Cena €9.16 €16.36

Pilns apraksts

Metāla Pildspalva Atstarojošo Krāsu Pildspalvas 3 Krāsas Pastāvīgu Metāla Marķieri, 2-3Mm Lielāks Piemērošanas Jomā, Spīdumu, Ūdensizturīgs

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

[Augstas spīdums spoguļa efektu]: šķidrs spogulis hroma marķieris ir sagatavots ar unikālu tintes, augstu krāsu, augstu krāsu, spīdumu šķidrais hroms, un augstums necaurspīdīgs.Tas ir labs anti -pulsa iespējas, ir stingra seguma, un ir pārsteidzošs spoguļa efektu.Tā saglabā spīdumu un spilgtumu uz ilgu laiku, kas parāda ietekmi, kā spogulis.Kad krāsa ir sausa, tas tiks rādīts iespaidīgs waterproofness un stabilitāti, tādējādi nodrošinot, ka uzsver, ir spilgts un nav veikls.

Krāsa ir ļoti piemērota, lai sveķu amatniecības piegādes.Platums katrā metāla pārklājums, pildspalvas platumu 2-3mm, kas var būt precīzāki, lai segtu klāstu un kontroli, lai zīmētu vai krāsu, tā ātrāk un gludāk.Šie trīs tautas metāla krāsas var perfekti izpildīt dažādus roku darbus (jo īpaši sveķi, amatniecība), un remonts vairāk metāla virsmas krāsas.

[Plašāk un neierobežotu vietu radīšanu] spoguļi chrome chrome marķējums var būt parādītas dažādas materiālu (piemēram, plastmasas, stikla, metāla, sveķi, sveķi, sveķi, sveķi, sveķi, mākslīgās šķiedras, akmeņu apgleznošana, māla, putuplasta, papīra, papīra).Refleksīvas sekas, audekls, keramika u.tml.).Tas ir ļoti piemērots lietošanai ar UV sveķiem, epoksīda sveķiem un sveķiem.

[Labāk izmantot] ①Shake Chrome Krāsas pildspalvu stends, pirms izmantot, lai vienmērīgi samaisa tinti.②Test plūsmu tintes krāsu no krāsu.③It aizņem aptuveni 1 stundu uz sausas virsmas pilnīgi ciets-cieto sveķus, un tas aizņem apmēram 8-12 stundas, pārējā platībā nožūt dabiskā veidā.Neaiztieciet to, citādi, tas atstās zīmes.④If jūs vēlaties iegūt labāko spoguļa efektu, tīras virsmas detaļu pirms lietošanas.Gludāka virsma detaļu, jo labāk spoguļa efektu.

Mēs ceram, lai nodrošinātu patīkamu un noturīgus rezultātus, piedāvājot augstas kvalitātes mākslas un amatniecības materiāliem, vienlaikus nodrošinot jūs ar ikdienas radošu jaunradi.Tas ir ļoti piemērota rokdarbi, epoksīda resinsupplies, DIY projektiem, apgriešana grāmatas, ražošanas kartēm, automašīnas stūres rata logo, rotaļlietas)/collection (kolekcija modelis skrāpējumiem, mājās gatavotu Ziemassvētku kartītes utt.Šos tagus palielinās jūsu radīšanu, lai jaunā augstumā.

Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

Materiāls: plastmasa

Iepakojuma Saturs:

3 x marķieri

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6PCS Ins Izdzēšami, Neitrāls, Pildspalvas, Puķu Ainavu Dizains Gēla Pildspalva Kawaii Nospiediet Pildspalva Ar Dzēšgumijas Skolu Office korejiešu Kancelejas preces
€2.05 €0.92

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plastmasa zib: 0,5 mm/melna, 0,5 mm/zila krāsa: kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: 6pcs izdzēšami gēla pildspalvas (izņemot aksesuāriem) piezīme: kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
1GB Lodīšu Pildspalvas Metāla Materiall Nospiediet Stila Lodīšu Pildspalvas Skolu Birojs Rakstiski Punktu 0.7 mm Tintes Krāsa Zila
€6.02 €5.24

(stils: push garums:12.8 cm svars:14g materiāls: nerūsējošais tērauds)

Izskatās arī
Penlab 4gab Spīguļi, Krāsains, Spilgts, Pildspalvas Bling Uzstādīt 4mm Shimmering Marķieri Otas Zīmējums, Glezna Mākslas C7266
€5.78 €4.16

