Cena €1.80

Pilns apraksts

DĒĻI TIEK izmantotas UN PĀRBAUDĪTAS VISAS preces TIKS PĀRBAUDĪTA .MĒS VARAM JUMS PARĀDĪT ATTĒLUS TESTĒŠANAI

Pilnībā pārbaudīts, Garantija dienas: 60 dienas

GELEIBO Elektronika ir profesionālās PORTATĪVO datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas.

mēs piedāvājam visu veidu PORTATĪVO datoru pamatplates , ekrānu un piederumi

Ķīnā, mēs daudzās tirdzniecības vietās Shenzhen, Guangzhou, Santou, katrs vienums tiks pārbaudīta, lai pārliecinātos, vai viņi var izmantot 100%.Mēs varam apsolīt kvalitāti

Mēs patiesi ceram, ka, lai saņemtu savu ikdienas izmeklēšanu, lai sāktu uzņēmējdarbību ar jums, lai iegūtu savstarpēju

izmantotas un pārbaudītas UZMANĪBU: ja jūs vienojušās par šādiem, PLS ATCELT PASŪTĪJUMU!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja jūs izvēlaties, DHL, vai pls būt pārliecināts, ka jūsu PIEVIENOTU nav attālā rajonā, pretējā gadījumā, jums būs jāmaksā par addtional tālvadības maksa Visiem objektiem ir joprojām ar mūsu lable marķējums garantiju dienu .Bez tā , prece nav nepieder man. 1) Pēc to saņemšanas, ja jums atrast paketi, vai prece ir bojāta, vai pls noraidīt, pie nomas, pls uzņemt video atvēršanas .pretējā gadījumā pircējam būtu jāuzņemas atbildība paketes. 2) Ķīna post izmaksu 1-1.5 mēnešos parasti.Ja iepakojums ir kavēšanās, pls sazinieties ar mani, man paplašinās piegādes dienas, Vai pls nedrīkst atvērt strīdu bez sarunām , Pack24.lv nebūs kompensāciju pēc tam, kad 90days atvēršanas strīdu . 3)maksājumu pircējam tiek pārskaitīta exincluding nodokļa, ja pircējam atteikt maksāt, ja tā notiktu, un noraida no iepakojuma, tad nekāda kompensācija.Ja JŪS VARAT SNIEGT MAN 5 STARTĒ KĀ ATGRIEZENISKĀ saite UN tā ir otrā reize, kad jūs veicat pasūtījumu no manis, es varu dot jums atlaidi.paldies

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Modelis Mugurkaula Jostas Disku Trūces Cilvēku Modeļi Anatomijas Skriemeļu Anatomiju Mugurkaula Mācību Starpskriemeļu Chiropractic
€28.26 €14.13

(apraksts šī cilvēka mugurkaula jostas modelis ir izgatavots ar pvc materiāls, izturīgs un praktisks.šis modelis ir piemērots izmantošanai kā parādīt vai mācību nolūkos.ar portatīvā konstrukcija un viegli izmantot, tas ir brīnišķīgi, modeli un piemērots ārsts, medmāsa vai skolēnu mācīšanās un mācīšana.tas ir plašu, izmantojot klāstu, piemēram, skolās, slimnīcās, laboratorijās, medicīnas)

Izskatās arī
Casio Nomaiņa Āmurs Gumijas taustiņu Vāciņi PX730BK PX750BK PX760BK PX770BK PX780M PX7WE
€1.12

(casio nomaiņa āmurs gumijas taustiņu vāciņi px730bk px750 stāvoklis :oem jauna ,augstas kvalitātes par whote kopums,jums ir, lai 52pcs balts+ 36pcs melns ,jūs varat meklēt mūsu veikalā ,88pcs casio āmuru cepures . saderīgs ar sekojošiem casio elektriskās klavieres modeļiem : casio ap200 casio ap245 casio ap250 casio ap260 casio ap270 casio ap400 casio)

Izskatās arī
4D Redzi Žurkas Anatomija Modelis 28 Daļas Dzīvnieku Orgānu Anatomijas Modelis Slavu Master DIY Zinātnes Iekārtas Bezmaksas Piegāde
€129.08 €63.25

(zīmols: 4d master produkta nosaukums: žurka produkta materiāls: pvc produkta izmērs: ilgi about17.9cm produkta detaļas: 32 gabalu piezīme: 1. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2. ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies!)

