Cena €8.61 €12.31

Pilns apraksts

Pievienot dažas svētku vibes, lai jūsu mājās ar mūsu ilgstošu Logu Piekļaujas.Šos viegli noņemt rotājumi būs mirdzumu ilgu laiku un ir ideāli piemērots jebkuram ģimenes dāvanu.Baudīt spilgtas krāsas un atkārtoti dizains, daudz svētki nāk!

Specifikācijas:

Produkts: Christmas Logu Piekļaujas

Materiāls: PVC

Izmērs: 28*36 cm

Stils: Plakanu sienas uzlīme

Produktu Saraksts:

1* Ziemassvētku Loga Piekļauties

Piezīmes:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-3cm atšķirību lielumu.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Aizrautīgs Dizains: Absorbēt gaismu dienas laikā, mūsu Ziemassvētku Logu Piekļaujas atbrīvot kvēlojošs dizains, kas spīd stundas, kas piedāvā silts un aicinot, atmosfēru, kad saule ir.Rosinošs jūsu telpas bez elektrības, viņi ir lielisks papildinājums jebkurai svētku dekora.

2.Svētku Vibes: Šajās Ziemassvētku Logu Piekļaujas papildinās svētku atmosfēru jūsu mājās ar savu diezgan dizainu un spilgtas krāsas.Šie atkārtoti un vienkārši-izmantojiet piekļaujas padarīt to viegli, lai nodrošinātu pozitīvu gaisotni.

3.Nepārspēti Neelastību: Mūsu Ziemassvētku Logu Piekļaujas, izgatavots no augstas kvalitātes PVC, ir ideāls sabiedrotais, lai jūsu svētku noformējumam.Ar ārkārtēju izturību un uzticamu adhesiveness uz jebkuras virsmas, tie būs pēdējais jums, lai gados.

4.Bez piepūles Uzstādīšana: Pārveidot jūsu logus brīnumzeme minūšu laikā ar mūsu Ziemassvētku Logu Piekļaujas.Easy-to-izmantot konstrukcija nodrošina, ka tās var ielīmēt un noņemt bez jebkādām kreiso, ideāls problēmu-free dekorēšana!

5.Laba Dāvana: Pārveidot jūsu logus brīnumzeme ar mūsu Ziemassvētku Logu Piekļaujas.Ideāls, lai izplatītu svētku garastāvoklis, šie veikt lielu Ziemassvētku dāvanu bērniem un ģimeni.

Specifikācijas

  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Elektroniskā: no
  • Godu: Eid al-Fitr
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1gb Ziemassvētku Loki Putu Auduma Priežu Čiekuri Priežu Skujām Sarkanas Ogas Mirdzēt Loku Piekārtiem Rotājumi Ziemassvētku Eglītes Rotājumi
€4.76 €2.38

(materiāls: putas un audums izmērs: 25x30cm apraksts: kvalitāte - mūsu putas un audums ir mīksts, asaru izturīgs, nav krāsas, nav toksisks.mūsu priekšgala muguras ir izgatavotas no pvc, izturīgs un atkārtoti, un labs atbalsts nodrošina to, ka kuģa priekšgala nav velku. ziemassvētku elementiem - mūsu loki nāk ar dažādiem ziemassvētku elementiem, tostarp priežu čiekuri, priežu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dāvanas Dzidri Balts Putu Gaisa Līnija Soma Rotājumi Piekārtiem Rotājumi Piekārtiem Rotājumi Eglē Karājas Dāvanas
€3.42 €2.05

(ziemassvētku dāvanas dzidri balts putu gaisa līnija soma rotājumi piekārtiem rotājumi piekārtiem rotājumi eglē karājas dāvanas funkcijas 1. ziemassvētku eglīte apdares bumba ir izgatavota no izturīga putuplasta, kas ir droši par mājdzīvniekiem un bērniem. 2. piemērots ziemassvētkiem, kāzām, saistībām, jubilejas, ballītes un citus parāda, kā dekorācijas karājas filiāles, galda)

Izskatās arī
3 Gab. Darba Laistīšanas Bērnu Dārzs, Mieti Akrila Pagalmā, Apdare, Mājas, Dārza Dekori Pazīmes Pagalmā Piliens kuģniecība
€20.62 €10.30

