Cena €0.92 €2.05

Pilns apraksts

Jaunu un augstas kvalitātes!

Materiāls: Plastmasa

Zib: 0,5 mm/melna, 0,5 mm/zila

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Komplektā ietilpst: 6pcs izdzēšami gēla pildspalvas (izņemot aksesuāriem)

Piezīme:

Kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas
  • Modeļa Numurs: Gēla Pildspalvas
  • Veids: Gēla Pildspalva

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

50GAB Radošo Macaron 6 krāsu lodīšu pildspalvu, vienkrāsainu, daudzkrāsainu, tauki, tinte, meitenes sirds, krāsu, roku kontu pildspalvu
€21.66

(感谢各位朋友光临义乌市柳锦日用品厂,本公司位于世界小商品之都的中国义乌,我们专门提供各种意想不到的超低价精品,我们的产品得到了全国各地的零售商和代理的认可,在消费者心目中享有较高地位。公司与多家零售商和代理商建立了长期稳定的合作关系。 未来,公司将继续以 分享 作为企业的核心价值观;秉持 合作共赢 的经营理验,不断满足用户的个性需求,为客户提供更具竞争力的产品和优质的售后服务保证。)

Izskatās arī
DEDEDEPRAISE 4-Krāsu, Biezu Svina Zīmuļi Izdzēšami, Koka Multi-Krāsainu Zīmuli Lapis De Rk Rasējums, Skice, Krāsu Zīmuļa Piederumi
€18.02 €10.81

(dededepraise 4-krāsu, biezu svina zīmuļi izdzēšami, koka multi-krāsainu zīmuli lapis de rk rasējums, skice, krāsu zīmuļa piederumi četru krāsu krāsu core zīmuli/multi-krāsainu zīmuļi 01 .log koka,unikālu koksnes graudu,dabas smaržas 02. profesionālo krāsu kodols,krāsains,smalks triepienu ,piemērots visu veidu papīra 03. 5mm bieza uzpilde, nav viegli, lai izjauktu, ērti lietot 04)

Izskatās arī
DXAB Viltotu Rēķinu Detektoru Marķieri, Pildspalvas Naudu, Marķieri, Viltotu Naudu, Dambrete
€0.39 €0.19

(funkcijas: ootdty naudas viltojumu detektors pildspalva ir piemērota ikvienam, apstrādes usd,eur,rmbs valūtas ātri un viegli atklāt viltus rēķinu tikai ar vienkāršu zīmi! izgatavots no izturīgas plastmasas, šo pildspalvu ir projektēts, lai izturētu smago izmantot aizņemts mazumtirdzniecības vidē, padarot to par būtisku instrumentu kasieri un uzņēmumu īpašniekiem. ideāls ikvienam,)

Izskatās arī
20Pcs/Daudz Cute Karikatūra Panda 6 Krāsas Lodīšu Pildspalvu Kawaii Multicolor Rakstot Pildspalvas Students Skolas Kancelejas piederumi Biroja Piederumi
€23.42 €16.40

(produkta nosaukums: panda dārza sešu krāsu lodīšu pildspalvu iepakojums: 20 gabali/iepak materiāls: plastmasa svars: 22.3 g izmērs: 16 * 1.4 cm)

Izskatās arī
Kawaii Kancelejas Piederumi Gudrs Mūžīgo Zīmulis ar Dzēšgumiju, HB 0.5 mm Pildspalva Skolas Skolēnu
€16.46 €9.88

(izmērs: par 15.7*7cm,zīmuļa garumu, 14.3 cm. (1cm=0.39 collas, 1inch=2.54 cm) komplektā: 1 gab zīmuli, 1pc papildu gumijas un nomaiņa svina zīmuli paziņojums: krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
1Set Bambusa Lodīšu Pildspalvu Reklāmas Pildspalvas Vides Aizsardzības Pildspalvu Rakstīšanas Rīki
€31.03 €18.31

(1set bambusa lodīšu pildspalvu reklāmas pildspalvas vides aizsardzības pildspalvu rakstīšanas rīki piemērots darba vieta un adrese izmēri: apm. 13.5 x 1.1 cm nosaukums: augstas kvalitātes koka lodīšu pildspalvas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:bambuss iepakojuma saturs: 50 x bambusa lodīšu pildspalvu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
0.5 mm Papildu Soda Punktu Rollerball Pildspalvas Taisni Šķidrās Želejas Pildspalvas un Rakstīšanas
€3.91 €1.95

(funkcijas: ootdty modes dizainu: ar rollerball pildspalvu caurules ir unikāli dizaini; un arī ir labas kvalitātes un nav noplūdes, pat ja jūs izmantojat ilgu laiku. unlimited izmanto: rullīšu un lodīšu pildspalvas ir piemērots, lietojot klasē, marķējums dažādu vārdu un darīt dažas svarīga piezīme.labākais rakstīšanai, piezīmju veikšanas, un vairāk. ātrā žāvēšana funkciju:)

