Cena €26.94 €35.00

Pilns apraksts

LABS BLĪVĒJUMS: Silikona blīvēšanas gredzenu, var izolēt gaisa, un izsmalcinātu bambusa vāku ir viegli atvērt, mūsu stikla burkā ir Ideāls konteineru glabāšanai.Skaidrs, pārtikas konteineri var redzēt, summu atlikušo pārtikas jebkurā laikā, sniedzot ērtības virtuves uzglabāšanai.

AUGSTAS KVALITĀTES STIKLS Ar hermētisku jar ir izgatavots no augstas borsilikāta stikla un dabas bambusa vāku, 100% svinu, veselības aizsardzību ģimenei.Ar Paresninātu stikla un gludām pudeli mutē, jar ir izturīgs un izturīgs.

SPECIFIKĀCIJA: ietilpība ir 2100ml(71oz), top diametrs: 10cm(3.9 collas), garums: 30cm(11.8 collu).Lūdzu, rokas nomazgājiet ar siltu ūdeni pirms lietošanas, nav pour karstā ūdens burkā, lai nodrošinātu drošību.

MULTI-IZMANTOT: Tas ir liels, lai spageti, kafija, tēja, graudaugu pārslas, makaroni, cukurs, milti, rīsi un garšvielas.Pārtikas uzglabāšanas tvertni var palīdzēt jums sistemātiski sakārtot, izrotāt jūsu virtuvē, un skapī.

krāsa: kā parādīts attēlā

Materiāls: stikls

Iepakojuma Saturs:

2 x Spageti Jar

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izmantošana: Spice
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1~4GAB Portatīvo Ceļojumu Soma Organizators Kosmētikas Soma Auduma Apakšveļa, ķermeņa kopšanas Soma Organizators Čemodāns Grims Organizators Uzglabāšanas Maiss
€15.65 €9.39

(1~4gab portatīvo ceļojumu soma organizators kosmētikas soma auduma apakšveļa, ķermeņa kopšanas soma organizators čemodāns grims organizators uzglabāšanas maiss apraksts: produkta nosaukums: grims uzglabāšanas maiss krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls: augstas kvalitātes ūdensizturīgs oxford audums produkta izmērs: 21*17*8.5 cm svars: aptuveni 100g iezīmes:)

Izskatās arī
Dubultā Bagāžnieka Clothesline Dubultā Clothesline Iekštelpu Un Āra Veļas Līnijas Divreiz Clothesline, 2X60inch
€40.43 €29.92

(dubultā bagāžnieka clothesline dubultā clothesline iekštelpu un āra veļas līnijas divreiz clothesline, 2x60inch atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. paketē iekļauts - 2x60ft dubultā teleskopiskie clothesline.tagad jūs varat sausas drēbes telpās, gan ārā.ideāli piemērots viesnīcas, patios, balkoniem,)

Izskatās arī
Tases Organizators Turētājs, Piederumu Displejs Stāvēt Organizators Plaukts Dekoru Krūze Tējas Statīvā ministru Kabineta Restorāns Virtuves Letes, Tēja Puse
€114.27 €62.85

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: kafijas tasi stends izgatavots no misiņa materiāla, ar skaistu dizainu, ir izturīgs un praktisks un viegli tīrāms. 【ietaupīt vietu] aicina: kafijas krūze turētājs var ne tikai pakārt krūzes, bet arī vieta, šķīvīši uz leju, kas var turēt, 6 kafijas krūzes un šķīvji.ietaupiet vietu, lai jūs un atbrīvotu counter telpā. 【uzglabāšanas])

Izskatās arī
Lācis Pakaramais Jauki Lācis Pretvēja Un neslīdoša Truša Ausis Bērnu Duša Dāvanu Slaidu Dzelzceļu, Apģērbu Žāvēšana Pole Koka Pakaramais
€13.85 €8.03

