Cena €13.80 €27.60

Pilns apraksts

【Loma] Aicina Viens Gabals Luffy Attēls

【Paketi] aicina:ar kasti /nē kaste

【Materiāls] aicina: PVC

【Size] aicina:13cm

【Piezīme] aicina:

1: faktoru Dēļ, piemēram, apgaismojums, displeja krāsu novirzes, personisko izpratni par krāsu un citus faktorus,tas ir neizbēgami, ka būs zināma krāsu atšķirība starp reālo priekšmetu un attēlu.

2: Ja jūs pērkat vairāk par 5 gab produktu, jūs varat sazināties ar mums sniegt dažas atlaides,tas ir vairāk rentabla iegādāties vairāk nekā 5 gab.

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem,lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes.Mēs dos jums atlaidi, lai jūs nākamo pasūtījumu.

2.Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz jūsu STP,mēs jums dāvanu vai atlaidi, lai jūs nākamo pasūtījumu.

3.Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, līgums ar mums, pirms jūs atstāt neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes)atsauksmes.mēs garantējam, mēs 100% atrisināt jebkuru problēmu.

4.Lūdzu, sūtiet ziņu uz asv, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atverot strīdu uz vietas.Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmas.

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar preci(s) jūs pasūtījāt,jūs varat atgriezt vai aizstāt to/tos 30 dienu laikā no dienas, kad jūsu saņemšanu,par abiem šādiem nosacījumiem: 1.Ka vienība(s) tiek (ir) neizmantoto nebojāts un oriģinālā iepakojumā, 2.To, ka izdevumi par atgriešanos/nomaiņa maksā jums.

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1.VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO FPO)

2.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1.Gadījumā, ja jūs saņemsiet bojātu vai nepareizi objektu,jums ir līdz pat 7 dienām no saņemšanas dienas pieprasīt kompensāciju vai nomainīt pret jaunu.

2.Ja prece nav tehniskā apskate atbilst jūsu cerības,lūdzu, sazinieties ar mums pa Tirdzniecības Vadītājs E-pastu vai Atstāt Ziņu.Mēs atbildēsim cik ātri vien varēsim.

Specifikācijas

  • Karavīrs Piederumi: Karavīrs Gala Produkta
  • Funkcija 8: Monkey D. Luffy Skaitļi
  • Tālvadības Pults: No
  • Materiāls: PVC
  • Mfg Sērijas Numurs: Modelis
  • Lelles Tips: Modelis
  • Zīmola Nosaukums: Bandai
  • Stāvoklis: Jo-Noliktavas Preces
  • Funkcija 7: Monkey D. Luffy attēls
  • Funkcija 9: Viens Gabals Monkey D. Luffy Skaitļi
  • Preču Atribūts: Gatavās Preces
  • Iezīme 10: Viens Gabals Monkey D. Luffy attēls
  • Vienuma Tips: Modelis
  • Oriģinālā Iepakojumā:
  • Mēroga: 1/12
  • Versija Tips: Pirmais Izdevums
  • Pabeigtības Pakāpi: Gatavās Preces
  • 4. funkciju: Pārnesums 5 Luffy Anime Skaitļi
  • Funkcija 5: Pārnesums 5 Luffy Anime Zīmējums
  • Funkcija 3: Viens Gabals Anime Skaitļi
  • Dzimums: Unisex
  • ACG Raksturs: Luffy
  • Tēma: Filmu un TV
  • Funkcija 6: Monkey D. Luffy statuetes
  • Ar Animācijas Avots: JAPĀNA
  • Ieteikt Vecums: 18+, 14+y
  • ACG Nosaukums: Viens Gabals
  • Iezīme 2: Viens Gabals Skaitļi
  • Līdzeklis 1: VIENS GABALS Attēls
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Anime Dieviete Stāsts DIY ACG Kawaii Refrakcijas Flash Kartes Boa Hancock Rotaļlietas zēniem Kolekcija Kartes, Dzimšanas dienas Dāvanas Ziemassvētkiem
€3.06 €2.45

(anime dieviete stāsts diy acg kawaii refrakcijas flash kartes boa hancock rotaļlietas zēniem kolekcija kartes, dzimšanas dienas dāvanas ziemassvētkiem)

Izskatās arī
2X 2.4 G Pilnas Skalas Modeļa Galvenās plates Uztvērēju MN D90 MN98 MN99S MN45 1/12 RC Auto Rezerves Daļas, Piederumi
€17.27 €11.57

(100% brand new izgatavots no augstas kvalitātes meterial, spēcīgāku un izturīgāku viegli lietot,viegli nomainīt specifikācijas: piemērots:mn d90 mn91 mn96 mn98 mn99s mn45 1/12 rc auto krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:kompozīta materiāla iepakojuma saturs: 2 x galvenā plate tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Barbie Dāmu sporta Krekls Modes Gadījuma Sieviešu Garās Piedurknes Garas Bikses Divas Gabals, kas Sporta Tērps Apkalpes Kakla Kapuci Streetwear
€20.97 €14.68

(barbie dāmu sporta krekls modes gadījuma sieviešu garās piedurknes garas bikses divas gabals, kas sporta tērps apkalpes kakla kapuci streetwear)

Izskatās arī
Nerūsējošā Aizmugures Apakšējā Tērauda Plāksnes, Pastiprinot Aizsardzības Plāksne Šasijas Vairogs Plāksnes piemērots 1/5 Losi 5ive T Rovan LT KingmotorX2
€51.77 €25.89

(rm2325948134276082 vienība:nerūsējošā aizmugures apakšējā tērauda plāksnes, pastiprinot aizsardzības plāksne šasijas vairogs plate daudzums:1 gab. derīgs 1/5 losi 5ive t rofun rovan lt kingmotorx2 rc auto rotaļlietas, spēles daļas)

Izskatās arī
Taisnstūra formas Priekšējo un Aizmugurējo Prožektors LED par 1/14 Tamiya RC Kravas automašīnas Piekabe Pašizgāzējs Scania 770s Benz Actros Volvo CILVĒKS LESU DIY Daļa
€27.05 €18.94

(k1rc taisnstūra formas priekšējo un aizmugurējo prožektors led par 1/14 tamiya rc kravas automašīnas piekabe pašizgāzējs scania 770s benz actros volvo cilvēks lesu diy daļa specifikācija: produkta nosaukums: square uzmanības centrā daudzums: 1 set krāsa: melna materiāls: abs plastmasa forma: piezīme: nominālā sprieguma diapazons, led lampas ir 2.2 v-3 v.lūdzu,)

Izskatās arī
Kawaii Anime Sanrio Hello Kitty Auto Audu Lodziņā Meitene Cute Lelle Papīra Kastē Krēslu Atpakaļ Karājas Audu Turētājs, Auto Piederumi, Dāvanu
€6.49 €5.26

(laipni lūgti manā veikals novēlu jums baudīt jūsu iepirkšanās zīmols:sanrio stils:karikatūra tekstūra:plīša izmērs:11*18 cm)

Izskatās arī
Noliktavā Bandai HI-METĀLA R Macross Robotech VF-1J VF1J Bruņu Valkyrie Rick Mednieks Pilno Formu Transformācija
€259.01 €181.30

(produkta izmērs, humanoīdās formas, kopējais augstums aptuveni 140mm preču materiāli, abs, pvc, vieglmetāla produkta saturs iestāde viens komplekts gbp-1s ap piederumu komplekts tv versiju nomaiņa ar 5 kreiso un 3 labo roku veidu machine gun krūtīs detaļu komponenti sānu vēdera detaļu komponenti uzstādīt pretraķešu ar galveno spārnu pa kreisi)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecība Mini Lielība Māju Piepūšamās Bouncy Pils Baltā Lielība Māju Ar Bumbu Bedrē Bērniem Moonwalk Puse Svinības
€813.20

(vairumtirdzniecība mini lielība māju piepūšamās bouncy pils baltā lielība māju ar bumbu bedrē bērniem moonwalk puse svinības kad laika apstākļi kļūst karsti un visi vēlas, lai atdzist off, nav labāks veids to darīt, nekā ar kvalitātes ūdens slaidu no burvju lēkt.ūdens slaidu ir aizmugurē ierakstu slaidu, ka gidi braucējiem uz augšu sienas augšas astoņas pēdas garš, slaids.gan kāpt un slaidu)

Izskatās arī
Locīšanas Kausa Stracking Spēli sporta Rotaļlietu Komplekts Puses-ātruma Konkurences Kraušanas Augstas Loģika Mācību galda Spēli Izglītības Puse Ģimenes
€30.40 €5.74

(1. modes dizains,100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! 2. materiāls:plastmasa 3. iekšpusē produkts: 32pcs tases + 1pc arēnā 4. motīvs: piemērots 2 atskaņotājs, lai atskaņotu, kā veids, lai uzlabotu vecāku-bērnu attiecības veicinot bērnu smadzeņu attīstību, veicina acs-rokas koordināciju apmācības naudas mehānisko prasmes, kā arī uzlabotu krāsu atzinību. netoksisks)

Izskatās arī
Alumīnija Vidū Piedziņas Vārpstas Piedziņas Dogbone Par 1/10 HSP SCX10 D90 94180 RGT18000 RC Kāpurķēžu Auto
€6.32

(alumīnija vidū piedziņas vārpstas piedziņas dogbone par 1/10 hsp scx10 d90 94180 rgt18000 rc kāpurķēžu auto izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiālu, anti-rūsas, viegls un izturīgs. ar m4*4 skrūvēm, lai viegli uzstādīšana, vienkārša demontāžu un montāžu. aizstājot vecās un garām piedziņas vārpstas vai modernizāciju, plastmasas vārpstas. jauki aksesuāri, lai)

