Cena €15.48 €29.20

Pilns apraksts

Sterilu Šļirču Filtrs PES 30 Pack, 0.22 Um, Poru Lielumu, 33Mm Membrānu Diametrs, Hidrofilas Filtrācijas Augstas Caurlaidspējas Sterilu Šļirču Filtri: Padarīja par uzticamu veiktspēju, mūsu šļirču filtri ir sterils polyethersulfone (PSE) šļirču filtri.Katra partija šļirču filtri ir apstiprinājis HPLC ekstrahējamas testēšana.

Filtra Izmērs: Membrānu Diametrs 33mm, Poru Izmērs: 0.22 Mikrometrs, iepakojumā 30. Poru struktūru piemēroti laboratorijas sterilizācija neliela tilpuma paraugus.

Baktēriju Problēma-LRV Lielāks par 7 par daudz 0.22 um poru izmērs membrānu (ATCC 19146, ASTM Baktēriju Problēma Tests).Mazāk par 0,25 ES/mL vai Mazāk nekā 2.15 ES/iekārtas (LAL) par katru partiju, iekārtu vajadzīgo spiedienu, lai iztukšotu adatu.

Augstas Plūsma: Lielāks filtrs virsmu palielina plūsmas ātrumu un plūsmas.Tas arī padara to vieglāk, lai filtrētu risinājums, jo tas samazina spiedienu, kas vajadzīgs, lai iztukšotu adatu.

Bioloģisko drošību, kas: Atbilst USPB bioreactivity testēšanas Klases VI plastmasas.Lai labāk nodrošinātu precizitāti eksperimentu.

Krāsa:zaļa

Materiāls: pes

Iepakojuma Saturs:

30 x Šļirču Filtri

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Tālvadības pults ūdens krānu, vārstu, ūdens krāns, krāna laboratorijas multi-specifikācija laboratorijas krānu 2gab
€390.65

(laboratorijas krānu: kontrolēt ūdens plūsmu iekšā un ārā no ūdens.izgatavota no tīra vara.pēc papildu red caurumošanas un cepšanas procesu, tam ir elegants izskats, humanizēts dizaina un ērti justies.aizsardzību pret jonizējošo starojumu, augstas temperatūras pretestību un noplūžu novēršanai.sabiezinātas vara, augstu spilgtumu epoksīda krāsu, miniatūra ūdens izvada, blīvs un ūdens caurules, ūdens)

Izskatās arī
Floridas Jūras Zivis Kartes, Magnētiskās Kartes Ar Zivju Sugu Rokasgrāmata Florida Sālsūdens Zivju Identifikācijas Kartes Pludmales Doks
€7.04 €3.73

(mūsu zvejas identifikācijas karte ir izstrādāta, lai palīdzētu jums ātri un viegli identificēt savu lomu.ar skaidru un precīzu ilustrācijas, nosakot, ja tas ir likumīgi, nekad nav bijusi tik ērta.tā funkcijas visbiežāk nozvejoto zivju sugas, un pat nāk ar parocīgu magnētisko atpakaļ par apturēt uz ledusskapi!ideāli piemērots jebkuram makšķerniekam meklē, lai palielinātu viņu zināšanas un panākumus)

Izskatās arī
Klasē Studiju Displejs Imitētu Tablescape Galvaskausa Dekoru Galvenais Medicīniskais Modelis
€44.56 €22.27

(apraksts šo preci ir medicīnas anatomijas galvaskausa modelis, kas izgatavots premium pvc materiālu, tāpēc, ka tā var kalpot jums uz ilgu laiku, materiāla izturība un praktiskums.tas ir ideāls medicīnas izmantošanu eksperimentos. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls: pvc -izmērs: aptuveni 13.50x10.00x8.50cm/5.31x3.93x3.34inch - patiešām lieliska mācību atbalstu)

Izskatās arī
Gumijas Aizbāzni Buchners Gumijas Aizbāzni Buchner Konuss Buchner Piltuves Kolbā Konusi Apkakles Gumijas Aizbāzni Filtra Sietiņš Konuss
€11.56 €5.78

(apraksts vai jūs meklējat produktus ar saprātīgām cenām?vai jūs meklējat izturīgs, izturīgs un uzticams filtra adapteris konusu, kas var izpildīt vairākus uzdevumus? mūsu produkti būs jūsu labākā izvēle!mūsu profesionālā filtra adapteris konuss atbildīs jūsu vajadzībām. funkcijas - krāsa: zaļa. - materiāls: gumija. - izmērs: 8.40x8.40x3.20cm/3.30x3.30x1.26 collu. -)

Izskatās arī
8 GAB. 47Mm Skaidrs, Plastmasas Sienas piesūcekni Klipu Skava
€5.97 €4.05

