Cena €2.33 €4.77

Pilns apraksts

Mini Stabils Anti-slip Alumīnija Sakausējuma Smart Skatīties Uzlādes Statīva Turētājs

Specifikācijas:

Izgatavots no alumīnija Sakausējuma, smart skatīties kronšteins ir anti-scratch un izturīgs

Tā ir mini kompakts izmērs, kas ir pārnēsājamas.

Ar anti-slīdēšanas dizains, tas ir stabilāks, kad uzlādes.

Posteņa Nosaukums: Skatīties Turētājs

Materiāls: Alumīnija Sakausējuma

Iezīmes: Stabilu, Anti-slīdēšanas, Portatīvo

Izmērs: 10cm x 9.7 cm x 6.3 cm/3.94" x 3.82" x 2.48" (Apm.)

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Skatīties Leņķis (Skatīties Nav Iekļauts)

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: BLUELANS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Lādētāji
  • Valodas: Angļu
  • Funkcijas: Passometer, Ziņu Atgādinājums
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab Mīksto Filmu ZIEMEĻU MALU EVOQUE 2 Ekrāna Aizsargs, TPU HD Anti-Scratch Filmas
€3.02 €2.45

(funkcijas: 1.100% jaunpienācēju un laba kvalitāte. 2.materiāls:mīksto tpu 3.piemērots: ziemeļu malu evoque 2 4.līdz pat 99% hd gaismas caurlaidības attiecība. 5.sprādziendrošas funkcija uztur drošības lietotājiem. 6.nodiluma līmenis ir līdz 3h nodrošina, ka jūsu ierīcē ir aizsargāts visos laikos no ikdienas skrāpējumiem,putekļiem, skrāpējumiem, ūdens, eļļas,)

Izskatās arī
Ādas Aproce par redmi noskatīties 4 Smart Skatīties Watchband Par Xiaomi Redmi Noskatīties 4 Aproce redmiwatch4 Metāla seguma
€13.72 €6.86

(ādas aproce par redmi noskatīties 4 smart skatīties watchband par xiaomi redmi noskatīties 4 aproce redmiwatch4 metal protective cover funkcijas: saderīgs skatīties: par redmi noskatīties 4 1.siksnas izmērs:20mm ādas siksna 2.gadījumā, ja materiāls:metāla skatīties lietā komplektā ietilpst: 1 x siksna 1×vāciņu nav iekļauti smart pulksteņi.)

Izskatās arī
2X arābu Numuru Kvarca Vīriešu Kabatas Pirksta Gredzenu Skatīties 0.87 Collu KARSTĀ
€6.83 €4.10

(2x arābu numuru kvarca vīriešu kabatas pirksta gredzenu skatīties 0.87 collu karstā atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. unikālo stila gredzeni unikāls dizains, lieliska dāvana! materiāls: metāls izmērs: apm. 22 mm stāvoklis: 100% new svars: apm. 60 g konversija:)

Izskatās arī
Skatīties Siksnu Samsung Rīku S2 RM-720 Mīksta Silikona Aproces Samsung Rīku S2 SM-R720 Rezerves Siksna Melna
€4.14 €3.51

(pielāgošanās: samsung rīku s2 rm-720 ūdensizturīgs, sweatproof, ērtu un mīkstu. ērti nēsāt un viegli lietot. materiāls ir ļauna cilvēka ādu, ir videi droša un nav alerģiskas. svars: apmēram 18g krāsa:melna materiāls:silikagels izmērs:126mm+84mm iepakojuma saturs: 1 x aproce tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Smartwatch Anti-Scratch Gadījumā PC Ūdensizturīgs Aizsargs Triecienizturīgs Korpuss Grūti Piedurknēm Kadru Buferi Apvalka Coros Tempu 3
€3.05 €2.45

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skatīties ar šo augstas kvalitātes un izturīgas datoru gadījumā.tā ir izstrādāta, lai garantijas jūsu smartwatch no skrāpējumiem, gružu, un ietekmi, nodrošinot tās longevitys. precīzu caurumu izgriezt ir viegli pieejams viss, pogas un sensori, un tā viegla un segtu nav pievienot svaru vai taras. paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm, šī stilīgs)

Izskatās arī
Fitnesa Tracker,1.91" Smart Skatīties,Ar Sirdsdarbību,Asinsspiedienu Oximetry,Sporta Pasākums,Miega Signalizācijas,Bluetooth Zvanu Funkcija
€38.42 €26.90

(iepakojums satur: 1. sporta skatīties 2. pulksteņu siksniņas 3. lādētājs 4. instrukcijas produkta parametri: 1. uzlādes interfeiss: bezvadu maksas 2. akumulatora kapacitāte: 250mah 3. ekrāna izmērs: 1.91 collas 4. materiāls: sakausējums+silikona jostas 5. bluetooth versija: 5.0 ble 6. sistēmas prasības: android 4.4+/ios8.2+ 7.)

