Cena €30.50 €70.94

Pilns apraksts

3 sekundēs, kas ir karsti, tiešām termostats ar Automātisku jaudas-off, kad noplūdes Instant apkure, jūs varat izmantot karstu ūdeni, kā jums patīk.Mini ķermeņa, enerģijas taupīšanu, augstu efektivitāti LCD digitālais temperatūras displejs.Nerūsējošā tērauda konstrukcija, izturīgs, elegants un moderns.Viegli uzstādīt zem vannas istabas vai virtuves izlietnē, lai mazgājot traukus, pārtiku, apģērbu un citas funkcijas.Drošs sildītājs, elektroenerģijas taupīšana, ūdens taupīšanu, ne piesārņojumu, ne izplūdes gāzes.Dažādu aizsardzības likumi: Noplūdes aizsardzība, iedarbību ipx4 ūdensizturīgs, Sausā apkures aizsardzību, Ūdens-elektrības izolācija, Auto power-off neaktīvi valsts, Pār-temperatūras automātisko power-off.Pielietojums:Karstā Ūdens Sildītājs Nominālā frekvence: 50 HZ Nominālā jauda: 3500 W Karstā ūdens temperatūra:30-55℃ Pret elektriskās strāvas triecienu tips:I Ūdensizturīgs pakāpe: IP4 Nominālais spiediens: 0-MA Darba spiediens: 0.04-0.4 mpa Plug Type: MUMS Kontaktdakšu, tas piemēro, Kanāda, Indija, Meksika, Taizeme, Taivānas , Filipīnas un tā tālāk.Spriegums: AC110V Krāsa:Balta Materiāls:plastmasas Iepakojuma Saturs: 1 x Instant Ūdens Sildītājs 1 Komplekts x Dušas Piederumi, Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: Skatīt Detalizēts Apraksts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: karstā ūdens sildītājs
  • Godu: Puse
  • Elektroniskā: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bišu Strops, Bīdāmās Peli Aizsargiem Ceļojumu Vārtiem Biškopības Sīkrīku Iekārtas Vairošanās Instruments
€6.45 €2.90

(specifikācija: mūsu biškopības garget ir izgatavots no galvanizēta dzelzs dzelzs, un tas ir drošs un nav toksisks.ar garget novērstu šķebinošs maz critters no ēšanas medus,ziedputekšņi un bišu.to var noņemt vai mainīt izmantot kā ceļošanas vārtiem. iezīmes: augsta kvalitāte-izgatavoti no galvanizēta dzelzs dzelzs, un tas ir drošs un nav toksisks.izmantojiet šos rudenī, kad peles vai citiem)

Izskatās arī
Pet Cat Asns Ēdiens Pieaug Podu Hidroponiskas Augu Kaķu Zāli Dīgtspēju Gremošanu Starter Ēdiens Siltumnīcas Audzēšanas Kastē
€0.40 €0.23

(pet cat asns ēdiens pieaug podu hidroponiskas augu kaķu zāli dīgtspēju gremošanu starter ēdiens siltumnīcas audzēšanas kastē jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. kontrastējošu krāsu kombinācijas, kas nav izceļas jebkur. 2. produkts ir dažādu līmeņu dizains, veicināt ūdens apmaiņu un zāles griešanas. materiāls: pp krāsa: kā parādīts attēlā izmērs:)

Izskatās arī
Apaļš Betona Bloku Ķieģeļu Pelējuma Ģipša formu Seguma Veidnes, Daudzfunkcionāls Roku, lai Pagalms, Pagalmā, Terases Dārzu Celiņu
€18.99

(apraksts: 【materiāls] aicina zemes kārtu betona bloku ķieģeļu pelējums ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs un nodiluma izturīgs. 【arī sienas bloku pelējuma] aicina dizains dārza mīļotājiem, kas vēlas izveidot savu dekorēšana, lai padarītu savu dārzu vai parku skaistāku. 【viegli lietojams] aicina arī sienas kārtu betona pelējums ir viegls un pārnēsājamo,)

