Cena €7.85 €16.70

Pilns apraksts

Apraksts

- Krāsa:.

- Materiāls:.

- Izmērs: Aptuveni..5x2.6x2.

Paketi, Ieskaitot

5 x - point pildspalvas

Funkcijas

Šī pildspalva ir lodīšu pildspalvu līdzīga forma ēģiptes raksturs faraons.Tas ir skaisti un ziņkārīgi izskatu.Tā ir laba izvēle cilvēkiem, un tas ir arī ļoti labs jūsu pašu lietošanai. |Viegli un ērti lietot.Piemērots mājām vai skolu lietošanai. |Tas ir ērti pārvadāt un uzglabāt, lai tā vairākas funkcijas. |Radošā ventilators dizains ir pievilcīgs. |Silts Padoms: Cienījamais pircējs, Jo apgaismojuma efektu,monitoru spilgtumu,manuāla mērīšana un utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.no sirds ceru, ka var saprast!Paldies!

Specifikācijas

  • feature11: taras pildspalvas
  • feature12: Tintes pildspalvu
  • Feature9: pildspalvas vidēja punkts
  • Feature7: Lodīšu Pildspalvas
  • feature2: fidget
  • Feature8: tintes pildspalvas
  • feature4: Pildspalva
  • feature1: rakstīšanas pildspalvas
  • feature14: pildspalvas
  • feature19: fancy pildspalvas
  • feature3: pildspalvas
  • feature13: punkts pildspalvas
  • feature17: Melnās Tintes Pildspalvas
  • Feature6: melnas pildspalvas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature5: pildspalvas
  • feature18: journaling pildspalvas
  • Feature10: pildspalvas bulk
  • feature16: Pildspalva
  • feature15: Lodīšu pildspalvas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

20Pcs/Daudz Cute Karikatūra Panda 6 Krāsas Lodīšu Pildspalvu Kawaii Multicolor Rakstot Pildspalvas Students Skolas Kancelejas piederumi Biroja Piederumi
€23.42 €16.40

(produkta nosaukums: panda dārza sešu krāsu lodīšu pildspalvu iepakojums: 20 gabali/iepak materiāls: plastmasa svars: 22.3 g izmērs: 16 * 1.4 cm)

Izskatās arī
Penlab 4gab Spīguļi, Krāsains, Spilgts, Pildspalvas Bling Uzstādīt 4mm Shimmering Marķieri Otas Zīmējums, Glezna Mākslas C7266
€5.78 €4.16

(visi produkti ir stock un piegādāti 24 stundu laikā pēc pasūtījuma veikšanas! laipni gaidīti! sekojiet mums par jaunākajiem piedāvājumiem un pieprasīt kuponus! iedvesmas avots: spilgtu marķieri. tintes krāsa: 3 dažādiem komplektiem. izmērs: garums-135mm svars: 60 g/komplekts. ja ir kādas problēmas ar pasūtījumu, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu)

Izskatās arī
OFBK 6/12PCS Halloween Zīmuli ar Dzēšgumijas Halloween Pusei par Labu Dāvanu Maisu Pildvielas
€6.37 €3.18

(funkcijas: ootdty mūsu halloween zīmuļi kancelejas piederumu komplekts ietver 6 vai 12 gab. koka zīmuļi, tostarp halloween, piemēram, ķirbji, bat, ragana, skelets.pietiekamā daudzumā tiksies ikdienas lietošanai un nomaiņa, jūs arī varat dalīties ar saviem draugiem un ģimenei. šajā halloween zīmuļi bērniem pasākumu par 7.87 collu.šo halloween tēmu zīmuļi ir izstrādāta ar koka struktūra)

Izskatās arī
Izskatās arī
Metāla Mehāniskā Zīmuļa Augstas Kvalitātes 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm, Kancelejas preces Automātisko Zīmuli, Zemu Smaguma Zīmēšanas Rīku Studentiem
€5.95 €2.97

(nosaukums: metāla zemu smaguma automātisko zīmuli materiāls: metāla rakstīšanas punkts: 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm pildspalvas izmērs: apmēram 14,5 cm uzpildes izmērs: 90mm krāsa: melna,skaida funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktu. 2.šī chunky mehāniskā sajūga zīmuli tur 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm svina. 2.izgatavotas no metāla ar)

Izskatās arī
3pcs Jaunu Japāna Zebra Gēla Pildspalvas Komplekts Tikai Gudrs Raksts, Melna Pildspalva Maināmiem Rollerball Pildspalvu Studentu Piederumi Biroja un Kancelejas preces
€34.25 €20.55

(3pcs jaunu japāna zebra gēla pildspalvas komplekts tikai gudrs raksts, melna pildspalva maināmiem rollerball pildspalvu studentu piederumi biroja un kancelejas preces zebra disney tikai gēla pildspalva melna pildspalva)

Izskatās arī
HongDian Puses-Zīmēšanas Tintes Pildspalvu Žagata Nib Office Biznesa Rakstot tintes pildspalvas, Rakstāmpiederumi skolas Piegādes studentiem Dāvanu pildspalvas
€15.71 €11.11

