Cena €6.74 €19.25

Pilns apraksts

5 GAB. Ilgi, Varš, Augu Dārzs, Mieti Electroculture Vara Spoles Antenas Audzēšanas Dārzs Daļas Komplekts

Palielināt Augu Augšanu: Pieredze transformējošo spēku electroculture dārzkopības ar mūsu premium antenas kopumu, kas paredzēti, lai optimizētu augu vitalitāti un izaugsmi.

Augstas Kvalitātes Konstrukcija: Katra antena ir rūpīgi izstrādāts ar augstas kvalitātes vara stieples un funkcijas izturīga koka pole ārkārtas vadītspēja un izturību.

Daudzpusīga Lietošana: Katru mērīšanas 12 collas (30 cm) garumā, padarot to ideāli piemērots iekštelpu podi, puķu dobes, āra stādīšanas un dārzi, visi izmēri.

Viegli lietojams:Urbis 2-3 collas caurums augsnē blakus augu un ievietojiet antenas staba, lai pabeigtu instalēšanu.Uzstādīt antenas un sākt bauda priekšrocības electroculture dārzkopība, jo nav laika.

Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

Materiāls:koks+vara

Iepakojuma Saturs:

5 x Electroculture Augu Likmes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Liela Sirds Formas Fona Sienas Balonu Mīlestību, Folija Baloni, Kāzu Dekorācijas, Dzimšanas Dienas Svinības Piegādēm, Foto Aksesuārus, Dāvanas
€1.86 €1.19

(funkcijas: baloni ir izgatavoti no alumīnija folijas materiāls, izturīgs un atkārtoti. uzspridzināt vienmērīgi un zīmogs cieši, kad riepa. var būt piepildīta ar hēliju pie jūsu vietējā veikalā vai izmantot salmus, lai aizpildītu ar gaisa par savu. pārsteidz mīļoto ar šiem baloniem par kāzām. piemērotas valentīna dienai, jubilejai, kāzas, saderināšanās, dzimšanas)

Izskatās arī
Pet Cat Asns Ēdiens Pieaug Podu Hidroponiskas Augu Kaķu Zāli Dīgtspēju Gremošanu Starter Ēdiens Siltumnīcas Audzēšanas Kastē
€0.40 €0.23

(pet cat asns ēdiens pieaug podu hidroponiskas augu kaķu zāli dīgtspēju gremošanu starter ēdiens siltumnīcas audzēšanas kastē jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. kontrastējošu krāsu kombinācijas, kas nav izceļas jebkur. 2. produkts ir dažādu līmeņu dizains, veicināt ūdens apmaiņu un zāles griešanas. materiāls: pp krāsa: kā parādīts attēlā izmērs:)

Izskatās arī
3PCS Rotājumi Vāks Vīna Pudeli Par Ziemassvētku Rotājumi,Svētku Dāvanas, 3.9X10.6 Inch
€15.25 €9.46

(1. trikotāžas vīna pudele vāki ir izgatavoti no poliestera, kas ir zināma elastība, un to ir viegli stiept.jūs varat nodot to uz ārpusi no pudeles, kā rotājums, šie maisi pievienotu svētku pieskārienu. 2. piemēram, ziemassvētku rotājumi, šie vīna pudele vāki ir lielisks papildinājums ziemassvētku.šie rotājumi var saģērbt ziemassvētku puse, un ir ideāls dekorēšanai vīna un šampanieša pudeles. 3.)

Izskatās arī
100 Gab Šļirču Filtri PTFE Hidrofobās 0.22 Um Membrānu 13Mm Poru Filtrācijas nesterilas Šļirces Lab Filtri
€20.27 €16.22

([vienotu poru izmērs]ptfe adatu filtru ar vienādu poru izmērs, augsta porainība un augsta saglabāšanas efektivitāti.ptfe adatu filtra diametrs: 13mm, poru izmērs: 0.22 µm. [hidrofobās ptfe membrena]ptfe adatas šļirču filtri ir ptfe membrāna un dabas hidrofobās.tas arī nodrošina ar plašu ķīmiskā saderība, spēcīga ķīmiskā stabilitāte, inerces un hydrophobicity. [augstas kvalitātes filtrus]tās ir viegli)

Izskatās arī
6pcs Dzimumu Atklāj, Zēns vai Meitene Popkorna Kaste Komanda, Zēns, Meitene Candy Ārstēt Baby Box Dušas Dzimšanas dienas svinības Dekoru, Iepakojuma, Piegādes,
€2.74

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš. dzimumu atklāt popkorna kārbas izmērs(aptuveni):kā attēlu piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,)

Izskatās arī
10Pcs Ziemassvētku Santa Claus Konfekšu, Cepumu Ārstēt Dāvanu Kraft Papīra Maisi, Drukas Santa Claus par Labu Balta Papīra Maisiņi
€1.85 €1.30

