Cena €1.20 €1.85

Pilns apraksts

Funkcijas:

Piemērotas pārstrādei, remonts un renovācija betona grīdas, cementa grīdas, betona mozaīkas grīdas.

Sausās vai Mitrās Slīpēšanas vai pulēšanas, Sausā darba varētu iegūt labāku sniegumu.

Spēcīga slīpēšanas spēkā, labu izturību, Zemas Izmaksas uz Vienu Kvadrātmetru Kājām.

100mm/4inch Sabiezējumu Dimanta Grīdas Pulēšanas Spilventiņu Sveķu Obligāciju Dimanta Betona Slīpēšanas Diski Terrazzo Akmens Atjaunot Spilventiņi

Specifikācijas:

Nosaukums:Dimants, Grīdas Spilventiņi

Diametrs : 4 inch/ 100mm

Materiāls : diamond powder un sveķi, Neilona sprādzes

Kopējais biezums ir 9,5 mm

Putraimi : 50#, 150#, 300#, 500#, 1000#, 2000#, 3000#

Lietošanas joma: Īpašs dizains, Granīts, Marmors, Akmens betona mozaīkas betona pulēšana

Iepakojums :

1*Pulēšanas Spilventiņu

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: VIBRATITE
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elektriskie Karstā Kausējuma Līme Mašīna Bezvadu Litija Līmes Pistoli Presēšanas Instruments Aplikatoru Saderīgs ar 18V Ma mēs Litija Akumulators
€44.11 €22.05

(elektriskie karstā kausējuma līme mašīna bezvadu litija līmes pistoli presēšanas instruments aplikatoru saderīgs ar 18v ma mēs litija akumulators #20 funkcijas: 1. uzlādējamo elektrisko karstā kausējuma līme mašīna, mazs un viegls, viegli pārvadāt mugursomā vai samazināšanai. 2. korpuss ir izgatavots no inženierzinātņu plastmasas, augsta blīvuma liešanai, augstas cietības, nav)

Izskatās arī
Pamatplates Konservēšanas Gaismas Saprātīga Zaļā Eļļa Lodēt Līmi Konservēšanas Lampas
€24.83 €11.91

(funkcijas: ootdty uv konservēšanas var ātri izārstēt, automobiļu stiklu remonts šķidrums, un tikai aizņem 5-10 sekundes, lai ātri izārstēt remonts sveķiem, lai zchieve labāko remonts efektu. augstas remonts spēku, pārredzamu un ne dzeltenā, ne vidējās plaisāšanu. vairākus enerģijas avotus, dažādas jaudas suppices, powerbanks, mobilephones, utt. loku punktu pulveris)

Izskatās arī
3000W Brushless Turp un atpakaļ Redzēju rokas zāģu Saber Daudzfunkciju Redzēju Metāla, Koka Cauruļu Griešanas ar 4 Asmeņu Komplekts Makita akumulatora
€73.16 €50.37

(3000w brushless turp un atpakaļ redzēju rokas zāģu saber daudzfunkciju redzēju metāla, koka cauruļu griešanas ar 4 asmeņu komplekts makita akumulatora specifikācijas: nosaukums: elektriskā turp un atpakaļ redzēju spriegums: 18v jauda: 3000w motors:brushless motors bez slodzes-ātrums: 0-3000rpm/min gājiena garums: 10mm max metāla gabali dziļums: 20mm max)

Izskatās arī
3 Gab 7 Collu Sūklis Buferu Uzlikas Putu Spilventiņi Komplekts Slīpēšanas Disku Riteņi Auto Rezerves Polisher Pulēšana, Vaskošana Elektroinstrumentus
€6.68 €4.01

