Cena €0.73 €1.46

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Svītrainu Vadītājs ir anti slīdēšanas funkciju.Tas var novērst visu kopējo izmēru bojāts vai lobīta skrūves.

*Skrūvgriezi biti ir magnētisms, to var noķert skrūvi viegli un ātri, un noteikt to, lai novērstu urbis slīdēšanu un uzlabotu darba efektivitāti.

*Šie skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, pieņemt papildu leģēta tērauda, indukcijas cietēšanas; Tas ir liels nodiluma izturība, anti-ietekme, grūts un izturīgs

*Viegls svars, maza izmēra un kompakts dizains.Jūs varat ņemt to ar jums, un lietot to mājās, telekomunikāciju, automašīnu vai mehāniskās labiekārtošanas darbi.

*Piemērota vispārējā izmēru un visu veidu sadalīti biti.Universālā chuck, kas ir piemēroti vairumam elektrisko rokas urbji.Noņemt sadalīti skrūves vai urbt caurumus solis.

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: Non-Slip Krusta Skrūvgriežu daļas

Materiāls: Sakausējuma Tērauda

Krāsa: Sarkana, Melna

Magnētiskā: Jā

Kāta diametrs: 6.35 mm (1/4 Collas) Hex

Skrūvgriezis Bitu Tips: PH2

Pēc izvēles Garums: 50mm, 70mm, 90mm

Piemērots: Uzlādējams urbi, Elektriskās rokas urbjmašīnas, Rokas urbi, Vēja partijas

Daudzums: 1gab.

Paketē Iekļauts:

1 × Neslīdoša Krusta Skrūvgriežu Daļas

Piezīme:

1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas.

2. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

3. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1Set Elektrisko Skrūvgriezi Uzlabot Griezes momenta sadzīves tehnikas Remonta Instrumentu, Uzlādējams Sadzīves
€44.45 €32.01

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! pieņem divas led lampas, krelles, lai izveidotu shadowless apgaismojuma efektu, ignorējot tumsu un viegli izjaucot. tipa-c uzlādes interfeisu var koplietot datu līnijām ar elektronisko produktiem, un abi datori, uzlādes dārgumiem un rozetes var uzlādēt, elektriskie skrūvgrieži, ar spēcīgu pielāgošanās spēju un ērtu)

Izskatās arī
65mm Trīsstūrveida Skrūvgriezis Bitu 1.8-2.7 mm Hex Kāta Magnētisko Precīzu Skrūvgriezi Anti Slip Trīsstūris Skrūvi
€0.76 €0.38

(funkcijas: *izgatavots no tērauda materiāla, kopumā termiskās apstrādes, cietība hrc 60 ± 2, liels griezes moments, labu stingrību. *virsma ir zilgans, un tā ir izturīga pret rūsu. *jaudīga funkcija: spēcīgs magnētiskais,var sūkāt skrūves viegli, kad to izmanto. *plats, izmantojot pieteikums: var izmantot, lai manuāli elektriskais skrūvgriezis, skrūvgriezis, urbis, gaisa un citus)

Izskatās arī
5gab 6 mm Z-Veida Skrūvgriezis Krusta Dubultā Galvu Dzīvoklis Krusta Mazo Vadītāja Magnētisko Mazliet Par Mājas Uzlabošana Remonts, Rokas Instrumenti,
€10.41 €6.24

(funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *anti-slip roktura konstrukcija, ērti, ar augstu griezes momentu. *ergonomisks rokturis, ērti pieskarties, lieliski iekļaujas jūsu rokas. *augstu magnētisko dizains, viegli absorbēt skrūvi daļas, uzlabot darba efektivitāti. specifikācijas: *produkta nosaukums:)

Izskatās arī
D1 Anti-shock Sērijas Spēcīgu Magnētisko Galvu, Rokas Elektrisko Urbi Krusta Skrūvgriezi Augstas Cietības neslīdoša Skrūvgriezis Bitu Komplekts
€8.33 €0.45

(specifikācijas: produkts: magnētiskā d1 anti-shock sērijas galvas materiāls: sakausējuma tērauda izmērs:25/50/65/70/90/150mm motīvs: 1. 【augstas kvalitātes] aicina - termiski apstrādāts, izturību, ir augsta cietība, nav viegli valkāt. 2. 【profesionālās hex bitu kopu , ļoti labi veikts un grūts, naglas] aicina - cietība var sasniegt hrc60 grādu.hex)

Izskatās arī
Locīšanas blade nazis Augsta cietības pakāpe asmens koka rokturi kempings nazis āra nerūsējošā tērauda naži EDC instrumenti, 5 krāsu
€10.76 €7.53