Izskatās arī
21cm Dzelzs Stieples Piestiprināja Rāmis Sulīgs Pot Metāla Karājas Poda Augu Turētājs
€6.20 €3.41

(apraksts: liels rotājumi laikā un citus svētkos vai pasākumos, kuros izturīga bāzi vainags, svaigi, žāvēti vai mākslīgā skaisti zemniecisks dekoratīvās karājas / brīvi stāvošās metāla pods iekštelpām, dārzu vai terasi. ļauj pakārt šo pods podu no kāda filiāle, eave, vai griestiem funkcijas vadi būs viegli aptīt ap ziediem un citiem rotājumiem pievienot, lai)

Izskatās arī
Āra Automātiskā Telts Kempinga Telts Āra Automātiskā Telts Nojume Bērnu Āra Automātiskā Ātri Atvērt Pludmales Telts M
€15.68 €11.44

([dizainu nojumi un logu ventilācijas] mini -up telti ar 360 grādu logu ventilācijas funkcija ir paredzēta, kas var labāk izkliedē siltumu un smaržu cilvēka organismā.sniedz visvairāk skaistas pludmales ainavu. [anti-ultravioleto staru, vēja un smiltīm] uz augšu pludmales telts ir izgatavota no augstas kvalitātes anti-ultravioleto materiāli, kas var ievērojami bloķē saules gaismu, un tieši aizsargātu)

Izskatās arī
10Pcs Ziemassvētku Santa Claus Konfekšu, Cepumu Ārstēt Dāvanu Kraft Papīra Maisi, Drukas Santa Claus par Labu Balta Papīra Maisiņi
€1.85 €1.30

(produkta nosaukums: par labu papīra maisiņi materiāls: augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs krāsas: kraftpapīrs sākotnējo krāsu, balts izmērs: 13x16cm+2cm daudzums: 10 gabali iepakojumā iepakojums: atsevišķi iepakotas opp maisiņu lietošana: piemērots saimniecībā, konfektes, kafijas pupiņas, sīkdatnes, loterijas biļetes, un citas mazas dāvanas piemērots)

Izskatās arī
Spirālveida Vēja, 2gab Lūkojās Bumbu Spirālveida Asti Vēja Stabilizators Nerūsējošā Tērauda Spirāli Vējš Ārpus
€10.84 €8.02

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [stresu jūsu palīdzības] rotējošu bumbu un var palīdzēt nomierināties un atpūsties prātu, mazina nemieru, un ļauj, lai labāk savu garīgo uzmanību. [nerūsējošā tērauda materiāls] spirāli asti ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, un lode ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir gaišs un caurspīdīgs,)

Izskatās arī
15Pc Nūjiņas, Bērniem, Pasaku Nūjas Meitenes Kostīms Prop Darbības Aksesuārus Puses Piegādes Cosplay Plastmasas Plaything Bērnu Posmā Pasaku Zižļus
€14.36 €8.33

(apraksts šie pasaku zižļus izmantot plastmasas materiālu, spēcīgs un izturīgs, drošs un bez asumiem, gan bērni un pieaugušie var izmantot tos drošs.izsmalcinātu un jauki zvaigžņu dizaina uz virsmas, var būt labas partijas apdare aksesuārus.vienkāršs krāsu, vieglais svars, viegli ejams, var arī būt par brīnišķīgu dāvanu izvēle bērniem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:)

Izskatās arī
2 Gab Deserta Galda Ziemassvētki, Dzimšanas Diena Svečturis Kāzu Kūku Dekori
€8.77 €4.38

(apraksts turētāja statīvs ar svečturi konusu skaistu vintage svečturis kūka topper galda rotājumu kāzu pasākums, dzimšanas dienas svinības svečturi kūka topper svečturi kūka topper radošo svečturis konusu turētājs deserts cilindrs par ziemassvētku kāzas, dzimšanas dienas torte dekors. funkcijas plastmasas turētāju statīvu: mazliet nojauta jūsu paraksts elegants izvēlne piedāvājumu)

