Cena €16.19 €32.38

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Funkcijas: Viegli tīrīt, Izturīgs
  • CN: Zhejiang
  • Krāsa: spīguļi, šampanietis, Sudraba mirdzums, spīdums rozā
  • Materiāls: neausti audumi
  • Piemērošanas joma: Kāzas, Puse, Tirgus, Ziemassvētku, Jaunais Gads ceremonija, u.c.
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Biezums: 0.1 cm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2 Gab. Mini Puķu Pods Neto Soma Sienas Pods Pakaramais Kronšteini Āra Augi Karājas Grozā Podi Puķu Pods Austi Aust
€10.35 €5.28

(apraksts izvēlēties mūsu kokvilnas virves pakaramie!piekārtiem jūsu puķu podi halle, guļamistaba, dārzs, koridors.tas ir neticami, kā jūsu istaba ir piepildīta ar zaļiem augiem un smaržas no puķu podu var piepilda telpu.šī macrame poda grozs ir liels iekštelpu un āra apdare, dot svaigu sajūtu jūsu mājās apdare. funkcijas -krāsa: balta -materiāls: kokvilnas virve -izmērs:)

Izskatās arī
Bezmaksas piegāde Augstas kvalitātes D203F800 Newton teleskopu D203 F800 fokusa garums 800mm atspulgs objektīva+Sekundāro spoguli
€118.14

(d203 f800 atstarotājs mērķi newton pārdomas astronomisko teleskopu kalibrs: 203mm fokusa garums: 800mm d203 f800 atstarotāji, sfēriskie spoguļi, aluminized un aizsardzības pārklājumi ir laba izvēle par diy entuziastiem. iepakojums saraksts: 1set*primārā spoguļa objektīva grupu funkcijas: kopš izmaksas spogulis ir daudz zemāka, nekā objektīva, tas bieži vien ir atstarojoša, diezgan)

Izskatās arī
Olu Bumbu Modelēšana Polistirola Putuplasta Putām Uz DIY Lieldienu, Ziemassvētku Dāvanas Daļa
€0.22 €0.17

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty apraksts: šo preci ir ideāla, lai padarītu savu īpašo partijas apdare, modelēšanu, kuģiem, utt.tas ir izgatavots no putuplasta un formas, piemēram, vistas.izņemot meklējat, piemēram, nekustamā olu, nav citu no maching, vai dekorēšana.ideāls rotājumi handwork rotājumi. funkcijas: augstas kvalitātes izturīga un ilgstošu izmantošanu. polistirola)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Soma Ar Neizšķirtu String Dāvanu Maisiņi Ziemassvētki Aiz Rupjš Audekls Gudrs Somas Brīvdienu Puse Dod Priekšroku Izturīgs, Viegli Lietojams
€10.46 €6.17

(materiāls - izgatavots no viegla materiāla, ziemassvētku maisiņi ir vairākkārt lietojamu un izturīgs, viegli uzglabāt un pārvadāt izmērs - length30cm/11.81 collu width18cm/7.09 collas funkcijas - dāvanu maisu, aukliņu slēgšanu, asorti stilā, ziemassvētku tēmu apdare uzlabo atmosfēru - ziemassvētku somas ir ideāls, lai izdaiļot jūsu puses, ar citu ziemassvētki piederumi, kas var uzlabot)

Izskatās arī
3500W Elektriskā Nepateicīgs Instant Karstā Ūdens Sildītājs 110V Vannas Krāns, Krāna Apkures un 3 Sekundes Instant Apkures MUMS Plug
€70.94 €30.50

(3 sekundēs, kas ir karsti, tiešām termostats ar automātisku jaudas-off, kad noplūdes instant apkure, jūs varat izmantot karstu ūdeni, kā jums patīk.mini ķermeņa, enerģijas taupīšanu, augstu efektivitāti lcd digitālais temperatūras displejs.nerūsējošā tērauda konstrukcija, izturīgs, elegants un moderns.viegli uzstādīt zem vannas istabas vai virtuves izlietnē, lai mazgājot traukus, pārtiku, apģērbu un)

Izskatās arī
Priežu Skuju Svečturis Vainags Ziemassvētku Galda Dekorēšana Mākslīgā Atstāj Sveci Gredzenu Svečturis Vainags Mājas Dekoru
€1.57

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: plastmasa krāsa: zaļa izmērs: diametrs apmēram 20cm iepakojums: 1x svečturis vainags piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet dažas mērījumu kļūdu dēļ rokasgrāmata pasākums.paldies)

Izskatās arī
3PCS Rotājumi Vāks Vīna Pudeli Par Ziemassvētku Rotājumi,Svētku Dāvanas, 3.9X10.6 Inch
€15.25 €9.46

(1. trikotāžas vīna pudele vāki ir izgatavoti no poliestera, kas ir zināma elastība, un to ir viegli stiept.jūs varat nodot to uz ārpusi no pudeles, kā rotājums, šie maisi pievienotu svētku pieskārienu. 2. piemēram, ziemassvētku rotājumi, šie vīna pudele vāki ir lielisks papildinājums ziemassvētku.šie rotājumi var saģērbt ziemassvētku puse, un ir ideāls dekorēšanai vīna un šampanieša pudeles. 3.)

Izskatās arī
3 Līmeņa Kāpņu Stils Metāla Augu Stends, Iekštelpu Dzīvojamās Istabas Stūrī Melns
€20.62 €12.37

(apraksts: apraksts: metāla augu stāvēt: augu stends ir veidots no rūsas izturīgs metāla gludu apdari un ir piemērots gan iekštelpu un āra lietošanai.viegli uzstādīt:augšējo un apakšējo iekavās ir ievietota dizains, nostiprināts ar skrūvēm, un uzstādīšana ir vienkārša un stabila.neparasts dizains:putns, apdare, putnu piekārtiem rotājumi uz augšu izrotā dažādās vidēs; kopējā pozīcija ir)

Izskatās arī
6pcs Dzimumu Atklāj, Zēns vai Meitene Popkorna Kaste Komanda, Zēns, Meitene Candy Ārstēt Baby Box Dušas Dzimšanas dienas svinības Dekoru, Iepakojuma, Piegādes,
€2.74

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš. dzimumu atklāt popkorna kārbas izmērs(aptuveni):kā attēlu piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,)

Izskatās arī
Mini Ziemassvētku Folijas Gaisa Balons Santa Sniegavīrs Pingvīns Konfektes Priecīgus Ziemassvētkus Tēma Partijas Apdare Folija Bumbu Ziemsvētki Puse Dekori 2024
€0.83 €0.45

(produkta iespējas: 1. cute izskatu, pārī ar klasisko ziemassvētku elementiem, kas dod jums bagātu svētku atmosfēru. 2. ziemassvētku tēmu baloni svētku dekorācijas 3. produkta stili ir dažādi un pēc izvēles produkta specifikāciju materiāls: alumīnija pārklājumu izmērs: pamatojoties uz jūsu izvēle modelis; kā parādīts attēlā produktu saraksts: 1)

Izskatās arī
15Pc Nūjiņas, Bērniem, Pasaku Nūjas Meitenes Kostīms Prop Darbības Aksesuārus Puses Piegādes Cosplay Plastmasas Plaything Bērnu Posmā Pasaku Zižļus
€14.36 €8.33

(apraksts šie pasaku zižļus izmantot plastmasas materiālu, spēcīgs un izturīgs, drošs un bez asumiem, gan bērni un pieaugušie var izmantot tos drošs.izsmalcinātu un jauki zvaigžņu dizaina uz virsmas, var būt labas partijas apdare aksesuārus.vienkāršs krāsu, vieglais svars, viegli ejams, var arī būt par brīnišķīgu dāvanu izvēle bērniem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:)

Izskatās arī
100Pcs/daudz 350Gsm Kraft Papīra Kastē Jauki Kraft Kaste Balta/Melna/Kraft Iepakojuma Kaste Samll Izmēra
€30.40 €28.88

(piezīme: ja jūs pērkat 3 daudz vai vairāk par vienu izmēru, jūs varat baudīt 10% atlaidi atlaidi automātiski! paketē iekļauts:10 0 gab. tikai kasti, bez apdares . 1inch=2.54 cm=25.4 mm par izmēriem, ar 1-5mm atšķirību, jo no mērīšanas ar roku. krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, jo monitora, paldies par jūsu sapratni!)