(8 gab. 47mm skaidrs, plastmasas sienas piesūcekni klipu skava produkta nosaukums : piesūcekni klipu;materiāls : pvc plastmasas krāsa : skaidrs;tērps materiāls : stikla, keramikas piesūceknis izmērs : 47mm x 2mm (d x h);klipu izmērs : 35 x 22 x 15mm(l x w x h) ietilpība : 1-2kg;svars : 76g izvēlēties gluda stikla un keramikas virsmas; nospiediet spiedienu no augšas uz beigām. nav)

Izskatās arī
Nasogastric Caurules un Trahejas Aprūpes Modeli Kuņģa Skalošanu Tracheotomy Modeli, Trahejas Intubācijas Prasmes Māsu Manekena Modelis
€229.72 €160.80

(paketē iekļauts: 1 gabals nasogastric caurules un trahejas aprūpes modeli prece tiks modernizētas, pastāvīgi, izskatu un krāsu, var tikt mainīts, lūdzu, nav iebildumu.un jāņem vērā pirms pasūtījumu, ja jums ir pieprasījums krāsa vai izskats.)

Izskatās arī
VHF K4 35mm 40mm CADCAM Frēzēšanas Burs ime Icore-250I Cirkonija Zobu Bloķēt Frēzēšanas Bur CADCAM Urbt Bur Zobārstniecības Instrumentu
€20.78 €13.51

(griešanas bur cirkonija zobu bloķēt dimanta slīpēšanas burs lielas atlaides frēzēšanas bur :gabalā urbt 300teeth)

Izskatās arī
6870C-0325A LOĢIKA valdes izveidotu savienojumu ar LCD inverter BoarD LC320WXN-SCC1 T-CON savienot valdes
€1.80

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
Mini Magnēts Maisītāju 2 Neatkarīgas Darba Panelis Lab Maisītāji Adjusat Ātruma Ātri
€42.39 €27.55

(1356 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2 in 1 maisītāju, palīdzēs jums, lai maisa 2 konteineri tajā pašā laikā, bet neatkarīgi.atbalsta 1000ml+1000ml maisot jaudu.jūs varat palaist 1 panelis vai 2 atkarībā no pieteikumu.galda izmēri virsma ir izgatavota no rūdīta stikla materiāla panelis, izturība, viegli tīrāma un izturīga. izgatavots no laboratorijas kvalitātes)

Izskatās arī
100gab Skaidrs, Testa Mēģenes ar Vāciņiem 25 Ml Plastmasas Caurule 16 X 150 Mm Plastmasas Pudelītes Zinātnisku Eksperimentu Grupa Krājumi
€39.78 €23.47

(pietiekami, lai atbilstu jūsu vajadzībām: jūs saņemsiet 100 gabali, no plastmasas pudelītes kopā; to daudzums ir pietiekams, lai jūs varētu piemērot un aizstāj, un varat viegli apmierināt jūsu ikdienas lietošanai, un citas prasības darba kārtībā, un, kas ilgst: katra plastmasas caurule ir izgatavota no kvalitatīvas plastmasas, uzticamu un ilgtspējīgu, nav viegli deformēties vai salauzt, un var turēt)

Izskatās arī
Modelis Mugurkaula Jostas Disku Trūces Cilvēku Modeļi Anatomijas Skriemeļu Anatomiju Mugurkaula Mācību Starpskriemeļu Chiropractic
€28.26 €14.13

(apraksts šī cilvēka mugurkaula jostas modelis ir izgatavots ar pvc materiāls, izturīgs un praktisks.šis modelis ir piemērots izmantošanai kā parādīt vai mācību nolūkos.ar portatīvā konstrukcija un viegli izmantot, tas ir brīnišķīgi, modeli un piemērots ārsts, medmāsa vai skolēnu mācīšanās un mācīšana.tas ir plašu, izmantojot klāstu, piemēram, skolās, slimnīcās, laboratorijās, medicīnas)

Izskatās arī
100 ml Šūnu Kultūru Kolbas Noliec Ar Skrūvējamu Vāciņu Parauga Pudele Laborary Stikla Izstrādājumi
€1.39 €1.31

(produkta vienība:100 ml šūnu kultūru kolbas noliec ar skrūvējamu vāciņu parauga pudele laborary stikla izstrādājumi materiāls:borsilikāta stikla tilpums:100 ml katra cena par 1 gab! uzmanību:bilde ir tikai atskaites! mums arī ir citi relavent produktiem.lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!)