(visi produkti ir stock un piegādāti 24 stundu laikā pēc pasūtījuma veikšanas! laipni gaidīti! sekojiet mums par jaunākajiem piedāvājumiem un pieprasīt kuponus! iedvesmas avots: spilgtu marķieri. tintes krāsa: 3 dažādiem komplektiem. izmērs: garums-135mm svars: 60 g/komplekts. ja ir kādas problēmas ar pasūtījumu, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu)

Izskatās arī
0.5 mm Papildu Soda Punktu Gēla Pildspalvas Pildspalvu Rollerball Pildspalvas Rakstīšanai, Journaling
€0.18 €0.14

(funkcijas: ootdty unlimited izmanto: rullīšu un lodīšu pildspalvas ir piemērots, lietojot klasē, marķējums dažādu vārdu un darīt dažas svarīga piezīme.labākais rakstīšanai, piezīmju veikšanas, un vairāk. funkciju: lodīšu pildspalvu ir papildu soda precizitātes uzgali (0,5 mm), lai nodrošinātu netraucētu, izlaist-brīvu un precīzu rakstīšanu; maiga, eleganta un izturīga. ātrā)

Izskatās arī
1~10PCS Radošo Vērpšanai Pildspalvu Ripu Pieaugušo Rotaļlietu Bērniem, Stress, Atbrīvot Rotējošo Gēla Pildspalvas Anti-slip Puses, Ripu Studentu Stacionārā
€11.36 €8.07

(1~10pcs radošo vērpšanai pildspalvu ripu pieaugušo rotaļlietu bērniem, stress, atbrīvot rotējošo gēla pildspalvas anti-slip puses, ripu studentu stacionārā apraksts: nosaukums: rotējošā pildspalvu iezīmes: tērauda bumbiņas abās pusēs, palielinātu svaru un saglabātu līdzsvaru svars: aptuveni 19-20 grami garums: apmēram 19cm piezīme: visi var rakstīt funkcijas: 1.100%)

Izskatās arī
Krāsas Krīts Marķieri 15mm Krāsas Marķieri, Pildspalvas Šķidruma Tāfeli Marķieri Izdzēšami, Auto stiklu Krāsu Marķieri Pildspalvas Stikla Bistro
€1.74 €1.21

(krāsas krīts marķieri - 15mm pērļu izmērs - neatstāj nekādas pēdas izveidot apdullināšanu zīmes un parāda ar krāsu krīta marķieriem.šīs pildspalvas ir 15mm pērļu izmērs, kas ļauj jums rakstīt un zīmēt ar drosmīgiem gājieniem.viņi arī neatstāj nekādas pēdas, kad attēli ir izdzēsti, lai jūs varat mainīt savu dizainu jebkurā laikā.vai jūs vēlaties, lai rotā kāzu, uzrakstīt ziņu vai)

Izskatās arī
Metāla Mehāniskā Zīmuļa Augstas Kvalitātes 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm, Kancelejas preces Automātisko Zīmuli, Zemu Smaguma Zīmēšanas Rīku Studentiem
€5.95 €2.97

(nosaukums: metāla zemu smaguma automātisko zīmuli materiāls: metāla rakstīšanas punkts: 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm pildspalvas izmērs: apmēram 14,5 cm uzpildes izmērs: 90mm krāsa: melna,skaida funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktu. 2.šī chunky mehāniskā sajūga zīmuli tur 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm svina. 2.izgatavotas no metāla ar)

Izskatās arī
96 Gab Prēmijas Zīmēšanas Zīmuļu Komplekts ,kurā ietilpst 72 Krāsainu Zīmuļi un 24 Skiču Komplektu,Mākslas Zīmuļu Komplektu Zippered Ceļojumu Gadījumā, Dāvanu
€48.30 €20.56

(96pcs mākslinieku zīmēšanas komplekts:sastāv no 72 krāsas zīmuli(ar ne.uz zīmuli ķermeņa), 12 ieskicējot zīmuli(5h 4h 3h 2h hb b 2.b 3.b 4.b 5.b 6.b 8.b); 3 ogli, zīmuli(mīksts, vidēji, grūti), 1 grafīta zīmuli(6.b), 8 zīmēšanas piederumi(3blending celma, 1metal asināmais, 1vinyl dzēšgumiju, 1pencil paplašinātāju, 1sandpaper bloks, 1sketching pad); augstas kvalitātes core/svins:katra zīmuļa)

