Cena €0.37 €0.76

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs.

*U formas nagus: plaši izmantoti, lai noteiktu vadi, iepakojums, grāmatu iesiešanu, utt.

*Durvju formas nagus: plaši izmantoti mēbeles, dīvāni, sēdekļi, koka kastes, dekorācijas utt.

*T-formas Nagi: plaši izmanto dekorēšanai koka mēbeļu, grīdas un sienu paneļi, durvis un vērtne, reklāmas, kokapstrādes utt.

*Piemērots vairumam skavotāji un DIY mājas, dārzkopība, darbnīcas izmantot, utt.

Specifikācijas:

*Materiāls: Tērauds

*Krāsa: Sudraba

*Pēc izvēles modelis: U/ Durvju /T Formas(Kā bildes šovs)

*Pēc izvēles Izmērs: 12mm/8mm/10mm(kā picturs šovs)

*Pieteikums: interjera dizains, kokapstrāde, fiksēto līniju rīki

*Daudzums: 1000pcs/komplekts

Iepakojuma Saturs:

1000*Skavas Naglas (U/ Durvju /T Formas)

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: VIBRATITE
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

50x 25mm Vilnas Kārtu Pulēšanas ripas Stūre+2x Aptverēs Par Rotējošu Bēša Pulēšanas Spilventiņu Izturīgs Augstas kvalitātes
€6.14 €3.37

(detalizēti: *50x 25mm vilnas filcs, pulēšana, pulēšanas riteņu pad + 2x štances *piemērots pulēšanai un slīpēšanai, koka, kodolieroču griešanai, jade, utt. *piemērots vairumam elektrisko smalcinātāju. *izmantot kopā ar pulēšanas pastu(nav iekļauts) pulēšanai pēc vaksācijas pabeigt ārstēšanu. *plaši izmanto automobiļu, cauruļvadu, iekārtu, rotaslietas, nerūsējošā)

Izskatās arī
Gaisa Alumīnija Kārbas Ventilācijas Caurule, Aug Teltis un Hidroponiskas Sistēmas Drosphip
€7.71 €3.78

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 10cm gaisa alumīnija kārbas izgatavotas no izturīga alumīnija, ideāls veidu izplūdes ventilatoriem un kompresoriem. šī izplūdes caurules ir paredzēti, lai izturētu augstu temperatūru un spēcīgu gaisa, nodrošinot uzticamu un efektīvu sniegumu. piemērots māju īpašniekiem, uzņēmējiem, un diy entuziastiem, kuri vēlas)

Izskatās arī
6 Gab. 4 Collu /100 Mm Smilšu 50 Dimanta Sausā Pulēšanas Spilventiņu Granīta, Marmora Elastīgu Sveķi, Slīpēšanas Disks, Keramikas Akmens Polisher Disku
€15.67 €10.65

(elastīgs, piemērots dažādu formu pulēšana sausa pulēšana, strādā bez ūdens, ērts un mazāk piesārņojuma pulēšana ar ātro ātrumu un bez scrach.piemērots dažādu apgr. / min. elastīga un pulēšana.nosaukums :4 collu dimanta sausā spilventiņi daudzums: 6 gab. specifikācija:diametrs 100 mm/4 collas,dimanta smiltis, 50# krāsa;zilā materiāls: diamond + sveķi pielietojums:granīta & pulēšana, marmora iepakojuma)

Izskatās arī
16cm ātrgaitas Izplūdes Ventilatoru, Tualete, Virtuve, Vannas istaba Karājas pie Sienas, Loga Dropship
€13.48 €9.16

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes radīt ērtu un veselīgu vidi ar mūsu vannas istaba nosūcējs, ventilators, uzstādīšana.vai jums ir nepieciešams, lai novērstu ēdiena dūmi virtuvē vai novērst mitruma vannas istabā, tas ventilators ir ideāls risinājums. tā spēcīgo darbību, zemu trokšņu līmeni, un izturīga plastmasas konstrukcija nodrošina ilgstošu efektivitāti.say)

Izskatās arī
18W Mazu Elektrisko Urbju Komplekts 5 Ātrumu 18000 Apgr. / min Regulējams Mainīga Ātruma Urbju Rotācijas Instrumentiem Graviera Pildspalva Slīpēšana Pulēšana
€21.18 €14.83

(produkta parametri materiāls: abs krāsa: melna izmērs: 165mm svars: 250g modelis: hb-005 ieejas spriegums: 110-220v frekvence: 50/60hz izejas spriegums: 18v nominālā ieejas jauda: 18w tukšgaitas ātrums: 5000-18000r/min neto svars: 200g iepakojuma svars: 250g iepakojuma izmērs: 21.5*7.5*6cm produkta priekšrocības dažādu)

Izskatās arī
3pcs Riepu Mainītājs RP6-710014120 Mount Demount Rīku, Pīles Galvu Mednieks Butler Daļa
€21.58 €9.72