Izskatās arī
mūzikas instrumentu sākumā Mūzikas instrumentu sitamā rotaļlieta vienu stienis bērnu mūzikas instrumentu agrīnās izglītības mācību atbalstam
€3.81 €3.61

(materiāls: masīvkoka + galvanizācijas izmērs: 12x2cm vienu pasūtījumu par vienu pāri)

Izskatās arī
6X Portatīvo Plastmasas Abacus Aritmētisko Abacus, Aprēķināšanas Rīks
€31.28 €18.15

(6x portatīvo plastmasas abacus aritmētisko abacus, aprēķināšanas rīks tradicionālo aritmētisko abacus, klasisks instruments, kas ir vēl pilnīgi funkcionālu 13 bambusa nūjām, ar 1 biezumu uz augšu un uz leju 4 krelles uz katra stieņa prece, kas izgatavota plastmasas rāmis un borti jauks instruments agrīnai matemātisko bērni izglītība var kā klasiskā datora birojā,)

Izskatās arī
1 Iestatiet 9 Līnijas 30 Šūnas Braila Raksta Rakstīšanas Tāfele Ar Irbuli Portatīvo Praktisko Mācību Plastmasas Mācību Zaļā Līdzeklis Redzes Aprūpes
€5.99 €3.83

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ! stils : 9 līnijas 30 šūnas krāsa: zaļa vienas lapas izmērs: 22x10cm paplašināts izmērs: 43.5x10cm biezums pēc locīšanas: 0,6 cm pakete ietver: 1 x braila rakstības šīfera 1 x pildspalvu(krāsu pildspalva ir izlases))

Izskatās arī
20Pcs Praktiska Plastmasas Paraugu Kausa Urīna Konteiners 60ml EO bez Laboratorijas Izmantošanu medicīnā (Random Krāsu)
€11.04 €5.75

(apraksts šis ir 20 gabali 60ml urīna trauciņiem.izgatavota no premium pp materiāla, tas ir izturīgs, par tās lietošanu. šo paraugu konteiners ir necaurlaidīgas un patoloģija/ histoloģiju/ citoloģijas reaģenta iepriekš aizpildot & paraugu sagatavošanas.dažiem mērījumiem var izmantot ne tikai izmantot urīna paraugu, to var izmantot arī citiem šķidrumiem. funkcijas - krāsa: random)

Izskatās arī
Koka Puzzle Bloki Ģeometriskā Tangram Spēles Spēle Montessori Rotaļlietas
€7.06

(funkcijas: ootdty toddler koka puzzle komplekts nāk ar 7 gabali, magnētisko koka blokus vairākas formas un vienā rokasgrāmata, lietotāja instrukcija&risinājumu.ir dažādi veidi, kā spēlēt ar šo komplektu, kas veicina jaunradi, vienlaikus padarot skaisti raksti un mākslas darbi koka puzles ir arī slīpēts un lakots, precīzi izstrādāts koksne ir burr-bez maksas, jauka apdare, kas nav ievainots)

Izskatās arī
Āra Satiksmes Konuss Piedurknēm Nomaiņa Izturīgs Universāls Satiksmes Konusveida vāks ar Kabatām Brīdinājuma Zīmi Apmācības
€7.50 €4.87

(jūs varat rakstīt siltu norāda uz a4 formāta papīra, un pēc tam nodot papīru caurspīdīgās kabatas šīs konusveida zīmi, lai atgādinātu citiem šo skolu drošības zīmes ir izgatavotas no neilona, virsma ir nodilumizturīga un apkopta tā daļa, kas būs saistīta ar konusveida pieņem sabiezējumu robežu dizains, var tikt lietots uz ilgu laiku apelsīnu uzmanību zīme var tikt atkārtoti)

Izskatās arī
Dinamiskā Asins Lipīdu Asinsvadu Modelis Anatomijas Modelis Asinsvadu Modelis
€45.88 €22.02

(apraksts iegūt labāko iespējamo mācību pieredzi ar visvairāk reālu justies blakus faktiskās cilvēka asinsvadu.liels med studentiem, māsu, veterinārārsti, vairāk!brīnišķīgo dāvanu ideju draugs, kolēģis vai darbiniekiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: pp, akrila, gurniem. - izmērs: 15.00x14.00x5.50cm/5.89x5.50x2.16 collu. - pieņemšana)

Izskatās arī
Dzīves Izmēra Apakšējo Ekstremitāšu Kaulu ar Saišu Modelis Lāpstiņas Clavicle,Stilba kaula un liela kaula un Posmainas Kājas Kaulu,Ietilpst Statīvs
€207.68 €145.38

(specifikācijas: materiāls:pvc krāsa: kā attēlā izmērs: augstums par 88cm komplektā ietilpst: 1 gab. apakšējo ekstremitāšu kaulu ar saišu modelis piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies!)

Izskatās arī
4 GAB. Tuning Dakša -Skaņas Dziedināšanas Uzstādīt Tuning Dakšiņas Kā Parādīts Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa
€63.17 €37.90

([high quality] regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences] tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls] korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī