Cena €0.96 €1.75

Pilns apraksts

Apraksts:

【Premium Materiāls] aicina: Krāsains Drēbnieku krīts ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un profesionālo lietošanu.

【Perfektu Dizainu] aicina: krīta trīsstūra formas, viegli grip un lietot, un ideāli piemērots šūšanas roku darbs DIY crafting rīki.

【Size] aicina: Izmērs 6cmx6.1cm/2.36inchx2.40inch, viegli uzglabāt, spēcīga un izturīga.

【Plašu Piemērošanu] aicina: Mūsu trīsstūris Drēbnieku krīts, piemērots profesionālo drēbnieku un mājās izgatavošana.

【Labu Piederumi] aicina: Vienmēr testa lūžņi auduma, pirms marķējums savu darbu.

Izmēri:

6cmx6.1cm/2.36inchx2.40inch

Komplektā Ietilpst:

1 Trīsstūris Drēbnieku Krīts

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • Aksesuāri: dūriens
  • MainKey6: Šūšanas Krīts Auduma Marķējums Izsekošanas Rīki
  • šūšanas piederumi: Krāsu marķieri
  • MainKey3: Šūšanas Jēdzieni, Triangle Drēbnieku Krīts Turētājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzijas: adīšanas piederumi
  • MainKey4: Auduma Krītu, Zīmuli, Krāsu Marķieri, Šūšana
  • MainKey5: Auduma Marķieri Drēbes, Audekla Somas Quilting
  • MainKey1: drēbnieku krīts
  • MainKey2: Profesionālu Drēbnieku Krīts, Auduma Marķieri, Krīts

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sudraba Klipu Klasiskā Stilā, Metāla Tintes Pildspalva 0.5 mm Nib Tērauda Tintes Pildspalvas Dāvanu kancelejas preces Skolai, Kancelejas preces
€13.11 €9.17

(specifikācija: zib: irīdija rakstīšanas punkts: f (aptuveni 0,5 mm) tinte: tikai var strādāt ar pudelēs tintes pieteikums skatuves: absolvents/office/business/students/dāvanu)

Izskatās arī
12Pcs Dubultā Līnijas Kontūru Pildspalvas Mākslas un Amatniecības, Mirdzoša Malas Pildspalvas Spīguļi, Pildspalvas Bērniem Karšu Pieņemšanas Lūžņi Rezervāciju
€6.84 €5.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atlaist savu radošumu ar šo komplektu 12pcs dubultu līniju metāla kontūra marķieri kontūra pildspalvas. paredzēti, lai nodrošinātu vienmērīgu plūsmu un vieglu vadāmību, un šīs pildspalvas ir ideāls dažādos mākslinieciskos uzdevumus. piemērots māksliniekiem, studentiem un profesionāļiem, šīs pildspalvas ir universāls)

Izskatās arī
200Pcs/Lodziņā Grafīta Svina 2B Mehāniskā Zīmuļa Piepildīt Automātisko Zīmuli Radīt Jaunas
€4.15 €2.49

(descrition: ideāls kompanjons skolas, koledžas un universitātes. jūsu jaunā mīļākā pencil ieskicējot, burbuļošana atbildes uz eksāmenu, kaligrāfija, un izstrādi. ietaupīt laiku, nokārtot eksāmenus, aizpildot burbuļi viegli un ātri. svina nebūs snap, jo tā biezums un dzēšgumiju izdzēš ātri, neatstājot nevienu traipu, vai zīmes. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
0.5 mm, Melna Tinte Taisni Šķidruma Lodīšu Pildspalvas Biroja preces Students Skolas Piederumi, Kancelejas Rakstīšanai Augstas kvalitātes Pildspalva
€21.80 €13.73

(0.5 mm, melna tinte taisni šķidruma lodīšu pildspalvas biroja preces students skolas piederumi, kancelejas rakstīšanai augstas kvalitātes pildspalva nosaukums: deli taisni šķidruma rollerball pildspalvu modelis: s1656 specifikācijas: 0.5 mm pilnu adatu caurule motīvs: 1. augstas kvalitātes tintes, nav viegli smudge, ja ir radušās ūdens, tintes viskozitāte ir tikai tiesības,)