(3pcs riepu mainītājs rp6-710014120 mount demount rīku, pīles galvu mednieks butler daļa atsauces: 14120, rp6-710014120 par leverless modeļi tc3900, auto34, tca34 (par sērijas numurus 664 un augstāk) iepakojums:3* riepu mainītājs pīļu vadītājs)

Izskatās arī
15mm/25mm Daudzfunkcionāls Dzirnaviņas Mini Electric Belt Sander DIY Pulēšanas un Slīpēšanas Mašīnas Kuteri Malām Asināmais
€108.88 €42.47

(šis ir daudzfunkcionāls belt sander, mini portatīvo, ar zemu trokšņa līmeni, viegli uzstādīt un ekspluatēt, ir mājas diy rīks. funkcijas: korpuss ir izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, stingra un praktisks. smiltis no smilšu josta ir vienādi, nav viegli zaudēt, smilšu, vairāk nodilumizturīga. izmanto ātrgaitas gultņi, ātrgaitas, augsta griezes momenta un klusāku. ar)

Izskatās arī
Modelis Multi-Purpose Dubultās Darbības Barības Šautenes Iestatīt, Lai Smidzināšanas Auto Grafikas Mākslas Amatniecības Tetovēšanas Kūka
€11.80 €5.90

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī dubultā rīcību, vienkārši nospiediet izraisa, tā darbojas ātri un automātiski pārtrauc darbu pēc atbrīvošanas no kritērijiem, vieglāk izmantot. var parasti izmanto, lai body art mākslas kūka dekorēšanas,krāsotāju darbi,make up,hobiji,amatniecība,auto-motociklu utt.spiediena tehnoloģija, kas stiprina smidzināšanas)

Izskatās arī
6 Pack Rīks Atbalsta Bāzes Pakaramais 12V, Urbšanas Instruments Pakaramais Plastmasas Urbšanas Instrumentu Stiprinājums Savietojams Ar
€21.67 €13.22

(uzstādīšana m12 12v instrumentu, rīku plaukta saderīgs ar m12 rīki, ko izmanto, lai labot instrumentus uz sienas vai workbench, lai saglabātu tos pienācīgu un pieejamu stingri uzstādītas: katru m12 instrumentu turētāja ir trīs sabiedrība skrūves, ar kuru iespējams piestiprināt pie sienas, stingri un stabili, un to var efektīvi novērst rīki krišanu un bojāšana pulēta virsma: virsmas instrumentu)

Izskatās arī
3X 5 Collu Puses Slīpēšana Bloku Hook & Loop Smilšpapīru Rokā, Pad Pulēšanas Paliktni, Abrazīvie Instrumenti,
€21.51 €10.76

(produkta nosaukums: 5 collu puses slīpēšana bloku pulēšana & slīpēšanas izmērs: 5 collas izmantots 125mm diametrs, biezums 45mm krāsa: dzeltena materiāls: sūklis šī ir lieliska slīpēšana piederumu, kas izskatās un jūtas tieši tāpat kā sander būtu atšķirībā no tur tālu brālēni... slīpēšana bloki.- slīpēšana bloki ir tikai, ka, slīpēšana bloki.tie var būt veida)

Izskatās arī
3X Griešanas Galvu Par Wbt-1 Auduma Elektriskās Šķēres Auduma, Kuteri
€37.61 €22.94

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 3x griešanas galvu par wbt-1 auduma elektriskās šķēres auduma, kuteri elektriskās šķēres ir plaši izmanto ģimenēm vai dažādām rūpnīcām, kas ir nepieciešams, griešana 0-10mm(atkarīgs no materiālu) . tas ir ērts un pārnēsājamo, iekasējams un elektrisko pieslēgts. ar zemu degvielas patēriņu)

Izskatās arī
USB BBQ Gaisa Pūtējs Portatīvo BBQ Ventilators, Gaisa Ventilators Grils Ventilators, Gaisa USB Ventilators 5V Dropship
€8.08 €3.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis elektriskais barbekjū ventilators ir viegli, var būt uz usb kabeli uzlādes dārgumu vai enerģijas apgādi.bez ierobežojumu strāvas vads, ērti lietot. izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, drošs, nav toksisks un bez smaržas. tas novērš putekļu piesārņo savu pārtiku, un tas saglabā savu pārtiku,)

Izskatās arī
Mēbeles Darbarīki, Riteņu 1* 1PC 6mm Smirģelis Audums Atloks Riteņu Disku Slīpēšanas Ripu, Pulēšanas Instrumenti Kāta Mēbeles
€0.87 €0.48

(funkcijas: *izgatavota no smirģelis audums materiāls, izturīgs un drošs lietošanā. var uzstādīt elektrisko urbi, augstas jaudas elektriskās dzirnavas izmantot. *augsts elastīgums, laba self-asināšanas, augsta slīpēšanas efektivitāte, laba siltuma, zemu trokšņu līmeni. *plaši izmanto mēbeļu, rokdarbi, veidnes, mūzikas struktūrām, visu veidu gaisa kuģa modeli, ražošanas kuģi)