(tips: saliekamais nazis pilns garums: 22 cm asmens garums: 9.5 cm asmens platums: 1.6 cm asmens biezums: 2,8 mm slēdzenes garums: 12.5 cm roktura materiāls: tērauds + plastmasas cietība: 58hrc)

Izskatās arī
JAKEMY JM-8195 Magnētisko Skrūvgriežu Komplekts Alumīnija Rokturi S2 Tērauda Biti skrūvgriezi Komplektu, Mobilo Tālruni, DATORU, Brilles, Remonts, Instrumenti,
€9.48 €4.88

(jakemy jm-8195 magnētisko skrūvgriežu komplekts alumīnija rokturi s2 tērauda biti skrūvgriezi komplektu, mobilo tālruni, datoru, brilles, remonts, instrumenti, motīvs : --zīmols : jakemy --modelis : jm-8195 --stils : portatīvie skrūvgriežu komplekts --roktura materiāls : alumīnija sakausējuma --biti materiāls : s2 tērauda --iezīme : iebūvēts mērīšanas)

Izskatās arī
Regulējamu Uzgriežņu atslēgu Alumīnija Sakausējuma Multi-function Lielu Atveriet Uzgriežņu atslēgas Universāla uzgriežņu Atslēgu Remonts Rīks Ūdens Caurules, Skrūves Vannas istaba
€19.32 €9.66

(regulējamu uzgriežņu atslēgu alumīnija sakausējuma multi-function lielu atveriet uzgriežņu atslēgas universāla uzgriežņu atslēgu remonts rīks ūdens caurules, skrūves vannas istaba apraksts: 1:piemērots demontāža un uzstādīšana santehnika, caurules, riekstu un tā tālāk. 2:tas nebojā dekoratīvie cauruli un uzmavu, piemēram, ar zelta pārklājumu, no vara, utt. 3:to var izmantot arī mazā telpā.)

Izskatās arī
Regulējams Virzuļa Installer Knaibles Virzuļa Gredzenu Izkliedētājs Expander Plier Rīku Instalācijas Nerūsējošā Tērauda Rokas Instrumentu
€1.42 €0.86

(31 iezīmes: ootdty maksimālais atvērums: 40mm/1.6 collas. padara uzstādot virzuļa gredzenu viegli. konusveida žokļu - viegli, neskarts noņemšanas, virzuļa gredzeni. ergonomisks rokturis un atgriezties pavasarī, par lietošanas ērtumu. profesionāli ražošanas un saskaņā ar stingru kvalitātes kontroli. specifikācijas: materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs:)

Izskatās arī
11-in-1 Tālrunis Remonta Komplekts Skrūvgrieži Ziņkārīgo Instrumentu Komplekts, Mobilo Tālruni, Demontāža, Atverot Rīku Komplekts
€17.00 €10.19

(apraksts: šis tālrunis remonta komplektu var sniegt dažāda veida instrumentus.jūs varat izmantot šos instrumentus, lai viegli atvērt tālruni. ne tikai tālruņi, bet šo tālruni demontāža, materiāls ir arī labs fit pulksteņi, planšetdatoriem, televizoriem, un tā tālāk. ar skrūvgrieži šo tālruni skrūvgriežu komplekts ir ar neslīdošu rokturi, kas padara skrūvgrieži ērti darboties)

Izskatās arī
4mm 6mm 8mm 10mm 3/16 Collas 1/4 Collas 5/16 Collas 3/8 Collu Cauruļu Liekšanas Instruments lieljaudas Tube Bender Caurules Bender Knaibles
€21.01 €16.81

(diy piederumi:santehnika roktura stils:taisni pieteikums:multi funkcionāls īpašības:ar siltumizolāciju tips:apaļš deguns materiāls: metāla krāsa: melna iepakojuma saturs: 1 x cauruļu liekšanas instruments, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts)

Izskatās arī
C7AD 25mm 50mm PH2 Skrūvgriezis Bitu Kopu Drywalls Skrūves Bitu Bitu Turētājs
€25.84 €12.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atklājiet ērtības mūsu 10piece ģipškartona bitu kopu, kas raksturo spēcīgs turētājs drošu screwdriving. spēcīga ģipškartona pozicionēšanas skrūvgriezi, kas piemēroti skrūvēm pašvītņgriezes skrūves par mīkstāku materiālu, piemēram, ģipškartona un kokapstrādes valde. plaši piemērojama, kas piemēroti skrūvēm)

Izskatās arī
Elektriķis Vadu Attvaicētājs Automātiska/Manuāla Kabeļa apvalka Noņemšanas Vīto Vadu Savienotāja Universālā Termināļa Taurētājs плоскогубцы
€12.80 €6.40