Izskatās arī
K060908 TN Paturot izmēra 6*9*8 mm ( 4 Gab.), Radiālie, Adatu Rullīšu un Būris Mezgli K060908TN K698 Gultņi K6x9x8TN
€7.11 €6.76

(vienība:k060908 tn radiālie, adatu rullīšu un būris mezgli veids: adatu rullīšu gultnis izmērs: 6mm x 9 mm x 8mm iekšējais diametrs: 6mm ārējais diametrs: 9mm platums: 8mm daudzums: 4 gultņi)

Izskatās arī
Jaunu 25cm Genshin Ietekmes Anime Skaitļi Yae Miko Sexy Girl Darbības Statuetes Pvc Statuja Modelis Kawaii Kolekcijas Lelle, Rotaļlietas Bērniem Dāvanas
€68.62 €42.54

(loģistika 1.pēc tam, kad par pasūtījumu ir samaksāta,pienācis laiks mums, lai sagatavotu preces ir apmēram trīs dienu laikā. 2.mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, pls pārbaudīt, ka jūsu adrese ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi. 3.pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.tranzīta laiki var atšķirties.it īpaši)

Izskatās arī
Viegli un Vienkāršās ES 26055S PMC Privātu Militāru Izpildītājs Jomā, Mini Ieroci Modeļa AUTOMAŠĪNAS AK, nevar tikt Atlaists PVC Materiāla Ventilatora DIY 1/6
€86.41 €61.35

(viegli un vienkāršās es 26055s pmc privātu militāru izpildītājs jomā, mini ieroci modeļa automašīnas ak, nevar tikt atlaists pvc materiāla ventilatora diy 1/6 100% jauns zīmols nekad nav bijusi modeļi ir no oriģinālā kaste, nekad nav bijusi iepakojuma saraksts: model x 1 rotaļlietas modelis, ne reāla stuff lielgabalu ieroci, rotaļlietas modelis, nevar)

Izskatās arī
Anime VIENS GABALS kartes OPCG OP06 C kolekcija kartes Charlotte Lola Aisa Braham Ziemassvētku un dzimšanas dienas dāvana divdimensiju perifērijas
€4.03 €3.22

(anime viens gabals kartes opcg op06 c kolekcija kartes charlotte lola aisa braham ziemassvētku un dzimšanas dienas dāvana divdimensiju perifērijas)

Izskatās arī
30cm Pochita Plīša Cosplay Pochita Galvassegas Pildījumu Rotaļlieta Anime Motorzāģi, Vīrietis Kawaii Karikatūra Plushie Bērniem Sasilšanu Galvassegas Dāvanu
€10.67 €8.54

(30cm pochita plīša cosplay pochita galvassegas pildījumu rotaļlieta anime motorzāģi, vīrietis kawaii karikatūra plushie bērniem sasilšanu galvassegas dāvanu materiāls: kokvilna)

Izskatās arī
1/16 16103 MAX RC Auto 4WD Off-road Tālvadības Transportlīdzekļa 70 km/h lielu Ātrumu Elektriskā Sacīkšu Drift Auto ar Gaismas Rotaļlietas Bērniem
€148.68 €104.08

(1/16 16103 max rc auto 4wd off-road tālvadības transportlīdzekļa 70 km/h lielu ātrumu elektriskā sacīkšu drift kāpurķēžu ar led gaismas rotaļlietas bērniem 16103 apraksts: nosaukums: rc auto vienība: 16103 nr. produkta apraksts: 1/16 4wd savietojams wrangler rc auto (džipa) motoru: 390 ātrgaitas oglekļa suku spēcīgu magnētisko (magnētiskā aizsardzība + siltuma izlietne), gubernators:)

Izskatās arī
Sanrio Aplauzums Sukas Hello Kitty Eyeshadow Karikatūra Aplauzums Sukas Uzstādīt Kuromi Manu Melodiju Kosmētikas Otas Sievietes Skaistumu Rīku Komplekts
€6.56 €4.60

(sanrio aplauzums sukas hello kitty eyeshadow karikatūra aplauzums sukas uzstādīt kuromi manu melodiju kosmētikas otas sievietes skaistumu rīku komplekts sanrio aplauzums sukas hello kitty eyeshadow karikatūra aplauzums sukas uzstādīt kuromi manu melodiju kosmētikas otas sievietes skaistumu rīku komplekts)

Izskatās arī
1pc 1/6 Mēroga Sarkano un Zaļo Alus Grozā Pārtikas Kastē Modelis 12"Skaitļi DIY Piederumi
€2.89 €1.97

(izmērs:1/6 par:12 darbības rādītāji pakete ietver: grozā*1)

Izskatās arī