Tagi: Vannas Istabas Plaukts

Cena €4.03 €5.37

Pilns apraksts

Apraksts: Tas plaukts, izgatavots no DATORA, ir rūsas izturīgs un anti-korozijas, nodrošinot izturību, stabilitāti un stingrība.Nē-urbšanas iekārta novērš sienu bojājumus un spēcīgu saķeri un ūdensizturīgs veiktspēju līmes palīdzību statīvu piestiprināt pie sienas droši, nodrošinot spēcīgu slodzi.Liels plaukts vannas un virtuves, piemērots saimniecībā, dvieļi, losjonu, šampūnu un visu, kas stuff.Specifikācija: Krāsa: Kā parādīts Materiāls: PC Lielums:Kā parādīts Paketē Iekļauts: 1 x Vannas istaba uzglabāšanas turētājs, Ņemiet vērā: - Tur varētu būt maz kļūdu izmēru manuāla mērīšana. - Ņemot vērā dažādos apgaismojuma efektu un monitora iestatījums, faktisko objektu krāsu, iespējams, nav precīzi atspoguļo krāsu attēlus. - Lūdzu, ļaujiet nelieli skrāpējumi uz produktiem, ko izraisījusi starptautiskā transporta, lūdzu, saprast.Paldies!

Specifikācijas

  • Vairāki Līmeņi: Viena Līmeņa
  • Turētājs Virsmas Apdares: Pulēta
  • Instalējiet Stils: Perforators-bezmaksas
  • Modeļa Numurs: --
  • Uzstādīts: STŪRA
  • Veids: Vannas Istaba Plaukti
  • Materiāls: PC
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Plauktu Materiāls: Plastmasas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

beibehang pasūtījuma Dinozauru foto tapetes dzīvojamā istabā, baby bērnu istabas guļamistabas interjeru karikatūra papel mūra sienas, papīra rullis
€16.41 €8.70

(pircējam ir lasīt: tapetes cena: $ / kv.m.nē apjoms. 1 s quare metri = 1. 2 kvadrātmetru = 2. 3 kvadrātmetru = 3...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: jā, lūdzu, pievērsiet uzmanību uz 1m2 kārtībā.jo skaņa ir maza 3 materiāls: zīda audums (noklusējuma materiāla) / rakstu āda / 3d reljefa iedarbība: spēcīgs stereo.spīdīga virsma.zīdaina virsma.augsta kvalitāte.materiāla īpašības:)

Izskatās arī
2X AC 220-240V 5W Iegremdējamais Ūdens Sūknis Akvāriju Dīķa Strūklaka ES Plug
€20.28 €15.00

(iegremdējamais ūdens sūknis akvārijs, strūklaka, dīķī ir zivis, utt. plūsma ir regulējama manuāli priekšā sūknis ar četriem piesūcekņus uz grunts un to var lietot tikai ūdeni regulējama plūsmas ūdens sūknis ir paredzēts pilnībā zemūdens saldūdenī un sālsūdenī. šis sūknis rada ūdens plūsmu un jāvēdina savu akvāriju, lai simulētu vidē okeāna / dabas upes. sūknis)

Izskatās arī
Spogulis Chrome Pulēta Vannas Istaba Aparatūras Komplekts 304 Nerūsējošā Tērauda Dvieļu Plaukts Bārs Tualetes Papīra Turētājs Āķi, Vannas Istabu Aksesuāri
€32.45 €11.93

(motīvs: -preces tiek atsevišķi pārdot, jūs varat pasūtīt 4-gabali kopums vai atsevišķas produktu atbilstoši savām vajadzībām. -sienas uzstādīts, skrūves, montāžas piederumi pilnīgs. -304 nerūsējošā tērauda materiāla,spogulis, pulēšanas virsmas. -lūdzu, ļauj 1-5cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. stabils uzstādīšana diy uzstādīšana mūsu)

Izskatās arī
Zaļo Lapu Fona Lapām, Mizas un Pielīmēt Tapetes Pašlīmējošas Noņemamo Kontaktu Grāmata, kas Aptver Sienas sienas Sienas
€29.23 €17.54

