Cena €13.26 €26.51

Pilns apraksts

Izturīga un rūsas izturīgs instruments šaurās telpās.Tā ir elastīga dizains ļauj jums, lai ietilptu plaukstā un noregulējiet leņķi, cik nepieciešams.Ērti un viegli uzglabāt.

Specifikācijas:

Nosaukums: Pirkstu Sprūdu Komplekts

Tips: 1/4", 3/8", 1/2"

Svars: apmēram 400g

Izmērs:

1/4" Drive: par 4 * 4 * 3 cm/1.57 * 1.57 * 1.18 jo

3/8" Drive: par 4 * 4 * 4 cm/1.57 * 1.57 * 1.57 jo

1/2" Drive: par 4 * 4 * 4.5 cm/1.57 * 1.57 * 1.77 jo

Iepakojuma Saraksts:

1* Pirkstu Sprūdu Komplekts

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izsmalcinātu Meistarība: Šo pirkstu sprūdu komplekts nodrošina lielisku rezultātu ar tās gludas un atgriezeniska sprūdrata mehānismu.Tas ir piemērots dažādām darba vidēm un veidu skrūves.Augstas kvalitātes instrumentu tērauda materiāli un precīzijas apstrādi nodrošina tā ilgu kalpošanas laiku un izturību.

2.Viegli Tīrīt: pirkstu sprūdu komplekts ir bez asumiem un ir elegants gludu virsmu, kas ir skaists un rūsas izturīgs.Hroma apšuvuma, kas nodrošina, ka instrumenti nav nulles pirkstiem, bet strādā.

3.Delikāts Dizains: Šis pirksts sprūdu komplekts ir atgriezeniska pirksta svira, kas ļauj jums mainīt rotācijas virzienu bez demontāžas un regulēšana.Jūs varat strādāt šaurās telpās un veiktu dažādus uzdevumus, ar nekādu problēmu.

4.Neslīdoši Rokturi: Ar rievoto malu, kas atbilst jūsu plaukstu, pirkstu sprūdu komplekts nodrošina drošu saķeri un novērš krītot.Rokturi ir ergonomiski veidotas, lai samazinātu nogurumu un palielina berzi.

5.Kopumā, ko Izmanto: Tas pirksts sprūdu komplekts darbu par 1/4, 3/8, un 1/2 disku instrumenti, kas dod jums spēcīgs saderību ar dažādām sarežģītām situācijām.Jūs varat sasniegt šaurās telpās un izmantot šo spēcīgs instruments, lai pastiprinātu vai sakratītu skrūves.Šis mini sprūds socket uzgriežņu atslēgu ir ērts jebkuru darbu.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Thumbwheel Sprūdrata Uzgriežņu Atslēga
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: PW RĪKI

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10inch Spēcīgu Knaibles Daudzfunkciju Skava Rīku Universālā Spiediena Knaibles Rūpniecības pakāpes Manuāli Fiksēta Universālās Knaibles Instrumenti
€3.78 €2.61

(10inch spēcīgu knaibles daudzfunkciju skava rīku universālā spiediena knaibles rūpniecības pakāpes manuāli fiksēta universālās knaibles instrumenti funkcijas: 1.augstas kvalitātes instrumentu tērauda materiāla, izturīgs un pārnēsājamo. 2.piliens āmura kalšanas un termiski apstrādājot, ar spēku un izturību.precīzi apstrādātiem žokļi ir ilgāks kalpošanas laiks un labāku saķeri 3.ergonomisks)

Izskatās arī
25mm T25 Magnētisko Torx Skrūvgriezis Bitu Kāta Elektrisko skrūvgriezi Bitu
€2.60 €1.90

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas cietības un spēcīgu stingrība leģēta tērauda, nodrošina izturību un uzticamību. ar metāla spiedogu uz augšu, skrūvgriezis bitu ir viegli noteikt un izmantošanu, elektriskie urbji, gaisa treniņi, un sprūdrata uzgriežņu atslēgas. paredzētas mehāniķi, inženieri, un diy entuziasti, šī universāls)