(produkta nosaukums: par labu papīra maisiņi materiāls: augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs krāsas: kraftpapīrs sākotnējo krāsu, balts izmērs: 13x16cm+2cm daudzums: 10 gabali iepakojumā iepakojums: atsevišķi iepakotas opp maisiņu lietošana: piemērots saimniecībā, konfektes, kafijas pupiņas, sīkdatnes, loterijas biļetes, un citas mazas dāvanas piemērots)

Izskatās arī
5 Bumbu Ziemassvētku Eglīte Caurspīdīga Akrila Piliens Lodītes Izturīgas Akrila Plastmasas Pilienu Krelles Apdare Piederumi Ziemassvētkos
€9.23 €4.61

(des cription : 1. caurspīdīgs plastmasas bumbu apdare ir diy un amatniekiem, viņi tāpat kā mūsu caurspīdīgas plastmasas bumbu apdare visur, jo tie ir 100% shatterproof, spēcīgs un viegli piepildīt! 2. šie skaidrs, rotājumi, kas ir ne tikai ideāli piemērots dekorēšanas ziemassvētku eglītes, bet ir piemērots gandrīz jebkurā gadījumā.aizpildiet tos ar piekariņi, lentes, papīra, spīguļi,)

Izskatās arī
Mākslīgie Augi Zaļo Bonsai Mazās Eglītes podiņos Augus Viltus Puķu Podos Rotājumi Mājas Dārzā Puse Kuģiem, Augu Dekori
€5.60 €2.79

(mākslīgie augi zaļo bonsai mazās eglītes podiņos augus viltus puķu podos rotājumi mājas dārzā puse kuģiem, augu dekori apraksts: nosaukums: simulācijas augu iekštelpu zaļo augu mazo bonsai krāsa:zaļa izmērs: 14*14*14cm 【izvietošanu] aicina piemērots palodzes / galds / plaukts / logs / mazs kafijas galdiņš, retro pastorālo stils, piemērots gan iekštelpu un āra)

Izskatās arī
2 Gab Deserta Galda Ziemassvētki, Dzimšanas Diena Svečturis Kāzu Kūku Dekori
€8.77 €4.38

(apraksts turētāja statīvs ar svečturi konusu skaistu vintage svečturis kūka topper galda rotājumu kāzu pasākums, dzimšanas dienas svinības svečturi kūka topper svečturi kūka topper radošo svečturis konusu turētājs deserts cilindrs par ziemassvētku kāzas, dzimšanas dienas torte dekors. funkcijas plastmasas turētāju statīvu: mazliet nojauta jūsu paraksts elegants izvēlne piedāvājumu)

Izskatās arī
6 Gabali, Tumši Zaļš Stiepļu Vainags Gredzeni Vadu Vainags Rāmis Ziemassvētkiem, Jauno Gadu, Valentīna Apdare (10 Collas)
€21.46 €17.59

(pietiekams daudzums: nāk ar 6 gabaliem, stieples piestiprināja rāmji pasākums apm. 10 cm/ 25 cm diametrā; pietiekami, lai jūs, lai sakārtotu apdare, arī ir rezerves, lai protēzēm un diy izturīgs materiāls: vadu vainags līdzeklis, izgatavots no izturīga metāla ar gludu virsmu, izturīgs un saglabā savu formu un izskatu uz ilgu laiku, arī ērts, lai jūs varētu pakārt uz fit vairums gadījumos:)

Izskatās arī
Noņemams Kūka Stāvēt Kāzas, Dzimšanas Dienas Svinības 2/3 Līmenis Mīklas Kūciņu, Augļu Plate, Kas Apkalpo Deserts Turētājs Mājās, Kāzu Dekori
€6.51 €1.91

(【paziņojums] aicina 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 3.paldies par jūsu laipni izpratni. 4.mēs atbalstām drop shipping. 5.bezmaksas piegāde uz vairākumā valstu. 6.nodrošina kvalitatīvus produktus, kas jums nepieciešams, un sniegt labāku cenu. 7.nav)

Izskatās arī
Kāpšanas Augu Režģis Ziediem, Augiem Atbalsta Karkasa, Dārza Tomātu Atbalsta Būri DIY Ziedu Vines Pods Stāv Augu Turētājs
€20.89 €10.44

(materiāls: plastmasa savienotājs standarta vītne: bez savienotājs 1pc tornis obelisks, dārza režģiem augu atbalstu kāpšanas vīnogulāju un ziedi stāv, viegls augu tornis, kas ir eiropas stila atbalsta rāmis kāpšanas vīnogulāju balkons ziedos stāvēt gardenin lai apraksts piegāde: 1.mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.)

Izskatās arī
Salvešu Gredzeni Puse Autiņu Gredzeni Kopumu, Galda Dekori, Metāla Salvešu Turētājs Ēdamistabas Kostīmu Spooky Autiņu Gredzeni Mājās
€19.56 €9.78

(pievienot spooky vibe jūsu halloween galda dekoru ar mūsu labi izstrādāts, salvešu turētājs.wrap autiņu labi un saglabāt savu pušķi organizēta vienlaikus ir nodilumizturīga.viegli piesaistītu viesu uzmanību un padarīt jūsu iestatījums picture-perfect.ideāls papildinājums jūsu halloween puse. specifikācijas: izmērs: (apm.)5*4cm/1.97*1.57 collas, gredzenu diametrs (apm.)3.8 cm/1.5 collas materiāls:)

Izskatās arī
12Pcs Karstspiedes Kraft Papīra Maisiņi, Somas Mīlestības Dāvanu Iesaiņojuma Partijas Apdare Zvaigžņu Konfekšu, Cepumu Iepakojuma Soma
€7.75 €4.42

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. produkta nosaukums: kraft paper bag materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 24*13*8cm(9.45*5.12*3.15 gadā) (apm.) paketē iekļauts: 12* papīra maiss( nav iekļautas uzlīme), piezīme: tur var būt nedaudz atšķirīgs manuālo mērījumu kļūda, lielumu, krāsu, var būt nedaudz atšķirīgs, jo fotosintēzes efektivitāti)

Izskatās arī
1pc/daudz Sveču Dekorēšana 4 Collu Iekšējais Diametrs Apelsīnu Ogu Svece Gredzeni Ražotājs Bezmaksas Piegāde
€12.25 €11.03

(1pc/daudz sveču dekorēšana 4 collu iekšējais diametrs apelsīnu ogu svece gredzeni ražotājs bezmaksas piegāde materiāls:plastmasas,putuplasta, dabas zariņš iekšējais diametrs:apm.10 cm( 4 collas) ārējais diametrs: apm.29cm( 11,4 collas) 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums)

Izskatās arī
Svētku Eglīšu Svārki Balta Plīša Sniegpārslas, Ziemassvētku Eglītes, Svārki Diy Dekoratīvus Aksesuārus par Ziemassvētki 2024. Gadam Svētku par Ziemassvētkiem
€12.68 €9.00

(svētku eglīšu svārki balta plīša sniegpārslas, ziemassvētku eglītes, svārki diy dekoratīvus aksesuārus par ziemassvētki 2024. gadam svētku par ziemassvētkiem apraksts: elegants, apaļas formas ar snowflake pattern pievieno pieskārienu elegance un spīdumu jūsu ziemassvētku koku. salokāms dizains ērtai uzskaites un telpas taupīšanas uzglabāšanas, kad to neizmanto. universāls)

Izskatās arī
Koka Augu Pakaramais Grozi Dangling Poda Grozs Puķu Podi Turētājs Ar Sietiem Pacelšanas Trosi Countyard Dārza Dekorēšanai
€21.28 €10.64

(aizzīmju punktiem: 1. izturīga un izturīga: izgatavots no izturīga metāla un koka materiāliem, tas izturīgs poda pakaramais var izturēt dažādās vidēs un ilgst ilgu laiku. 2. skaists dizains: ar modernu stilu, tas pods pakaramais telpās ir ideāls apdares jebkuru telpu.tas var būt dažādi ziedi, piebilstot, zaļo un skaistumu jūsu ainavu. 3. viegli uzturēt: šie poda āķi ir izstrādāti)

Izskatās arī
6pcs Viltus Donut Rotājumu Spilgts Mākslīgais Donut Dekoru Lēni Atsitiens Viltus Donut Apdares Smieklīgi Rotaļlietas
€22.95 €8.49

(apraksts pu lēni atsitiens simulācijas donut modelis ir paredzēts, lai nodrošinātu reālistisku skārienjutīgo pieredzi.izgatavota no pu materiāla un raksturo lēns atsitiens dizaina, šo rotaļlietu imitē tekstūru a donut.tas ir ne tikai jautri rotaļlieta, bet arī stresa atslodzes, kas palīdz uzlabot koncentrēšanās un roku-acu koordināciju. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:pu -izmērs:8.00x8.00x3.00cm/3.14x3.14x1.18)

Izskatās arī
Steampunk Top Hat Pieaugušo PU Ādas Burvis Klp Vintage Cosplay Tērpu Aksesuārus Sievietēm, Vīriešiem Halloween Puse Cepures Dekori
€17.14 €10.46

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes kvalitatīvs materiāls: cepure ir izgatavota no mīksta pu āda, kas ir mīksta un elpojoša. ideāli piemērots ikdienas lietošanai, halloween balli, dodu šo kā perfekta dāvana jebkura svētku vai īpašu notikumu. gothic džentlmenis cepure ar ādas padarīt jūs valkāt ērti, piemēroti sievietēm vai vīriešiem. piemērots)

Izskatās arī