(informācija: *brand jaunu un augstas kvalitātes *griezt un pulēt visgrūtāk oksidēts automobiļu pārklājumi, cieta skaidrs, mēteļi un krāsu slīpēšana skrāpējumiem, ar rupjās buferu uzlikas *griezt un pulēt visgrūtāk oksidēts automobiļu pārklājumi, cieta skaidrs, mēteļi un krāsu slīpēšana skrāpējumiem ar rupjo pulēšanas spilventiņi *materiāls: sūklis *izmērs:)

Izskatās arī
3X Griešanas Galva B Wbt-1 Auduma Elektriskās Šķēres Auduma, Kuteri
€38.12 €22.87

(3x griešanas galva b wbt-1 auduma elektriskās šķēres auduma, kuteri elektriskās šķēres ir plaši izmanto ģimenēm vai dažādām rūpnīcām, kas ir nepieciešams, griešana 0-10mm(atkarīgs no materiālu) . tas ir ērts un pārnēsājamo, iekasējams un elektrisko pieslēgts. ar zemu degvielas patēriņu un augstu energoefektivitāti. pieņemot volframa tērauda asmens, tas ir izturīgs)

Izskatās arī
Bērniem, Pieaugušajiem, Regulējams Spuras Peldēšana Peldēšana Daivinga Spuras - Zaļa, S: 25-30
€7.73 €5.72

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! mīksts un ērts, ar regulējamu siksnas viegli uzlikt un pacelšanās zinātnisko projektu, noderīgi instrumenti iesācējiem, lai uzzinātu, vai peldēt apmācība ideāls peldēšana, niršana ar akvalangu, snorkeling un tā tālāk izmērs: s: 25-30 krāsa: zaļa materiāls: plastmasa iepakojuma)

Izskatās arī
5V USB Powered Bārbekjū BBQ Gaisa Pūtējs Kempings un Āra Cooking Piliens kuģis
€4.80 €2.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes augstas kvalitātes un izturīga: bbq gaisa ventilators ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, drošs, nav toksisks un bez smaržas, tā ir zema skaļš, un tas ir moderns un skaists.šis produkts nepieciešams, lai enerģijas vai varu izmantot, tas nav uzlādējamas. augsta veiktspēja: tas novērš putekļu piesārņo savu)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Sūkšanas Caurule Un Atteces Līnija, Daļas, Piederumi 390 395 490 495 595,Par T300 500 Bezgaisa Smidzināšanas Mašīna
€45.53 €29.14

(augstas kvalitātes materiāliem: nerūsējošā tērauda sūkšanas caurule ir izgatavota no augstas kvalitātes un high-end triecienizturīgs plastmasas un nerūsējošā tērauda materiālus, kas ir izturīgi, ir laba nodiluma un korozijas pretestība, un tam ir ilgāks kalpošanas laiks spēcīga spiediena izturība: iesūkšanas caurule izsmidzināšanas mašīnu ir ar lielu izturību un spēj izturēt ļoti augstu)

Izskatās arī
P10 Pulēšanas, Vasks, Smidzināšanas Pistoles Šļūtenes Turētājs Šļūtenes Pagarinājumu Ar Fiksētu Universālo Galvu Pagarinājies
€336.11 €235.28

(modname=ckeditor 1: tas ir aizliegts mērcēt smidzinātāju vai blīvi karstā ūdenī, vai skarbu mazgāšanas, un tikai petrolejas vai vaska noņemšanas var izmantot tīru. (petroleja efektu.) labāka). 2: iztīriet smidzināšanas uzgali, saspiestā gaisa, aizliegt grūti asiem priekšmetiem, piemēram, metāla stiepli, adatu un diegu, lai smidzināšanas uzgalis iztīriet smidzināšanas uzgali. 3:)

Izskatās arī
10pcs 100 Mesh Bezgaisa Smidzinātāju Filtrs Elektriskie Krāsas smidzinātāju Sūkņa Filtrs 390/395/ 490/ 495 Smidzinātāji 287033 Lateksa Mašīna
€6.99 €4.54