(lācis pakaramais jauki lācis pretvēja un neslīdoša truša ausis bērnu duša dāvanu slaidu dzelzceļu, apģērbu žāvēšana pole koka pakaramais apraksts: produkta nosaukums: koka sedz bērnu drēbju pakaramais produkta izmērs: ilgi auss modelis 30*16cm, īsā auss modelis 30*14cm, biezums 3mm produkta materiāls: koka/nerūsējošais tērauds +abs produkta svars: ilgi auss modelis)

Izskatās arī
9 Bedrīšu Uzglabāšanas Modernas Saulesbrilles Displejs Plaukts Pie Sienas Piestiprinātās Brilles Organizēt Turētājs Saulesbrilles Koka Noliktavu Plaukts Guļamistabai
€19.85 €9.92

(organizēt savu saulesbriļļu kolekciju nevainojami ar mūsu sienas uzstādīta saulesbriļļu turētājs!pakārt to uz sienas, kā stilīgs interjera gabals, ka droši tur vairākas glāzes, tajā pašā laikā.nekad nav jāuztraucas par tiem nokrist atkal! specifikācija: nosaukums: saulesbrilles sienas organizators materiāls: koka svars: 230g izmērs: par 40*5.5*2.5 cm/15.7*2.16*0.98)

Izskatās arī
Apavu Uzglabāšanas Plaukts Apavu Turētāju Virs Durvīm, Multifunkcionāla Čības
€6.26 €2.94

(funkcijas: ootdty say goodbye, lai netīrs čības ar mūsu novatorisko nav urbt sienas uzstādīts tupele plaukts.saglabāt savu čības organizēta un jūsu sienām neskarts. izgatavots no kosmosa alumīnija, mūsu gunmetal pelēkā tupele plaukts ir ne tikai stilīgs, bet arī izturīgs.tas var saturēt vairākas pāriem čības veikls un organizēti. ideāls ikvienam, kas mīl vācot dažādu)

Izskatās arī
Macrame Austi Pīts Grozs Roku Darbs Boho Dekoru Jūraszāļu Dārza Puķu Podi, Uzglabāšanas Rotangpalmas Grozu Mājas Organizators Panier Kārkli
€12.87 €6.43

(funkcijas: 1. tīras rokas-kokvilnas žāvēšana, varat reizes un ietaupīt vietu. 2. katru izvēlēto pīts ir rūpīgi pārmeklē kvalitātes nodrošināšanas 3. skaisti un praktiski, svaigu savvaļas, karājas uz jebkuru vietu, kas jums patīk 4. dabas vides aizsardzības, dabas materiāli, dabisku krāsu specifikācija: nosaukums : ziedu grozs materiāls: kārklu/salmu+kokvilnas)

Izskatās arī
Sega Uzglabāšanas Maisa Tilpums Apģērbu Uzglabāšanas Soma Segas, Skapis Organizācijas Telpas taupīšanas Putekļu necaurlaidīgs Saliekami Mājas
€3.76 €2.07

(sega uzglabāšanas maisa tilpums apģērbu uzglabāšanas soma segas, skapis organizācijas telpas taupīšanas putekļu necaurlaidīgs saliekami mājas apraksts: augstas kvalitātes apģērbu uzglabāšanas soma. izturīgi materiāli un izsmalcinātu meistarība. plaša un elpojošs dizains. salokāms ērtai glabāšanai, ja to neizmanto. mitruma izturīgs un putekļu izturīgs)

Izskatās arī
Rotangpalmas Wall Mount Uzglabāšanas Plaukts Tīrtoņa Krāsu Vannas Plaukts Vannas Plaukts Plaukts
€28.66

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: rotangpalmas grāmatu glabāšanas kaste organizēt grozu uzglabāšanas turētājs vannas istaba grozā. izturīga un izturīga, plaukts ir izgatavots no labākās kvalitātes rotangpalmas. nav viegli deformēt, nē, tas ir ļoti praktisks plaukts. dizains, šīs sienas plaukts ir izgatavoti no dabīgās rotangpalmas. viņi)

Izskatās arī
Multi-purpose Piecu segmentu Āķi Uzglabāšanas Mājsaimniecības Āķis Plaukts Organizators Drēbes, Mētelis, Cepure, Soma Pakaramo Turētājs Karstā Pārdošanas 2023
€5.59 €0.45

