Cena €2.28 €3.51

Pilns apraksts

Mūsu Dot Vēstnesis Grāmatiņa sniedz unikālu & moderns dizains ar drošu izšūšanas un līmes saistviela.Augstas kvalitātes 100gsm papīra nodrošina ne asiņot cauri un iekšējās kabatas aizmugurē ir ideāls, lai uzglabātu ekstras.Šī universāls zīmēšanas grāmata ir must ir par jebkuru izpildītāja vai žurnālists.

Specifikācija:

Produkta izmērs: 20*13cm/7.87*5.12 collas

Produkta materiāls: Papīra

Produkta svars: 325g

Produktu Saraksts:

1*Dot Tīkla Grāmatiņa

Piezīmes:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-3cm atšķirību lielumu.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Efektīva Rakstiskā: Ar savu koncentrēto izšūšanas un spēcīgu līmi, iesiešana, mūsu Dot Tīkla Grāmatiņa nodrošina mugurkaula, ka nebūs snap.Lapas gulēt dzīvoklis ar vieglumu pateicoties 180 atvēršanas konstrukciju, kas ļauj bezšuvju rakstīt jebkurā laikā, jebkurā vietā.

2.Saudzīgs Dizains: Šī Dot Tīkla Grāmatiņa ir iekšējā kabata uz muguras, kas var turēt vizītkartes, piezīmes un citi mazie aksesuāri.Dot tīkla lapas ir ērtāk, lai jūsu acis un ļauj jums, lai izveidotu savu izkārtojumu.

3.Superior Materiāli: Level up jūsu rakstīšanas spēli ar mūsu Dot Tīkla Grāmatiņa.Kas ar 100gsm augstas kvalitātes papīrs, 20% biezāka nekā parastā papīra, izvairieties no tintes asiņošana un feathering.Skaisti ūdensizturīgs aizsardzības iekšējās lapās nodrošinātu jūsu piezīmēm palikt skaidra un droša.

4.Ērti Veikt: Ar tā tendence elastīga vadu projektēšana, šo Punktu Tīkla Grāmatiņa ir lielisks sabiedrotais jūsu ceļojumos.Ieliec maisiņā vai schoolbag un ņemt to visur.Ideāli piemērots piezīmju veikšanas, ložu journaling, vai doodling, tas ļauj jums uztveršanas jūsu idejas lidot.

5.Vairākiem Mērķiem: Atraisīt savu radošumu ar šo Punktu Tīkla Grāmatiņa, kas nevainojami darbojas kopā ar lielāko daļu pildspalvas, zīmuļi un marķieri.Tā daudzpusība ļauj vairākām izmanto kā zīmējums, grāmata, plānotājs, vai regulāru grāmatiņa, padarot to par daudzfunkcionālu rakstīšanas rīks.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Dot Tīkla Grāmatiņa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Spole Grāmatiņa Notepad Dienas Nedēļas Mēneša Plānotājs Budžeta Grāmatu, Kancelejas Preces, Biroja, Skolas Piederumi
€26.24 €19.68

(spole grāmatiņa notepad dienas nedēļas mēneša plānotājs budžeta grāmatu, kancelejas preces, biroja, skolas piederumi nosaukums: plānotāju komplekts materiāls: papīrs iepakojuma lielums: 24*18*3.2 cm svars: 450g/komplekts daudzums: 1 komplekts (1gb plānotājs, grāmata + 8 loksnes plānotājs uzlīmes + 2gab grāmatzīmes + 1gb pen))

Izskatās arī
8 Grāmatas Dzīvnieku Uzlīmes Lapiņas Portatīvo Memo Kluči, pašlīmējošās plastmasas Mājas Piederumi Ikdienas Lietošanai Students
€10.42 €4.90

(apraksts lielākā daļa cilvēku var viegli aizmirst, lai darītu lietas.kā atrast ceļu, lai atgādinātu sev, ir svarīgi.šo izsmalcinātu un praktiska piezīme uzlīmes ir speciāli paredzētas slikta cilvēki.jūs vienmēr varat rakstīt piezīmes, lai atgādinātu sev par grafiku.laba, lipīga rezultātiem, viņi var būt nav viegli sabojāt.tie var būt piestiprināta pie sienas, tāfeles, datorus, datorus, ledusskapjus,)

Izskatās arī
Vintage Roku Darbs Geniune Ādas Grāmatzīmi Creative Grāmatu Zīme Jaukas Svētku Dāvanas Skolas, Biroja Kancelejas Piederumi
€7.66 €4.21

(paziņojums: ja jums ir nepieciešams, lai customerize, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas apspriesties.)