Izskatās arī
Golfa Pildspalvu Komplekts Mini Desktop Golfa Lodīšu Pildspalva Dāvanu Ietver Liekot Zaļš 3 Klubi Pildspalvu Bumbiņas Un Karogu, Galda Spēles, Biroja, Skolas Dāvanu
€3.97 €2.38

(specifikācija: jaunu un augstas kvalitātes materiāls: cinka sakausējums + alumīnija sakausējuma funkcijas: 1)jautri darbvirsmas liekot/golfa zaļo rotaļlietu komplektu. 2)tas ir creative golf club stilā callpoint pildspalvas, tas ir izgatavots no nerūsējošā tērauda un alumīnija sakausējuma materiāla. 3)plaši izmanto --- lielisks papildinājums, lai darbvirsmas un)

Izskatās arī
QX2B Bagāžnieka Lodīšu Pildspalva ar Vernier-Suports Jaunums Rakstīšanas Pildspalva Students
€4.50 €2.24

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes measring diapazonā.ar suportu instruments mērīšanas diapazons: 0-10cm.skaidrs, metriska mēroga, precīzs mērījums.ir uz ideālu instrumenti mērinstrumenti kalibra, iekšējais diametrs, ārējais diametrs, dziļums, garums, utt. jaunums lodīšu pildspalvu.tas nolaižamās lodīšu pildspalvu ir multi-funkcionāls izstrādāti, ar vernier-suports,)

Izskatās arī
Iepakojums 12 Asorti Krāsas Kontūru, Pildspalvas Spīguļi, Pildspalvas, Dubultā Līnijas Kontūru Pildspalvas
€15.42 €7.56

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atlaist savu radošumu ar šo komplektu 12pcs dubultu līniju metāla iezīmē marķieri kontūra pildspalvas. paredzēti, lai nodrošinātu vienmērīgu plūsmu un vieglu vadāmību, un šīs pildspalvas ir ideāls dažādos mākslinieciskos uzdevumus. piemērots māksliniekiem, studentiem un profesionāļiem, šīs pildspalvas ir universāls)

Izskatās arī
MAMMA Santos De Ca Metāla Mucas Rollerball Lodīšu Pildspalvas Ar Unikālo Griešanai Rakstot Gluda Luksusa Biroja Studiju Kancelejas preces
€60.56 €30.28

(kāpēc izvēlēties mūs ! ★ pildspalvu piederumi ★ patīk justies patiesa greznība pildspalvu rokā : - apdullināšanas luksusa pildspalvas iepazīstināja ar pure-pērle. - smalks un delikāts meistarība. - augstas kvalitātes un zemu no luksusa boutique zīmola veikals. ★ pierakstīt savas domas bez piepūles : - mēs izmantojam uzpilda no vācijas, kas ļauj)

Izskatās arī
Biroja Gudrs Suns Studentu Nospiediet Pildspalvu Karikatūra, Kas Dzen Zīmuli Kustamo Zīmuli Automātiskie Zīmuļi Mehāniskie Zīmuļu
€3.34 €1.60

(izmērs:15 cm garumu. materiāls:plastmasa zīmuļu svins:0.5 mm, 0.7 mm piezīme:nejauši vienu!!! pakete ietver:1pc mehānisko zīmuli piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirību dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.)

Izskatās arī
Jinhao X750 Luksusa Vīriešu Fountain Pen Uzņēmējdarbības Studentu 0.5 mm Papildus naudas Sodu Nib Kaligrāfijas Biroja preču Rakstīšanas Rīks
€3.56 €2.32

(jinhao x750 luksusa vīriešu fountain pen uzņēmējdarbības studentu 0.5 mm papildus naudas sodu nib kaligrāfijas biroja preču rakstīšanas rīks 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes tintes pildspalva ir iedvesmojoties no sena vēsture un krāšņa tradicionālā kultūra, ķīnas, kas veicina naudas sodu, mākslas elementi un dizaina koncepcijas, un tas apstrādā un gatavo pasaules vadošo metodes.pateicoties)

Izskatās arī
50gab Ķirbis formas Bambusa Lodīšu Pildspalvu Vides Lodīšu Pildspalvas Dāvanu
€49.23 €24.61

(aizsargu formas lodīšu pildspalvu izmērs: 14cm * 1.2 cm pildspalvas galu: bullet tips 1.0 materiāls: bambusa koka tintes krāsa: melna)

Izskatās arī