Cena €15.80 €20.79

Pilns apraksts

Kad līst, sakarā ar nelielu projekcijas malas paneļi, stāvošs ūdens ir ne aizplūst prom laikā, un dubļiem, jo stāvošs ūdens precipitates, lai netīrības malām vai stūriem moduļus.No netīrumu uzkrāšanās paneļiem malu vai stūri, var būt dramatiskas sekas uz pareizu darbību saules sistēmā, tā samazina saules paneļa enerģijas ražošanā un kļūs par "karstajiem punktiem" efektu, samazinot ekspluatācijas paneļi.

PV paneļi, ūdens aizplūst prom klips ir self-stiprinājuma apskava, izgatavots no plastmasas.Garums apmēram 68 mm, svars 8 grami, un platums ir balstīta uz biezumu paneļi alumīnija sakausējuma rāmja.veidi: 35 mm, Satvēra ūdens klipu, lai to apakšējā mala PV panelis,stāvošs ūdens plūsmu prom, nav veidoties atkal.

Kā instalēt:Pirmkārt, veikt visu virsmu PV paneļi labs, un satvēra ūdens klipu uz apakšējo malu, paneļu , un nav tilt tā, tāpēc ir labi, ja līst vēlreiz, nebūs dubļu zonas.lai novērstu kāpj uz stikla panelis, jūs varat izmantot saules panelis aizsardzības mat.

Paziņojums:Ja saules panelis jau ir dūņas, tas jātīra pirms instalēt šo produktu.Šis produkts tikai samazina jaunas dūņu jostas.

Krāsa: melna

Materiāls: plastmasa

Iepakojuma Saturs:

64x Ūdens Drenāžas Klipi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Universālā 6 Slāņu Ūdens Taupīšanas Salona Virtuves Jaucējkrāns Gultām Piesitiet Filtrēt Bubbler Filtrācijas Dušas Galvas Sprauslu Filtrs
€0.83 €0.58

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. piemērots vairumam ilgi un apaļo baseinu, jaucējkrāni, ko piemēro krāns, caurules diametru no 16-22mm. 3. applicabe piesitiet: vienu caurumu baseina mikseri, dubultu baseinā, maisītāji, dušu, vannu jaucējkrāns, virtuves jaucējkrāns. 4. iebūvētajā slāņu filtrs, var atsevišķi kokosriekstu ogle, ceolīts, kas nav austs,)

Izskatās arī
300 Pack 2 Collu Neto Tases Iešķeltu Acs Plaša Lūpu Filtrs Augu Tīrā Katlā, Spaini Grozu Hidroponika
€41.99 €30.23

(laba caurlaidība: šie neto krūzītes ir veidotas ar iešķeltu acs, var veicināt efektīvāku augu augšanas caur aerācijas aug savā veidā: neto pods ar caurumiem apakšā, ražot veselīgu sakņu pat drenāžas, kas ļauj saknes aug savā veidā, tiesības uz leju, izmantojot pot vai izved no tās puses, varētu lielāks, veselīgāku saknes ērti izmēra lūpu gar augšējo padara hidroponiskas tases viegli)

Izskatās arī
1PC Perforators-Bezmaksas Vannas istabas Plauktiņu Vannas istabā var piestiprināt pie Sienas, Vannas istaba, Tualete Trīsstūris Mazgāt Tabula Uzglabāšanas Piederumi
€5.37 €4.03

(apraksts: tas plaukts, izgatavots no datora, ir rūsas izturīgs un anti-korozijas, nodrošinot izturību, stabilitāti un stingrība.nē-urbšanas iekārta novērš sienu bojājumus un spēcīgu saķeri un ūdensizturīgs veiktspēju līmes palīdzību statīvu piestiprināt pie sienas droši, nodrošinot spēcīgu slodzi.liels plaukts vannas un virtuves, piemērots saimniecībā, dvieļi, losjonu, šampūnu un visu, kas stuff.specifikācija:)

Izskatās arī
Caurules Ūdens Silts Kokvilnas Pārvalki ārpus Cauruļu Izolācijas Caurule Gaisa Kondicionieris
€7.04 €3.59

(apraksts šo cauruļu izolācijas caurulīte ir labas apdares, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.viegli izmantot, plaši lieto ac vienība, trenažieris, ģitāra stāv, labāk apmierināt jūsu prasības.praktiski izolācijas caurules var novērst cauruļvadu avārijas aukstā vai augstas temperatūras vidē. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:fenola putas -izmērs:150.00x5.50x3.00cm/58.95x2.16x1.18)

Izskatās arī
Tualetes Papīra Turētājs Matēts Melns, Tualetes Audu Ruļļu Turētāji Dozatoru Un Kronšteini Sienas Uzstādīts Uz Vannas Istabu Un Virtuves
€13.03 €9.77

