Cena €11.07

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1/2GAB Praktiski Skaidrs, Ģeometrisko Lineāls Plastmasas Mērīšanas Veidnes Valdnieks Office Skolas Ēkas Veidņu Zīmējumu Kancelejas preces
€13.71

(1/2gab praktiski skaidrs, ģeometrisko lineāls plastmasas mērīšanas veidnes valdnieks office skolas ēkas veidņu zīmējumu kancelejas preces apraksts: produkta nosaukums: dzelksnis mērīšanas lineāls produkta materiāls: pārtikas klases silikona produkta izmērs: kvadrātveida 18*10 cm biezums 3mm apaļa diametrs ir 11.8 cm biezums 3mm produkta krāsa: zaļš, specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Izskatās arī
Sākotnējā 5015 12V 0.15 turbo kompresoriem BFB0512M-F00 dubultu lodīšu gultņu ventilators
€8.28

(modelis : bfb0512m-foo izmērs : 50 * 50 * 15 mm ( diametrā 50 mm skrūvju caurumu attālums 60mm, biezums 15mm) gultņi: precīzijas dubultu lodīšu gultņu standarta spriegums : 12v strāva : 0.15 sprieguma diapazons : 10.0-13.8 v jauda : 1.8 w apgriezieni : 4500 rpm vējš : 3.18 cfm spiediens : 0.433 in h2o troksnis : 20dba darba laiks: 80,000 kad ventilators interfeiss : saskarnes panelis, trīs-pin funkcijas : apkope dubultu)

Izskatās arī
Izskatās arī
Komplekts Ģeometrija Kompass, Transportieris, Lineāls, Zīmēšanas Matemātika Instruments, Transportieri, Piederumi Rasēšanas Students Skolas Kompasi Komplektu Klasē
€10.20 €4.80

(apraksts matemātika kopu, kas paredzēta pieredzējušiem matemātika ar visiem būtiskajiem posteņiem, pasniedzējiem un studentiem jebkurā līmenī. izturīgs metāla kompasi nav saliekt vai flex lietošanas laikā. ergonomisks kompass galva ir ērti turēt. ideāla ģeometrija komplektu par papildu studentiem! funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls:)

Izskatās arī
10Pcs Lineāls, Zīmēšanas Rīks Mēroga Lineāls, Zīmēšanas Portatīvo Lineāls, Palielināmais Skaidrs, Palielināmais Taisnu Lineālu
€12.85 €5.14

(apraksts pieredze ērtības un daudzpusību palielināmo caurspīdīgs plastmasas lineāls.tās caurspīdīgs plastmasas materiāla, kas nodrošina skaidru redzamību, kas ļauj precīzi mērījumi.šis valdnieks ir piemērota plašam lietojumu klāstam, no biroja darbu, lai izglītības aktivitātes.palielināmo apļa beigās valdnieks ir unikāla iezīme, kas nosaka to nošķir no tradicionālajiem valdnieki.savu viegls)

Izskatās arī
3X Dzeltens 2M platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Lentes Mērītājs Mērīšanas Lenti Mēroga Metāla Kapsula
€10.58 €7.09

(produkta nosaukums: mērīšanas lenti; materiāls: plastmasa, tērauds krāsa: dzeltena; mērīšanas skalas: metriku, collas, pēdas pasākuma garums: 2 metriem, 6 pēdas, 79 collas lentes platums: 1.2 cm / 0.5 collas konteinera izmērs: 5.3 x 4.8 x 1.8 cm / 2.1 cm x 1.9 cm x 0.7 collu (l x w x t) svars: 56 g/gab gluda bagāžnieka dizains ir izmantot vienkāršu ieguve. bloķēšanas)

Izskatās arī
Grāmatu Saistošs Starter Rīkus, Uzstādīt Papildu Detaļas Par Junk Žurnāliem, Grāmatu Iesiešanas Piederumi Ar Taisnu Liekta Adata
€19.64 €12.76

(grāmatu saistošs starter rīkus, uzstādīt papildu detaļas par junk žurnāliem, grāmatu iesiešanas piederumi ar taisnu liekta adata viegli izmantot: šo grāmatu iesiešanas šūpulis aizņem visu uzminēt darbu no laišanas un caurumošanas caurumu par jebkuru grāmatu iesiešanas projektu.vai jūs esat iesācējs vai pieredzējis brošēšana amatnieks, tas ir ļoti viegli izmantot. liels grāmatu iesiešanas:)

Izskatās arī
1 GAB. Mērīšanas Dalot Valdnieks Radošo sprostgredzenu Aproce Valdnieks Izturīgs, Anti Stresa Bērniem, Fidget Rotaļlietas
€1.43 €0.79

(vienuma tips: valdnieks materiāls: silikona krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 21.5*2,5 cm(8.46. punktu*0.98 gadā) iepakojumā: 1gb valdnieks 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
10pcs 100% oriģinālā jaunu akciju AD8601ART AD8601ARTZ-REEL7 silkscreenAAA SOT23-5
€5.56

(anjixin co.,ltd ir liels uzņēmums ar 10 gadu,visi posteņi, mūsu veikalā ir 100% oriģinālā jaunu,mēs ceram, ka ikviens klients var būt apmierināti ar tiem.)

Izskatās arī
Multi-purpose Universāls Caurumu, Nerūsējošā Tērauda, Flīžu Caurumu atrašanās vietas Atvēršanu Ērts Rīks, kas Var Pielāgot Artefakts
€9.80

(firmas nosaukums: yinlongdao nerūsējošā tērauda, flīžu caurumu atrašanās vietas multi-purpose universāls urbuma atvere ērts rīks, kas var pielāgot artefakts funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes metāla. regulējams un izturīgs, lai izmantotu. neliels svars, viegli pārvadāt un izmantot. izgatavots, lai nodrošinātu augstu precizitāti, komfortu laikā flīžu)

Izskatās arī
12x Ekskursijas Lasījumā Valdnieks Studentiem Lasījumā Efektivitāti Un Izpratne Lasīšana Band
€3.17 €1.90

(apraksts: uzlabot koncentrēšanās un lasīšanas ātrums: mūsu lasīšanas valdnieks ir paredzēti, lai palīdzētu studentiem uzlabot koncentrēšanās un lasīt ātrāk, padarot mācību laika efektīvāku krāsains valdnieki studentiem: mūsu lasīšanas band nāk dažādas košas krāsas, pievienot fun elements, lai izglītības un padarot to vieglāk atrast svarīgu informāciju, lasot uzlabot lasīšanas)

Izskatās arī
Izskatās arī
Mērīšanas Skalas Noteikumu Viegli Atsauci, Kamēr Crafting Handtool Akrila 6" T-Square Valdnieks Collu Metriskās T-Square Beidzis T-Valdnieks
€3.05 €2.04

(collu, gan metrisko kalibrēšana,-valdnieks ir collās un cm kalibrēšana, kas ļauj elastīgi izmantot lielākajā daļā gadījumu caurspīdīgs dizains-izgatavoti no caurspīdīgas plastmasas,viegli redzēt caur uzsvērt, piezīmes,ērts, lai jūs varētu izdarīt kolonnas vai pārbaudīt izkārtojumu jūsu dokumentiem,ir ar aizsargājošu plēvi no abām pusēm valdnieks,lūdzu, noplēst aizsargplēvēm abās pusēs,)

Izskatās arī