Cena €3.93 €7.86

Pilns apraksts

Apraksts

Šo preci ir noteikts frakcija numuru pulciņi bērniem agrīnās izglītības izmantot.Izgatavota no premium un praktisku materiālu, frakcija aprindās ir grūti saliekt vai deformēt, izturīgs ilgtermiņa lietošanai.Labi, par bērniem īstenot viņu kognitīvās kompetences, manipulatīvas, spējas un mācīšanās spējas.

Funkcijas

- Krāsa: Asorti Krāsas.

- Materiāls: EVA.

- Izmērs: 10.00X10.00X0.50cm/ 3.93X3.93X0.20inch.

- Izgatavoti no premium EVA materiāla, ar etiķeti frakcija vērtības.Tie būs pēdējo gadu matemātikas nodarbības!

- Frakcionētu gabali, kas ir bagāti ar krāsu un spilgtu krāsu, lai piesaistītu bērnus un atbilst to krāsu izziņas.

- Tas var palīdzēt studentiem iemācīties izprast kombinācija attiecības starp frakcijām.

- Bērni varēs iztēloties, salīdzināt, izstrādāt un deconstruct frakcijas, tādējādi uzlabojot frakcija izpratni.

- Lieliski, lai mācības skolā vai mājās!Vienkāršs frekvenču matemātikas manipulācijas padara mācību frakcijas viegli un jautri.

2 Komplekti x Frakcija Apļi

Specifikācijas

  • feature4: EVA Frakcija Mācību Rotaļlietas
  • feature5: Agrīnās Izglītības Plaything
  • feature3: matemātika frakcija rotaļlietas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature2: frakcija izziņas paplātes
  • feature1: frakcija apļi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunā Alumīnija sakausējumu, Trīsstūra Lineāls Studentiem Matemātika Ģeometrija Metāla Iestatīt Office Skolas Kancelejas Piederumi Lineāli 2gab/komplekts
€2.93 €2.58

(jaunā alumīnija sakausējumu, trīsstūra lineāls studentiem matemātika ģeometrija metāla iestatīt office skolas kancelejas piederumi lineāli 2gab/komplekts)

Izskatās arī
4gab Daudzfunkcionāls Ģeometrijas Mērīšanas Lineāls, Zīmēšanas Lineāls Plastmasas Matemātikas Rīki Students Skolas kancelejas
€11.12 €5.00

(4gab daudzfunkcionāls ģeometrijas mērīšanas lineāls, zīmēšanas lineāls plastmasas matemātikas rīki students skolas kancelejas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. valdnieki ar vairākām funkcijām: ieskaitot 1 lineāls, zīmēšanas junior studentiem, 1 lineāls, zīmēšanas par vecāko klašu skolēni, 1 taisnstūra ģeometriskā valdnieks)

Izskatās arī
Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Lineāls Šūšanas Presser Kājām Šūšanas 15-30cm Metāla Lineāls Lineāls Instrumentu, Precīzijas Double-sided Mērīšanas Rīks
€3.16 €2.22

(specifikācija: krāsa: kā parādīts attēlā. materiāls: metāla izmērs: 6in/8kas/12ar garumā. komplektā ietilpst: 1 x valdnieks piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes. 2. lūdzu, piedod 1 cm/0.39 -3 cm/1.18 mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
M17F Pozicionēšanas Panelis ar Fiksētu 90 Grādu Kadru Kombinācija, Instrumenti Carpenter Woodworkin
€8.87 €5.76

(funkcijas: ootdty alumīnija sakausējuma kvadrātu skavas.izgatavotas no cieta alumīnija bloka, izturīga materiāla, tiks ilgst gadiem. viegli rīkoties un laukumiem ir beveled malām,uzvarēja'for t sabojāt trauslo griešanas malas. šī galdniecības darbi ir profesionāli izmantot, lai veidotu un diy ar claping kastes, atvilktnes, skapji, rāmji, mēbeles, skapji utt.ideāls squaring līdz)

Izskatās arī
83XC Izturīgs K Sveķu Militāro Zīmēšanas Veidnes Sagatavošana Valdnieks Trafaretu Mērīšanas Rīks
€2.35 €1.84

(83xc izturīgs k sveķu militāro zīmēšanas veidnes sagatavošana valdnieks trafaretu mērīšanas rīks pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no k sveķu, nav viegli sadalīti. šī veidošanas un plānošanas trafaretu satur simbolus un formas. likme pārredzamība, ļauj, lai redzētu, zīmēšanas vidēja zem veidni viegli pozicionēšanas; ultra-plānām dizains,)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Mīksto Lineāls, 15 cm/6" Plastmasas Elastīgu par Kazlēnu Studentu Mērīšanas korejas Kancelejas preces, Skolas Piederumi D5QC
€0.33 €0.26

(funkcijas: ootdty matemātika izstrādes valdnieks ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas, super mīksts, elastīgs.anti-break, nodiluma izturīgs, viegls, un pārnēsājamo.ļoti piemērots, lai vidusskolu skolēniem, zēniem, meitenēm, tīņi, vai skolotāji ģeometrisko zīmējumu, mērīšana, matemātika, rakstīšana, utt. mīksto valdnieks ir ne tikai izmanto, lai izmērītu attālumu, garumu, bet)

Izskatās arī