Cena €4.38

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izskatās arī
M17F 15cm 20cm 30cm Koka Lineālu Double Sided Students Skolas Adrese Mērīšanas Rīks
€0.17 €0.11

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty motīvs: šie koka valdnieki ir divas skalas, no vienas puses, ir collas, un otra mala ir cm valdnieks ir precīzi kalibrēts virsmas ir labi apstrādātu gludu un nesāpēs rokas, pieaugušie un bērni to var lietot izvēlēta ir izgatavoti no augstas kvalitātes koka materiāliem, veikls stūriem, valkā un izturība nav viegli salauzt koka)

Izskatās arī
Mākslinieks Lineālu Komplekts Zīmēšanas Ģeometriskās Valdnieks Nepārtraukti Mainās, Ziedu Lineālu Komplekts Durable Neregulāru Malu Valdnieks Multi-Ziedu Valdnieks
€19.76 €9.88

(stimulē iztēli, uzlabot praktiskās spējas, un atrisināt emocijas ar šo komplektu, piemērotas zēniem un meitenēm.nav viegli lauzt, izteikt sevi autentiski ar mūsu augstas kvalitātes lineālu komplekts. produkta materiāls: akrils produkta izmērs: 31.5*22*3cm/12.4*8.66*1.18 produktu saraksts: 1 * veidni lineālu komplekts skatīt vairāk produkta aprakstu 1.uzlabot inovāciju:)

Izskatās arī
Grāmatu Iesiešanas Vāks Rīku Albums Vākos Veidotājs Grāmatsiešanas Instruments, Māksla, Amatniecība, Brošēšana Valdnieks Scrapbooking Rīki Dzelzs Grāmatu Saistošs
€18.64 €9.32

(meklē jautri un viegli veids, kā izveidot skaistu grāmatu vāki?izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus un precīzu mērījumu dimensijās, šī rokasgrāmata sniedz plašu izmantošanu, un to var izmantot jebkurā laikā un vietā.ar prieku un radošs process, jūs esat pārliecināts, lai justies satraukti un priecīgi, ar katru jaunu segumu, jūs veicat. specifikācija: produkta materiāls:)

Izskatās arī
2 Komplekti Bērniem Izglītības Frakcija Apļi Apļa Matemātikas Manipulatives
€7.86 €3.93

(apraksts šo preci ir noteikts frakcija numuru pulciņi bērniem agrīnās izglītības izmantot.izgatavota no premium un praktisku materiālu, frakcija aprindās ir grūti saliekt vai deformēt, izturīgs ilgtermiņa lietošanai.labi, par bērniem īstenot viņu kognitīvās kompetences, manipulatīvas, spējas un mācīšanās spējas. funkcijas - krāsa: asorti krāsas. - materiāls: eva. -)

Izskatās arī
10pcs 100% oriģinālā jaunu akciju OPA2340UA 2340UA SOP-8 darbības pastiprinātājs
€5.56

(anjixin co.,ltd ir liels uzņēmums ar 10 gadu,visi posteņi, mūsu veikalā ir 100% oriģinālā jaunu,mēs ceram, ka ikviens klients var būt apmierināti ar tiem.)

Izskatās arī
Mākslas Dizaina Studentiem, Skolu, Biroja Piederumi Skolas Darbības Zīmēšanas Veidni Mērīšanas Rīks, Transportieris, Ģeometrisko Valdnieks
€4.79 €2.15

(produkta nosaukums: aktivitātes zīmēšanas valdnieks materiāls: plastmasa izmērs: 20*20cm/ 20*9cm krāsa: lūdzu apskatīt attēlu komplektā ietilpst:1 gab. x daudzfunkcionāls ģeometriskā valdnieks daudzfunkcionāls zīmēšanas valdnieks, droši un bez smaržas. valdnieks ir skaidrs, svari un loka stūriem nav ievainots jūsu rokās. iekšējo gredzenu var pagriezt, un dažādas)

Izskatās arī
M17F 12 collu Alumīnija Arhitekts Mēroga Trīsstūrveida Mēroga Mēroga Lineāls par RASĒJUMU
€2.91 €1.89

(funkcijas: ootdty mistubishi mēroga un plastmasas skalas, kas paredzēti, lai veicinātu projektu sagatavošanu un mērīšanas arhitektūras rasējumi, piemēram, stāvu plānus, zils izdrukas, un ortogrāfisko prognozes. trīsstūrveida lineāls no liela ietekme, alumīnija un augstas kvalitātes plastmasas, veidot, lai pēdējā.mēroga skaidrs, iebūvēta mērogā. precīzu impērijas mērogā,)

Izskatās arī