(jaunā multi-purpose piecu segmentu āķi uzglabāšanas mājsaimniecības āķis plaukts organizators drēbes, mētelis, cepure, soma pakaramo turētājs karstā pārdošanas 2023 funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!sienas karājas dizains ,ietaupa telpu.ērts un piemērots, izmantojot uzglabāšanai.elegantas, drošas un praktisks aksesuārs mūsdienu mājās. specifikācijas: stāvoklis:)

Izskatās arī
Apģērbu Uzglabāšanas Soma Liela Jauda, Apģērbu Uzglabāšanas Kaste Telpas taupīšanas Apģērbu Uzglabāšanas Kaste Pl Pārvietojas Somas Uzglabāšanas Maisi Apģērbu
€15.10 €7.55

(sakārtot telpu ar uzglabāšanas tvertnes.ar underbed uzglabāšanas tvertnes dubultu slodzi, jaudu un vienkārši izvērsties, lai ātri iestatītu.ideāli piemērots jebkura dzīvoklis vai kopmītne.declutter šodien! specifikācija: produkta nosaukums: apģērbu uzglabāšanas maiss produkta materiāls: neausts produkta izmērs: par 100l: 40*50*50cm/15.7*19.6*19.6 jo 140l: 56*50*50cm/22*19.6*19.6)

Izskatās arī
Virtuves Āķis Banānu Forma Nagu-bezmaksas Uzglabāšana Apģērbu Pakaramie Sienas, Griestu Noteikšanu
€8.76 €4.47

(apraksts ērts un praktisks griestu āķis sniegs jums labāku mājas glabāšanas un apdares metodes.tas var palīdzēt jums efektīvi saglabāt vairāk dzīves telpas, un lai tas izskatās vairāk organizēti.tas ir ļoti praktisks līdzeklis, aksesuārs.augi var pakārt pie griestiem, dekorēšanas jūsu istabā svaigā veidā. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:čuguns -izmērs:11.50x8.00x5.60cm/4.52x3.14x2.20in -ātra)

Izskatās arī
AOLIVIYA Virtuves Izlietnes Pusē Garšvielu Plaukts Kapāšanas Kuģa Nazis Pot Segtu Uzglabāšanas Plaukts Sojas Mērci Pudele Galda Organizators
€24.79 €12.39

(produkta nosaukums: virtuves garšvielu uzglabāšanas plaukts zīmols: aoliviya logo: produkts ir piestiprināti ar sudraba zīmola logotips materiāls: augstas kvalitātes videi draudzīgi materiāli izmērs un krāsa: kā parādīts attēlā kalpošanas laiks: vairāk par 10 gadiem iepakojums: produkts ķermeņa + aksesuāri; blīvi iepakots, lai izvairītos no bojājumiem produkta)

Izskatās arī
100 GAB Skaidrs, Augsta Temperatūras Izturība Spīdīgs Pārtikas Termiski Noslēdzams Ziplock Maisiņi Plastmasas/Plastmasa Mikroviļņu krāsns Apkure Soma
€20.66 €19.64

(100 gab skaidrs, augsta temperatūras izturība spīdīgs pārtikas produktu, jūras velšu, termiski noslēdzams ziplock maisiņi plastmasas/plastmasa mikroviļņu krāsns apkure soma materiāls: plastmasas--neilona mylar sīki materiāls: bopa / pe izmērs: (ārpuses / iekšpuses) 8x12cm(3.25x4.75inch) / 7x8.5cm(2.75x3.25 collu) biezums--3.94 mil (10.c) 10x15cm(4x6inch) / 9x11.5cm(3.5x4.5inch))

Izskatās arī
Tarot Somas Un Somiņas Puses, Dāvanu Maisiņi 13x18cm Saules Dieva Raksts Aukliņu Tarot Kartes Samta Maisiņš Tarot Kartes Auduma Soma, Rotaslietas
€7.67 €3.83