Izskatās arī
Ierīču Shell Pilna Aizsardzības Ekrāna Aizsargs, Lietu Vāku Apšuvuma, TPU Par Garmin Venu 2 Plus
€3.47 €1.74

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: tpu krāsa:melna,sudraba,caurspīdīga,rozā,rožu zelts,zelta praktisks modelis: garmin venu 2 plus viegli uzstādīt,perfekti atbilst jūsu skatīties komplektā ietilpst: 1 x lietu vāku piezīme: ne, tostarp smart pulksteņi)

Izskatās arī
1~8PCS Ekrāna Aizsargs, Gadījumā S1 Gadījumā Skatīties Mini Skatīties Krāsains Aizsargs TPU Rūdīts Shell Filmu, Un Filmu Lietu Vāku
€7.29 €5.10

(1~8pcs ekrāna aizsargs, ja s1 gadījumā skatīties mini skatīties krāsains aizsargs tpu rūdīts shell filmu, un filmu lietu vāku apraksts: izmērs: 5.5*4.88*0.94 cm iepakojuma lielums: 7.50 * 9.20 * 1.70 cm iepakojums: blisteris kartona iepakojums gadījumā modelis: mi skatīties s1 aktīvs specifikācijas: 1.augsta kvalitāte: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.all-in)

Izskatās arī
120 Noklikšķiniet uz Retro Skatīties Lietā 39.5 mm, Lupas Safīra Stikla Gadījumā Čaulu, lai NH34 NH35 NH36 Kustību, 28.5 mm Skalu Gadījumā
€51.26 €35.88

(120 noklikšķiniet uz retro skatīties lietā 39.5 mm, lupas safīra stikla gadījumā čaulu, lai nh34 nh35 nh36 kustību, 28.5 mm skalu gadījumā apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes palielināmais stikls safīra stikls, spoguļi skatīties lieta, romānu un praktiski nerūsējošā tērauda skatīties, gadījumā, nav viegli rūsas, nav viegli, lai izjauktu bezel šīs lietas)

Izskatās arī
ADWE par Razer Taisnība Bezvadu X triecienizturīga Korpusa Triecienizturīgs Housi
€0.95 €0.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes augsta elastība, trieciena absorbcija un anti-fall, bez hurting jūsu mašīna. to var mazgāt un izmantot ilgu laiku, kā jaunu bez fedings vai dzelte. nav nepieciešams ņemt nost vāku, un to var uzlādēt, kas ir ļoti ērti. aizsardzības segums ir izgatavots no augstas stiprības materiāls, kas nav uzlīmēšanu uz pirkstu)

Izskatās arī
Silikona Aizsardzības Vāks Airtags Locator Anti-zaudēto Ierīci, Mīkstu Keychain Aizsargājošu Uzmavu Buferi Gadījumā Ar Sprādzi
€3.36 €2.25

(jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums: piemērots apple airtags locator silikona aizsardzības pārklājums metāla gredzenu sprādzes sporta mīkstas gumijas apvalks apraksts: 1. dizains aizsardzības gadījumā, kas atbilst ergonomika, un tā ir izgatavota no mīksta silikona materiāla, kas ir putekļu izturīgs un drop-pierādījums. 2. gaismas un plānas, reālā mašīna 1:1 pelējuma atvēršanas)

Izskatās arī
Datumi Uzglabāšanas Maiss Kastē Ceļojumu Siksna Uzskaites Lietu Apple-W Dropship
€12.32 €6.04

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tilpums: tas var būt līdz 12 siksnas, un elastīgo saiti, cilpa ir piemērots apple-38mm, 40mm, 42mm, 44mm siksnas.vienā caurspīdīgā rāvējslēdzēja kabatas iekšpusē var saglabāt pulksteņi vai pulksteņu piederumi, piemēram, un kabeļus. laba aizsardzība: šo ceļojumu aksesuāru glabāšanas soma ir izklāta ar materiālu un spilveniem,)

Izskatās arī
1PC GPS atrašanās vietas Mazo un Spēcīgu Magnētisko Auto Bērns Anti Theft Zaudējumu Rezervācijas Transportlīdzekļa Uzskaites Instruments, Auto Izsekošana Dievs GF07
€1.72 €0.87