Izskatās arī
Gredzens Durvju Skrūvgriezi Nomaiņa Uzlādes Kabelis Vadu piemērots Video Durvju zvans 2 3 Durvju Gredzens
€5.59 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes universāls skrūvgriezis, piemērotas dažāda veida durvju, tostarp video durvju, video durvju zvans 2, professional edition. ja jūs zaudējat savu sākotnējo skrūvgriezi, šo nomaiņa, strādās labāk. to var izmantot, lai nojaukt durvju bateriju maiņu, maksa & nomaiņa, kā arī paroles atiestatīšanas piekļūst. portatīvo)

Izskatās arī
2023 Nulles Tolerance 0562Ti Hinderer Nazis Saliekamais Nazis ar Titāna Sakausējuma Rīkoties Āra Kabatas Kempings Medību EDC Griešanas Instrumenti
€99.64 €49.81

(pievērsiet uzmanību: lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.paldies par jūsu sapratni.mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.lūdzu, jūtieties brīvi apspriesties.visbeidzot,)

Izskatās arī
X7YF Augstas Cietības XZN Triple Laukumā Spline Bitu Socket Kopumu, Metāla, Tērauda 12 Punktu C
€34.79 €17.39

(10 gab. xzn 12 punktu triple laukumā spline bitu ligzda iestatīt drošs pierādījums, ar gadījuma automobiļu rīks ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ir augstākās cietības pakāpi un augstu izturību. precīzi un automātiski mehāniski bitu padomi, lai nodrošinātu precīzu izmēru. redzamais)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Gaisa Slēdži Skrūvgriežu daļas Speciālu Skrūvgriezi Zaļā Speciālo Sarkano Krustu 110mm Dzeltena Sakausējuma Tērauda
€29.07 €9.88

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *fosfatēšana black attieksmi, vairāk rūsas pierādījums, vairāk saspringts, skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph1,fpz1(4,5 mm), fph2,fpz2(5,5 mm), fph3,fpz3(7mm),)

Izskatās arī
Teleskopiskie Sienas, Pārbaudiet Āmuru, Sienas, Grīdas, Griesti, Flīzes Testu Teleskopiskie Sabiezējums Pārbaudītājs Āmuru
€5.54 €3.33

(teleskopiskie sienas, pārbaudiet āmuru, sienas, grīdas, griesti, flīzes testu teleskopiskie sabiezējums pārbaudītājs āmuru apraksts: 1.2 m rokasgrāmata kāta teleskopiska nerūsējošā tērauda. rokasgrāmata stienis māca skolotājs, lai mācītu pātagu, lai krata uz kāta. specifikācijas: materiāls: nerūsējošais tērauds + sūklis process: ūdenszīme banera)

Izskatās arī
Cable Stripper Kuteris Vadu Attvaicētājs Decrustation Knaibles Multi instruments, ire Attvaicētājs Daudzfunkcionāls Vadu Remonta Rīku Knaibles
€5.93 €3.26

(multi funkcionāls, stieple, destilācija/7 collu diagonāli, asknaibles/stieples griešanas un stieples destilācija/elektriķa cable stripper funkcijas: 1. precīzu vadu liekās caurumu dizains.kad liekās, ka gabals no stieples ādas ir veikls, un galvenais, nedrīkst būt viegli bojāts. 2. tā ir izgatavota no augstas kvalitātes leģēta tērauda, ar kopējo siltuma ārstēšanu, augstas cietības,)

Izskatās arī
Augsta Oglekļa Tērauda Garš Deguns Plakanknaibles Uzstādīt Taisns Izliekts Žokļa 4gab Ilgi Sasniegt Knaibles
€59.52 €29.76