Izskatās arī
6pcs Ziemassvētku Loku Rotas Zelta, Mini Ziemassvētku Bowknot DIY Amatniecības Dāvanu Ziemsvētki Koks Piekārtiem Rotājumi, Jaunā Gada, Puse par Labu Noel
€2.21

(sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. produkts : ziemassvētku loki ar zvaniņiem materiāls : audums daudzums : 6pcs krāsa : zelts+sarkans+zaļš izmērs : 4.5*5cm lietošana : priecīgus ziemassvētkus diy amatniecības dāvanu rotājumi, ziemsvētki koks piekārtiem rotājumi, jaunā gada mājas dekoru. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. paziņojums)

Izskatās arī
86pcs Dabas Pampas Mājas Dekoru Phragmites Žāvētu Ziedu Pušķi Mājas Dekori Kāzu Boho Ziedi Valstu Zemnieku Puse
€38.76 €19.39

(dāvana no dabas - dabas žāvēti pampu zāle ir izgatavoti no 100% dabīgas, augstas kvalitātes niedru, sniedzot jums sākotnējā touch, nav toksisks un nekaitīgs.atšķirībā no svaigu ziedu kompozīcijas, kad baseins ir atļauta, ja tā nav nepieciešama apkope, lai šie mīksts un pūkains, bohēmijas zāli sēdēt ērti visur justies kā jūs esat stāv uz pludmali, un pievienot dabisko tekstūru. jūs saņemsiet)

Izskatās arī
12Pcs Karstspiedes Kraft Papīra Maisiņi, Somas Mīlestības Dāvanu Iesaiņojuma Partijas Apdare Zvaigžņu Konfekšu, Cepumu Iepakojuma Soma
€7.75 €4.42

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. produkta nosaukums: kraft paper bag materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 24*13*8cm(9.45*5.12*3.15 gadā) (apm.) paketē iekļauts: 12* papīra maiss( nav iekļautas uzlīme), piezīme: tur var būt nedaudz atšķirīgs manuālo mērījumu kļūda, lielumu, krāsu, var būt nedaudz atšķirīgs, jo fotosintēzes efektivitāti)

Izskatās arī
36 Gabali Halloween Dekorēšanai Kulons Koka uz dzīvojamo Istabu, Dārza
€10.87 €5.54

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: halloween dekorēšanai kulons ir izgatavotas no augstas kvalitātes koka materiāla, uzticamas kvalitātes un izturīgas. 【halloween dekorēšanai] aicina: halloween piekārtiem rotājumi pieņemt dažādu dizainu, piemēram, ķirbju lampas, un kaķi, utt., lai palīdzētu izrotāt savu vietu un pievienot spēcīgu svētku atmosfēru, lai jūs. 【pakete)

Izskatās arī
Izskatās arī
Svētku Eglīšu Svārki Balta Plīša Sniegpārslas, Ziemassvētku Eglītes, Svārki Diy Dekoratīvus Aksesuārus par Ziemassvētki 2024. Gadam Svētku par Ziemassvētkiem
€12.68 €9.00

(svētku eglīšu svārki balta plīša sniegpārslas, ziemassvētku eglītes, svārki diy dekoratīvus aksesuārus par ziemassvētki 2024. gadam svētku par ziemassvētkiem apraksts: elegants, apaļas formas ar snowflake pattern pievieno pieskārienu elegance un spīdumu jūsu ziemassvētku koku. salokāms dizains ērtai uzskaites un telpas taupīšanas uzglabāšanas, kad to neizmanto. universāls)

Izskatās arī
Ziemassvētku kartiņu Komplekts Uzņēmējdarbības Ziemassvētku Kartītes, Asorti Santa Claus Holiday Karšu 12 Priecīgus Ziemassvētku Apsveikuma Kartītes, Aploksnes ar
€6.16 €1.23

(ziemassvētku kartiņu komplekts uzņēmējdarbības ziemassvētku kartītes, asorti santa claus holiday karšu 12 priecīgus ziemassvētku apsveikuma kartītes, aploksnes ar apraksts: augstas kvalitātes papīrs materiāli paliekošu iespaidu. 12 dažādi ziemassvētku dizainu, lai izvēlētos no, tostarp santa claus un ziemassvētku eglītes. katrā komplektā ietilpst 12 apsveikuma kartītes,)

Izskatās arī
Grāmatu Plaukts Ziemassvētki Kulons Auto Piederumi Akrila Ziemassvētki Karājas Rotājumu Personu Karikatūra Atpakaļskata Spoguļa Piekariņu Mājas Apdare
€1.51 €0.97

(brand new augstas kvalitātes vārds: xmas kulons materiāls: akrils krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 8*8*0.3 cm aprakstīt: ideāls izmērs un dzīvīgu krāsu jūsu ģimenes, lielas mājas, ballīte, ziemassvētku dekorēšana un vairāk. ziemassvētku rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes akrila, abpusējo drukāšanu, naudas sodu meistarība, bagātīgu krāsu,)

Izskatās arī