(aprakstīt(gf-07): maza izmēra, viegls svars un viegli veikt. melns apvalks ir ideāli piemērots transportlīdzekļu izsekošanas, pusaudžiem, sievas, senioriem vai aktīvi.iebūvēts divi jaudīgi magnēti var viegli un stingri nostiprināts uz transportlīdzekļa bez papildu iekārtas. jums ir nepieciešama tikai derīga sim karte (nav komplektā!) ir ievietota ierīcē, un pēc tam jūs varat izsekot,)

Izskatās arī
X7 Austiņas Smart Skatīties TWS Divi Vienā Bezvadu Bluetooth Dual Zvanu Veselības asinsspiediens Sporta Mūzika Austiņu Smartwatch Aproce
€89.99 €34.20

(jauns augstas izšķirtspējas smart skatīties tws austiņas 2-in-1 bluetooth zvanu sporta aproce sirdsdarbība ūdensizturīgs atbalstītās valodas: ķīniešu, ķīniešu, tradicionālās, angļu, vācu, franču, itāļu, spāņu, japāņu, poļu, krievu, portugāļu, korejiešu, vjetnamiešu, arābu, ebreju, taizemiešu, horvātijas, turcijas, čehijas, nīderlandes, indonēzijas, malaizijas, somijas, grieķijas,)

Izskatās arī
1~5GAB Jauns zvans Smart Skatīties Vīrieši IP68 5ATM Ūdensizturīgs Āra Sporta Fitnesa Tracker Veselības Monitors Smartwatch par
€95.06 €47.52

(1~5gab jauns zvans smart skatīties vīrieši ip68 5atm ūdensizturīgs āra sporta fitnesa tracker veselības monitors smartwatch par apraksts: krāsa: melna/militāri zaļa/haki 1.85-collu tft izšķirtspēja 240 * 280 akumulatora ietilpība: 400 ma dc 5v (pašreizējās ≥ 0.5 a) ūdensizturīgs pakāpe: ip68 sinhronizācijas android un programmas: gloryfit skenēt)

Izskatās arī
2GAB Pulksteņu Siksniņas Savienotāja Adapteri Nomaiņa Metāla Savienotājs Saites stiprinājums X iaomi Mi Joslā 8 Pro Aproce Piederumi
€2.87 €1.43

(aizzīmju punktiem:1.drošu fit: šo pulksteņu siksniņas savienotāja adapteri nav viegli atlaist vai nokrist, padarot tos ideāli piemērots jūsu xiaomi mi joslā 8 pro.tie ir iekšējo diametru 20mm, kas perfekti pieguļ joslā un nodrošina spēcīgu pielāgošanās spējas.2.izturīga un gluda: šo pulksteņu siksniņas savienotāja adapteri ir izgatavoti no augstas kvalitātes metāla materiālu, kas ir smalki samalta un)

Izskatās arī
22mm Siksnu Polar Skatu M2 M Grants X X Pro Titan Aproce Mīksta Silikona Siksniņa Aproce Nomaiņa Correa
€6.43 €2.57

(22mm silikona siksna polar skatu m/m2/smiltis x/x pro soft aproce aproce par polar smiltis x pro titan correa jostas funkcijas: joslas platums: 22mm materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona, veselīgu un videi draudzīgu compression molding, spēcīgs un izturīgs materiāls: silikona mīkstums ir mērens, ļoti ērti valkāt viegli pielāgot garumu, lai atbilstu)

Izskatās arī
Par GolfBuddy W12 Skatīties Lādētāju GolfBuddy W12 Rangefinder Smartwatch Uzlādes Kabelis
€15.61 €10.93

(par golfbuddy w12 skatīties lādētāju golfbuddy w12 rangefinder smartwatch uzlādes kabelis produkta apraksts: 1, izejas īsslēguma aizsardzība 2, pār-sprieguma pārslodzes aizsardzības filtrs 3, labs anti-darbības traucējumus 4, mazo dc ripple, augsta efektivitāte, ātra uzlādes ātrums izmērs: 100cm saderīgi modeļi: par golfbuddy w12 produktu)

Izskatās arī
Android IOS Universālā 1.45 Collas Bluetooth Zvanu Smartwatch Vīriešiem Atbalstu 100+ Sporta 2024. Gadam Jaunas Sievietes Rotācijas Atslēgas Smart Skatīties +Kaste
€46.50 €26.97

(1.45 collas bluetooth zvanu smartwatch vīriešiem atbalstu 100+ sporta 2024. gadam jaunas sievietes rotācijas atslēgas smart skatīties +kaste amats: * skaidru displeju * sirds ritma monitors * asins spiediena tests * displejs veselības parametri * mazkustīgs atgādinājums * signāls atgādinājums * kalorijas nodedzinātas * miega monitors *)

Izskatās arī