Cena €32.33 €71.84

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Iezīme: Eco-Friendly, Noliktavā
  • Galda Dekorēšana Un Piederumi Tips: Mats & Spilventiņi
  • Izmantošana: Pārtikas
  • Zīmola Nosaukums: PEANDIM
  • Modeļa Numurs: N57
  • Metāla Tips: dzelzs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Krāsa: Zelts & Sudraba
  • Stils: eiropa
  • Materiāls: Metāla

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sietspiede Ziedu Iepakojumā Marles Sniega Dot Dzijas DIY Kāzu Pušķi, Dāvanu Kastē Ietinamais Papīrs Floristi Piegādes Materiāliem
€7.87 €4.33

(amats: 1.radošo dabas sniega dot dzijas materiāls. 2.pušķi, dāvanu ietinamais papīrs, piemērots ziedu iesaiņošanai, svaigi ziedi un pušķi plastmasas wrap, dāvanu iesaiņošanas materiāli. 3.tekstūra ir maiga un nav viegli izbalināt, dabas reizes tekstūras efektu. 4.multi-krāsu pēc izvēles, moderns un universāls. 5.visu veidu rokdarbu materiāli, kāzu dekorēšana origami. materiāls:)

Izskatās arī
Grims Kabata, Rāvējslēdzējs Slēgšana Tīrtoņa Krāsu Portatīvo Biznesa Ceļojumu Kosmētikas Organizators Maku Silikona Kosmētikas Soma Glabāšanas Rīks
€7.07 €4.52

(specifikācija : vienuma tips: kosmētikas soma materiāls: silikagels izmērs: 18.5x22.5cm paketē iekļauts: 1pc x kosmētikas soma paziņojums: sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. lūdzu atļaut 0.5-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Lācis Pakaramais Jauki Lācis Pretvēja Un neslīdoša Truša Ausis Bērnu Duša Dāvanu Slaidu Dzelzceļu, Apģērbu Žāvēšana Pole Koka Pakaramais
€13.85 €8.03

(lācis pakaramais jauki lācis pretvēja un neslīdoša truša ausis bērnu duša dāvanu slaidu dzelzceļu, apģērbu žāvēšana pole koka pakaramais apraksts: produkta nosaukums: koka sedz bērnu drēbju pakaramais produkta izmērs: ilgi auss modelis 30*16cm, īsā auss modelis 30*14cm, biezums 3mm produkta materiāls: koka/nerūsējošais tērauds +abs produkta svars: ilgi auss modelis)

Izskatās arī
Dekoratīvie Zemniecisks Sveķu Sienas Pakaramais Āķis Putnu Uz Zara Drēbju Pakaramais
€8.55 €3.59

(apraksts: materiāls: sienas āķi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes sveķu, ciets, izturīgs, un augstu izturību . moderns un stilīgs dizains: ļoti ieekonomēt vietu un izturīga, mētelis āķi ar putniem uzrāpušies uz filiāles dizains, veikalā un pakārt savus objektus, sienas vai mākslas dekori. viegli uzstādīt: var izmantot skrūvi ar fiksētu, durvis, skapji, foyers, entryways, mudrooms,)

Izskatās arī
Mobilo Telefonu, Sienas Turētājs, Universālā Mobilais Maksas Uzglabāšanas Kaste Organizators TV Tālvadības Karājas Statīva Stiprinājuma Uzlādes Doks
€2.25 €1.80

(mobilo telefonu, sienas turētājs, universālā mobilais maksas uzglabāšanas kaste organizators tv tālvadības karājas statīva stiprinājuma uzlādes doks apraksts: amats: daudzfunkcionāls materiāls: augstas kvalitātes stils: vienkāršs un moderns uzstādīšanas metode: pastas veida krāsu, kā parādīts attēlā stils: plaukts specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
50GAB 3D Krāsains Alumīnija Folijas Logu Ziplock Redzamā Soma, Matēts Uzkodas Kafijas Pupiņas, Žāvēti Augļi, Garšvielas Graudaugi, Iepakojuma Maisiņi
€20.52 €13.34

(soma stils 3d matēts alumīnija folijas logu, iepakojuma maisiņi materiāls alumīnija folija+pe biezums 200mikrons (double face) (1micron=0.01 mm) priekšrocības skābekļa pretestību, smērvielas pierādījums, mitrumu, augstu barjeru, pārtikas klases pieteikums plaši izmanto uzkodas, cepumi, rieksti, augļi, saldēti pārtikas produkti, tējas, kafijas)

Izskatās arī
Izvelkams Drēbju Pakaramais Multi-funkcionālo Apģērbu Pakaramais Locīšanas Veļas Plaukts
€39.16 €16.05

