Cena €1.24 €2.07

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Giraffita
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dotted Grāmatiņa 100 GSM Papīra Vēstnesis Plānotājs Cietos vākos Bullet Albums Kancelejas preces, Skolas Piederumi skiču burtnīcu
€3.51 €2.28

(mūsu dot vēstnesis grāmatiņa sniedz unikālu & moderns dizains ar drošu izšūšanas un līmes saistviela.augstas kvalitātes 100gsm papīra nodrošina ne asiņot cauri un iekšējās kabatas aizmugurē ir ideāls, lai uzglabātu ekstras.šī universāls zīmēšanas grāmata ir must ir par jebkuru izpildītāja vai žurnālists. specifikācija: produkta izmērs: 20*13cm/7.87*5.12 collas produkta materiāls:)

Izskatās arī
2024 Nedēļas Kalendāra Giant Panda 3D Papīra Skulptūru Piezīmju Lapiņas trīsdimensiju Piezīme Piezīme Panda Lipīga Modeli 3D 3D Pad W9X5
€28.42 €15.64

(specifikācija nosaukums: 2024 nedēļas kalendāra giant panda 3d papīra skulptūru note pad krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 8*8*6cm/3.15 x 3.15 x 2.36 collas lappuses: 217 produkta apraksts mākslas apdare: plaukstas-saistoša panda 3d notepad ar putekļu un mitruma izturīgs skaidrs, akrila box ir unikāls apdares jebkuru vietu, kas apvieno praktisko vērtību ar klasisko)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Maza Margrietiņa Segtu nomaināmās Piezīmju blociņš A6/A7 6 Gredzenu Saistvielu Mapi nomaināmās Gredzenu Saistvielu Cute Skolas, Biroja Piederumi
€2.79 €1.39

(materiāls:plastmasa krāsa:kā picture rādīt izmērs:a6 13*19cm/a7 11*14cm svars:a6 140g/a7 10 0g iepakojums saraksts:1x grāmatiņa vāciņu(nav iekļauts citi aksesuāri) piezīme: 1.daisy kulons nepieciešama papildu iegādi. 2.ja pērc tikai to, kuloni,nav kuģis!)

Izskatās arī
Lasīt Sloksnes Teikums Marķieri Fluorescences Izcelt Sloksnes PET Plānas Uzlīmes Dienasgaismas Lapiņas N Reizes Uzlīmes
€6.60 €3.10

(apraksts šie posteņi ir lasījumā marķieri, kas izgatavoti no augstas klases materiāls.izcelt lasījumā sloksnes ir piemērots iesācējiem un bērniem, kuri tikko iemācījušies lasīt. ar vairāku krāsu izvēli, tas var rosināt bērnu interesi lasīt. funkcijas -krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls: pet -izmērs: 14.00x0.50x0.10cm/ 5.50x0.20x0.04inch -piezīme:)

Izskatās arī
Grāmatiņa Visiem Laika apstākļiem Ūdensizturīgs Rakstiski Papīra piezīmju Grāmatu Militāro Outdoo C5AB
€7.06 €3.46

(funkcijas: ootdty lūdzu, uzmanīgi pārbaudiet, lai pirms pasūtīšanas...ja jums ir liels ieliekta uz jūsu aiz diegiem šo adapteri, var neatbilst jūsu un jums nevajadzētu mēģināt izmantot diegiem, jo tie ir putekļu šī ibc tvertnes adapteris pārveido vīriešu npt vītni pūtēju dārza šļūtenes bumbu jaucējkrāns 1/4 savukārt montāžu!! tas ir lielisks veids, lai apturētu pukstēšana)

Izskatās arī
Yoofun 40 loksnes Tuksnesī Melodiju Radošo Augu Dekoratīvo Materiālu Papīra Scrapbooking Vēstnesis Grāmatiņa Memo Amatniecības Materiāliem
€4.15 €3.33

(produkta apraksts produkta:materiāli papīrs materiāls:papīra specifikācija: 8 modeļus x 5 loksnes = 40 loksnes izmērs:12.5x14cm svars: 83g sku: 4styles klientu serviss cienījamais pircējs, paldies, ka iepirkšanās yoofun.mēs vēlamies, lai jūs pilnībā apmierinātu ar mūsu produktiem.ja jums ir kādi jautājumi, nav svarīgi uz precēm vai loģistikas,)

Izskatās arī
DIAGON ALEJU 3D Notepad 2024. Gadam Kalendārs Memo Pad Bloķēt Piezīmes Dizains, Ņemiet vērā, Papīra Kancelejas Piederumi Jaunums Dāvanu
€25.22 €13.87

(specifikācija nosaukums:diagonāli aleja 3d piezīmju lapiņas ar gaismām materiāls: speciālais papīrs izmērs: 11*9*8cm/4.33*3.54*3.14 collas lappuses: 190 specifikācija led gaismas izdomu: 3d notepad ar gaismu.jūs varat izvēlēties vienu, ideāls dizains, unikāla un skaista.jūs varat baudīt procesu, novēršot tos tā, ka vienu dienu, jūs varat redzēt, šī ideāla)

Izskatās arī
Kawaii Molang Trušu Uzlīmes Klades Bloknoti Pašlīmējošas Memo Pad Skolas, Biroja Piederumi
€1.09 €0.74

(sveiki visapkārt!laipni lūgti mūsu veikalā! iepakojums: viens gabals*grāmatiņa piezīme: krāsas ir nosūtīta pēc nejaušības principa baby nosaukums: cute kartupeļu zaķis kopā post-it, ņemiet vērā, n reizes bērnu izmērs: apakšējā kartes 8.5*8cm kartupeļu trusis 4*5cm mazuļa svars: neto svars ir aptuveni 7 grami galvenais materiāls: papīrs 20 loksnes/grāmatu iepakošanas)

Izskatās arī
Sprādzes 2024. gadam Kalendārs Plānotājs Augstas kvalitātes Darba Efektivitāti, Mācību Plāna Mērķis Ieradums Tracker A4/A5 A4/A5 Grāmatiņa Studentiem
€46.25 €23.12

(pu ādas vāciņu, ērti justies, ūdensizturīgs, nodiluma izturīgs. lentes grāmatzīmes viegli pozicionēšanas un pārlūkošanu. ilgi sprādzes, droši šo grāmatu, vienkārši un eleganti. neredzamās pildspalvas ievietošanai, fiksēto pildspalvu, nav viegli pazaudēt. var izmantot kā darba efektivitāti grāmatu, pētījuma plāns grāmatas, dzīves rekordu grāmatā.specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Vintage Manuskripts, Ņemiet vērā, Stils, Materiāls, Dekoratīvās Papīra Dizaina Papīrs Estētisko Journaling Mākslas Scrapbooking Kolāža 30Pcs/Iepak
€1.72 €1.29

(cienījamie klienti, laipni toyuanze lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai šādus piesardzības pasākumus: 1. katru produktu mūsu veikalā ir divu veidu saites, 25% un 35% attiecīgi.dažās valstīs, izmantojot 35% saite ir lētākas, ja jūs tikai iegādāties vienu produktu.2 vai vairāk produktiem, ir ieteicams izmantot 25% saiti, kas ir salīdzinoši lētākas.jūs varat meklēt, kas atbilst kodeksa par mūsu)

Izskatās arī
Plānotājs Mājas Piegādes Skolotāju Portatīvie Ikdienas Sadzīves Notepad Papīra 2024. Gadam Akadēmiskā Gada Darba Kalendāru
€18.66 €9.33

(apraksts prece ir plānotājs grāmatu, jūs varat ierakstīt to, ko jūs vēlaties.jūs varat izmantot tos, lai ierakstītu savus plānus, rakstīt vārdus, ierakstīt savu grafiku un tā tālāk.šī piezīme grāmata ir piemērota norāda, plāns, utt., un ir ļoti ērti izmantot ikdienas dzīvē.ieguldītajam šis produkts ir ideāls, un jums ir laba pieredze, izmantojot to. funkcijas -krāsa:kā parādīts)

Izskatās arī
B5 Plastmasas Nomaināmās Klade A5 Nomaināmās Papīrs A4 Noplēšamās Kļūdu Labošana Grāmatu Rūtainā Grāmatu Režģis Grāmata
€20.09 €10.05

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: brīvs lapu grāmatiņa 2. produkta materiāls: eco-friendly pvc 3. produkta izmērs: a4: 24.5 x 31 cm, a5: 18 x 23 cm,b5:21.5 x 27.5 cm 4. iekšējās lapas: 60 lapas / 120 lapas, 80 gsm bieza papīra 5. iezīmes: brīvs lapu dizains, augstas kvalitātes papīrs,ūdensizturīgs un nepievelk putekļus,ložu dienasgrāmata vēstnesis 6. pildspalvas,)

Izskatās arī
A6 Piezīmju grāmatiņas, Žurnālus, PU Ādas Iesaiņota Vēstnesis Rokas Grāmatas Vintage Minimālisma Grāmatiņa Plānotājs A6 Vēstnesis Kabatas Piezīmjdatoriem
€19.33 €9.66

(uzturēšanās organizēta ar mūsu ādas apvalkā grāmatiņa!ar elastīgu virves sprādzes, tas ir viegli pārvadāt un nodiluma izturīgs vāks nodrošina ilgstošu lietošanu.ideāli piemērots ierakstīšanas receptes un īsa atzīme nosaka gatavošanas idejām.saglabāt savu kulinārijas darbi 1 ērtā vietā. specifikācija: nosaukums: ar roku grāmatas grāmatiņa materiāls: pu ādas un papīri produkta)

Izskatās arī
Atgriezeniska Sequin Vēstnesis ar Atslēgas Zvaigžņu Vizuļi Dienasgrāmatas Rakstīšana Notepad
€11.79 €5.89

(apraksts unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.šis žurnāls ir ļoti piemērots dienasgrāmatas rakstīšanas darba plāni, ieskicējot, ierakstīšanas radošās rakstīšanas, sarakstā idejas un daudz vairāk.dāvana jūsu bērniem, draugiem, ģimenes, klasesbiedri un citi.ar vizuļi apdare, izskatās tik jauki, apdullināšanas un acu nozvejojot. funkcijas -krāsa:)

Izskatās arī