Cena €25.63

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu Veikalā

Ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, Lūdzu, sazinieties ar mums

1. Visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā.

2. Mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā)

Un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity.

Kuģniecības Un Apmaksu

1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un mums bija nosūtīti uz daudz

valstīs, piemēram,: Itlay,Spānija,Francija,Irāna un tā tālāk.

1. Shiping maksa ir lēti ,mēs varam nosūtīt jums ar DHL,UPS,TNT ,EMS ,Ķīna Post Gaisa Pastu .

2. Maksājumu ir droša un viegli, jūs varat maksāt man tiešsaistē, izmantojot kredītkarti(VISA vai Mastercard)vai citiem

Atgriešanās Politiku

Mūsu Garantija

Jūs Apmierinātība ir mūsu

100% apmierinātības garantija!

Tā ir mūsu apņemšanās, lai pārliecinātos, ka jums ir 100% apmierināti ar jums iegādāties

Specifikācijas

  • Veids: Gaisa Kondicionieris Daļas
  • Modeļa Numurs: M57716
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Iestatiet Rullīšu Sukas Putekļu Maisos Irobot Roomba I7 I7+ I8 I3 I6+ Plus E5 E6 E7+ Robots Vakuuma Piederumi
€31.25 €23.44

(1 iestatiet rullīšu sukas putekļu maisos irobot roomba i7 i7+ i8 i3 i6+ plus e5 e6 e7+ robots vakuuma piederumi ideāls komplekts: rezerves daļas saderīgs ar irobot i7 i7+ i8 i3 i6+ plus e5 e6 e7 putekļsūcējs, strādā lieliski un viegli uzstādīt. ja sānu birste ir izliekts dēļ transporta, vienkārši mērcēt to siltā ūdenī uz laiku, lai to atjaunotu. augstas kvalitātes preces: premium)

Izskatās arī
Tīrīšanas Tvertne Filtri Piederumi Roborock P10 Putekļsūcējs Nomaiņa Piederumi
€6.68 €4.48

(tīrīšanas tvertne filtri piederumi roborock p10 putekļsūcējs nomaiņa piederumi atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.iezīmes: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks. 3. vienkārša uzstādīšana, to var viegli noņemt un nomainīt. 4.)

Izskatās arī
4GAB putekļsūcējs, Par Rowenta ZR005202 Rh72 X-IZLAIDĪGS 160 Tīrāmas Filtrs
€16.54 €9.42

(4gab putekļsūcējs, par rowenta zr005202 rh72 x-izlaidīgs 160 tīrāmas filtrs jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi veidots, izturīgs un augsts saskaņošanas ar aprīkojumu. tīrīt sukas saglabāt jūsu mājas robots tās labākās. kā daļu no ikdienas uzturēšana, piederumi ir viegli izjaukt un nomainīt. filtra tur robots tīra, vienlaikus samazinot iekļūšanu putekļu, putekšņu)

Izskatās arī
R9CD 2/4gab Rezerves Audums Microfiber Lupatu, Lai ViledaSteam XXL Tīrīšana Grīdas
€24.05 €11.78

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes sasniegt tīrs un higiēnas grīdas ar šo nomaiņa lupatas jūsu steam mop. izgatavots no auduma materiāls, šie izturīga un viegli tīrāma lupatas piedāvā lieliskas ūdens absorbcija, lai efektīvi grīdas tīrīšanai. piemērots mājsaimnieces, biroja tīrītāji un privātpersonām nepieciešama regulāra grīdas apkopes, šie)

Izskatās arī
KHM-420AAA Optisko UMD Disku Lāzeri Objektīva Nomaiņa Daļa Sony PSP 1000
€10.69 €7.80

(par psp1000 khm-420aaa disku objektīva izturīgs, nav viegli sabojāt nomainīt nolietojušās detaļas, ar šo ir psp 1000 kontrolieris vienkārša nomaiņa krāsa:sudraba materiāls:metāla izmērs:10*5*3cm iepakojuma saturs: 1 x objektīvs tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda)

Izskatās arī
Galvenās Sukas, Sānu Birste, Filtri Tīrīšanas Lupata Mop Lupatas Xiaomi Mijia G1 Robots putekļu Sūcēju Piederumi
€10.36 €7.77

(jaunu un augstas kvalitātes ļoti apvienojumā ar aprīkojumu stabilu sniegumu un ilgu darbmūžu sānu suku var iet dziļi stūriem un malām, lai novērstu vairāk netīrumu, putekļu un būvgružu filtri var saglabāt sukas ir tīrīšanas veiktspēju, samazinot iekļūšanu putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. mīksto galvenais mop birste un tīrīšanas audums,)

