Cena €21.33 €26.66

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas
  • Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: Y0027
  • Gēla Pildspalvu Tinti Tips: Gēla Tintes
  • Izdzēšami Vai Ne: No
  • Veids: Gēla Pildspalva
  • Gēla Pildspalvu Tinti Funkcija: Normāls
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Rakstīšanas Punkts: 0.5 mm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kawaii Kancelejas Piederumi Gudrs Mūžīgo Zīmulis ar Dzēšgumiju, HB 0.5 mm Pildspalva Skolas Skolēnu
€16.46 €9.88

(izmērs: par 15.7*7cm,zīmuļa garumu, 14.3 cm. (1cm=0.39 collas, 1inch=2.54 cm) komplektā: 1 gab zīmuli, 1pc papildu gumijas un nomaiņa svina zīmuli paziņojums: krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
24 Gab. Auduma Rožu Lodīšu Pildspalva Jauku Ziedu Paraksts Pildspalva ar Sudrabu Rozā, Zilā Skolotāju Diena
€14.99 €10.19

(jums ir dzēsts saistīto tirdzniecības veidnes logo, lūdzu, nospiediet taustiņu kombināciju ctrl+z, lai atsauktu izmaiņas, kas rezervēts templat)

Izskatās arī
0.5 mm Studentu Rakstīt Eksāmenu, Kancelejas preces, Pildspalvas Home Office Gēla Pildspalvas Rakstīšanas Rīks
€4.94

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir videi draudzīgi,nav kaitējums,droša un praktiska. gēla pildspalva ir viegli, un to var izmantot vietās, kur rakstīt, var izdarīt, birojos un skolās. viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami, kas ir viegli izmantot, un pildspalva ir skaistu un dāsnu. dzēst)

Izskatās arī
Izskatās arī
96 Gab Prēmijas Zīmēšanas Zīmuļu Komplekts ,kurā ietilpst 72 Krāsainu Zīmuļi un 24 Skiču Komplektu,Mākslas Zīmuļu Komplektu Zippered Ceļojumu Gadījumā, Dāvanu
€48.30 €20.56

(96pcs mākslinieku zīmēšanas komplekts:sastāv no 72 krāsas zīmuli(ar ne.uz zīmuli ķermeņa), 12 ieskicējot zīmuli(5h 4h 3h 2h hb b 2.b 3.b 4.b 5.b 6.b 8.b); 3 ogli, zīmuli(mīksts, vidēji, grūti), 1 grafīta zīmuli(6.b), 8 zīmēšanas piederumi(3blending celma, 1metal asināmais, 1vinyl dzēšgumiju, 1pencil paplašinātāju, 1sandpaper bloks, 1sketching pad); augstas kvalitātes core/svins:katra zīmuļa)

Izskatās arī
Biroju un Skolas 0.5 mm Metāla Želeja-tintes Parastā Gēla Pildspalvas Biroja preces Stacionāro Piegādes Gēla Lodīšu Pildspalvas Metāla Pildspalvas Pildspalvu Gell
€7.65 €6.89

([xlmodel]-[custom]-[8888] bezmaksas piegāde pa gaisu 5% atlaide, 2 gab. vai vairāk zīmols: deli art. - nr. s99 0.5 mm, melna tinte metāla korpuss [xlmodel]-[foto]-[0000])

Izskatās arī
Inkless Zīmuļi Bezgalīgs Zīmuli Atkārtoti Izdzēšami Mūžīgā Zīmuli, Nomaināmas Galvas Inkless Zīmuļi Mūžīgo Zīmuļi
€1.22 €0.63

(funkcijas: inkless zīmuli: inkless zīmuļi ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas un metāla materiālu, kas ir izturīgs, nav viegli, lai izjauktu, un ir ilgs kalpošanas laiks. gluda rakstīšana: inkless zīmuļi nodrošina jūs ar ērtu rakstīšanu pieredzi, rakstiski ir gluda un nav viegli izrauties, ir viegli izdzēst.neslīdoša spēcīgu pildspalvu turētājs, ērti turēt, ērtāk izmantot. portatīvo)