(zaļo lapu fona lapām, mizas un pielīmēt tapetes pašlīmējošas noņemamo kontaktu grāmata, kas aptver sienas sienas sienas apraksts: materiāls:kvalitātes ūdensizturīgs pvc tapetes metrika izmēri:45x300cm,45x600cm funkcija:self-adhesive (apakšā ir līme, tikai mizu un stick), ūdensnecaurlaidīgs, noņemams amats:mēbeles, renovācija, sienu apdares, ūdensizturīgs, nepievelk)

Izskatās arī
3Pcs 120Cm Metināšanas Priekšauts ar antipirēnu garām Piedurknēm Metinātājs, aizsargtērps, Split Āda ugunsdrošiem
€218.91 €168.56

(modelis: 120cm augstu apkakli, garām piedurknēm funkcijas: augsta temperatūra svars: 1500 g)/gab. vai siāmas: siāmas lietošanas joma: metinātājs anti-plaucēšana un nodiluma izturīgs metināšanas priekšauts krāsa:brūna materiāls: pu āda izmērs:120cm iepakojuma saturs: 3*metināšanas priekšauts tikai iepriekš paketes saturu, citi)

Izskatās arī
Soma Āķis Salokāms Portatīvo Salokāmo Galda Maku Somā Āķis Pakaramo Turētājs
€10.29 €5.14

(funkcijas: ootdty cieta un izturīga sakausējuma struktūra. apakšā spilventiņu. šis salocīts rokassomu, tote āķis ir inkrustēts ar mirdzošo , kas ir modes rokassomu displejs dekoratīvās atbalstu sieviešu modes veikalā. to lieto, lai pakārt jūsu rokassomu no galda vai bāra ja jums ir kafejnīca, restorāns, bāri , dāma tualete un jebkuras citas vietas, tā, ka kabatā vai)

Izskatās arī
Rokasgrāmata Ziepju Dozators Šķidruma Tvertni Vienkārši Viena Kamera/Double Kamerā, Skaidrs, Plastmasas konteinerā Vannas istaba Viesnīcā
€5.99 €3.78

(apraksts: augstas kvalitātes: sienas uzstādīts šķidro ziepju dozators izgatavota no premium pp materiāla, triecienizturība, nav viegli saskrāpēt pie sienas piestiprinātās: viegli uzstādīt, ideāli piemērots vannas istabas, virtuves, tualetes, utt. rokasgrāmata ziepju dozatoru: 500ml rokasgrāmata, ziepju dozators, atkārtoti uzpildāmi un ērti. iezīmes: rokas dušas želejas dozators,)

Izskatās arī
3X Vienu Plašu Pieskarieties Vannas Izlietnes Dušas Galvas Izsmidzināšanas Šļūtene, nospiežot Uz Pults Frizieris, Mājdzīvnieku Mājsaimniecības, Krāna Pagarinātāji
€50.92 €33.61

(3x vienu plašu pieskarieties vannas izlietnes dušas galvas izsmidzināšanas šļūtene, nospiežot uz pults frizieris, mājdzīvnieku mājsaimniecības, krāna pagarinātāji 1. noregulējiet temperatūru, izmantojot monobloc maisītājs tap - karsts/auksts 2. viegli uzstādīt un viegli tīrāma 3. ērts un elastīgs, to var izmantot, lai izveidotu savienojumu ar krānu, lai mazgāt matus. 4. nav rūsas,)

Izskatās arī
20M PVC Apvalks ar Iekšējo Diametru 0.8 mm, Krāsa Izolācijas Apvalks Plastmasas Šļūtenes Vadu Un Kabeļu Aizsardzības Korpusu
€5.43 €4.07

(pvc apvalks ar iekšējo diametru 0.5 mm ∽ 30mm krāsa izolācijas apvalks plastmasas šļūtenes vadu un kabeļu aizsardzības korpusu)

Izskatās arī
beibehang tapešu papel de parede 3d koka cilvēka futbola fona murals dzīvojamā istaba guļamistaba studiju papīra tapetes 3d sienas
€16.41 €8.70