(funkcijas: *lietošanai ar sākotnējo mašīna, sg2 un sg3 smidzināšanas mašīnas * viegli-out smidzināšanas mašīnas filtru *filtri lielu nevēlamu daļiņas no aerosola materiāls *obligāta, izsmidzinot zemas kvalitātes krāsu *lieto, lai filtrētu krāsu, lai nepieļautu sprauslu aizsērēšanu *izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda sieta filtrs *par)

Izskatās arī
FoodSaver Vakuuma Roņu Ruļļos (Multi-Pack, 3 Ruļļi (11" x 16") un 2 Ruļļi (8" x 20')
€76.89 €38.44

(foodsaver siltuma roņu ruļļos, kas ļauj jums izveidot pielāgotus izmēra maisi ar kompleksiem un pārtikas aizsardzība.vakuuma roņu rullīšu var izmantot uz pārtikas un ne-pārtikas preces, līdzīgi, lai saglabātu lietas svaigu un ierobežo vietu aizņem.ruļļus var izgriezt un salocīt uz jebkuru izmēru vai garumu, kas jums nepieciešams - vienkārši izgriezt gabalu, lai jūsu vajadzīgajā garumā, seal viens beigām,)

Izskatās arī
Super Dimanta Pulēšanas Spilventiņu Metāla Sveķu Wet Wet Polihing 100# 200# 4 Collu 50# Obligāciju Betona Vara Granīta
€9.90

(motīvs: *augstas kvalitātes ilgāku kalpošanas laiku. *pievienot augstas kvalitātes dimanta un metāla daļiņas. *super sharp,ātri, pulēšana.var ietaupīt daudz laika un būtiski uzlabot darba efektivitāti! *super * izturīga pret nodilumu.tā ir dzīves ilgums ir 3 līdz 5 reizes lielāks par parasto pulēta loksnes. *augstas glossiness.pulēta vafeles ir augsta glo. *nav)

Izskatās arī
1000W Brushless Elektriskais Trimmeris Rokas Trimmeris Gravēšana Rievu Apgriešanas Mašīnas Griešanai Mašīna, Maršrutētāji, Lai 18V, Makita Akumulatoru
€83.32 €52.49

(specifikācijas: barošanas avots: baterijas savietojams akumulators:par 18v, makita akumulatoru motors:brushless motors mainīgs ātrums:8000~30000rmp materiāls: plastmasa čaks diametrs: 6mm vai 8mm (regulējams) nominālā jauda: 1000w nav slodzes ātrums: 30000 apgr. / min frekvence: 50 hz funkcijas: alumīnija)

Izskatās arī
6 Pack Rīks Atbalsta Bāzes Pakaramais 12V, Urbšanas Instruments Pakaramais Plastmasas Urbšanas Instrumentu Stiprinājums Savietojams Ar
€21.67 €13.22

(uzstādīšana m12 12v instrumentu, rīku plaukta saderīgs ar m12 rīki, ko izmanto, lai labot instrumentus uz sienas vai workbench, lai saglabātu tos pienācīgu un pieejamu stingri uzstādītas: katru m12 instrumentu turētāja ir trīs sabiedrība skrūves, ar kuru iespējams piestiprināt pie sienas, stingri un stabili, un to var efektīvi novērst rīki krišanu un bojāšana pulēta virsma: virsmas instrumentu)

Izskatās arī
USB Bezvadu Mini Urbju Rotācijas Instruments, Kokapstrādes Gravēšanas Pildspalva Dremel Instrumentu Bezvadu Elektrisko Urbi Par Rotaslietām, Metāla, Stikla
€33.95 €10.00

(spēcīgu mehānisko visi vara ,spēcīgs virzītājspēks.pilnīga vara biezu sienu čaks spriegošanas zvanīja 0.5-3.2 mm.elastīga atbilstoša piederumi. uzlādes displejs vienkārša lādēšanas displejs ērtu ķermeņa ērtāk touch maza un viegla. viegli veikt. universālo usb interfeiss bez strāvas adaptera vajadzīga. atbrīvoties no ierobežojumiem.)