(tualetes papīra turētājs matēts melns, tualetes audu ruļļu turētāji dozatoru un kronšteini sienas uzstādīts uz vannas istabu un virtuvi [anti-korozijas un nerūsējoša]-- būvēti ar piemaksu pakāpes nerūsējošā tērauda ar matētu melnu apdari, shinning un modernu izskatu ar anti-korozijas un nerūsējoša funkciju. [bez urbšanas un viegli instalēt]-- vienkārši noņemiet plēvi līmes pamatni un pielīmēt)

Izskatās arī
Šampūns Bārs Turētājs pie Sienas piestiprinātās Dubultā Slāņa Spēcīgu Sūkļa Turētājs, Ziepju Gadījumā ar Drenāžas Caurumu Dušas Ziepes Konteineru Ziepes Taupīšana
€19.76 €9.88

(aizzīmju punktiem: 1.vides apziņa: baudīt mieru, zinot, ka šis šampūns bārs turētājs ir ne tikai, kas izgatavoti no videi draudzīgs un bez smaržas materiālus, bet arī būvēts, lai pēdējā ar mitruma un eļļas necaurlaidīgs kvalitāti.ideāli piemērots jebkuram vannas istabas un virtuves. 2.ātri drenāžas dizains: ar dobu drenāžas struktūru un kanalizācijas projektēšana, šis turētājs)

Izskatās arī
Rezerves Vickers Sūknis Core 2520Vk21a11 Hidrauliskās Lāpstiņu Sūknis Kārtridžs
€120.33

(iepakojums:kartona!par mums timeway uzņēmuma limited ir iesaistīti gadu hidrauliskās mašīnas, produktu izstrādes, attīstības, pārdošanas specializētu uzņēmumu, produktu coveredinclude visu zobratu sūkņi un motori, virzulis, sūknis un motors daļas, lāpstiņu sūknis, lāpstiņu sūknis, kasetne, zobratu sūkņus un motorus, zobratu sūkņa / motora daļas, mikseri, reduktora, reduktoru piederumi, hidraulisko vārstu)

Izskatās arī
Soma Āķis Salokāms Portatīvo Salokāmo Galda Maku Somā Āķis Pakaramo Turētājs
€10.29 €5.14

(funkcijas: ootdty cieta un izturīga sakausējuma struktūra. apakšā spilventiņu. šis salocīts rokassomu, tote āķis ir inkrustēts ar mirdzošo , kas ir modes rokassomu displejs dekoratīvās atbalstu sieviešu modes veikalā. to lieto, lai pakārt jūsu rokassomu no galda vai bāra ja jums ir kafejnīca, restorāns, bāri , dāma tualete un jebkuras citas vietas, tā, ka kabatā vai)

Izskatās arī
Nerūsējošais tērauds, Zelta krāsa, Tualete Bidē smidzinātāju, wc dušas galvas Smidzinātāju komplekts Duša noderīgu T vārsts automātiskais tīrīšanas Komplekts Vannas istaba
€6.34 €3.81

(nerūsējošais tērauds, zelta krāsa, tualete bidē smidzinātāju, wc, dušas galvu, kas duša noderīgu t vārsts automātiskais tīrīšanas komplekta turētājs vannas istabas iezīmes: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietot *ļoti augstas kvalitātes rokas bidē, ir gaismas svars, ergonomiski veidotiem un ļoti ērti turēt. * * šīs duša ir sprūda)

Izskatās arī
Universāls, Izlietne Spraudni ar Filtru Izturīgs Izlietne Atkritumu Drainer Ātri Nosaka Piemērots Dažādu Vannas istabas Izlietnes Izturīgs
€2.13 €1.15

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu vannas istaba freshs un smarža atbrīvo ar mūsu novatorisko baseina atkritumu drainer.say goodbye, lai nepatīkamas smakas! mūsu universāls izlietne drainer ir paredzēti, lai viegli uzstādīšana un telpas taupīšanas.izbaudiet problēmu atbrīvo setups! piemērota ikvienam, kas nepieciešams drošas un efektīvas izlietne aizplūšanu risinājumu.ideāli)

Izskatās arī
JingdezhenTable Baseina Izlietne Viena Baseina Sadzīves Ziemeļvalstīm Inter-Platforma, Baseinam, Baseinu Art Izlietne Keramikas Izlietnei
€205.17 €184.66

(par muitu: mūsu bezmaksas piegāde cenas neietver muitas nodevas, nodokļi un nodevas, kas ir nepieciešams, lai sedz pircējiem.produktu cenu noteikšanas ietver kravu.pircēji, kuri jāzina produkta cenu ir nepieciešams, lai uzdotu klientu apkalpošanas lai zinātu, muitas nodokļi un nodevas. termiņš pārvadājumi: klientu novietot order1to3delivery darba dienu laikā, vispārējā derīguma termiņš)

Izskatās arī
beibehang Dimensiju samazināšanas rotaslietas, ziedu Eiropas 3D fonā sienas gleznojums pasūtījuma liels sienas zaļo fonu
€16.41 €8.70

