontaktligzdas, sprūdrats rokturi, pagarināšanas stieņi un citi aksesuāri. ligzda)

Izskatās arī
KNIPEX 98 24 02 VZD PlusMinus Skrūvgriezi Roktura Dizains Neļauj Ritošā Iegulto Pavasara Izsmalcinātu Meistarība Vienkārša Darbība
€36.31 €29.05

(▲braukšanas padomi par plusminus profila skrūves ▲izmantot ar elektroniku, instalācijas komponenti, e.g.automātslēdži ▲samazināts asmens izolācijas diametrs ir padziļinājums, atsperes un skrūvju elementiem ▲ergonomiski optimizēts dual komponents roktura, nogurums, samazinātas darba un optimālu transmisijas spēku ▲roktura konstrukcija novērš iespēju ritošajam ▲weight90)

Izskatās arī
Bārs Extender Ultra Nodokļa Uzgriežņu atslēgu, Adapteri Rīku ir Pārāk Griezes moments Ilgi Griezes moments Pagarināšanu 13.3 collu Portatīvo Plānas Smago Atslēgu Pastiprinātāja Papildus
€35.99 €16.20

(13.3 collu ultra smago plānas papildus atslēga bārs dinamometrisko atslēgu griezes moments pagarināšanu ilgi, pārāk extender rīku adaptera nodokļa pastiprinātājs portatīvo universāls ļoti gara griezes momenta pārveidotāju pilnībā pārklājumu, lai novērstu koroziju, atslēgu extender 13.3 collu lieljaudas par garāžas mehānika funkcijas: 1. uzlabota rīku garums: izmantojot šo augstas)

Izskatās arī
Objektīvs Sūcējs un uzgriežņu Atslēgu Komplekts, IC Pick-Up Vakuuma Uzsūkšanas Pildspalva ar 7 Maināmie piesūcekņus un Izliekti Padomi
€30.90 €19.16

(šis objektīvs piesūcekni, komplekts nāk ar sūkšanas pildspalvu un 7 maināmie piesūcekņus (12mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35 mm, 40mm), ideāls remonts un tīrīšana lēcas un pulksteņi, montāžas ic sastāvdaļām un gatavoja citas sīkas detaļas.piesūcekni ir izgatavota no mīksta anti-static esd vadītāj silikona, kas nav ieskrāpēt savu objektīvu vai sabojāt smalku daļas, un saglabāt to tīru no pirkstu nospiedumiem)

Izskatās arī
Sadzīves Nerūsējošā Tērauda Rokturi Augļu Picking Rīki Ar Augstu Oglekļa Tērauda Asmens Dārza Apiet Atzarošanas Šķēres Šķēres Drošības Fiksatoru
€6.56 €5.38

(produkta nosaukums: atzarošanas šķēres cutting edge materiāls: augsta oglekļa tērauda roktura materiāls: nerūsējošā tērauda kopējais garums: 215mm asmens garums: 60mm roktura platums: 50mm bīdes diametrs: 0-15mm malu biezums: 3,5 mm cietība: 58-60hrc svars: 180g izmanto: atzarošanas šķēres, augļu plūkšanu u.c.)

Izskatās arī
Kredītkaršu Kabatas Instrumentu, Izdzīvošanas Instruments Vadu Daudzfunkciju Instruments Dāvanas
€1.49 €1.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāli, praktiska un izturīga. kredītkartes izmēra, apm 6.3x5.8cm/2.48x2.28 collas, viegli iekļaujas iekšā savu maku, kabatas utt. multi funkciju uzgriežņu atslēgu ir daudz universāls universāls sīkrīku funkcijas, piemēram, skrūvgriezi, varat nazis, nazis, uzgriežņu)

Izskatās arī
34Pcs Torx Zvaigžņu Sockets & Bitu Kopu, Vīriešu, Sieviešu ESecurity Biti Vadīt Instrumentu Griezes moments, Uzticamu Hroma Vanādija Tērauda Materiāls
€17.16 €7.72

(funkcijas: visi torx kontaktligzdas ir kodu augstākās cietības samazināšana, valkā-outs augstas kvalitātes hroma vanādija tērauda ilgu dzīvi dažādas specifikācijas, kas ļaus jums izvēlēties lidojumu specifikācijas nosaukums:socket biti materiāls: hroma vanādija tērauda 11pcs 3/8 dr bitu ligzda: t10,15,20,25,27,30,40,45,50,55,60 8pcs 3/8 )

Izskatās arī
Locīšanas blade nazis Augsta cietības pakāpe asmens koka rokturi kempings nazis āra nerūsējošā tērauda naži EDC instrumenti, 5 krāsu
€10.76 €7.53

(tips: saliekamais nazis pilns garums: 22 cm asmens garums: 9.5 cm asmens platums: 1.6 cm asmens biezums: 2,8 mm slēdzenes garums: 12.5 cm roktura materiāls: tērauds + plastmasas cietība: 58hrc)

Izskatās arī