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: likmes zālienu ornaments ir papildus dārza dekori un atdzīvini savu dārzu. katra melnā metāla staba ir pulvera pārklājumu pret laika apstākļu, ūdens, un rūsas izturīgs. izgatavots no akrila materiāla, ģimenes dārza rotājumi paliks uzticīgi dārza vai puķu dobes jūs pavada, pateicoties lietus, saules)

Izskatās arī
(85Pieces) 1/4 Dzīvoklis Ventilators Vee Jet Ūdens Smidzināšanas Sprausla 316SS Materiāls HVV V Jet Sprauslas, Dzesēšanas Rūpniecības Dzīvoklis Ventilators Reaktīvo Izsmidzināšanas Sprausla
€363.83

(produkta apraksts: spray modelis:dzīvoklis ventilators materiāls:nerūsējošais tērauds vītnes izmērs:1/8 -2 izsmidzināšanas leņķis:0-110 grāds plūsmas ātrums:0 līdz 4720 litri minūtē pieteikums:atputekļošanas, dzesēšanas, tīrīšanas,mazgāšanas,ugunsdzēsības dzīvoklis ventilators sprauslu ražot dzīvoklis vēdekļveida spary modeli, kas ar lielu)

Izskatās arī
Halloween Galvu Halloween Mežģīnes Pieres Matu Stīpām Matu Bantītes Cosplay Hairband Dāvanu Iedomātā Kleita Izskatās Skatuves Piederumi
€10.17 €5.08

(aizzīmju punktiem: 1.izsmalcinātu izskatu: tas halloween galvas funkcijas pērlītēm un ķēdi, pievienot rotājumi, kas noslēpumainību un skaistumu jūsu izskatu.galvaskausa un palmu rotājumi radītu unikālu gotikas stilu, kas izceļas no pūļa. 2.ērti un elpojoši: izgatavota no mīksta mežģīņu auduma materiāla, tas halloween galvas stīpa ir viegls un nav viegli aizķerties matus, sniedzot jums)

Izskatās arī
6Pcs/set Eid Mubarak Banner Moon Star Stērste Griestiem Karājas Rotājumu Fona Ramadāna Kareem Islāmu Musulmaņu Puse Rotājumi
€6.09 €4.15

(posteņa nosaukums: eid banner materiāls: papīrs izmērs: kā rādīt iepakojums: 6pcs/komplekts)

Izskatās arī
Pet Cat Asns Ēdiens Pieaug Podu Hidroponiskas Augu Kaķu Zāli Dīgtspēju Gremošanu Starter Ēdiens Siltumnīcas Audzēšanas Kastē
€0.40 €0.23

(pet cat asns ēdiens pieaug podu hidroponiskas augu kaķu zāli dīgtspēju gremošanu starter ēdiens siltumnīcas audzēšanas kastē jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. kontrastējošu krāsu kombinācijas, kas nav izceļas jebkur. 2. produkts ir dažādu līmeņu dizains, veicināt ūdens apmaiņu un zāles griešanas. materiāls: pp krāsa: kā parādīts attēlā izmērs:)

Izskatās arī
Komplekts 2 Ziemassvētku Rotājumi Ziemassvētku Pildījumu Gingerbreads Cilvēks Rotājumi
€30.85 €16.66

(funkcijas: ootdty paaugstina jūsu svētku dekoru ar šiem plīša rotājumi, ideāli piemērots ziemassvētku rotājumiem.izgatavots no izturīga poliestera un kokvilnas, tie piedāvā ērtu pieskārienu un ilgstoša kvalitāte. šie rūpīgi izstrādāts plīša rotājumi iezīme sarežģītas detaļas un reālas izpausmes.to kvalitāte, meistarība, kas nodrošina ilgstošu lietošanu, padarot tos vērtīgs)

Izskatās arī
Priežu Skuju Svečturis Vainags Ziemassvētku Galda Dekorēšana Mākslīgā Atstāj Sveci Gredzenu Svečturis Vainags Mājas Dekoru
€1.57

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: plastmasa krāsa: zaļa izmērs: diametrs apmēram 20cm iepakojums: 1x svečturis vainags piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet dažas mērījumu kļūdu dēļ rokasgrāmata pasākums.paldies)

Izskatās arī
1Pc Lapas Ziemassvētku Eglīte Apdares Iepirkšanās Centrs Apdare Viesnīcas Ziemassvētku Rotājumi Filiāle Imitētu Saknes
€6.27 €4.07

(apraksts: 1. apdare: šī mākslīgās ziemassvētku eglītes filiāle var izmantot, lai rotā ziemassvētku eglītes, vainagi, palodzes, kamīni, un citām vietām, kur jūs vēlaties, lai radītu svētku atmosfēru. 2. piemērota dažādiem gadījumiem: dzirkstošais ziemassvētku eglītes zari ir piemērots iepirkšanās centri, lielveikali, viesnīcas, veikali, utt.tie var būt pārī ar citu ziemassvētku rotājumi,)

Izskatās arī
Zēns/Meitene, Folija Baloni, Bērnu Dzimumu Atklāt Puses laimes Dzimšanas dienā, 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi
€3.05 €2.22

(apraksts:zēns/meitene, folija baloni materiāls: folija krāsa : kā parādīts attēlā)

Izskatās arī
Balto Spalvu Eņģeļa Spārnus Mērci Jauki Roku darbs Ziemassvētku Eglīte Dekori Karnevāls Dzimšanas dienā, Jaunajā Gadā DIY Amatniecības Ziemassvētki
€4.63 €0.45

(apraksts: 【gudrs izskatu] aicina: balta spalvu eņģeļa spārnus, klasiskās baltās krāsas, un reāli informāciju, pievienojot svētku noskaņu jūsu brīvdienu puse, lielisks dekorēšanas jūsu mājās. 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: eņģeļa spārnus ornaments ir izgatavota no premium spalvu, kas ir mīksts, viegls un ērti pieskarties. 【krāšņs dizains] aicina skaistas balto pasaku)

Izskatās arī
100Pcs/daudz 350Gsm Kraft Papīra Kastē Jauki Kraft Kaste Balta/Melna/Kraft Iepakojuma Kaste Samll Izmēra
€30.40 €28.88

(piezīme: ja jūs pērkat 3 daudz vai vairāk par vienu izmēru, jūs varat baudīt 10% atlaidi atlaidi automātiski! paketē iekļauts:10 0 gab. tikai kasti, bez apdares . 1inch=2.54 cm=25.4 mm par izmēriem, ar 1-5mm atšķirību, jo no mērīšanas ar roku. krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, jo monitora, paldies par jūsu sapratni!)

Izskatās arī
Mākslīgie Augi Zaļo Bonsai Mazās Eglītes podiņos Augus Viltus Puķu Podos Rotājumi Mājas Dārzā Puse Kuģiem, Augu Dekori
€5.60 €2.79

(mākslīgie augi zaļo bonsai mazās eglītes podiņos augus viltus puķu podos rotājumi mājas dārzā puse kuģiem, augu dekori apraksts: nosaukums: simulācijas augu iekštelpu zaļo augu mazo bonsai krāsa:zaļa izmērs: 14*14*14cm 【izvietošanu] aicina piemērots palodzes / galds / plaukts / logs / mazs kafijas galdiņš, retro pastorālo stils, piemērots gan iekštelpu un āra)

Izskatās arī
90CM Mākslīgo Zaļo Augu Karājas Efejas Lapu Aļģu Redīsi Mākslīgo Ziedu Vīnkopības Mājas, Dārza Mūra Sētas Puses Apdare
€7.25 €0.45

(nosaukums: augu sienas karājas apraksts: zaļā mākslīgā plastmasas efejas lapu vainags augu rotangpalmas lapu ziedu mājas apdare 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mākslīgā karājas leaf ir labi veikts un spilgtas krāsas.tas izskatās spilgti un skaisti lapas ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un viegli tīrāma ideāls dekorēšana, kāzu personām,)

Izskatās arī
GALEI-Ziemassvētku Vizuļi Sejas Lelle, Lelle Roku darbs Ragi Sejas Ziemeļvalstu Sēž Krūmu Lelle Brīvdienu Puse Ornaments
€6.56 €4.60