Izskatās arī
1/2/4GAB Lapas Krāsains Piezīmju Lapiņas Memo Pad pašlīmējošās Etiķetes, Indeksa Cilnes, Grāmatzīmes Notepad Skolas, Biroja Kancelejas preces
€6.96 €4.11

(1/2/4gab lapas krāsains piezīmju memo pad pašlīmējošās etiķetes, indeksa cilnes, grāmatzīmes notepad skolas, biroja kancelejas preces apraksts: nosaukums: morandi krāsu indeksa pastu izmērs: 85 * 200mm materiāls: papīrs, pet stils: pēc izvēles stils mērķis: notebook zīmes, indeksu, u.c. specifikācijas: 1. valdes daudzkrāsains, krāsu atdalīšana)

Izskatās arī
Pašlīmējošas Pārredzamu PET Lapiņas Memo Pad 50 Lapas, Uzlīmes, katru Dienu, Lai Do Saraksts, Ņemiet vērā, Papīra Studentu Biroja un Kancelejas preces
€3.85 €2.31

(apraksts: 1.krāsu, sešās krāsās pēc izvēles, pārskatāmu un ērtu uzlīmes ar horizontālām līnijām. 2.ar zibspuldzes efektu, pierakstīt svarīgas lietas, jebkurā laikā, jebkurā vietā. 3.apvienojot horizontāla līnija, kas ir vieglāk, lai padarītu jūsu rokraksta pareizs. specifikācija: 1.materiāls: pet 2.lapa: 50 3.izmērs: 76*76 4.daudzums: 1gb)

Izskatās arī
2024 A7 Mini Portatīvo Žilbinošas Krāsains Programmu Grāmatu Dienasgrāmata Iknedēļas Plānotāju, Piezīmju Grāmatiņas, Lai Do Saraksts Angļu Notepad Ar Kalendārā
€2.59 €1.81

(nosaukums: 2024 programma grāmata materiāls: papīrs+pu shell stils: a7 svars:42g lapas: 60sheets/120pages izmērs: 10.6x7.7cm(4.17x3.07in) krāsa:kā picture rādīt funkcijas: 1.uz plānotājs notepad ir ideāli piemērots studentiem, ceļotājiem, biroja darbiniekiem un skolotājiem.tā vienkārši un moderns izskats padara to mīļākie starp cilvēkiem. 2.piedāvājam labākās plānošanas notepad studentiem, ceļotājiem,)

Izskatās arī
2024 Dienas Plānotājs Ikdienas Piena Programma Par Lapu, No Janvāris 2024 Dec 2024. Gadam DayMinder Stundas Tikšanos Grāmatu Ar Biezu Papīra
€16.39 €11.14

(palikt priekšā spēle ar mūsu 2024. gadam plānotājs, kas ir paredzēti, lai saglabātu jūsu aizņemts ikdienas dzīvi organizē.tā ne tikai palīdz ierakstīt dzīves fragmenti, bet atvieglojums tehnoloģiju un acu aprūpes grāmatā ir arī nodrošinātu patīkamu rakstīšanas pieredzi.ar ātru un vieglu lapas atrašanās vietu, jūs varat atvērt savu plānotāju, lai tieši tur, kur jūs vēlaties, jebkurā laikā. specifikācijas: nosaukums:)

Izskatās arī
Modes B6 Hardcover Notepad Radošo Studentu Office Kabatas Grāmatiņa Albums Vēstnesis Dienasgrāmata Grāmatu Programmu, Iknedēļas, Ikmēneša Plānotājs
€16.27 €6.83

(nosaukums: notebook materiāls:papīra veids: divi dažādi veidi, no kuriem izvēlēties izmērs: 18*13cm(7.09*5.12 in) iepakojums: 1pc grāmatiņa motīvs: 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
Aploksnes Ietaupījumu Izaicinājums PU Āda 100 Aploksnes Ietaupījumu Problēmas, Grāmatu, Portatīvā Naudas Taupīšanas Saistvielu A5 Ūdensizturīgs Parāda
€24.17 €12.09

(ieviešot finansējuma ietaupījumu izaicinājums, ideāls instruments, lai palīdzētu jums stick jūsu ģimenes budžetu!kas ar izturīga ripstop materiāla un sabiezējumu pu ādas saistviela, tas nāk ērts a5 un ir viegli veikt ar jums, kur jums iet. specifikācija: materiāls: aparatūra, pu ādas krāsa: balta, rožu sarkana, brūna, dzeltena izmērs: aptuveni 21x14.8x3cm/8.27x5.83x1.18 collu svars:)

Izskatās arī
Multi-function Maza Grāmatiņa Praktiski Grāmatiņa Gluda Rakstīšana Notepad Ērti Notepad
€8.03 €4.02

(apraksts brīnišķīgi, lai mācību gadā, vai, ikdienā lietojot, šo portatīvo nelielu notepad nodrošina tīru un glītu lapu.izmantot notepad diy savu dekoratīvie albums.lieliska dāvana draugiem, ģimenei, skolas biedriem un citiem cilvēkiem, tie būs ļoti laimīgs, lai saņemtu šo dāvanu, ir ļoti praktiski un izturīgi. funkcijas -krāsa:zaļa -materiāls:pvc, papīrs, metāls -izmērs:10.00x9.00x2.50cm/3.93x3.54x0.98in -ideāli)