Izskatās arī
120Pcs Vienreizējās lietošanas plastmasas pilinātāju pipetes ar pakāpenisku 1ml2ml3ml5ml10ml neatkarīgu dezinfekcijas iepakojuma gumijas, galvas pilinātāju
€28.82

(produkta nosaukums: plastmasas pilinātāju produkta materiāls: zema blīvuma polietilēna plastmasas (ldpe) produkta lietošana: galvenokārt izmanto šūnu eksperimenti, klonēšanas eksperimenti, un citas darbības, piemēram, absorbējot, nododot vai veicot nelielu šķidruma daudzumu. produkta iespējas: 1. laba noturība, skaidrs, mēroga un spēcīgu iesūkšanas; 2, neatkarīga iepakojums,)

Izskatās arī
Sieviešu dzemdes olnīcu struktūru, amplifikācijas, sadalīšanas par folikulu attīstību, eistahija) kanāla jumta modeli 33x23x22cm
€349.96 €101.48

(apraksts: materiāls: pvc izmērs: 33*23*22 cm modeli var sadalīt trīs daļās.olvadu var noņemt patstāvīgi, un caurules un asinsvadu anatomijas un morfoloģijas dzemdē ir izstrādāti detalizēti, un folikulu ir sadala sīkāk, norādot attīstības un nobriešanas procesu, olnīcu folikulu. ietilpst: 1x modelis)

Izskatās arī
Maisot ar magnētisko Maisītāju Bārs Spinbar Vienkāršā Bioloģiskās Korozijas Izturīgs Laboratorijas PTFE Maisītāja Stienis Praktiski 7pcs Jaukta izmēra
€13.66

(maisot ar magnētisko maisītāju bārs spinbar vienkāršā bioloģiskās korozijas izturīgs laboratorijas ptfe maisītāja stienis praktiski 7pcs jaukta izmēra funkcijas 1.iepakojums:labas iepakojumu, lai izvairītos no bojājumiem 2.motīvs: korozijas izturība 3.daudzums: 7pcs 4.materiāls: ptfe) 5.piezīme:ilgtermiņa piegādes, laipni vairumtirdzniecība 6.pilnīgi)

Izskatās arī
Galvaskausa Galvas Medicīnisko Modeli Cilvēka Galvaskausa Modeli, Krāsains Medicīnas Anatomijas Modelis
€39.60 €19.80

(apraksts vai jūs meklējat praktiskās medicīnas anatomijas galvaskausa modeli?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus vienlaicīgi?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu medicīnas anatomijas galvaskausa modeli, kas izgatavotas no pvc materiāla, tam jāatbilst jums nepieciešams.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls:)

Izskatās arī
20Pcs Praktiska Plastmasas Paraugu Kausa Urīna Konteiners 60ml EO bez Laboratorijas Izmantošanu medicīnā (Random Krāsu)
€11.04 €5.75

(apraksts šis ir 20 gabali 60ml urīna trauciņiem.izgatavota no premium pp materiāla, tas ir izturīgs, par tās lietošanu. šo paraugu konteiners ir necaurlaidīgas un patoloģija/ histoloģiju/ citoloģijas reaģenta iepriekš aizpildot & paraugu sagatavošanas.dažiem mērījumiem var izmantot ne tikai izmantot urīna paraugu, to var izmantot arī citiem šķidrumiem. funkcijas - krāsa: random)

Izskatās arī
1000mL,Trīs Kaklu Apaļā Apakšējā Kolbā ,24/40,ROKU BLOWERING
€48.68

(kārtu apakšā, smago sienas trim kakliem kolba ar standarta konusveida ārējā locītavās gan centrā, kakla un staight sānu kaklu.kolbas ar kopīgu izmēri, kas nav uzskaitītas ir pieejamas, lūdzam zvanīt lai zinātu cenu ja jums ir nepieciešama jebkāda cita izmēra vai zemes kopēju,lūdzu, sazinieties ar mums pa atstāt ziņu izgatavoti no g3.3 borsilikāta stikla normalizācijai punkts ------560℃ lineārās)