(ziemassvētku mini rūķis lelle roku darbs vizuļi raga sejas skandināvijas sēž rūķu lellēm, brīvdienu puse rotājumi specifikācija: nosaukums: ziemassvētku mini rūķis lelle materiāls: audums modelis: rūķis izmērs: 13cm*10cm*34cm/5.12 collas*3.94 collas*13.39 collas iepakojuma saturs 1 x ziemassvētku rūķis lelle piezīme: 1. lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
15mm Saulespuķu Silikona Lodītes Kopumu, Rotaslietu izgatavošana Komplekts Ar Pušķis Par Keychain, Kaklarota, Aproce Pieņemšanas
€7.90 €3.79

(funkcijas: 1. pietiekami daudz, lai apmierinātu savu diy vajadzībām: ir 4 stili, 30 silikona lodītes kopā, ar 2 atslēgu riņķi un 2 ādas pušķi, pilnīga saskaņošana kombinācija, kas var atbilst jūsu diy lietošanas vajadzībām, nomaiņa un koplietošanas vajadzībām 2.izbaudiet savu diy jautri: šīs mazās koka krelles ir ideāls diy amatniecība, var veikt dažādu amatu, piemēram, aproces, kaklarotas,)

Izskatās arī
DIY Vēja Lāpstiņu Modeļa Komplekts Bērniem - Zinātne Eksperiments ir Izglītības Rotaļlieta, lai Uzlabotu praktiskās Prasmes un Iztēli
€11.97 €5.63

(apraksts rokasgrāmata montāža modeli, ievērojami uzlabot bērniem praktiskas iemaņas un bērnu iztēli un darbības spējas.laba dāvana bērniem un studentiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā - materiāls: - izmērs: 12 x 15 cm paketi, ieskaitot 1 x vējš lāpstiņu modelis 1 x vējš lāpstiņu modelis)

Izskatās arī
Brīvdienu Puse Kulons Ziemassvētku Rotājumi Svētku Mājas Dekoru Krāsains Konfekte-veida Ziemassvētku Eglīte Kuloni ar Atbilstīgiem
€5.03 €3.52

(brīvdienu puse kulons ziemassvētku rotājumi svētku mājas dekoru krāsains konfekte-veida ziemassvētku eglīte kuloni ar atbilstīgiem apraksts: izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, izturību un ilgstošu izmantošanu. unikāls dizains rada acu nozvejojot jebkurā telpā. universāls, apdare, piemērots gan iekštelpu un āra lietošanai. ideāls diy entuziasti, lai)

Izskatās arī
24Pcs 1/8 Collu lieljaudas Regulējams Izaugsmes Gaismas Sprūds Virves Pakaramais, ko Izmanto Dārza Pieaug Lampas
€57.67 €39.21

(augstas kvalitātes materiāliem, spēcīgs un izturīgs. tas ir pilnībā pielāgojama un fiksēts, asaru izturīgs un rūsas izturīgs, un to var izmantot dažādiem nolūkiem. izgatavots no rūpīgi austām neilona, mūsu pāris regulējams gaismas stendi, var droši turēt līdz 150 mārciņas svara. tas ļauj jums, lai atrastu pareizo lampu augstums, padara laistīšanas vieglāk, un pat samazina iespēju,)

Izskatās arī
Svētku Eglīšu Svārki Balta Plīša Sniegpārslas, Ziemassvētku Eglītes, Svārki Diy Dekoratīvus Aksesuārus par Ziemassvētki 2024. Gadam Svētku par Ziemassvētkiem
€12.68 €9.00

(svētku eglīšu svārki balta plīša sniegpārslas, ziemassvētku eglītes, svārki diy dekoratīvus aksesuārus par ziemassvētki 2024. gadam svētku par ziemassvētkiem apraksts: elegants, apaļas formas ar snowflake pattern pievieno pieskārienu elegance un spīdumu jūsu ziemassvētku koku. salokāms dizains ērtai uzskaites un telpas taupīšanas uzglabāšanas, kad to neizmanto. universāls)

Izskatās arī