Izskatās arī
6Pcs Boulinga Lodīšu Pildspalvas Rakstot Pildspalvas Boulinga Spilgti Boulinga Formas Lodīšu Pildspalvas
€8.03 €4.02

(apraksts izgatavots no plastmasas materiāla, kas ir izturīgs un praktisks.ātri, sausā tinte, tīrs un kārtīgs rakstiski.birstošs tintes nodrošina vienmērīgu rakstiski un krāsošana.pārnēsājamiem un viegla, lai veiktu un izmantot.boulinga lodīšu pildspalvu ļauj bez problēmām slīdēt pa papīra bez velkot. funkcijas -krāsa:random krāsa -materiāls:plastmasa -izmērs:10.00x2.00x2.00cm/3.93x0.79x0.79in -ar)

Izskatās arī
Jutīga Stylus Gēla Pildspalva Touch Screen Gluda Rakstīšanas Sievietēm, Vīriešiem Klāt
€6.90 €3.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2 in 1 dizains irbuli: (ekrāna irbuli + lodīšu pildspalvu) viena gala iezīmes ultra-jūtīgu naudas sodu irbuli.otrā galā ir aprīkots ar kvalitātes lodīšu pildspalvu ērtai lietošanai (melna tinte).ar irbuli rakstīt vienmērīgi un ilgstoši tintes plūsmu rakstiski.lodīšu pildspalvu atkārtotas uzpildes flakoni ir nomaināms. lieliska)

Izskatās arī
Iepakojumā 10 Sublimācijas Pildspalvu Sagataves Ar Plēves Apvalkā Pārklājumu Alumīnija Cauruli Sublimācijas Drukas Lodīšu Pildspalvas
€20.66

(iepakojumā 10 sublimācijas pildspalvu sagataves ar plēves apvalkā pārklājumu alumīnija cauruli sublimācijas drukas lodīšu pildspalvas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. šīs tukšās sublimācijas pildspalvas ir ideāli piemērots sublimācijas apdrukai, izmantojot parastās krāsnis un plēves apvalkā.mēs)

Izskatās arī
Akvarelis, Krāsu ota 10pcs/komplekts DIY Eļļas, Akrila Glezniecību, Birojs Guļamistaba Dekori
€7.09 €3.47

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ciets, izturīgs, anti-rūsas, saglabāšanu un praktisko, ilgs kalpošanas laiks. veidota ar anti-izkrišanas novēršanai mati, tas ieguva'for t jāatlaiž vai sabruks, un jūs varat izmantot otu, lai koncentrētos uz savu gleznu un lai vienmēr būtu piepildīts ar radošām idejām. 10)

Izskatās arī
12PCS Šķidruma Krīts Krāsainas Pildspalvas Marķieri, Pildspalvas Izdzēšami, Krāsains Šķidro Krīts Atzīmēm, lai Bērns Pieaugušo Krāsojamās Grāmatas Journaling QXNF
€5.58 €2.23

(funkcijas: izdzēšami, marķieri, pildspalvas.šo šķidrumu krīta marķieriem pieņemt ūdens bāzes tintes, kas ir izdzēšami, atkārtoti, ne tintes noplūdes, ātri žāvēšanas.jūs varat viegli noslaukiet ar mitru drāniņu vai tāfeles, dzēšgumijas. spilgtas, spilgtas krāsas. 12 krāsas krāsas marķieris pildspalvas ir uzpildāmas un durbale.premium ink, lode-padoms, kas darbojas lieliski uz stikla)

Izskatās arī
Izskatās arī
Metāla Mehāniskā Zīmuļa Augstas Kvalitātes 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm, Kancelejas preces Automātisko Zīmuli, Zemu Smaguma Zīmēšanas Rīku Studentiem
€5.95 €2.97

(nosaukums: metāla zemu smaguma automātisko zīmuli materiāls: metāla rakstīšanas punkts: 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm pildspalvas izmērs: apmēram 14,5 cm uzpildes izmērs: 90mm krāsa: melna,skaida funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktu. 2.šī chunky mehāniskā sajūga zīmuli tur 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm svina. 2.izgatavotas no metāla ar)