(pircējam ir lasīt: tapetes cena: $ / kv.m.nē apjoms. 1 s quare metri = 1. 2 s quare metrus = 2. 3 s quare metrus = 3...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: jā, lūdzu, pievērsiet uzmanību uz 1m2 kārtībā.jo apjoms ir neliels, 6 materiāls: flash sudraba audums / high-definition neaustu grāmatu / rakstu āda / neausts papīra / zāliena korpuss / 3d reljefa/ zīda audums(noklusējuma materiāls) iedarbība:)

Izskatās arī
Tuya WiFi Smart Durvju Sensors Durvju Atvēršanas/Aizvēršanas Mājas Detektoru Trauksmes Drošības Aizsardzība Smart Dzīves Kontroli, Izmantojot Alexa Mājas
€11.93 €8.36

(tuya wifi smart durvju sensors durvju atvēršanas/aizvēršanas mājas detektoru trauksmes drošības aizsardzība smart dzīves kontroli, izmantojot alexa mājas apraksts: darba principu, magnētiskais durvju signalizācija ja attālums starp signāla raidītājs un magnētiskās lentes pārsniedz 20-30mm, modinātājs nekavējoties nosūta atgādinājuma signālu uz mobilo telefonu 1)tūlītēju)

Izskatās arī
Ūdenskritums Virtuves Izlietnes, Nerūsējošā Tērauda Gofrēts Izlietne Lielu Vienotu Slota Pa Kreisi Drenāžas Daudzfunkciju Izlietnes Virtuves
€1 242.61 €372.78

(piezīme pirms pirkšanas: 1. lūdzu, apstipriniet summu, muitas nodevas, ko iekasē vietējās muitas par produktu pirms pirkšanas.pircējs ir atbildīgs par muitas nodokļiem.ja jūs nevarat pieņemt to, lūdzu, nav pasūtījumu, paldies! 2. jo izlietne ir liels paketi, loģistikas metode ir pārdevējs kuģniecības ceļu , un transportēšanas laiks ir ilgs, un tas ir sagaidāms, ka tiks nosūtīti ietvaros)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Mesa Ziepju Dozators Viegli Tīrāma Stikla Ziepes Sūkņa Padeves Ideāli Piemērots Virtuves Un Vannas Istabas (Zelts)
€12.66 €5.95

(ziepju dozators var izmantot ģimenes vannas istabas, virtuves, tualetes, viesnīcas, izlietnes, utt. ziepes sūkņa padeves var tikt izmantots, lai saglabātu roku ziepes, šampūni, trauku ziepes, dušas želeju un citus šķidrumus. to var mazgāt un izmantot atkārtoti, un gadījumā šķidrums var pievienot laikā, un atbilstošu šķidruma daudzumu var iegūt atkarībā no lietošanas vajadzībām. krāsa:)

Izskatās arī
Akmens Kristāla Apšuvuma Aģents Marmora Pulēšana Nano Kristālu Šķidro Remonta Un Spīdošus Flīzes Atjaunošanas Līdzeklis, Lai Virtuves
€1.38 €0.55

(akmens kristāla apšuvuma aģents marmora pulēšana nano kristālu šķidro remonta un spīdošus flīzes atjaunošanas līdzeklis, lai virtuves aizzīmju punktiem: 1、【drošu ikdienas] aicina akmens kristāla apšuvuma aģents ir ideāli piemērots ikdienas tīrīšanas, piemēram, novēršot netīrumu, putekļu noplūde un eļļas no noslēgtā granīta, marmora un citām dabīgā akmens virsmām. 2、【ilgstošu)

Izskatās arī
2X 12 Led Rūpniecības Inkubators, gaisa mitrinātāju, Dīķis, Pulverizators, Gaisa Udifiermih DC 24V Migla Maker Fogger Ūdens Strūklaka
€19.51 €12.29