Izskatās arī
25Pcs Marķieri, Pildspalvas Nomaiņa Zīmuļi, Eļļas Krāsas Pildspalvu Punkti Pagarinās Pildspalvu Punkti Pildspalvu Punkti Piederumi
€5.53 €2.77

(apraksts šie nomaiņa zīmuļi ir piemērotas krāsas pildspalvas izmantošanu.vienkārši izskats, bet praktisku izmantošanu.smalks materiāls, nodrošina ilgstošu lietošanu un lietderība.tur ir pietiekami daudz rezerves zīmuļi, un pietiekamā daudzumā ikdienas lietošanai.tāpēc nevilcinieties, lai tos mājās!šo pildspalvu punkti malas ir gludas un ļoti praktisks un izturīgs lietošanā.rakstīšana ir)

Izskatās arī
50GAB 6 in 1 Rīks Plastmasas Lodīšu Pildspalvu Skrūvgriezis Lineāls, līmeņrādis daudzfunkcionālu Touch Ekrāna Irbulis
€53.44 €26.72

(produkta nosaukums: plastmasas multi funkcionāls rīks, pildspalva materiāls: plastmasa tintes krāsa: melna produkta svars: 12g produkta izmērs: 14.9 * 1cm viena opp maisiņu iepakojums. klavierēm krāsotas, stilīgu izskatu pat ar tinti produkcija un gludu rakstīšanu.)

Izskatās arī
1/2GAB NewSet Ziemassvētku Gēla Pildspalva 0.5 mm, Melna Tinte Izvelkams Pildspalvu Rakstīšanai Piederumi Skolai Biroja Piegādātājiem Pildspalvu Bērniem Dāvanas
€7.65 €5.43

(1/2gab newset ziemassvētku gēla pildspalva 0.5 mm, melna tinte izvelkams pildspalvu rakstīšanai piederumi skolai biroja piegādātājiem pildspalvu bērniem dāvanas apraksts: nosaukums: cartoon noklikšķiniet uz gēla pildspalvas materiāls: plastmasa + 0.5 black uzpilde produkta izmērs: pildspalva 14.5 cm iepakojuma izmērs: 15*6.3 cm produkta iepakojums: 6 gab/kaste funkcijas: 1.)

Izskatās arī
4GAB Zīmuli Poza Korekcijas Pildspalvu Turētājs Nav Toksisks Rakstīšanas Rīku Kopums Skolu Audzēkņiem
€2.11 €1.37

(produkta nosaukums:pirkstu rakstīšanas pozīciju diski materiāls: silikagels izmērs: 78*40mm(3.07*1.57 gadā) krāsa: kā parādīts attēlā iepakojums: 4gab pirkstu rakstīšanas diski 1: veselīgu un videi draudzīgu, bez garšas, nav toksisks 2: piemērots zīmuļi, akvarelis, pildspalvas, gēla pildspalvas 3: piemēroti bērniem vecumā no 3-13, efektīvi novērst īkšķi un rādītājpirkstu no krustojuma, novērst kļūdas,)

Izskatās arī
Neredzamās Tintes Pildspalva 10PCS Jautri Pildspalvas Bērniem Top Secret Uv Pildspalva Izvairīties no Istabas Aksesuārus Detektīvs Spēles Noslēpums Ziņas Puse Dāvanas
€5.46 €3.01

(apraksts: vai vēlaties rakstīt slepenas vēstules, izveidot neredzamu tinti seifi, vai ir jautri ar draugiem?ja tā ir, jums ir nepieciešams šīs neredzamās tintes pildspalvas.šīs pildspalvas ir gluda, bez smaržas, tintes un ir neredzams.jūs varat redzēt tikai savu rakstīšanas ar uv gaismu, kas nāk ar katru pildspalvu.šīs pildspalvas ir ideāli piemērots bērniem, kuriem patīk glabāt noslēpumus vai spēlēt)

Izskatās arī
1gb Krāsu Tāfeles, Marķieri, Pildspalvas Izdzēšami Tinte Rakstīšanai Uz Baltas Tāfeles Stikla Office Sanāksme Skolas Mācību Piederumus
€2.53 €1.76