Izskatās arī
10pcs Quilling Papīrs, Pildspalva DIY Asorti Krāsu Origami Scrapbooking Iešķeltu Papīra Rīku kraftpapīra Rīku Izlases Krāsu 10,5 cm
€3.11 €2.02

(stāvoklis: 100% pavisam jaunu daudzums: 10 gab./komplekts izmērs app: kopējais garums: 10,5 cm , 1,2 cm*1.8 mm materiāls: plastmasa krāsa : random krāsa konversija : 1cm=0.39 collas /1 inch =2.54 cm)

Izskatās arī
Inkless Zīmuļi Bezgalīgs Zīmuli Atkārtoti Izdzēšami Mūžīgā Zīmuli, Nomaināmas Galvas Inkless Zīmuļi Mūžīgo Zīmuļi
€1.22 €0.63

(funkcijas: inkless zīmuli: inkless zīmuļi ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas un metāla materiālu, kas ir izturīgs, nav viegli, lai izjauktu, un ir ilgs kalpošanas laiks. gluda rakstīšana: inkless zīmuļi nodrošina jūs ar ērtu rakstīšanu pieredzi, rakstiski ir gluda un nav viegli izrauties, ir viegli izdzēst.neslīdoša spēcīgu pildspalvu turētājs, ērti turēt, ērtāk izmantot. portatīvo)

Izskatās arī
MAMMA Santos De Ca Metāla Mucas Rollerball Lodīšu Pildspalvas Ar Unikālo Griešanai Rakstot Gluda Luksusa Biroja Studiju Kancelejas preces
€60.56 €30.28

(kāpēc izvēlēties mūs ! ★ pildspalvu piederumi ★ patīk justies patiesa greznība pildspalvu rokā : - apdullināšanas luksusa pildspalvas iepazīstināja ar pure-pērle. - smalks un delikāts meistarība. - augstas kvalitātes un zemu no luksusa boutique zīmola veikals. ★ pierakstīt savas domas bez piepūles : - mēs izmantojam uzpilda no vācijas, kas ļauj)

Izskatās arī
8/12/20 Krāsas Kontūru Marķieri Mirdzēt Pildspalvu, Dzimšanas dienas/Ziemassvētku Kartes Dropship
€5.95 €4.70

(funkcijas: ootdty dubultās līnijas kontūru marķieri, pildspalvas dizains ļauj jums izveidot dažādu rezultātu, rakstot uz gaismas un balta papīra, jūs varat izdarīt divas līnijas, tajā pašā laikā sudraba un krāsains. marķieri metāla kontūra pildspalvas izstrādāta ar nodilumizturīga un spiediena izturīgs apaļu galu, kontūru, marķieri, pildspalvas izmanto optisko nib var radīt skaistu)

Izskatās arī
Apple Zīmuli 1. Un 2. Paaudzes Modificētu Adatu Caurules Amortizācija Izslēgt nodilumizturīga Papīra Filmu Pildspalvas Galu
€2.28

(apple zīmuli 1. un 2. paaudzes modificētu adatu caurules amortizācija izslēgt nodilumizturīga papīra filmu pildspalvas galu funkcijas: 1. stingru polsterējumu un klusums 2. super amortizācija un anti-slip 3. kritumu izturīga un nodilumizturīga 4. nav ievainots ekrāna un nav nulles 5. justies kā rakstīt uz papīra apraksts: modelis: zib izmērs: 14.65 x 4.9 mm piemērojamie)

Izskatās arī
1/2GAB NewSet Ziemassvētku Gēla Pildspalva 0.5 mm, Melna Tinte Izvelkams Pildspalvu Rakstīšanai Piederumi Skolai Biroja Piegādātājiem Pildspalvu Bērniem Dāvanas
€7.65 €5.43

(1/2gab newset ziemassvētku gēla pildspalva 0.5 mm, melna tinte izvelkams pildspalvu rakstīšanai piederumi skolai biroja piegādātājiem pildspalvu bērniem dāvanas apraksts: nosaukums: cartoon noklikšķiniet uz gēla pildspalvas materiāls: plastmasa + 0.5 black uzpilde produkta izmērs: pildspalva 14.5 cm iepakojuma izmērs: 15*6.3 cm produkta iepakojums: 6 gab/kaste funkcijas: 1.)

Izskatās arī