Izskatās arī
200 Loksnes Indekss Memo Pad Loksnes Lipīga Marķieri Grāmatu Cilnes Indeksa Lapiņas Grāmatzīmes Notepad Uzlīmes, Kancelejas Preces
€2.91 €1.37

(vienuma tips:indeksu uzlīmes materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā par: marķējums/atzīmēt pakete ietver:1pc(200 loksnes) indeksu uzlīmes izmantot, lai izdaiļot jūsu puses konts grāmatu, kā grāmatzīmes, piezīmju uzlīme jūsu grāmatiņa, utt.izmantojiet šo cute uzlīme kā grāmatzīmi, kas dos jums labāku garastāvokli, un jums būs gatava, lai uzzinātu vairāk.var izmantot foto albumi, rota, vai)

Izskatās arī
A5 A6 nomaināmās PU Ādas Saistvielu Grāmatiņa Vēstnesis Dienasgrāmata Plānotājs, Organizētājs Office Biznesa Piezīmjdatoru Piederumi Skolas Kancelejas piederumi
€30.65 €23.29

(modname=ckeditor cienījamie klienti,pievērsiet uzmanību uz šādu paziņojumu, lūdzu: 1.piegādes veidus:sakarā ar starptautiskās iepirkšanās, tas ir labāk izvēlēties reģistrētu aviopastu,pack24.lv standarta piegādi vai epacket,utt. 2.piegādes maksa:neatkarīgi no tā, cik daudz produktus jūs pērkat, tas būs maksas 1 reizi piegādes maksa.ja kuģniecības maksa piebilst, lūdzu, sazinieties ar mums ,tad mēs pielāgot)

Izskatās arī
50Pieces Retro Kolāža Papīra pamats Rozā, Zils, Sarkans ziedu Tauriņš fairyFairy Materiāls Tauriņš Zīmogs Albums Apdare
€3.00 €1.95

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=50 gab. izmērs:169*105*8mm amats: atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.)

Izskatās arī
4 Komplekti/20PCS Ievietot Indeksus Saistvielu Cilnes Izvietojamo Tukšās Piezīmju Papīra Etiķetes Kartes
€12.61 €5.93

(apraksts kraftpapīrs dalītāju lapu uzpildāmas grāmatiņa ievieto papīra vertikālā cilnes lapa 6 caurumiem ātršuvēju piezīmjdatoriem funkcijas nav viegli saliekt.papīrs materiāls iekšpusē lapas neļauj lieces.kraft dalītāju lpp|tā izgatavota no izturīga un vides papīra, tāpēc jūs varat to izmantot droši un dont jāuztraucas par to locīšana.kraft grāmatiņa dalītāju|dabīga krāsa)

Izskatās arī
Grāmatu Dziesmām Ķīniešu meitenītes Vakarā Kontu Upes Skaista Ilustrācija Pilna krāsu Piezīmju grāmatiņu Rokā Stila Dienasgrāmata Seno
€25.85 €11.64

(konta pilna krāsu vakarā upes dziesmām grāmatu skaista ķīniešu seno grāmatiņa meitene roka stilā ilustrē dienasgrāmata)

Izskatās arī
Grāmatiņa Dāvanu Programmu 2024 Darbu Grāmatas Pēcdiploma Jaunu Biznesa Birojs Eksāmenu Svētku Logo Izveide Drukāšanas Notepad Sabiezējumu
€20.32 €9.15

(brīvdienu grāmatas notepad drukāšanas logo programma jaunas sabiezējumu darba dāvanu radīšanu uzņēmējdarbības birojs pēcdiploma grāmatiņa eksāmenu 2024)

Izskatās arī
30Pieces Materiāli Papīrs Pēcpusdienā Grāmatas Retro Meža Rokasgrāmata Burtnīcas Bloknoti Skolas Ziņu Albums 145*100MM
€3.97 €2.58

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums= 30 lapas izmērs:145*100mm amats: retro materiālu pakete padara jūsu rokas kontu skaista, un jūs varat diy būs.modelis ir labi izstrādāta un skaistu dizains ir piemērots izmantošanai daudzās vietās, ideāls scrapbooking, kartes veidošanā, dāvanu iesaiņošana, apdares un citu radošu projektu)

Izskatās arī
Grāmatiņa Ūdensizturīgs Slapjš Piezīmju Bloknotu, Zemūdens Piezīmju Grāmatiņu Ar Zīmuli, Melns Vāks, Niršanu, Snorkeling
€16.18 €9.71

(grāmatiņa ūdensizturīgs slapjš piezīmju bloknotu, zemūdens piezīmju grāmatiņu ar zīmuli, melns vāks, niršanu, snorkeling produktu kategorijas:niršanas piezīmju grāmatiņu ar zīmuli lapu skaits: 25 lapas (50 pusēm) pp ūdensizturīga papīra materiāla iekšējās lapas, kas nav sapuvis grūti kluči priekšā un aizmugurē ērtai rakstīšanai krāsa:melna materiāls:pp)

Izskatās arī