Izskatās arī
Āra Satiksmes Konuss Piedurknēm Nomaiņa Izturīgs Universāls Satiksmes Konusveida vāks ar Kabatām Brīdinājuma Zīmi Apmācības
€7.50 €4.87

(jūs varat rakstīt siltu norāda uz a4 formāta papīra, un pēc tam nodot papīru caurspīdīgās kabatas šīs konusveida zīmi, lai atgādinātu citiem šo skolu drošības zīmes ir izgatavotas no neilona, virsma ir nodilumizturīga un apkopta tā daļa, kas būs saistīta ar konusveida pieņem sabiezējumu robežu dizains, var tikt lietots uz ilgu laiku apelsīnu uzmanību zīme var tikt atkārtoti)

Izskatās arī
1 gab. Lab Stikla Adapteris ar 24*19/19*14/29*24/19*24/24*29 Sieviete/vīrietis, kas Savieno Stikla savienojumu Laboratorijas Piederumi
€12.09 €9.06

(1 gab. lab stikla adapteris ar 24*19/19*14/29*24/19*24/24*29 sieviete/vīrietis, kas savieno stikla savienojumu laboratorijas piederumi vienība: stikla adapteri materiāls: stikls daudzums: 1 gab.)

Izskatās arī
8 Gab. Biroja Galda Dalītāju Skava Privātums Ekrāns Klipu Turētājs Kronšteins Ekrāna Deflektors Skava Partition Galda Skava Melna
€61.32 €39.86

(īpašas pazīmes : augšējā skava var uzstādīt kā vertikālā (dalītāju) vai horizontāli (barjeru) virzienā. skavas izmērs: augšējā skava 0,19 collas / 5mm - 0.78 collu / 20mm (stikls, akrils), apakšējo skavu 0,19 collas/ 5mm - 1.57 collas / 40mm (cieši fit, galda vai rakstāmgalda.) materiāls: celtniecības izturīgs pret koroziju, rustless.nodrošinot kvalitāti un ilgmūžību.šie iekavās)

Izskatās arī
Saules Sistēmas Modeli, kas Bērnu Agrīnās Mācīšanās CILMES Rotaļlieta, Zinātne Astronomijas Komplekti Dropship
€32.17 €22.84

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: šis augstākās kvalitātes puses brauc modelis ir noderīgs, lai pētītu planētu attiecības zeme, mēness un saule. var saprast cēloņus skaits parādībām, piemēram, zemes rotācija. to, ka šis modelis ir arī par mācību pamatjēdzieniem a specifikācija: tips: debess instruments materiāls:)

Izskatās arī
500 Gabali 0.2 Ml, Izmantojamais Tilpums Beidzis Pārsūtīt Pipetes Polietilēna Pilinātāju
€9.96 €4.28

(500 gabali 0.2 ml, izmantojamais tilpums beidzis pārsūtīt pipetes polietilēna pilinātāju atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 0.2 ml polietilēna vienreizējās lietošanas graduētas pipetes ar pārskaitījumu polietilēna materiāls, precīzi dozētās šķidrumu pārsūknēšanai pipetes ķīmiski inertas un nav toksisks mīksts,)

Izskatās arī
Dinamiskā Asins Lipīdu Asinsvadu Modelis Anatomijas Modelis Asinsvadu Modelis
€45.88 €22.02

(apraksts iegūt labāko iespējamo mācību pieredzi ar visvairāk reālu justies blakus faktiskās cilvēka asinsvadu.liels med studentiem, māsu, veterinārārsti, vairāk!brīnišķīgo dāvanu ideju draugs, kolēģis vai darbiniekiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: pp, akrila, gurniem. - izmērs: 15.00x14.00x5.50cm/5.89x5.50x2.16 collu. - pieņemšana)

Izskatās arī
Aknu, Aizkuņģa dziedzera Anatomija Modelis Izglītības Mācību atbalstu, Atbalstu N58E
€48.89

