Cena €17.67

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Regulējams Kombinācija, Leņķi, Leņķa Lineāls, Inženieriem Uzstādīt Kokapstrādes Instrumentu ar Burbuļa līmeņrādi Tiesības Transportieris, Laukuma
€19.82 €10.30

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: leņķa lineāls izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, izturīgs, labs materiāls, ilgs kalpošanas laiks. 【skaidrs skalas] aicina: skaidrs iegravēts mēroga, precīzs un viegli lasīt, precīzu mērīšanas, lineālu mērot garums: 15 cm/20cm/25cm inchesmarking par cm un mm. 【naudas sodu pārstrādes] aicina: mērīšanas lineāls)

Izskatās arī
Izskatās arī
Caurspīdīgs Lineāls Augstas Kvalitātes Plastmasas, Ar Viļņotu Līniju Mēroga Lineāls Novērst Tuvredzība Taisni Valdnieki Skolu Birojs
€0.69 €0.43

(nosaukums: novērst tuvredzība valdnieks materiāls: plastmasa svars: 20g mērogs: 15/18/20cm krāsa: caurspīdīga zila/rozā funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktus. 2. īpašu marķējumu tiek veikta katru 5cm skalas, ar skaidru un netraucēts līnijas, kas neietekmē vizuālo spriedumu un novērstu redzes zudumu. 3. izvēlēts augstas kvalitātes)

Izskatās arī
5X Lasījumā Atbalsta Lapu Lupa Palielināmo Stiklu, 3-Zoom Black
€6.45 €5.10

(5x lasījumā atbalsta lapu lupa palielināmo stiklu, 3-zoom black 100% brand new padara to viegli lasīt un skatīt sīkāk ideāli piemērots lasot tekstu, izvēlne, kartes, dokumenti un tā tālāk kā arī padarīt to viegli turēt, melns rāmis padara to viegli atrast, jo caurspīdīga krāsa: melna materiāls: pvc palielinājums: 3x biezums: 0.5 mm izmērs: apmēram)

Izskatās arī
Dzeltena Koka Lineāls Dubultā Sānu Taisnu Lineālu 15/20/30cm augstas Precizitātes Mērīšanas Rīks Studentu Kancelejas preces Skolai, Biroja Piederumi
€0.33 €0.23

(produkta specifikācijas: materiāls: priedes koks izmērs: 15/20/30cm krāsa: dzeltena produkta iespējas: 1. materiāls valdnieks: šis valdnieks ir izgatavoti no dzeltena koka materiāls, ar līdzenu un izturīgu izskatu.to var izmantot uz ilgu laiku bez to viegli sabojāt. 2. izmērs atlases valdnieki: šis valdnieks piedāvā trīs dažādu garumu 15 cm, 20 cm, 30 cm, lai atbilstu)

Izskatās arī
10pcs 100% oriģinālā jaunu akciju OPA2340UA 2340UA SOP-8 darbības pastiprinātājs
€5.56

(anjixin co.,ltd ir liels uzņēmums ar 10 gadu,visi posteņi, mūsu veikalā ir 100% oriģinālā jaunu,mēs ceram, ka ikviens klients var būt apmierināti ar tiem.)

Izskatās arī
M17F 12 collu Alumīnija Arhitekts Mēroga Trīsstūrveida Mēroga Mēroga Lineāls par RASĒJUMU
€2.91 €1.89

(funkcijas: ootdty mistubishi mēroga un plastmasas skalas, kas paredzēti, lai veicinātu projektu sagatavošanu un mērīšanas arhitektūras rasējumi, piemēram, stāvu plānus, zils izdrukas, un ortogrāfisko prognozes. trīsstūrveida lineāls no liela ietekme, alumīnija un augstas kvalitātes plastmasas, veidot, lai pēdējā.mēroga skaidrs, iebūvēta mērogā. precīzu impērijas mērogā,)

Izskatās arī
Vienkāršu, Pārskatāmu Trīsstūrveida Taisnu Lineālu Kawaii Rīki Studentu Kancelejas Preces Karikatūra Zīmēšanas Dāvanu Birojs Skolas Mērīšanas Instrumenti
€0.34 €0.24

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. uv tintes drukai, nav viegli izbalināt, skaidrs skalas, tīra un caurspīdīga materiāla, nepārprotami un skaidri, lai izmantotu. 2. stūros ir gluda un pulēta, bez skrāpējumiem vai hurting rokās, drošāk izmantot. 3. trīsstūrveida stabilu dizaina, stabila izmantot, biezs materiāls, cieta un izturīga. 4. ķermeņa valdnieks ir taisni,)

Izskatās arī
8 Collu Kompass 200Mm Precizitāti Ārējie Dalītāju Scribe Instruments, Ar Zīmuļa Turētāju Ģeometrija, Koka, Metāla Un Ādas
€15.76 €10.09

(8 collu kompass 200mm precizitāti ārējie dalītāju scribe instruments, ar zīmuļa turētāju ģeometrija, koka, metāla un ādas profesionālās kompass/frekvences dalītāju, piemērotas kokapstrādei, kokapstrādes, metāla apstrāde, ādas apstrāde, matemātikā, utt. kompass pēdas 8 collas garš, un var izdarīt aplī starp 1-1/2 paredzēts ar zīmuļa turētāju, jūs varat viegli mainīt zīmuļu)

Izskatās arī