(funkcijas: ootdty sasniegt visvairāk nepieejami jomām ar mūsu 5 garš deguns plakanknaibles. izgatavots no izturīga 45# tērauda, šīs knaibles funkciju, ērtu rokturi drošu fiksāciju. paredzēti profesionāļiem un diy entuziasti, šo garu degunu knaibles ir ideāls elektronisko inženieri, rotaslietas veidotājiem un amatnieku mīļotājiem. vai jūs esat remonts, elektronika, veidojot)

Izskatās arī
Titāna Sakausējuma Skalpeli Labāko Jaunām Rūsēšanu Rīkoties Ar Nazi Vāciņu Un Asmeni Asu Bezmaksas Piegāde
€12.60 €8.01

(roktura materiāls: titāna sakausējums asmens materiāls: no. 11 asmens (oglekļa tērauda) izvērtās garums: 121mm svars: apmēram 18g *izmēri tiek mērīti manuāli.tur būs kļūdas par 1-2mm.lūdzu atsaukties uz reālo situāciju.)

Izskatās arī
1PC HSS Sešstūra Uzgriežņu atslēgas Skrūvgrieži skrūvgriezi Tools1.5 mm 2.0 mm 2,5 mm 3,0 mm Remonta Rīku Komplekts, Lai Rc Modeļa Automašīnas Laivu Lidmašīna
€2.94 €1.88

(funkcijas: *4 izmēru, lai jūs varētu izvēlēties no:1,5 mm 2,0 mm,2.5 mm,3,0 mm *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda, kas ir anti-korozijas un nodrošina, izmantojot ilggadējo. *titāna tērauda skrūvgriezi ir ļoti augsta cietība un cieta nodilumizturīga slāni, kas veidojas uz virsmas titāna tērauda pēc ārstēšanas. *ar neslīdošu alumīnija rokturi, kas ir viegli izmantot,)

Izskatās arī
Ietekme Urbis Skrūvgriežu daļas 1/4\\\'\\\'(6.35 mm) Hex 2 X 65mm Leģēta Tērauda, HRC62° Sudrabs Elektriskie Skrūvgrieži
€11.30 €5.42

(motīvs: *ar ph2 krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc62°. *spoguļa apdare, vairāk anti-rūsas, un skrūves sadarboties ciešāk. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *var izmantot rokas urbji, elektriskie skrūvgrieži, trieciena urbji un vairāk. *augstas cietības skrūvgriezi, var izmantot kā ietekmes bitu,)

Izskatās arī
Rievotie un Cross-galvas Skrūvgriezi Cross-galvas Skrūvgriezi & Flat Blade Skrūvgriezi 45#Tērauda Mobilais Klēpjdators Remonts
€8.63 €4.23

(funkcijas: ootdty 6mm dubultā beigām biti skrūvgriezi darbojas dažādas mazas skrūves. atveriet iekārtu drošībai, bez skrāpējumiem. saglabājot vai veicot skrūvgriezi var ātri un vienkārši atrisināt problēmas savu spēli konsole un mobilephone, remonts lcd ekrāns un kursorsviru. pareiza izmēra un rokturi var nodrošināt labu saķeri un precīzu stūres par savu darbu. rievotie)

Izskatās arī
PEGASI Black 9CR18MOV tērauda saliekamais nazis āra portatīvo kabatas nazis ātri atver asu āra glābšanas locīšanas EDC rīks
€46.67 €7.00

(klasiskās ārpuse mehānika dizains padara lietošanu ērtāku un racionāls.katrs nazis no (asmens materiāls - rokturi - nazis vāciņu) ir rūpīgi izvēlas kapteinis, kurš ir 30 gadus meistarība, lai nodrošinātu kvalitatīvu katra nazis, kas ir augstas kvalitātes. dabas un grezns, vienkārši vēl elegants.asmens ir samazināt divas reizes, lai padarītu to ļoti asas.jums palīdzēs problēmu būtību un bagātināt)