Izskatās arī
Musulmaņu Islama Kuģiem, Mājas Dekoru Svētku Galda Rotājumu Islāma Musulmaņu Puse Dekori
€7.99 €4.31

(apraksts šo akrila rotājumu dos lielāku festivāls skaistumu jūsu telpā.vienkārši uzlieciet to uz galda, plaukta vai jebkurā vietā jūsu vēlas, lai rotā, viegli rada unikālu, īpašu ramadan mubarak atmosfēru.piemērots guļamistaba, dzīvojamā istaba, biroja galda dekorēšanai utt. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:akrils -izmērs:20.00x16.00x6.00cm/7.86x6.29x2.36in -)

Izskatās arī
Tabletop Ziemassvētku Gaismas Svētku Mēness Zvaigžņu Ziemassvētku Eglītes Top Gaismas Radītu Gaisotni ar Mirgojošām Svētku Dekorēšana Lampas
€5.80 €1.74

(tabletop ziemassvētku gaismas svētku mēness zvaigžņu ziemassvētku eglītes top gaismas radītu gaisotni ar mirgojošām svētku dekorēšana lampas apraksts: izsmalcinātu ziemassvētku eglīte cilindrs gaismas izgatavoti no izturīga un droša plastmasas materiāla. piebilst eleganci un svētki uz jūsu svētku galda. var izmantot kā koka cilindrs, vai novietotas uz galda plāksnes, galda)

Izskatās arī
Dīķis Ieskaita Dīķa Baseins Lapu Segtu Neto Ar Nelielu Smalka Sieta Dīķis Neto Aizsargāt Zivis, Putni, Kaķi, Putnu Sieti, Par
€2.87 €2.15

(funkcijas: 1. izturīga, laba stiepes izturība, asaru izturība, pret laika apstākļiem izturīgu. 2. atkārtoti un cuttable. 3. plaši izmanto dārzu un dīķi, kas ir piemērota, lai aizsargātu augus, puķes, dārzeņu, zivis, utt. specifikācijas: produkta nosaukums: dārza ieskaita / putnu ieskaita / dīķa sieti materiāls: polietilēns krāsa: zaļa acs izmērs:)

Izskatās arī
15mm Saulespuķu Silikona Lodītes Kopumu, Rotaslietu izgatavošana Komplekts Ar Pušķis Par Keychain, Kaklarota, Aproce Pieņemšanas
€7.90 €3.79

(funkcijas: 1. pietiekami daudz, lai apmierinātu savu diy vajadzībām: ir 4 stili, 30 silikona lodītes kopā, ar 2 atslēgu riņķi un 2 ādas pušķi, pilnīga saskaņošana kombinācija, kas var atbilst jūsu diy lietošanas vajadzībām, nomaiņa un koplietošanas vajadzībām 2.izbaudiet savu diy jautri: šīs mazās koka krelles ir ideāls diy amatniecība, var veikt dažādu amatu, piemēram, aproces, kaklarotas,)

Izskatās arī
36 Gabali Halloween Dekorēšanai Kulons Koka uz dzīvojamo Istabu, Dārza
€10.87 €5.54

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: halloween dekorēšanai kulons ir izgatavotas no augstas kvalitātes koka materiāla, uzticamas kvalitātes un izturīgas. 【halloween dekorēšanai] aicina: halloween piekārtiem rotājumi pieņemt dažādu dizainu, piemēram, ķirbju lampas, un kaķi, utt., lai palīdzētu izrotāt savu vietu un pievienot spēcīgu svētku atmosfēru, lai jūs. 【pakete)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Gnome Koka Ziemassvētku Rotājumi Rotājumu Mājas Jauno Gadu Navidad Kulons Piederumi
€13.92 €5.57

(ziemassvētku adventes kalendārs atpakaļskaitīšanas gnome koka ziemassvētku rotājumi rotājumu mājas jauno gadu navidad kulons piederumi aizzīmju punktiem: 1.uzticams materiāls: izgatavots no izcilas koka, šo ziemassvētku galda adventes kalendārs ir gan spēcīgs un izturīgs.tās augstas kvalitātes konstrukcija nodrošina, ka tā ilgs daudzus brīvdienu sezonu, lai nāk. 2.plaši pielietojams: izplatīšanos)