Izskatās arī
2 Gab 20W Mehānisko Mīkstu Rullīti Par Dyson V6 V7 V8 Robotu Tīrītājs Nomaiņa putekļsūcējs Nomaiņa Piederumi Mehāniskajiem Montāža
€48.86 €37.62

(apraksts/pazīmes: 1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. 3. delikāts un izsmalcināts, ļoti atbilst iekārtas. 4. ciets un izturīgs, ilgs kalpošanas laiks. 5. viegli uzstādīt un ticamas, lai izmantotu. specifikācijas: par dyson v6 v7 v8 materiāls: metāla krāsa: kā)

Izskatās arī
Par Roidmi EVE Plus Robots putekļsūcējs Galveno Suku, Sānu Birste HEPA Filtrs Mop Auduma Nomaiņa Piederumi
€30.69 €15.65

(piemērots modelis : eve plus robots putekļsūcējs 1. galvenā suka:aizvieto esošo putekļu sūcējs ir nolietojušās suku.atgriezties rādīt jūsu pirkstiem caur tīru paklāju 2. hepa filtrs:filtrs var samazināt putekļu.pārtver atkritumu un būvgružu,smalko putekļu filtru, filtrs un tīru putekļu radītās sīkās putekļu un , un samazinātu sekundāro piesārņojumu gaisā . 3. mop audums: dziļā tīrīšana, spēcīgu)

Izskatās arī
Tvaika Uzgalis Padoms Snīpis par Gaggia Classic/Klasiskās PRO, Piena Putu Pagatavošanai, Pārtikas Klases Nerūsējošā Tērauda
€14.18 €7.37

(nerūsējošā tērauda uzgalis ir klasiskā/klasiskās pro espresso kafijas automāti.izmantojot nerūsējošā tērauda materiāla, produkts ir izturīgs, anti-rūsas un veselīgi.tas ir viegli kafijas aparāti, lai kontrolētu temperatūru.turklāt, tas var arī samazināt mitruma saturu un veikt piena putu vairāk maiga un perfekta. 3 caurumiem galvas ļauj tiks izmests no vairākiem virzieniem, tādējādi samazinot problēmu)

Izskatās arī
Putekļu Maiss Rezerves Daļas Piemērots putekļu Sūcēju Piederumi BSG7 BSGL3 126E BSG6 312E Putekļu Maisiņu
€11.34 €8.73

(jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas un filtrācijas)

Izskatās arī
Rezerves Piederumi XIAOMI Roborock S7 MAXV Ultra, G10S, G10S Pro, Q7 Max, Q7 Max+, T8 Robotu putekļsūcējs
€16.27 €10.42

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai.saglabāt jūsu mājas robots, kas darbojas ar maksimālu)

Izskatās arī
Galvenais Birste Filtra Sānu Birste Mop Rezerves Komplekts Dreame Bot W10 W10pro Putekļsūcējs
€23.22 €16.02

(mopu audums ir laba gludumu, kamēr tīrīšanas netīrumi, tas arī aizsargā grīdas no tiek saskrāpēts. spēcīgs tīrīšanas funkcija padara mājsaimniecības tīrīšanas vairāk laika taupīšanu un darba taupīšanu.tas ir piemērots dažādiem grīdām, tādām kā keramikas flīzes, marmora un koka grīdām. filtrs var saglabāt tīrīšanas veiktspēju sweeper, vienlaikus samazinot iekļūšanu putekļu,)

Izskatās arī
Galvenais/Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma Daļas XiaoMi Mijia Robots Vakuuma-Mop Pro / 2 Pro / MJSTS1 putekļu Sūcēju Daļas
€27.51 €17.88

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos)

Izskatās arī
100gab 54mm Gāzes Ūdens Sildītājs Spiediena Diafragmas Piederumi Ūdens-Gāzes Saistība Vārsts Ūdens Filmu Tympanic Membrānas
€27.51 €14.58

(uzticamu noslēgšanu un anti-novecošanās.labs palīgs ir ūdens sildītājs, gāzes vārstu un citu apkopes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, to var izmantot ilgu laiku.aizstājot vecās viens ir laba izvēle.tips: gāzes ūdens sildītāju piederumi krāsa: melna materiāls: gumijas izmērs: 54mm diametrs iepakojuma saturs: 100 x spiediena diafragmas tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
2GAB Atkārtoti Silikona Airfryer Starplikām Par NINJA DZ201/DZ401 FOODI Gaisa Katlā Cepeškrāsns Piederumi Pārtikas Drošu Gaisa Katlā Bļoda
€28.22 €14.11