Izskatās arī
21V Bezvadu elektriskā rokas karstā līme lielgabals remonts DIY rīku karstās kausēšanas metināšanas karstā gaisa pistoli anti applaucējums sprauslu ar 16 līmes stieņi
€162.12 €81.06

(laipni lūdzam bq veikalā: dārgais draugs, lūdzu, pārbaudiet tā modeļa, ja pasūtījuma, vai sazināties ar mums, izmantojot tiešsaistes klientu servisu!es gribu sniegt jums visaugstākās kvalitātes pakalpojumus, un es uzskatu, ka komunikācija ir ātrākais veids, kā risināt problēmas. novēlot jums netraucētu dzīvi un darbu! litija karstā kausējuma līme lielgabals speciāli paredzētas āra viskozes)

Izskatās arī
18 Gab. Lieljaudas Ķīmiski Izturīgs Izraisīt Miglotāji Aerosola Pudelē, Sprauslu Vadītājs
€29.21 €15.77

(ļoti viegls, ērts lietošanā un daudzfunkcionāls instrumentu. to var izmantot, lai ūdeni, ziediem vai tīru windows telpās. arī var lietot uz augu ziedi, augi un utt. stingra kvalitātes inspectation sistēma nodrošina jums augstas kvalitātes produktu. pieņēma no augstas kvalitātes materiāla, tā ir izturīga un ilgstošu izmantošanu. krāsa: izlases krāsas, nepieņemam norādītajā)

Izskatās arī
(5 GAB.), Mini Motorzāģi Ķēdes Nomaiņa Bezvadu Elektrisko Portatīvo Visi Mini Motorzāģi Rokasgrāmata, Ķēdes zāģi
€16.93 €11.52

([5 iepakojumi ] : plaši izmanto 4 collu ķēdes nomaiņa tirgus visas 4 collu mini ķēdes zāģi bezvadu electric pārnēsājamo bateriju rokas motorzāģi. [5 iepakojumi ] : plaši izmanto 6 collu ķēdes nomaiņa tirgū visiem 6-collu mini ķēdes zāģi bezvadu electric pārnēsājamo bateriju rokas motorzāģi. [asiem zobiem]: ar asiem un nodilumu izturīgiem zobratu zobi, griešana efektīvāka un ātrāka,)

Izskatās arī
Sūkšanas Birste, 35mm Savienotājs Iekšējais Diametrs Bosch GĀZU attīrīšanas Netīrumiem Zāģskaidas Mēbeles putekļu Sūcēju Piederumi
€0.93 €0.58

(d etails: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavotas no augstas kvalitātes rūsas-bezmaksas plastmasas materiāla, izturīga. *saderīgām universal kārtu putekļu birste ar mīkstiem sariem. *var izmantot dažādiem sausa uzņemt uzdevumus, piemēram, tīrīšana no netīrumiem, zāģskaidas, mēbeles. *piemērots 35 mm savienotājs iekšējo diametru, par bosch gāzes *krāsa:melna)

Izskatās arī
110V, 220V Rotaslietas Pulēšanas Mašīna KT-205 Magnētisko Pulēšanas Mašīna, Elektriskā Slīpmašīna Laiks Automātisko Priekšu un Atpakaļgaitā
€332.54 €312.59

(produkta nosaukums::magnētiskā pulēšanas mašīna spriegums: 110v / 220v jauda: 370w ātrums : 2800rpm frekvence: 50/60hz jauda: 1500g svars: 14.1 kg)

Izskatās arī
M6CF Izturīgs Blīvēšanas Extender Caulk Sprauslu Uzgalis Rīks Caulk Sprauslu Apretētājs Blīvēšanas Extender Sprauslas Padoms
€11.69 €4.68

(funkcijas: tas ir ideāls diy entuziastiem un profesionāļiem. blīvēšanas sprauslas un ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda+plastmasas, nodiluma izturīgs, izturīgs pret koroziju,viegli montēt, atkārtoti un ilglaicīgi. ar blīvēšanas līdzeklis var plaši izmantot vannas istabas, virtuves, ūdens tvertnes, durvju un logu, rāmja blīvējums, āra māju un citu vietu; šī)

Izskatās arī
Jaunu 4 Collu platformāta Flīžu Pārslas Un Līmi Noņemšanas Asmeņi-Piemērots SDS-Plus Rotācijas Nojaukšanas Āmuri Un Veseri, Urbji
€37.33 €26.50

(jaunu 4 collu platformāta flīžu pārslas un līmi noņemšanas asmeņi-piemērots sds-plus rotācijas nojaukšanas āmuri un veseri, urbji premium kvalitātes materiāla izturību par būvniecību saistītus uzdevumus, tas ir ļoti svarīgi, lai jūsu rīki ir augstas kvalitātes un izturīgs laika gaitā. viegla un ērti uzstādāma - jūs vēlaties, lai pārliecinātos, vai ļaut instrumentus, kas darīt darbu)

Izskatās arī