(apraksts tas var palīdzēt jums organizēt un uzglabāt labi, lai jūsu drēbes, kas ir vairāk sakopta un viegli ietaupīt vairāk vietas.ar izsmalcinātu meistarība, neslīdoša un izturīga, draudzīgs jūsu drēbes.šī ir lieliska piekare un būs labs uzglabāšanas izvēle jums.pelnījuši jūsu izvēles. funkcijas - krāsa: balta. - materiāls: plastmasa. - izmērs: 53.00x37.30x10.50cm/20.83x14.66x4.13)

Izskatās arī
Audu Lodziņā Plīša Maize Papīra Turētājs Autiņu Uzglabāšanas Tvertnes Gadījumā, Kafejnīca, Lietošanai Mājas apstākļos
€17.08 €8.02

(apraksts tas audi kārbas ir izgatavotas no plīša un pp kokvilnas, izturīgs un arī.tās spilgti modeļi, kuru spilgts sajūtu mājās.un arī piemērots ēdamistaba, dzīvojamā istaba, virtuve, vannas istaba vai automašīnu, kā arī piemērots, ieskaitot savus bērnus, utt. iezīme - materiāls: plīša un pp kokvilnas - izmērs: 25 x x 15cm - šo audu kastes turētājs ir piepildīta)

Izskatās arī
Skaidrs, Akrila Salvešu Turētājs Papīra Serviette Izsmidzinātājs, Dekoratīvās Audu Plaukts Box Mājas Bar Hotel ēdamgaldu Virtuvē
€10.26 €4.31

(funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes akrila, kas ir vairāk izturīga un stingra.stūri ir gludi un burr-bezmaksas, un tas nav dzelt jūsu rokās. atvēršanas izstrādāta, ērts glabāšanai un saimniecības papīra dvieļiem. tas ir liels uzglabāšanas jaudu un var turēt vairāk papīra dvieļiem. piemērots guļamistaba, vannas istaba, dzīvojamā istaba un virtuve, vai visur, kur nepieciešams)

Izskatās arī
6/12 Režģa Karājās Plaukta Plānotājs Daudzfunkcionālas Bikses Drēbes Plānotājs Drēbes Cepure
€19.29 €10.61

(6/12 režģa karājās plaukta plānotājs daudzfunkcionālas bikses drēbes plānotājs drēbes cepure funkcijas: *augstas kvalitātes materiāls: produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un nodilumizturīga, nav viegli, lai izjauktu, un to var izmantot ilgu laiku. *praktisks: karājās skapis organizatori izmantot vertikālās telpas jūsu skapis, lai palielinātu jaudu. *multi-layer)

Izskatās arī
1PC 5Styles Izlases Tukšs Konfekšu Kārbas Vāku Mitruma izturīgs Putekļu necaurlaidīgs Portatīvo Cukura Kafijas Skārda Cepumu Dāvanu Uzglabāšanas Gadījumā, Galda Dekori
€5.08 €3.05

(1pc 5styles izlases tukšs konfekšu kārbas vāku mitruma izturīgs putekļu necaurlaidīgs portatīvo cukura kafijas skārda cepumu dāvanu uzglabāšanas gadījumā, galda dekori ideāls papildinājums jūsu mājās, vai jauki kā dāvanu. var ievietot vairākas neliela dažādi rotaslietas, aksesuāri, utt. ērts un praktisks. apraksts: vienuma tips: uzglabāšanas kaste materiāls:metāla krāsa:izlases)

Izskatās arī
2gab Apavu Plaukts Dubultā Slāņa Apavu Glabāšanai Plauktā Taupītu Vietu, Regulējams Augstums, neslīdošu Apavu Organizators Mājas Piegādes
€1.47 €1.06

(2gab apavu plaukts dubultā slāņa apavu glabāšanai plauktā taupītu vietu, regulējams augstums, neslīdošu apavu organizators mājas piegādes apakšā ir izvirzīts dizains, kas ir neslīdoša un izturīga un samazina nodilumu. izvirzītās rokturis lai viegli piekļūtu kurpes un v-veida dizains, lai telpas taupīšanas uzglabāšanai. 4 līmeņu korekcijas, lai pielāgotos kurpes dažādos augstumos. tajā)

Izskatās arī
Skaidrs Nodalījums Saldētavas Karājas Klasifikācijas Acs Soma Sadzīves Ledusskapis Organizators Ledusskapis Uzglabāšanas Maiss
€2.22 €1.07

(produkta nosaukums: ledusskapis uzglabāšanas acs soma iepakojums: opp maisā izmērs: 21.5*13.5 cm materiāls: acs+pp krāsa: balta, zila svars: 18 grami (ieskaitot iesaiņojumu) paketē iekļauts:uzglabāšanas acs soma*1 vienkārši pakārt, viegli uzglabāt un uzglabāt, ledusskapī vairs nav netīrs. var būt hung dizainu, saglabājot ledusskapis telpas, var izmantot)

Izskatās arī
AOLIVIYA Virtuves Izlietnes Pusē Garšvielu Plaukts Kapāšanas Kuģa Nazis Pot Segtu Uzglabāšanas Plaukts Sojas Mērci Pudele Galda Organizators
€24.79 €12.39