(aizsargāt jūsu tarot kārtis vai citas spēles figūras ar mūsu tarot kauliņu spilvenu.izgatavots no mīksta samta materiāla un atspoguļo izsmalcinātu meistarība, šī soma ir ērti uzglabāt un transportēt jūsu vienumus.saglabāt savu saturu, drošu, ceļojot vai mājās.lieliska dāvana draugam, kuram patīk spēles un mistika. materiāls: kompozīta samts, kokvilnas samta priekšpusē, veļas uz muguras maisa)

Izskatās arī
Teleskopiskie Izlietni, Plauktu Drainer Plaukts Virtuves Organizators Ziepes Sūkļa Turētājs, Dvieļu Plaukts Uzglabāšanai Organizators Grozu Virtuves Piederumi
€9.32

(teleskopiskie izlietni, plauktu drainer plaukts virtuves organizators ziepes sūkļa turētājs, dvieļu plaukts uzglabāšanai organizators grozu virtuves piederumi apraksts: produkta nosaukums: drenāžas plaukts produkta materiāls: vides aizsardzības materiālu produkta izmērs: pirms uzstādīšanas: aptuveni 36.9x25.5x8.5cm / pēc instalācijas: par 50x25.5x8.5cm produkta krāsa: pelēks,)

Izskatās arī
Dobi Kopmītnē Washcloth Uzglabāšanas Plaukts Daudzfunkciju Sienas, Uzstādīti Plaukti
€6.24 €4.61

(funkcijas: ootdty dobi dizainu, ērtu ventilācijas un žāvēšanas, efektīvi novērstu izaugsmi, un saglabāt washcloth tīrs. izgatavots no pp materiālu, izturīga un viegli tīrāma; vienkārši un moderns izskats, piemērots visu veidu vannas istaba dekorēšana stili. inovatīvas uzglabāšanas kaste dizainu var turēt vairākas washcloths, ietaupot vietu. piemērota ģimenēm, viesnīcas,)

Izskatās arī
JAUNU WEN Četru sekciju lieljaudas Mugursoma ar Klēpjdatoru Glabāšanai
€83.93 €41.96

(jaunu wen četru sekciju lieljaudas mugursoma ar klēpjdatoru glabāšanai atcerieties, kad jūs varētu veikt visus jūsu stuff?wen četru sekciju lieljaudas mugursoma palīdz lietotājiem organizēt savu mīļāko un svarīgākajām lietām, elastīgā un izturīga materiāla.ideāls rīki, grāmatas, papīrs, mapes, pildspalvas, jūs pat varētu saglabāt dažas uzkodas lieta.mēs nevarēsim pateikt.mērīšanas pie)

Izskatās arī
2. Līmenis Griešana Kuģa Īpašnieks ar Drainboard Ēdiens Drainer Lielas Ietilpības Trauks Turētājs Taupīšanas Telpas Mazām Virtuves Countertop
€48.02 €26.62

(2. līmenis griešana kuģa īpašnieks ar drainboard ēdiens bļodā drenāžas uzglabāšanas plaukts 4 āķi sadzīves renes lodziņā grozu lielas jaudas taupīšanas telpas mazām virtuves countertop motīvs: 1. organizē uzglabāšana : mūsu trauku žāvēšanas paliktnis funkcijas veltīta nodalījumiem, kas ļauj uzglabāt jūsu galda piederumi organizētā veidā, novēršot nepieciešamību iegādāties)

Izskatās arī
SmileMart 24-Ķēdes Disku Golfa Mērķis, Mērķa Prakse ar Pārnēsāšanas Soma un 3 Diski, Melns
€240.42 €96.17

(smilemart 24-ķēdes disku golfa mērķis, mērķa prakse ar pārnēsāšanas soma un 3 diski, melns produkta informācija pie zaudējumu idejas par jautru ģimenei darbību?disku golfa vienkārši varētu būt ideāls risinājums!disku golfs, kas pazīstams arī kā frolf , ir ļoti jautri un salīdzinoši zemu izmaksu darbība, par kuru jūs varat baudīt kopā ar visu ģimeni, un daudzi no jūsu draugiem.viss,)

Izskatās arī