(2x 12 led rūpniecības inkubators, gaisa mitrinātāju, dīķis, pulverizators, gaisa udifiermih dc 24v migla maker fogger ūdens strūklaka izmērs: 4 x 4.5 cm/1.6 x 1.8 collas produkta tips: gaisa atomizing gaisa mitrinātāju tips: ultraskaņas gaisa mitrinātāju dizains: ar led piemērojamo platība: 21-30 kvadrātmetru funkcijas: gaisa mitrināšanas, samazina troksni strāvas)

Izskatās arī
Vannas istaba Uzglabāšanas Plaukts Virtuves Uzglabāšanas Organizators plastmasas Šampūnu Plaukts Dušas Plaukts Vannas istabas Piederumi Nē Urbt Plauktā
€36.52 €18.26

(dizaina šis plaukts ir ļoti piemērota, lai jūsu virtuves un vannas istabas.tas nodrošina lielu nestspēju, kas var viegli uzņemt sūkļi, tualetes piederumi, kosmētikas un vairāk. ar tās paplašināt un tievs dizains, mūsu plauktos pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu visas jūsu essentials.sakarā ar tās efektīvu sienas, dizains, palielinātu krātuves potenciālu, vienlaikus samazinot grīdas platības. rūpīgi)

Izskatās arī
Videi Drenāžas Filtru Efektīvu Atkārtoti Virtuves Izlietne Aizplūšanu Grozi Anti-aizsērējuma Viegli Ūdens Noteci 2 Pack
€3.33 €2.16

(videi drenāžas filtru efektīvu atkārtoti virtuves izlietne aizplūšanu grozi anti-aizsērējuma viegli ūdens noteci 2 pack apraksts: augstas kvalitātes virtuves rīku, kas izgatavoti no videi draudzīgiem un viegls plastmasas materiāliem. nekaitīgas cilvēka organismam un viegli tīrāma ar regulāras mazgāšanas līdzekli un ūdeni. piemērots lietošanai izlietne, gan mājās, skolā,)

Izskatās arī
Vīnogulāju Pastāvīga Spriedze Dušas Caddy \u2013 Vannas istaba Uzglabāšanas Plaukti Šampūns, Kondicionieris un Ziepes, Bronzas
€67.41 €51.90

(vannas istaba uzglabāšana: plaukti un āķi, lai šampūns, kondicionieris, ziepes, skuvekļi un washcloths. visi stilā, bez rūsas: jauki tērauda grozi ar grezni dizainu un nerūsējoša bronzas apdari. kosmosa taupīšana: dušas caddy pasākumi 9.75 x 8.25 x 10\\' (pilnībā izvilkts) – izveidot papildu krātuves. pastāvīga spriedze: jaunā, patentētā pastāvīga spriedze tehnoloģija –)

Izskatās arī
2 Iestatiet Keramikas Stikla Plīts, Cepeškrāsns Degļa Cleaner Tīrīšanas Skrāpi Skrāpis Piemērots Indukcijas, Keramiskās
€12.10 €9.43

(plašu lietojumu.collu mēroga asus metāla žileti var noņemt traipus no automašīnas, plastmasas, koka basketbola laukumi, uzlīmes uz stikla vitrīnām un keramikas plītis. uzticams dizains-skrāpi rīks ir izstrādāts, zem malas uzlīme, un ir pietiekami daudz rokturi, lai noņemtu uzlīmi. viegli lietot-vienkārši atvērt lodziņu, pievienot vienu metāla skrāpji, un sākt noņemot uzlīmes, etiķetes)

Izskatās arī
Bez smaržas & Kukaiņi Izturīgs Universāls Grīdas Drenāžas Pret Aizsērēšanu Grīdas Spraudnis Vannas istabu un Virtuves Uzturēt Telpas Tīras
€9.78 €4.89

(funkcijas: ootdty mūsu smaržas un kukaiņu izturīgs universāls grīdā ir paredzēti, lai saglabātu jūsu vannas istabā un virtuvē atbrīvo no nepatīkamas smakas un nepatīkams tas nodrošina uzticamu risinājumu uzturēšana hygienes un tīrību savā telpā. ar mūsu universāls grīdā, jūs varat piedalīties farewells, lai smirdošs drainand nevēlamu tā ir īpaši izstrādāta, lai novērstu)

Izskatās arī