(motīvs: iedvesmas avots: tāfeli. tintes krāsa: zils / melns / sarkans. korpusa materiāls: plastmasa, drošu un healty uz cilvēka organisma un apkārtējo vidi. izmērs: garums 137mm. funkcija: krāsu marķieri / marķieri skolas / mākslas / dāvanu. padoms: augstas kvalitātes tāfeles pildspalva, teicami rakstīšana, viegli dzēšana, nav dubultattēlu. pakete ietver:1pc)

Izskatās arī
Nūjiņu, Zīmuļi, Vednis, Puses Dod Priekšroku, Vednis Zizli Zīmuli Burvju Tēmu Puse, Dzimšanas Dienas Skolas Grupa Krājumi
€20.32 €13.00

(nūjiņu, zīmuļi, vednis, puses dod priekšroku, vednis zizli zīmuli burvju tēmu puse, dzimšanas dienas skolas persona piegādā jaunu zizli dizains: ir koka vednis zīmuļi forma zizli, pietiekami, lai jūsu ikdienas lietošanai un nomaiņa vai, lai dalītos ar draugiem vai klasesbiedriem; šo zizli zīmuļi ir gan īpašs, un forši, jauki burvju tēmu dzimšanas dienas ballītes un citus tēmu personām uzticams)

Izskatās arī
12 Krāsas Varavīksnes Zīmuļi, Jumbos Varavīksnes Krāsu Zīmuļus Daudzkrāsainiem Zīmuļi Dropship
€6.43 €5.07

(funkcijas: ootdty 12 dažādas krāsas: paketē iekļauts 12pcs varavīksnes zīmuļi 12 krāsas.uz grifeles ir vairāk kā trīs dažādas krāsas, sajauc kopā. kvalitāte-izgatavoti no kvalitātes melnā nepārkāps viegli, nekā parastā daudz biezāka, krāsas sajauc kopā, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. veicināt radošumu: daudzkrāsains zīmulis ir piemērots pieaugušajiem,)

Izskatās arī
2gab Studentu 2.0 Mehāniskais Zīmulis Trīsstūra neslīdoši Rokturi Melnu Zīmuli vadībā Ar Asinātāju Uz Top Biroja, Skolas un Kancelejas preces
€2.14 €1.63

(2gab studentu 2.0 mehāniskais zīmulis trīsstūra neslīdoši rokturi melnu zīmuli vadībā ar asinātāju uz top biroja, skolas un kancelejas preces -apraksts: -100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes svina turētājs ar 2.0 mm, grafīta rezultātā. -ilustrācija vai tehniskais zīmējums piedāvājumus. piemērots tehniskais zīmējums, galdniecības vai mākslas ieskicējot. -produkta)

Izskatās arī
12 Krāsas Metāla Zīmuļu Krāsas Zīmēšanai Ar Zīmuli Ieskicējot Zīmuli, Gleznošana Krāsainu Zīmuļi Mākslas Inventārs Krāsu Zīmuļu Komplekts
€6.77 €0.45

(apraksts: ar metāla glancēts, radošās glezniecības, labāk izmantot melna papīra augstas kvalitātes kasetnes un speciālas gumijas galveno ražošanas procesu, kasetne nav slaids, nav viegli, lai izjauktu izmantot modernu melnu koka pildspalvu, sagriež gluda roll droša, nav toksiska, benzola, smagos metālus, indīgas krāsvielas un aromātiskie amīni un citas toksiskas vielas  specifikācijas: amats:)

Izskatās arī
Piparkūkas Man Kraušanas Punktu Zīmuļi Automātiskie Bērni Spēlē Non-Asināšanas Ziemassvētku Dāvanu Bloki
€8.23 €3.87

(apraksts tur ir pietiekami, celtniecības bloki un zīmuļi šī ziemassvētku elements, lai dalītos ar draugiem.skolas balvas, klases atlīdzības pirms ziemas brīvdienas.tā ir piemērota kā ziemassvētku dāvanu, vai dāvanu jaunajam semestrim, lai jūsu mīlēja bērniem vai studentiem. funkcijas - krāsa: gaiši brūna. - materiāls: plastmasa. - izmērs: 13.00x2.80x1.20cm/ 5.11x1.10x0.47in. -)

Izskatās arī