(produkta nosaukums: virtuves garšvielu uzglabāšanas plaukts zīmols: aoliviya logo: produkts ir piestiprināti ar sudraba zīmola logotips materiāls: augstas kvalitātes videi draudzīgi materiāli izmērs un krāsa: kā parādīts attēlā kalpošanas laiks: vairāk par 10 gadiem iepakojums: produkts ķermeņa + aksesuāri; blīvi iepakots, lai izvairītos no bojājumiem produkta)

Izskatās arī
Caurspīdīgā Sienas Āķi Līmi Āķi Ūdensizturīgs Durvju Pakaramie Slodzes Plaukts Moskītu Neto Griestu Āķi
€0.48 €0.28

(produkta materiāls: abs + traceless ielīmējiet produkta stils: pelēka, balta, melna postenis izmērs: 8cm paketē iekļauts:1*āķis piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.paldies! 2. lūdzu atļaut 0.1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana. 1.saglabāt)

Izskatās arī
2X Zelta Dzelzs Rotaslietas Uzglabāšanas paliktnis Stikla Spoguli Aplauzums Vadītājs Darbvirsmas Kosmētikas Deserts Displejs Renes 25Cm & 17.5 Cm
€35.16 €25.32

(2 x juvelierizstrādājumu glabāšanas kaste: 1gb 25x25x5cm + 1gb 17.5x17.5x5cm 1) lieta divējāda lietojuma, jo, kā uzglabāšanas paliktnis, var izmantot kā spogulis arī. 2) ģeometriskas formas, cepšana, gaismas luksusa retro, skaistu un izmantot dekoratīvo uzglabāšanas plāksne. 3) grunts spogulis daudzslāņu pārklājums ir skaidrāks nekā parastais spogulis 3 reizes, var saņemt smaržas)

Izskatās arī
Sieviešu Portatīvo Sanitāro Autiņu Tampon Uzglabāšanas Soma Kokvilnas Ceļojumu Grims Uzglabāšanas Soma Literatūras Gudrs Monēta Maku Dažādi Uzglabāšana
€2.80 €1.96

(apraksts: produkts:dāmas sanitāro autiņu uzglabāšanas maiss materiāls: poliesters un kokvilna krāsa:kā parādīts attēlā izmērs: 13.5*12 vienu svars: 25 grami lietošana:piemērots, lai uzglabātu higiēniskās salvetes, aprūpes spilventiņi, autiņi, un var arī izmantot, lai organizētu rotaslietas, kredītkartes, apakšveļa, lūpu krāsas, austiņu un citu mazu priekšmetu)

Izskatās arī
60Pcs Sublimācijas Keychain Taras Sagataves -4 Formas DIY Sagataves Keychain&Keyrings Double-Sided Siltuma Keychain
€27.34 €17.77

(sublimācijas tukšu keychains beramkravu - katra pakotnē ir iekļautas 60pcs mdf sagataves keychain(taisnstūris, kaulu, apaļa, kvadrātveida), 60pcs keyrings, 60pcs balts klipus.pietiekamā daudzumā un dažādas formas, piemērots daudzām dzīves situācijām.paziņojums: ir, ar aizsargājošu plēvi uz virsmas sublimācijas tukšs ir abām pusēm, lūdzu, izrauj to off, kad to izmanto.sublimācijas keychain ir izmēri -)

Izskatās arī
Uzglabāšanas Plaukts Tualetes Uzglabāšanas Plaukts No Nerūsējoša Tērauda Lieljaudas Āķi Pašlīmējošās Cietā Non-Slip
€23.38 €18.00

([spēcīgākais turiet & non-slip dizaina]-slotu un saslaukiet sienas turētājs stiprinājums ir izgatavots no nerūsējoša nerūsējošā tērauda, izturīgāks nekā plastmasas materiāliem.slotu un saslaukiet pakaramais apvieno ar anti-skid silikona, kas novērš skrāpējumu, slots ir dubulta gumijas satver lai palīdzētu uzturēt stiprāku turiet par jūsu preces. [organizēšana & taupīšanas space]-slotu un saslaukiet)

Izskatās arī
JINSERTA Marmora Apkalpo Renes Sveķu Rotaslietas Reklāmas Plāksnītes Kosmētikas Organizators Taisnstūra Mājas Restorāns, Hotel Vannas istaba Dekori Reņu
€32.07

(jinserta marmora apkalpo renes sveķu rotaslietas reklāmas plāksnītes kosmētikas organizators taisnstūra mājas restorāns, hotel vannas istaba dekori reņu firmas nosaukums:jinserta tips:uzglabāšanas paliktnis izmērs:24.5*10.5*3.1 cm forma:taisnstūra modeļa tips:marmora stils:eiropas stils krāsa:balta,melna materiāls:sveķi motīvs:noliktavā,eco-friendly lietošana:fancy)

Izskatās arī