Izskatās arī
Saules Peldošs Baseins Gaismas 34cm/13inch RGB Krāsu Maiņa Pasaulē Baseins Vieglās Piepūšamās Saules Gaismas Ainavu Ar Tālvadības pulti
€30.42 €15.20

(šo peldošo bumbu baseins gaisma ir lielisks veids, lai izveidotu pārsteidzošu atmosfēru jūsu baseins, spa, dīķis, vai dārzā.tas ir viegli uzpūst un var peldēt uz ūdens.tam ir tālvadības pults, kas ļauj jums mainīt krāsas un režīmus.tas ir arī ūdens izturīgs un izturīgs, tāpēc tas ir piemērots vairākas ainas, un gadījumos.pievienot dažas jautri un skaistumu jūsu āra telpā ar šo peldošo bumbu baseins)

Izskatās arī
Ziemassvētku kartiņu Komplekts Uzņēmējdarbības Ziemassvētku Kartītes, Asorti Santa Claus Holiday Karšu 12 Priecīgus Ziemassvētku Apsveikuma Kartītes, Aploksnes ar
€6.16 €1.23

(ziemassvētku kartiņu komplekts uzņēmējdarbības ziemassvētku kartītes, asorti santa claus holiday karšu 12 priecīgus ziemassvētku apsveikuma kartītes, aploksnes ar apraksts: augstas kvalitātes papīrs materiāli paliekošu iespaidu. 12 dažādi ziemassvētku dizainu, lai izvēlētos no, tostarp santa claus un ziemassvētku eglītes. katrā komplektā ietilpst 12 apsveikuma kartītes,)

Izskatās arī
Grāmatu Plaukts Ziemassvētki Kulons Auto Piederumi Akrila Ziemassvētki Karājas Rotājumu Personu Karikatūra Atpakaļskata Spoguļa Piekariņu Mājas Apdare
€1.51 €0.97

(brand new augstas kvalitātes vārds: xmas kulons materiāls: akrils krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 8*8*0.3 cm aprakstīt: ideāls izmērs un dzīvīgu krāsu jūsu ģimenes, lielas mājas, ballīte, ziemassvētku dekorēšana un vairāk. ziemassvētku rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes akrila, abpusējo drukāšanu, naudas sodu meistarība, bagātīgu krāsu,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglītes Top Apdare, Rotājumi, Zelta, Sarkana Plastmasas Ziemsvētki Koks Cilindrs Zvaigžņu Priecīgus Ziemassvētku Dekori Mājas Jauno Gadu Navidad
€4.84 €3.54

(produkta informācija produkta nosaukums: christmas tree top apdare daudzums: 1 gabals materiāls: plastmasa krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: kā parādīts attēlā pieteikumu scenārijs: ziemassvētku eglīte top apdares elementus, svētā puse, koka apdare, piezīme: atšķirību dēļ apgaismojuma un ekrāna krāsu produkts var nedaudz atšķirties no attēla. 2.)

Izskatās arī
Halloween Rotājumi Sikspārņi Dekoru Halloween Bat Uzlīmes, Sienas Dekori Dekoratīvie Biedējošu Sikspārņi Sienas Decal Par Grāmatu Plaukti Skapji
€6.41 €3.21

(jūsu halloween rotājumi izskatās spookier ar lptp uzlīmes!šajā halloween atmosfēru izskatās fantastiski ar šo 3d-trīsdimensiju zirnekļi.izmantot labu viskozitāti un nodrošināt ilgtermiņa ievērošanu pēc tīrīšanas virsmas pirms lietošanas. specifikācija: 21g: 12 3d zirnekļi 28g: 21 spokiem 15g: 16 gaismas zaļā sikspārņiem izmērs zirneklis: (apm.)18*2*21cm/7.09*0.79*8.27)

Izskatās arī