(piezīme:pildspalva nib nav noteikta stila, un tiks mainīti jebkurā laikā.tas var būt dažādi modeļi, vai to var liektas vai taisnas.lūdzu, nav nopirkt to, ja jums nav pieņemt. hongdian puses-zīmēšanas tintes pildspalvu, zilā žagata zelta pārklājumu pildspalvu, smalkie pērļu 0,5 mm / smalkas pērļu converter tintes pildspalvu apraksts: zīmols: hongdian modelis: 1837 tinte:)

Izskatās arī
Cinkošana Pildspalvu Komplekts Spalva Prakse, Biznesa Dāvanu Radošo Strūklaku Dekoratīvās Retro Strūklas
€19.75 €11.06

(apraksts šis produkts ir retro stila dizains spalva dip pildspalvu, pieņemšanas laba un izturīga sakausējuma, strūklas materiāla, izturīga un praktiska ilgstošu izmantošanu.šī vintage dizaina spalva pildspalvu l ooks ļoti izsmalcināti un skaisti.labākā izvēle jums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:sakausējuma, strūklas -izmērs:23.50x5.50x1.50cm/9.24x2.16x0.59in(spalva)

Izskatās arī
Neredzamās Tintes Pildspalva 10PCS Jautri Pildspalvas Bērniem Top Secret Uv Pildspalva Izvairīties no Istabas Aksesuārus Detektīvs Spēles Noslēpums Ziņas Puse Dāvanas
€5.46 €3.01

(apraksts: vai vēlaties rakstīt slepenas vēstules, izveidot neredzamu tinti seifi, vai ir jautri ar draugiem?ja tā ir, jums ir nepieciešams šīs neredzamās tintes pildspalvas.šīs pildspalvas ir gluda, bez smaržas, tintes un ir neredzams.jūs varat redzēt tikai savu rakstīšanas ar uv gaismu, kas nāk ar katru pildspalvu.šīs pildspalvas ir ideāli piemērots bērniem, kuriem patīk glabāt noslēpumus vai spēlēt)

Izskatās arī
Venus 707 visi tērauda stencilling fountain pen nostalgic classic pildspalvu BEZMAKSAS piegāde
€11.36 €9.09

(pagājušā gadsimta 90 's classic pildspalvu, jaunu, neizmantota, bet tāpēc, ka laiks ir pārāk garš, tur ir varbūt dažas pazīmes nodilumu.)

Izskatās arī
Balta Akrila Pildspalvu Glezna, Pildspalvu, Marķieri Salikti Krāsošanas Pildspalvas Iekārtas
€0.99 €0.65

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ātri, sausā: akrila krāsas pildspalva ar ūdens bāzes krāsām skābēm.ātri žāvēšanas, vides garšas. plaša lietošana: šīs akrila krāsas marķieris darbam uz vairākuma virsmu, jūs varat izmantot, lai izveidotu savu uz papīra tāfeli, audekls, ķieģeļu, akmens, stikls, spoguļi, logu, metāla, plastmasas, auduma un citiem. piemērots:)

Izskatās arī
Gluda Lodīšu Pildspalvas 5gab Melnās Tintes Modes Darba Pildspalvas Svētku Dāvanu 5.3 Vienmērīgu Kancelejas preces Burtu Piezīmes, To-Do Lists
€4.37 €3.05

(pacelt jūsu rakstīšanas spēli ar mūsu jauki, pildspalvas darba!parādīt savu augstu garša ar labu dizainu, kas nodrošina patīkamu lietošanas pieredzi.tās gludas un elastīgas rakstot nodrošina vieglu piezīme-ņemot klasēs vai darba sanāksmes.ideāls kā homecoming dāvana draugiem vai darba kolēģiem. specifikācija: produkta nosaukums: gluda lodīšu pildspalvas produkta izmērs: aptuveni)

Izskatās arī
5gab Disney Zemeņu Lāču Darbības Melnu Lodīšu Pildspalvu Karikatūra Dekompresijas Pildspalvu Nospiediet Rotācijas Šūpošanos Neitrāls Pildspalvu Stationer
€20.80 €14.15

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkta nosaukums: cartoon šūpošanos darbības pildspalvu izmērs: 177x33mm materiāls: abs svars: 19g izcelsmes valsts: ķīnas kontinentālās daļas tinte: melna eļļains iepakojums: atsevišķa caurspīdīga soma funkciju: nospiediet irbuļa pogu, lelle purina galvu un rokām 1. vairumtirdzniecības un tiešo)

Izskatās arī
Nūjiņu, Zīmuļi, Vednis, Puses Dod Priekšroku, Vednis Zizli Zīmuli Burvju Tēmu Puse, Dzimšanas Dienas Skolas Grupa Krājumi
€20.32 €13.00

(nūjiņu, zīmuļi, vednis, puses dod priekšroku, vednis zizli zīmuli burvju tēmu puse, dzimšanas dienas skolas persona piegādā jaunu zizli dizains: ir koka vednis zīmuļi forma zizli, pietiekami, lai jūsu ikdienas lietošanai un nomaiņa vai, lai dalītos ar draugiem vai klasesbiedriem; šo zizli zīmuļi ir gan īpašs, un forši, jauki burvju tēmu dzimšanas dienas ballītes un citus tēmu personām uzticams)

Izskatās arī