(pircējiem vajadzētu lasīt: tapetes tapetes cena: $ / kv.m.nav roll. 1 s quare metri = 1 gab. 2 s quare metrus = 2 gab. 3 s quare metrus = 3 gab ...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: lūdzu, esiet uzmanīgi, lai 1m2. tāpēc ļoti maza izmēra 6 materiāls: sudraba auduma flash (materiāls standarta) / hd neaustu papīrs / ādas modelis / neausts papīrs / kūdra struktūra / 3d reljefa īpašības ietekme:)

Izskatās arī
Losjons Sūknis Pudeles Nerūsējošā Tērauda Šampūns Konteineri 350ml Tukšs Losjons Sūknis Pudelē Šampūns, Losjoni, Krēmi, Masāžas Eļļas
€11.28 €7.90

(ar mūsu pievilcīgi būvēti losjons pumpis, pudeļu tīrīšana nekad nav bijis vieglāk.šīs pudeles ietaupīt vietu un padarīt to viegli, lai izlietu losjons, jo tās ietver paplašinātu losjons pudeli kontaktligzdas.say goodbye, lai izmētāts-par losjoni un sveiki sakārtotāku un efektīvu shēmu. specifikācija: nosaukums: sūknis pudeļu dozatoru materiāls: 304 nerūsējošā tērauda svars:)

Izskatās arī
Logu Apstrāde 4 Žuburs Šķipsnu Plisēt Aizkari Aizkaru Āķi 100gab
€32.11 €20.23

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! produkta nosaukums: aizkaru āķi materiāls: metāla izmērs: 72 x 22 x 15 mm/2.8 x 0.87 x 0.6 collas (l*w*h) āķis atvērt izmērs (max): 13mm/ 0.5 collas svars: 200g / komplekts galvenā krāsa: sudraba tonis šie aizkaru āķi lietošanai ar aizkariem vai pārklāji ar vākšana lentu pozīcijas. izgatavots)

Izskatās arī
4028 Zemu Enerģijas Patēriņu ar Zemu Trokšņa Aksiālais Ventilators 109p0424f3013
€27.45 €16.47

(aksiālais ventilators 109p0424f3013 detalizēta informācija par produktu apraksts: 1) preces cenu apraksts: 109p0424f3013 ! 2) produkta apraksts, parametri: sakarā ar lielo starpību produkta parametru izpildi produkti ar pašu izskatu, izmēru un dzesēšanas ventilatoru produktus, mēs varam pēc jūsu veiktspējas prasības pielāgotu dzesēšanas ventilators , ieskaitot montāžas līnijas)

Izskatās arī
2X 4 Collu Kvadrātveida Dušas Iztukšo Ar Noņemamu Vāciņu Režģis, Misiņa Pret Aizsērēšanu Un Smaku Punktu Grīdā Montāža
€29.90 €20.04

(anti-aizsērējuma: double layer filtrs dizains - noņemams režģis un matu sietiņu, lai palīdzētu efektīvi savākt ūdens noteces, novērstu pret aizsērēšanu un viegli tīrīšanas un apkopes anti-smarža: gravitācijas gada pavasarī dizains, auto atvērts un aizzīmogotā funkciju var novērst nepatīkamu smaku savvaļas pieteikums: standarta 4 collu (10x10cm), lūdzu, ņemiet vērā, šajā grīdā nedarbojas)

Izskatās arī
Videi Drenāžas Filtru Efektīvu Atkārtoti Virtuves Izlietne Aizplūšanu Grozi Anti-aizsērējuma Viegli Ūdens Noteci 2 Pack
€3.33 €2.16

(videi drenāžas filtru efektīvu atkārtoti virtuves izlietne aizplūšanu grozi anti-aizsērējuma viegli ūdens noteci 2 pack apraksts: augstas kvalitātes virtuves rīku, kas izgatavoti no videi draudzīgiem un viegls plastmasas materiāliem. nekaitīgas cilvēka organismam un viegli tīrāma ar regulāras mazgāšanas līdzekli un ūdeni. piemērots lietošanai izlietne, gan mājās, skolā,)

Izskatās arī
60cm Platumu, Perlamutra Baltā Marmora Sazinieties ar Papīra Vinila Eļļas Pierādījums Virtuves Sienas Tapetes Folija pašlīmējošās Ūdensnoturīgas Uzlīmes
€6.69 €4.02

(produkta apraksts: materiāls: vinila noņemamās mizas un stick spīdīga balta marmora tapetes iezīmes: - pašlīmējošas,ūdensizturīgs,dezodorants, pelējumu pierādījums, pretapaugšanas, apzaļumošana apdare, augsta krāsas noturība. stils: moderns modelis elements: spīdīga balta marmora kontaktu grāmata piemērošanas jomas: guļamistabas, virtuves, dzīvojamās istabas, restorānu,)

Izskatās arī