Izskatās arī
Profesionālā Metāla Kārba Vadītāja Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Un Uzgriežņu Atslēgu Nutdriver Rokas Instrumentu
€6.10 €3.05

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: par cr-v, plastmasas krāsa: kā parādīts pic specifikācija: izmērs: 3.5 mm arbor sacietēšanas procesā, rokturi ar piekārtiem caurumu viegli pakārt uz augšu ērti lietot daudzums: 1 gab. piezīme: sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
3PCS T8 T9 T10 Precizitāti Magnētiskais Skrūvgriezis Xbox 360 Bezvadu Kontrolieris Herramientas De Mano Parafusadeira
€0.63 €0.40

(funkcijas : augsta materiālu kvalitāte, izturīgs un izturīgs. precizitātes skrūvgriežu komplekts xbox /360 kontrolieri. arī var izmantot, lai atvērtu ps3, cieto vadītāja vai mobilo telefonu. ietver t8, t9, t10 skrūvgrieži. atvēršanas savu konsoli viegli, bez bojājumiem. kompakts izmērs, lai jūsu ērtībai. specifikācija : roktura materiāls: pvc skrūvgriezis)

Izskatās arī
11pcs 4-14mm Dziļi Ligzdas Adapteris 1/4inch Hex Socket Uzgriežņu atslēgu Galvām Piedurknēm Sprūdrata uzgriežņu Atslēgu Kārba Riekstu Noņemšanas, Rokas Instrumenti,
€21.66 €11.05

(funkcijas: augstas kvalitātes hroma vanādija tērauda kārba, izturību un ilgāku kalpošanas laiku hromēta virsma pretkorozijas augstas cietības un griezes moments, kas pilnībā atbilst standarta ideāli, izmantojot pārvadītāji un socket uzgriežņu atslēgas specifikācija: nosaukums:1/4 hex ligzda materiāls: hroma-vanādija tērauda dziļi ligzdas: 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14mm krāsa:sudraba garums:50mm daudzums:11pcs iepakojuma)

Izskatās arī
T50 Profesionālie Rokas Instrumenti, Ģeoloģijas Āmuru Raktuves Daudzfunkcionāls Izpētes Aptaujā Norādīja Padoms Multi-instruments, Celtniecības instrumenti
€44.38 €22.19

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ★daudzfunkcionālo āmuru, piemērots āra piedzīvojumu, ģeoloģiskās izpētes, būvniecības, mājas ikdienas lietošanai ★tpr vāciņu, gumijas rokturis, jūtas komfortabli, tās nedrīkst būt slidenas, augstas kvalitātes metāla, lai izveidotu viengabala āmuru ★sadalīta stils un vienotu stilu, jūs varat izvēlēties, atkarībā)

Izskatās arī
535 Bugout Taktiskās BM Saliekamais Nazis M390 rasas Punkts Asmens Pocketknives Āra Kempings EDC Medību Rīku, Self Defense Jackknife
€60.38 €30.19

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.modes dizains,100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!bm 535(stils a&b): kopējais garums: 19.7 cm asmens garums: 8.4 cm asmens platums: 2.4 cm asmens biezums: 2mm asmens materiāls: m390 roktura garums: 11.3 cm roktura materiāls: alumīnija sakausējuma svars:)

Izskatās arī
1GB 4-10inch Koka Rasp File Set Koka Griešanai Failus Tērauda Failu DIY Amatniecības Sīkrīku, Galdnieks, kokapstrāde, Kokapstrādes Instrumenti,
€8.11 €4.95

(funkcijas: *4 ~10 koka rasp failu kokapstrādes diy amatniecības sīkrīku galdnieks multi instrumenti *koka rasp fails ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, kas nodrošina to ilgmūžību un izturību *gumijas rokturis uz augšu, ir paredzēti, lai pasargātu jūsu rokas *liels galdniecības, kokapstrādes un koka griešanai *ideāls apstrāde, metālā, pulēšana un)

Izskatās arī