Cena €23.78 €43.23

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izdzēšami Vai Ne: No
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: Lodīšu pildspalvas
  • Rakstīšanas Punkts: 0.5 mm
  • Jaunums:
  • Veids: Lodīšu pildspalvas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

30/50/100gab Cute Ziemassvētku Bagāžnieka Gēla Pildspalva 0.5 mm, Melna Tinte Ziemassvētki Santa Claus, Sniegavīrs Rakstāmpiederumi Skolas Kancelejas Ziemassvētku Dāvanu
€14.57 €9.18

(produkta informācija sērija: karikatūra ziemassvētku gadījumā, ja materiāls: plastmasas pildspalvu piepildīt krāsa: melna pildspalvas galu biezums: 0.5 mm garums: 14cm iepakojumā: 30/50/100gab opp maisā)

Izskatās arī
Beramkravu 5 Gab Lodīšu Pildspalva Ēģiptes Formas Gudrs Tinte Rakstīšanai, Pildspalvas, Kancelejas Piederumi Biroja Apgādes Dāvanu Puses Dod Priekšroku Izlases Modelis
€16.70 €7.85

(apraksts - krāsa:. - materiāls:. - izmērs: aptuveni..5x2.6x2. paketi, ieskaitot 5 x - point pildspalvas funkcijas šī pildspalva ir lodīšu pildspalvu līdzīga forma ēģiptes raksturs faraons.tas ir skaisti un ziņkārīgi izskatu.tā ir laba izvēle cilvēkiem, un tas ir arī ļoti labs jūsu pašu lietošanai. |viegli un ērti lietot.piemērots mājām vai skolu lietošanai.)

Izskatās arī
DXAB Viltotu Rēķinu Detektoru Marķieri, Pildspalvas Naudu, Marķieri, Viltotu Naudu, Dambrete
€0.39 €0.19

(funkcijas: ootdty naudas viltojumu detektors pildspalva ir piemērota ikvienam, apstrādes usd,eur,rmbs valūtas ātri un viegli atklāt viltus rēķinu tikai ar vienkāršu zīmi! izgatavots no izturīgas plastmasas, šo pildspalvu ir projektēts, lai izturētu smago izmantot aizņemts mazumtirdzniecības vidē, padarot to par būtisku instrumentu kasieri un uzņēmumu īpašniekiem. ideāls ikvienam,)

Izskatās arī
6Pcs Boulinga Lodīšu Pildspalvas Rakstot Pildspalvas Boulinga Spilgti Boulinga Formas Lodīšu Pildspalvas
€8.03 €4.02

(apraksts izgatavots no plastmasas materiāla, kas ir izturīgs un praktisks.ātri, sausā tinte, tīrs un kārtīgs rakstiski.birstošs tintes nodrošina vienmērīgu rakstiski un krāsošana.pārnēsājamiem un viegla, lai veiktu un izmantot.boulinga lodīšu pildspalvu ļauj bez problēmām slīdēt pa papīra bez velkot. funkcijas -krāsa:random krāsa -materiāls:plastmasa -izmērs:10.00x2.00x2.00cm/3.93x0.79x0.79in -ar)

Izskatās arī
10 Krāsas Ziemassvētku Eglīte Gēla Pildspalva Gudrs Kawaii Lodīšu Daudzkrāsains Pildspalvu, Lai Bērni Skolā Rakstīšanas Piederumi Kancelejas Preces Biroja
€0.74 €0.46

(apraksts: 1. multi-krāsu izvēle: karikatūra ziemassvētku ten-krāsu lodīšu pildspalvu ir desmit dažādās krāsās, ieskaitot pamata melnā, zilā un sarkanā krāsā, kā arī vairāk spilgtu un unikālu krāsas, piemēram, rozā, lillā, oranžs, utt.tas nozīmē, ka jūs varat mainīt krāsu, rakstiski vai glezna, nemainot pildspalvu. 2. ziemassvētku motīvu dizains: šīs pildspalvas ir izstrādāta)

Izskatās arī
Izskatās arī
Roku Kontu Krāsains Bērniem Bērniem Rakstīšanas, Zīmēšanas Pildspalvas Nospiediet Gradienta Gēla Pildspalva Keypoints Marķieri Varavīksnes Neitrāls Pildspalvu
€0.91 €0.63

(vienība: nospiediet gradienta gēla pildspalvas specifikācija:kawaii krāsu pildspalva krāsa: 5 krāsas izvēlēties materiāls: pvc izmērs: 14cm iepakojums: 1pc nospiediet gradienta gēla pildspalvas 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3.)