(2gab atkārtoti silikona airfryer starplikām par ninja dz201/dz401 foodi gaisa katlā cepeškrāsns piederumi pārtikas drošu gaisa katlā bļodā saderīgs ar ninja dz201/dz401 foodi gaisa katlā silikona grozu [viegli tīrīt]saglabātu grozā tīrs.šis silikona grozu var atrisināt kaitinošas tīrīšanas problēma, pēc lietošanas.trauku mazgājamā mašīna droši. [atkārtoti]atkārtotas silikona pannas)

Izskatās arī
Par Xiaomi Mi Robots Vakuuma Mop Pro STYJ02YM Piederumi, Rezerves Daļas Xiomi Mijia NIECĪBAS putekļsūcējs Rezerves Birste
€19.51 €13.26

(piederumi, būtu jāmaina ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem.visas detaļas ir izgatavotas no augstas izturības un videi draudzīgus materiālus.tas ir viegli, lai novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu stūriem un malām, no piederumus, īpaši cilvēka matu un pet matiem.aksesuāri, detaļas ir izturīgas un viegli uzstādīt produkta nosaukums:putekļsūcēju piederumi savietojams:par xiaomi mi robots vakuuma mop pro styj02ym krāsa:krāsu)

Izskatās arī
Mitrināšanas filtrs FZ-F30MFE par Asu Gaisa Tīrītājs Modelis KC-F31RW
€33.27 €18.30

(mitrināšanas filtrs fz-f30mfe par asu gaisa tīrītājs modelis kc-f31rw 1. filtrs var samazināt kaitīgas smakas un ķīmiskās smakas mājā.hepa filtrs var uzņemt 99.97% no putekļiem, ziedputekšņiem, dūmu, pelējuma sporas un mājdzīvnieku blaugznas.šos gaisa filtrus, kas var slazds daļiņas, kā mazos, kā 0.3 mikrometri vai lielāku, un filtrēt gaisa piesārņojumu, ko rada pm 2.5. 2. ieteikums:)

Izskatās arī
3X Par Dyson V7 V8, V10 V11 putekļsūcējs Pārredzamu uzgaļa Klipu Nomaiņa Uzglabāšanas Turētājs Turētājs Klipu
€16.93 €9.65

(izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiālu izturība. uzglabāšana suka galvas ar klipu, vairāk veikls un tīru. turiet jūsu pieķeršanās stabili un instalēt tīrītāja vadītājs, kas jums nepieciešams. vairs tērēt laiku, meklējot nākamo tīrītāja vadītājs, jums ir nepieciešams izmantot,ietaupot vairāk laiku un palīdzēt, lai uzlabotu tīrīšanas efektivitāti. spīļveida)

Izskatās arī
500 Gabali, Sveces Dakts, Uzlīmes, 2 mm Vaska Uzlīmes, Sveces Dakts, Līme, Termiskā Pretestība Līme Stabila Karsto Vasku
€10.48 €5.03

(plašas qauntity: jūs saņemsiet 25 loksnes sveces dakts, uzlīmes, 20 gabalus vienā lapā, 500 gabalus kopā, kas ir pietiekams daudzums, lai kādu laiku lietot un viegli veikt svece izmērs: katrs gabals no sveces uzlīmes ir 0.79 collas/ 20 mm diametrā un 0.04 collas / 1 mm biezuma, katras lapas vaska uzlīme pasākumus . 4.9 x 3,5 cm/ 12.4 x 9 cm, lielumam, kas padarīs jūsu svece procesu daudz vieglāk spēcīga viskozitāte:)

Izskatās arī
10Pcs piemērota Sanyo putekļu Sūcēju Piederumi Putekļu Maisa Auduma Maisiņu SC-S280/Y120/33A/S280/A201
€26.19 €19.64

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. tas ir standarta atkārtoti izmantojamu putekļu maisiņu.vairs sniegumu, labāk filtrācija. ekonomisks un praktisks, izturīgs un izturīgs. augstas efektivitātes daudzpakāpju īpašu microfiltration.augstas kvalitātes, pilnībā saderīgi nomaiņa putekļu maisiņu.regulāra nomaiņa maisiņu un filtrus, lai uzlabotu tīrīšanas veiktspēju un sūknēšanas)

Izskatās arī