Izskatās arī
10Pcs Litija-Jonu Pļāvēja Asmens 150MM Metāla Zāģa Asmeni Elektriskie Dārza Instrumenti Vispārējās Rezerves, Rezerves Daļas, Piederumi
€9.89 €7.71

(10pcs litija-jonu pļāvēja asmens 150mm metāla zāģa asmeni elektriskie dārza instrumenti vispārējās rezerves, rezerves daļas, piederumi šie metāla asmeņi tiek izmantoti zālāju pļaujmašīnas un zālāju pļaujmašīnas. rūpīgi izstrādāti un ražoti ilgtermiņa lietošanai. ar savu milzīgo izturību, šis produkts var kalpot jums ilgus gadus. tie ir viegli instalēt un atinstalēt,)

Izskatās arī
(5 GAB.), Mini Motorzāģi Ķēdes Nomaiņa Bezvadu Elektrisko Portatīvo Visi Mini Motorzāģi Rokasgrāmata, Ķēdes zāģi
€16.93 €11.52

([5 iepakojumi ] : plaši izmanto 4 collu ķēdes nomaiņa tirgus visas 4 collu mini ķēdes zāģi bezvadu electric pārnēsājamo bateriju rokas motorzāģi. [5 iepakojumi ] : plaši izmanto 6 collu ķēdes nomaiņa tirgū visiem 6-collu mini ķēdes zāģi bezvadu electric pārnēsājamo bateriju rokas motorzāģi. [asiem zobiem]: ar asiem un nodilumu izturīgiem zobratu zobi, griešana efektīvāka un ātrāka,)

Izskatās arī
DCB120 Elektriskās Urbjmašīnas Akumulatora PCB Uzlādes Aizsardzības plates par DeWalt 12V 10.8 V Li-Jonu Baterija
€5.10 €3.47

(1.tas tiek izmantots, lai remonta un savākt bateriju pakotni, 2.tikai cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēja un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu. 3.standarta čipu kuģa pcb, lai aizstātu par dewalt instrumenti akumulatora dcb120 4.par dewalt 12v 10.8 v dcb120 li-ion akumulators piezīme: šis produkts ir maksas aizsardzību plates bez akumulatora kodols. izmērs:8x3.5x1cm materiāls:pcb krāsa:melna iepakojuma)

Izskatās arī
3Pcs 3/5/6 Collu Sūklis Buferu Uzlikas Putu Spilventiņi Komplekts 3in Slīpēšanas Disku Riteņi Varas Instrumentu Piederumi
€17.43 €8.71

(funkcijas: *jauda buferu uzlikas var pasargāt auto virsma tiek saskrāpēta, kamēr pulēšana. *šie spilventiņi var būt nodrošināti ar labāku siltuma izkliedi, tādējādi uzlabojot gaisa plūsmu starp pamatni un virsmas. *buferu uzlikas var bloķēt, un paliek pulēšana savienojums, tāpēc, ka tas nav nokrist, kad pulēšanai ar liela ātruma. * šie buferu uzlikas var mazgāt ar tīru)

Izskatās arī
0.5 Mm Pulverizatoru Smaguma Barības Pulverizatoru, Var Izmantot Spray, Auto Grafikas, Mākslas, Amatniecības
€17.43 €13.42

([multi-purpose]ideāls pulverizatoru, hobija tetovējumiem, pulverizatoru, krāsošana, mini kūka pulverizatoru, mini grims pulverizatoru, nagu art un vairāk.pulverizatoru, grims ieroci, sejas pulverizatoru, nagu pulverizatoru, pulverizatoru nail art mašīna tiek plaši izmantota dažādu skaistumkopšanas salons un konditorejas veikalos visā pasaulē. [free control] (0,5 mm spray gun izmanto sprūda, lai kontrolētu)

Izskatās arī