Izskatās arī
Sanrio 6pcs Kawaii Caneta Nospiediet Gēla Pildspalva Kancelejas preces Karikatūra Hello Kitty Kuromi Mymelody Cinnamonroll Skolas Adrese Vairumtirdzniecība
€4.20 €2.94

(sanrio 6pcs kawaii caneta nospiediet gēla pildspalva kancelejas preces karikatūra hello kitty kuromi mymelody cinnamonroll skolas adrese vairumtirdzniecība)

Izskatās arī
4 1 Multicolor Lodīšu Pildspalvas Krāsas Melna Zila Zaļa Sarkana Tinte Lodīšu Pildspalvas Rakstīšanai Skolas, Biroja Piederumi, Kancelejas 4gab
€3.10 €1.92

(4 1 multicolor lodīšu pildspalvas krāsas melna zila zaļa sarkana tinte lodīšu pildspalvas rakstīšanai skolas, biroja piederumi, kancelejas 4gab apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes! krāsa: piemēram, attēlu tintes krāsa: sarkana, zila, melna un zaļa pildspalvas izmērs: 0.7 mm materiāls: plastmasa daudzums: 4gab emegency paziņojums:1: starptautisks)

Izskatās arī
Daudzkrāsains 4 1 Lodīšu Pildspalva 0.7 mm Sarkana Zaļa Zila Piepildīt Skolas kancelejas
€0.94 €0.46

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. funkcijas: 4 krāsas vienā: melns, zils, sarkans, zaļš mīksta rakstīšana slip-on-lodīšu pildspalva, 0.7 mm vienkāršs dizains ar ērtu rokturi pieredzi, piemērots ikdienas pierakstu veikšanai un rakstiski. specifikācijas: tips: lodīšu pildspalvu rakstīšanas punkts: 0.7 mm izmantošana: biroju un skolas pildspalvas materiāls:)

Izskatās arī
Jauns Tintes Pildspalva Caurspīdīgs Eyedropper EF F M Zīmuļi Tintes Pildspalvu Skolai Biroja Rakstot Pildspalvas Xmas Dāvanas ar Oriģinālajā Kastē
€2.52 €2.19

(caurspīdīgs skaidrs, eyedropper fountain pen ef/f nib augstas ietilpības rakstīšana ar tinti pildspalvas skolai, rakstot biroja piederumi, kancelejas specifikācija: nepārsniedzamā pildspalvu garums: 137mm diametrs: 14mm postenis svars: 13g materiāls: akrils rakstīšanas punkts: 0.5 mm, 0.38 mm krāsa: caurspīdīga sērija, starriness sērija pakete ietver:)

Izskatās arī
Neredzamās Tintes Pildspalva 10PCS Jautri Pildspalvas Bērniem Top Secret Uv Pildspalva Izvairīties no Istabas Aksesuārus Detektīvs Spēles Noslēpums Ziņas Puse Dāvanas
€5.46 €3.01

(apraksts: vai vēlaties rakstīt slepenas vēstules, izveidot neredzamu tinti seifi, vai ir jautri ar draugiem?ja tā ir, jums ir nepieciešams šīs neredzamās tintes pildspalvas.šīs pildspalvas ir gluda, bez smaržas, tintes un ir neredzams.jūs varat redzēt tikai savu rakstīšanas ar uv gaismu, kas nāk ar katru pildspalvu.šīs pildspalvas ir ideāli piemērots bērniem, kuriem patīk glabāt noslēpumus vai spēlēt)

Izskatās arī
Neitrāls Gēla Pildspalvas Spalvas Lodīšu Pildspalvu Rokrakstā High-End Siging Rakstīšanas Pildspalva Ātri Žāvēšanas Veltņa Lodīšu Pildspalvu, Spalvu Pildspalvu, Paraksts
€2.16 €0.91

(vienuma tips: spalvas lodīšu pildspalvas materiāls: metāls+spalvu krāsa: kā picture rādīt izmērs: 25-27cm(9.84-10.63 gadā) iepakojums saraksts:1pc spalvas lodīšu pildspalvas 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3.)

Izskatās arī
Gluda Rakstīšanas & Ātri Žāvēšanas Izmantojamā Šķidruma Rakstāmpiederumi Skolas, Biroja Piederumi
€4.22 €2.11

(funkcijas: ootdty liela jauda gluda rakstīšana: strūklakas pildspalvas ir vienmērīgu un nepārtrauktu ātri žāvēšanas nožūst nekavējoties un nav smudge.tas nav viegli pabīdiet pagadās, viegli kontrolēt. kvalitātes plastmasas: šo pildspalvu bija izgatavoti no kvalitātes plastmasas ārējā apvalka, un tas ir labākais ilgtermiņa lietošanas.tas bija aprīkots ar komfortu, matēts)

Izskatās arī