Izskatās arī
Biroja Piederumi, Kancelejas 2.6 mm 3.4 mm Studentu Krāsu Tintes Tintes Pildspalvu Uzpilde Tintes Pildspalvu tintes Kasetne
€1.89 €0.91

(darbības joma: dienas rakstiski krāsa:kā picture rādīt diametrs :2.6 mm 3.4 mm garums:52mm pakete ietver:10pcs krāsu tintes tintes daļiņas ir labi, labu plūstamību, viegli plug pildspalvu vienreizējās lietošanas neatkarīgu žults tintes viegli pārnēsājams)

Izskatās arī
25Pcs Marķieri, Pildspalvas Nomaiņa Zīmuļi, Eļļas Krāsas Pildspalvu Punkti Pagarinās Pildspalvu Punkti Pildspalvu Punkti Piederumi
€5.53 €2.77

(apraksts šie nomaiņa zīmuļi ir piemērotas krāsas pildspalvas izmantošanu.vienkārši izskats, bet praktisku izmantošanu.smalks materiāls, nodrošina ilgstošu lietošanu un lietderība.tur ir pietiekami daudz rezerves zīmuļi, un pietiekamā daudzumā ikdienas lietošanai.tāpēc nevilcinieties, lai tos mājās!šo pildspalvu punkti malas ir gludas un ļoti praktisks un izturīgs lietošanā.rakstīšana ir)

Izskatās arī
4 1 Multicolor Lodīšu Pildspalvas Krāsas Melna Zila Zaļa Sarkana Tinte Lodīšu Pildspalvas Rakstīšanai Skolas, Biroja Piederumi, Kancelejas 4gab
€3.10 €1.92

(4 1 multicolor lodīšu pildspalvas krāsas melna zila zaļa sarkana tinte lodīšu pildspalvas rakstīšanai skolas, biroja piederumi, kancelejas 4gab apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes! krāsa: piemēram, attēlu tintes krāsa: sarkana, zila, melna un zaļa pildspalvas izmērs: 0.7 mm materiāls: plastmasa daudzums: 4gab emegency paziņojums:1: starptautisks)

Izskatās arī
Cinkošana Pildspalvu Komplekts Spalva Prakse, Biznesa Dāvanu Radošo Strūklaku Dekoratīvās Retro Strūklas
€19.75 €11.06

(apraksts šis produkts ir retro stila dizains spalva dip pildspalvu, pieņemšanas laba un izturīga sakausējuma, strūklas materiāla, izturīga un praktiska ilgstošu izmantošanu.šī vintage dizaina spalva pildspalvu l ooks ļoti izsmalcināti un skaisti.labākā izvēle jums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:sakausējuma, strūklas -izmērs:23.50x5.50x1.50cm/9.24x2.16x0.59in(spalva)

Izskatās arī
5gab Touch Stylus Ballpen Kristāla Taukainai Black Uzpilde vidusskolā Rullīšu Lodīšu Pildspalvas
€3.41 €2.05

(apraksts: piemērots, ņemot atzīmē, darot mājas darbus, zīmēšanas, marķēšanas, rakstot dienasgrāmatu, padarot kartes. viegli lietojams: twist action, lai atvērtu vai jārotē atvērt un viegli veikt pildspalvu bez jūsu nomaiņa. ērti turēt, viegla un gluda, rokrakstā, ar melnu krāsu, lieliska dāvana ziemassvētkos ,kāzas, dzimšanas dienas. rakstīt nevainojami: gaismas spiedienu,)

Izskatās arī
4GAB Zīmuli Poza Korekcijas Pildspalvu Turētājs Nav Toksisks Rakstīšanas Rīku Kopums Skolu Audzēkņiem
€2.11 €1.37

(produkta nosaukums:pirkstu rakstīšanas pozīciju diski materiāls: silikagels izmērs: 78*40mm(3.07*1.57 gadā) krāsa: kā parādīts attēlā iepakojums: 4gab pirkstu rakstīšanas diski 1: veselīgu un videi draudzīgu, bez garšas, nav toksisks 2: piemērots zīmuļi, akvarelis, pildspalvas, gēla pildspalvas 3: piemēroti bērniem vecumā no 3-13, efektīvi novērst īkšķi un rādītājpirkstu no krustojuma, novērst kļūdas,)

Izskatās arī
4 X Auduma Marķieri, Pildspalvas Pastāvīgu Krāsas DIY Tekstila Apģērbs, T-Krekls, Kurpes, Balts
€5.07

(4 x auduma marķieri, pildspalvas pastāvīgu krāsas diy tekstila apģērbs, t-krekls, kurpes, balts atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. krāsa:balta pildspalvas garums: 14.5 cm tintes materiāls-nav toksisks formula pildspalvu plaukta materiāls: sveķi auduma marķieri pastāvīgu)

Izskatās arī