(apraksts: 1.automātiskā pīlings diegus un pievienojiet rīki. 2.labi, elektroinstalācijas remonts , ātri, pīlings un vadu tinumu. 3.tas var efektīvi uzlabot darba efektivitāti. 4.tas tiek izmantots, lai conbining kabeļi vai vadi kopā. 5.izgatavots no metāla materiāla, izturīga un viegli izmantot. specifikācijas: nosaukums: automātiskā stieples attvaicētājs materiāls:)

Izskatās arī
Ziedu Gofrētu Mašīna, Vilnis Gofrētu Rievotās Papīra, Mežģīnes Rīki, Ziedu Iesaiņojums, Floristikas Piederumi (Smalkiem Zobiem)
€34.76 €21.90

(mērķis: galvenokārt izmanto ritošā papīra, var izskrējienu ļoti vienveidīga vilnis mežģīņu svārki galvenais materiāls ir augstas kvalitātes pastiprināta neilona un aksesuāri ir vara un nerūsējošā tērauda.galvenokārt izmanto kērlinga papīra ziedu iepakojuma.izturīgs, nav deformētas, un nav viegli bojājumu; ātri roll papīra ātruma, nav viegli, lai izjauktu papīra, augstu izmantošanas efektivitāti,)

Izskatās arī
Mini Precizitāti Krusta Skrūvgriezi Noņemams Partijas Vadītājs Magnētisko Phillips / Iešķeltu skrūvgriezi Sadzīves DIY Remonta Rīku Komplekts
€18.18

(mini skrūvgriezi, viegli pārvadāt.rūpniecības grade hroma vanādija tērauda materiāla. ergonomiski gumijoti rokturi, ērtu rokturi, efektīvu neslīdoša, piemērots ilgstošai darbībai kopējā attieksme pret kuteris bārs ir augsta cietība, laba stingrība, noturība pret nodilumu, tvirtumu un izturību augstas precizitātes galva, mehāniski, saskaņā ar formas skrūves caurumu, nav viegli sabojāt)

Izskatās arī
60Pcs Pieskarieties un Mirst Rethread Komplekts Metriskās SAE M3 M12 Rupjas Smalkas Vītnes Rethreading Rokas Instrumenti Metālapstrādes Pieskarieties Mirst Instrumentu Komplekts
€107.65 €53.82

(iezīmes: populārākajām izmēri - komplektā ietilpst (20) metriskās krānu un nomirst: m3x0.5, m4x0.7, m5x0.8, m6x1.0, m7x1.0, m8x1.25, m9x1.25, m10x1.0, m10x1.5, m12x1.75; (20) sae, frakcionēti krānu un nomirst, rupju vītni (unc): 4-40 nc, 6-32 nc, 8-32 nc, 10-24 nc, 12-24 nc, 1/4-20 nc, 5/16-18 nc, 3/8-16 nc, 7/16-14 nc, 1/2-13 nc; (12) sae, frakcionēti krānu un nomirst smalko vītni (unf): 10-32 nf, 1/4-28 nf, 5/16-24)

Izskatās arī
10PCS Hex Atslēgu Urbis Metriskās H1.5-H12 Elektriskā Sešstūra Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Ligzda Sudraba 50Mm
€12.22 €9.28

(pēc termiskās apstrādes, tas ir izturīgs, augstas cietības un nav viegli valkāt. hex atslēga ir piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži, un rokas, skrūvgrieži ar ātruma regulēšanas ierīcēm. sešstūra bitu komplekti ir skaidri marķētas, lai jūs varat ātri atrast izmēru jums ir nepieciešams.viegli pārvadāt un izmantot. piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži,)

Izskatās arī
16-Gabals Pneimatiskās Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu Ir Piemērots Auto Remonts, Mašīnu Remonts, Rūpnīcas, Ēkas Un Personas DIY
€69.87 €44.72

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 16-gabals pneimatiskās sprūdrata uzgriežņu atslēgu ir piemērots auto remonts, mašīnu remonts, rūpnīcas, ēkas un personas diy izturīgs un stabila kustība: stabilu darbību, augstu izejas jauda, mazs gāzes patēriņš, izturību un augstu lietderības koeficientu. liels griezes moments jauda: griezes moments un)

Izskatās arī
6.3 mm Sešstūra Kātu 4mm T20 Magnētisko Gals Torx Skrūvgriežu daļas 10 Gab
€9.30 €6.70

(produkta nosaukums: torx skrūvgriežu daļas mazliet tips: t20 uzgaļu diametrs: 4mm / 0.16 kāta diametrs: 6,3 mm kopējais garums: 50 mm / 2 krāsa: pelēka materiāls: metāla svars: 99g šie torx skrūvgriežu daļas ar nelielu magnētisku konstrukcijas, ( vienkārši izmantot magnetizer, lai magnetizēt tas ja magnētiskā samazina pēc ilga laika izmantošana) viegli)

Izskatās arī