(funkcijas: ootdty šī anatomijas modelis parāda pamata anatomijas detaļās, aknas, aizkuņģa dziedzeris, divpadsmitpirkstu zarnas un daļēju asinsvadu sistēmu. šī anatomijas aknu, divpadsmitpirkstu zarnas, aizkuņģa dziedzera modelis ir dzīve izmērs, ideāls slimību izpēte, medicīna, medicīnas lekciju ziņojumu un klīnikās.profesionālā anatomijas mācību prezentāciju modeli medicīnas)

Izskatās arī
100x Centrifūgas Mēģenē, vienreizējas lietošanas Leakproof Microcentrifuge Caurules Laboratoriju Ķīmiskās Konteineru Skolas Mācību materiāli
€7.56 €4.53

(apraksts: smalks materiāls: centrifūgas mēģenē ir izgatavota ar naudas sodu pp, kas ir stingra, izturīga un stabila, lai noturētu dažādu ķīmisko paraugu. leakproof: caurules ir paredzēti, ar snap lūpu, tāpēc to var novērst paraugus, tos izlejot ārā, kas ir drošāka. ērtības: konteinera vāku, ir viegli, lai mums atklātu, pat ja tad, kad mums ir mūsu rokās ir cimdi, kas ir ļoti ērti. stabilitāte:)

Izskatās arī
Daudzslāņu Kabatas Diagrammu Komplekts ar 10 Izdzēšami Tukšu Kartes Kabatā Diagramma
€3.51 €2.63

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: par viedo dizains:7 kabatām rādīt kartes priekšpusē vienu lielu kabatu kārtis, kuras nav paredzēts izmantot uz muguras kartes: nāk ar 10 x-large double sided sausās tīrīšanas kartes, eco-draudzīga un atkārtoti konfigurējams kartes: katra no kartes pasākuma 30*5cm, jūs varat samazināt tos 5 gabali vai vairāk, vienkārši)

Izskatās arī
UEETEK 48pcs Bērniem Plastmasas Paraugu Paraugi Mikroskopu Sagatavoti Slaidi Dzīvniekus, Kukaiņus, Augus, Puķes, Stereo Mikroskopi
€23.73 €9.26

(apraksts ir četras dažādu krāsu paraugu paraugi.katrs paraugs paraugs satur virkni mikroskopu slaidi bērni pētījums.sarkans krāsa slaidus, jūs varat atrast spārnu, antenas, kāju, baltās spārnu, baltās antenas, baltās kājas, spāres spārnu, spāre vēdera, spāres kājas, bišu spārnu, medus bišu antenu un medus bišu kāju.zaļā krāsa smaidiņiem, jūs redzēsiet lapu, kukurūzas stumbrs, lotosa saknes,)

Izskatās arī
2gab 45CM Cilvēka Mugurkaula Ar Iegurņa Modeli Cilvēka Anatomijas Anatomija Mugurkauls Modelis Mugurkaula Modelis+Statīvs Fexible
€52.22 €37.08

(tas ir ideāls, lai mācīšanas un mācās, ārsti vai citi speciālisti. šis modelis parāda galvenās iezīmes, kas katra skriemeļa, tajā skaitā muguras smadzeņu nervu saknes, mugurkaula artērija, a herniated disku utt. pierādīt, precīzāk ar bāzi. cilvēku ķermeņa modeļa, mugurkaula paraugs, iegurņa modeli, cilvēka anatomijas modelis, mugurkaula modelis materiāls:pvc krāsa:balta iepakojuma)

Izskatās arī
250ml/500ml/1000ml Premium Skaidrs, Plastmasas Beidzis Mērīšanas Beidzis Konteineru Vārglāzē Laboratorijas Plastmasas Instrumentu
€8.12 €4.87

(apraksts: materiāls: pp krāsa: caurspīdīga tilpums: 250ml/500ml/1000ml/2000ml daudzums: 250ml/500ml/1000ml/2000ml (1gab.) specifikācijas: izgatavots no izturīga, caurspīdīga pp materiāla, viegls, izturīgs. skaidrs, standarta skalas, viegli izmērīt. spēcīga elastību, izturību pret krišanu un kompresijas, nav viegli deformēt, gan karstu un aukstu ūdeni,)

Izskatās arī