Cena €10.93 €21.86

Pilns apraksts

Produkta Informācija

nosaukums

> Bērnu Elpa Ziedi

Preces Izmēri

>Kopējais Ilgums: 40-50cm(23.6 collas).

Iepakojums

>100g (ne vāzē).

Krāsa

>Pic.

Vides : kaltēti ziedi ir no dabīgas 100%, atšķirībā no .šādi procesā, un neizmanto kaitīgas vielas, jūsu Bērnu Elpu.Sakarā ar kaltēti ziedi tiek dabiski žāvējot, katra bērna Elpa ziedu būs nepārspējama, un krāsa var atšķirties no foto.

Dabas, Unwithered un Viegli no: Viņi izmanto uzlabotas saglabāšanas un žāvēšanas tehnoloģijām no Japānas, lai saglabātu ziedu un krāsu.To nav nepieciešams ūdens, saules gaismas un mēslojuma, tas nepieciešams, lai izvairītos no iedarbības, nekad novīst un .

Siltumu Vietas: Šī žāvētu ziedu kompozīcijas, var dot siltumu jebkurā telpā un ir piemērots mājām, veikaliem, dāvanu kastes, biroji, kāzas, restorāni, rotājumi, foto aksesuārus.To var izmantot, piemēram, sausa pušķis saskaņošana, DIY līmi, rokas konta, utt.

Dāvanas: Ziedi ir kā zvaigznes , kurām uzticēts lovesickness un tīru mīlestību.Tas būs jūsu dzīve un "s, Dienā," s Dienas, jubilejas, dzimšanas dienas un citus pasākumus vairāk neaizmirstamu.Izveidot vairāk par savu vai partijas.

Pirkt Piezīmes

1.Sūtījums-Krava tiks sakārtoti 1-5 dienu laikā pēc naudas tiks apstiprināts.Izsekošanas Informācija tiks sniegta ietvaros 2-7 dienas pēc tam, kad produkts tiek piegādāts.

2.Paziņojums-Ievedmuitas nodokļi,nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

3.Kompensācija-Ja neesat saņēmis savu produktu beigās paredzamo piegādes laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, lai to atrisinātu, pirms jūs atvērt strīdu.Mēs garantējam nosūtīt preces vai kompensācijas maksājumu pilnā apmērā, ja tā nav piegādāta garantētās piegādes ilgums.

4.Un mēs arī atbalstām Drop-Shipping,Jūs varat izveidot pasūtījumus manā veikalā un aizpildīt jūsu klientu adresi.ja jūs pērkat vairāk par noteiktu summu, mēs izmantosim DHL sūtīt pie jums.Ja es izmantoju DHL, lai nosūtītu, tad jūs saņemsiet zemes gabaliem, 5-7 dienu laikā.

5. Atsauksmes

(1)Ja neesat apmierināts ar preci(kvalitātes problēma,izmērs problēma,materiālu problēmu),lūdzu, jūtieties brīvi, lai vienkārši sazināties ar mums,mēs atbildēsim, cik drīz vien iespējams, lai dotu jums perfektu risinājumu.

(2)Ja jums patīk mūsu produktu,ceru, ka jūs varat sniegt mums piecu zvaigžņu.tas nozīmētu pasaulē, lai mums, ja jūs varētu veikt 1 minūti, lai palīdzētu dalīties mīlestībā, atstājot mums godīgs review :)

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Gypsophila Ziedu, MTX
  • Materiāls: rattan
  • Godu: Valentīna Diena
  • Ziedu Stils: Ziedu Galvas, Ziedu Pušķis
  • Stils: Ziedu
  • Veids: Lilija, gypsophila
  • Klasifikācijas: Sausie Ziedi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab Mājas Rotājumi Džungļu Lapu Hawaii Party Piegādes Palmu Lapu Cērtes Palmu Lapu Filiāle Mākslīgās Palm Leaf Tropu Puse Rotājumi
€12.19 €6.22

(apraksts tas ir šiks un atšķirīgu palmu lapas, skaists un spilgts.izmantojiet to ar skaistu vāzi, tas būs pievienot dažas māksliniecisko atmosfēru jūsu mājās.dekorēšana dzīvojamā istaba, ēdamistaba vai mācību telpa, arī dekorēšanas kāzu ziedu kompozīcijas. funkcijas -materiāls: žāvētu ziedu -dabas un svaigu izskatu paredzēti, žāvēti palmu lapu dekoru var kalpot jums)

Izskatās arī
(85Pieces) 1/4 Dzīvoklis Ventilators Vee Jet Ūdens Smidzināšanas Sprausla 316SS Materiāls HVV V Jet Sprauslas, Dzesēšanas Rūpniecības Dzīvoklis Ventilators Reaktīvo Izsmidzināšanas Sprausla
€363.83

(produkta apraksts: spray modelis:dzīvoklis ventilators materiāls:nerūsējošais tērauds vītnes izmērs:1/8 -2 izsmidzināšanas leņķis:0-110 grāds plūsmas ātrums:0 līdz 4720 litri minūtē pieteikums:atputekļošanas, dzesēšanas, tīrīšanas,mazgāšanas,ugunsdzēsības dzīvoklis ventilators sprauslu ražot dzīvoklis vēdekļveida spary modeli, kas ar lielu)

Izskatās arī
6Pcs/set Eid Mubarak Banner Moon Star Stērste Griestiem Karājas Rotājumu Fona Ramadāna Kareem Islāmu Musulmaņu Puse Rotājumi
€6.09 €4.15

(posteņa nosaukums: eid banner materiāls: papīrs izmērs: kā rādīt iepakojums: 6pcs/komplekts)

Izskatās arī
5 GAB. Ilgi, Varš, Augu Dārzs, Mieti Electroculture Vara Spoles Antenas Audzēšanas Dārzs Daļas Komplekts
€19.25 €6.74

(5 gab. ilgi, varš, augu dārzs, mieti electroculture vara spoles antenas audzēšanas dārzs daļas komplekts palielināt augu augšanu: pieredze transformējošo spēku electroculture dārzkopības ar mūsu premium antenas kopumu, kas paredzēti, lai optimizētu augu vitalitāti un izaugsmi. augstas kvalitātes konstrukcija: katra antena ir rūpīgi izstrādāts ar augstas kvalitātes vara stieples un funkcijas)

Izskatās arī
45 Vadītājs Mākslīgo Rožu Stādījumiem Plastmasas Viltus Ziedu Stādījumiem Zaļo Lapu Augu, Ziedu Stādījumiem Kāzu Mājas Apdare Ziedu
€4.72 €2.35

(rūpnīcas tiešu vairumtirdzniecības augstas kvalitātes mākslīgie ziedi, visas rūpnīcas pārdošanas cena specifikācija: aptuveni 2,5 metrus garš/sloksnes, ar 45 ziedi uz vienu joslu, un ziedu diametrs ir apmēram 4cm. sver aptuveni 0.04 kg/bārs)

Izskatās arī
Priežu Skuju Svečturis Vainags Ziemassvētku Galda Dekorēšana Mākslīgā Atstāj Sveci Gredzenu Svečturis Vainags Mājas Dekoru
€1.57

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: plastmasa krāsa: zaļa izmērs: diametrs apmēram 20cm iepakojums: 1x svečturis vainags piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet dažas mērījumu kļūdu dēļ rokasgrāmata pasākums.paldies)

Izskatās arī
Halloween Rūķis Plīša Sejas Lelle Gaismas Roku darbs Fona Rotājumi Halloween Brīvdienu Puse Mājas Rotājumi
€7.62 €5.49

(1:halloween rūķis plīša: šo halloween rūķis ir viss gatavs halloween, katru gnome plīša ir absolūti burvīgs, dos smaidu un uzvarēt jebkuru gnome mīļāko sirds! 2:burvīgs dizains: roku darbs .gnome funkcijas garu plīša pelēku bārdu.cepure un spider piebilst, svētku atmosfēru.tur ir apakšā, kas nepieciešami trīs aaa baterijas(bez akumulatora).krāsains gnome plīša sejas lelle ir labs noformējums, kalvītis 3:halloween)

Izskatās arī
2gab 4Styles Karikatūra Kaktuss Sēņu Ananāsu Automātiskā Laistīšanas Iekārtas Automātiskās Augu Ziedi Pilienveida Apūdeņošanas Sistēmas Pakārtotais
€12.93 €7.50

(2gab 4styles karikatūra kaktuss sēņu ananāsu automātiskā laistīšanas iekārtas automātiskās augu ziedi pilienveida apūdeņošanas sistēmas pakārtotais apraksts: materiāls: augstas borsilikāta stikla process: pūš virsmas tehnoloģija: pulēta karājas formā: dekoratīvo stils: lauku modelēšana: karikatūra izmērs: kā parādīts attēlā iepakojumā:)

Izskatās arī
6pcs Dzimumu Atklāj, Zēns vai Meitene Popkorna Kaste Komanda, Zēns, Meitene Candy Ārstēt Baby Box Dušas Dzimšanas dienas svinības Dekoru, Iepakojuma, Piegādes,
€2.74

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš. dzimumu atklāt popkorna kārbas izmērs(aptuveni):kā attēlu piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,)

Izskatās arī
Elegantas Mākslīgā Sulīgs Bonsai - Iekštelpās Vai ārpus Telpām Viegli Tīrīt ilgstoši Izturību
€24.53 €14.72

(apraksts: iekštelpu un āra lietošanai: uzlabot savu kosmosa ar šo mākslīgo sulīgi augi, kurus var izmantot gan telpās, gan ārā. viegli tīrīt: nav nepieciešams raizēties par to, ka netīrumi vai putekļi.šo mākslīgo sulīgs augiem ir viegli tīrīt, nodrošinot, ka tie vienmēr izskatās svaiga un elastīga. zemas apkopes: ar šo mākslīgo sulīgs augiem, jūs varat baudīt skaistumu augu)

Izskatās arī
2 Gab Deserta Galda Ziemassvētki, Dzimšanas Diena Svečturis Kāzu Kūku Dekori
€8.77 €4.38

(apraksts turētāja statīvs ar svečturi konusu skaistu vintage svečturis kūka topper galda rotājumu kāzu pasākums, dzimšanas dienas svinības svečturi kūka topper svečturi kūka topper radošo svečturis konusu turētājs deserts cilindrs par ziemassvētku kāzas, dzimšanas dienas torte dekors. funkcijas plastmasas turētāju statīvu: mazliet nojauta jūsu paraksts elegants izvēlne piedāvājumu)

Izskatās arī
Noņemams Kūka Stāvēt Kāzas, Dzimšanas Dienas Svinības 2/3 Līmenis Mīklas Kūciņu, Augļu Plate, Kas Apkalpo Deserts Turētājs Mājās, Kāzu Dekori
€6.51 €1.91

(【paziņojums] aicina 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 3.paldies par jūsu laipni izpratni. 4.mēs atbalstām drop shipping. 5.bezmaksas piegāde uz vairākumā valstu. 6.nodrošina kvalitatīvus produktus, kas jums nepieciešams, un sniegt labāku cenu. 7.nav)

Izskatās arī
Pieaugušo Cosplay Sexy Maska Flirting Sejas Maska Kapuci Galvā Vāciņu, Lai To Atvērtu Muti Pilnu Acīm, Sejas Segtu Galvassegas Clubwear
€5.29 €3.60

(pieaugušo unisex patentu ādas sejas maska kapuci galvā vāciņu, lai to atvērtu muti pilnu acīm, sejas segtu galvassegas klubs valkāt cosplay komplekts ietver: 1gb pieaugušo galvas maska stāvoklis: jauns bez birkas materiāls: 100% lakāda funkcijas: izgatavots no kvalitātes lakādas, nav toksisks, ūdensizturīgs, izturīgs un atkārtoti. kapuces, sejas maska, kas tikai)

Izskatās arī
12pcs Sarkanā Aploksnē Naudu Kabatā Tradicionālā Ķīniešu Kāzu Paketes Piederumu Karoga elements, tenisa rakešu amortizators
€6.17 €3.08

(apraksts vai jūs vēlaties, sava veida ķīniešu stilā sarkanā aploksnē, lai piedalītos kāzu puse?mūsu produkts var būt viens no labākajiem izvēli.pietiekami lieli naudas, bet kompakts, pietiekami, lai veiktu apkārt.izgatavots no papīra materiāla, ērti pieskarties, var kalpot jums uz ilgu laiku. funkcijas -krāsa:sarkana -materiāls:papīra -izmērs:16.50x8.80x0.10cm/6.48x3.46x0.04in -)

Izskatās arī
Chicinlife 6Pcs Mirdzēt Nāru Tēmu Happy Birthday Party Shell Koraļļu Kūka Toppers Bērniem, Bērnu Duša Puse Dekorēšanas Piederumi
€3.05 €2.22

(iezīmes krāsa: zaļa materiāls: papīra izmērs:6-11cm paketē iekļauts: 6pcs kūka topper •piezīme: 1. lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies. 3.sakarā ar ilgi kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece bojājumus,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Gnome Koka Ziemassvētku Rotājumi Rotājumu Mājas Jauno Gadu Navidad Kulons Piederumi
€13.92 €5.57

(ziemassvētku adventes kalendārs atpakaļskaitīšanas gnome koka ziemassvētku rotājumi rotājumu mājas jauno gadu navidad kulons piederumi aizzīmju punktiem: 1.uzticams materiāls: izgatavots no izcilas koka, šo ziemassvētku galda adventes kalendārs ir gan spēcīgs un izturīgs.tās augstas kvalitātes konstrukcija nodrošina, ka tā ilgs daudzus brīvdienu sezonu, lai nāk. 2.plaši pielietojams: izplatīšanos)

Izskatās arī
Disco Bumba Kūka Izvēlēties Dekorācijas Mini Papīra Čaulas Ievietot Karti Ielikt Dekoratīvie Koka Stikla Pusei Par Labu Kāzu Ziemassvētkiem
€10.57 €4.12

(apraksts šie ir daži kūku rotājumi, kas izgatavoti no premium papīra materiāliem, seifs, izmantojot.labas detaļas un spēcīgu disko stila dizainu, jūs varat izmantot šos kūka cērtes, kā pievienot vairāk jautrības, lai jūsu pārtikas, padarot puse atmosfēru spēcīgāka un pavadīt laimīgāki puses. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:koks,stikls - izmērs: 13.00x3.00x2.70cm/5.11x1.18x1.06in -)

Izskatās arī
Karājas Podiem, Telpaugi,3 Pack Viena Līmeņa Augu Macrame Kronšteini, Roku Darbs, Kokvilnas Virve Karājās Augu Turētāji
€20.77 €11.00

(elegants mājas dekoru - izveidojiet savu sapņaino mājā,dārzā vai biroja ar šo komplektu 3 macrame augu turētāji,viegli pievienot dažas specials, lai jūsu skaisti boho mājas dekoru, salds lauku mājas dekoru, vai mūsdienu minimālisma stilā atšķirīgu kuģi - katru boho augu pakaramais bija roku darbs ar mūsu amatniekiem, kas tiek izgatavoti no 100% tīras kokvilnas aukla,kas ir pietiekami spēcīgs un izturīgs)

Izskatās arī