Cena €10.46 €13.07

Pilns apraksts

Par loģistiku

Noklusējuma cainiao jāuztraucas-bezmaksas loģistikas standartiem, ir nepieciešams, lai nosūtītu cainiao jāuztraucas-bezmaksas loģistikas prioritāte, vai ātri loģistika, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.Ja jums ir pieprasījums, liels daudzums doties uz citām loģistikas kanālus var sazināties ar klientu apkalpošanu, mēs varam dot viņam sazinieties ar kuģošanas un citu atvieglojumu kanāli.

Par kvalitāti

Produktiem, ko pārdod mūsu veikalā visi ir jauni autentisku produktu, kvalitātes nodrošināšanas, daži var būt ūdens līnijas, burbuļi, rūpniecības zīmēm un citiem maziem defektiem, kā normālu parādību, dažādu partiju, krāsu, var būt dažas atšķirības, iepriekš netiek atgriezta kā kvalitātes problēmas oh.

Par izmēra

Izmērs kļūda ir 0,5 cm-1cm un spēju kļūda ir 5%-10%, jo dažādas mērīšanas metodes katra persona, kas ir normas robežās.

Specifikācijas

  • Forma: Kārta
  • Drinkware Tips: stikla
  • Daudzums: 1 gab.
  • Stikla veids: Caurspīdīga
  • Godu: Mājas
  • Materiāls: stikla
  • Zīmola Nosaukums: Bonadea
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iezīme: Noliktavā
  • Modeļa Numurs: stikla cup060

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2.46 L Ūdens Pudele Liela Jauda, Tējkanna ar Salmu Sports Fitness, Kempings, Riteņbraukšana, Āra Portatīvo Sporta Liels Ūdens Kauss ar Skalu
€18.45 €8.30

(apraksts ziņojums postenis motīvs: 1. pārtikas klases pc materiāla, drošs un nav toksisks, augsta temperatūras izturība, bpa free. 2. ūdens noplūdes novēršanas konstrukcija, 360° zīmogs leakproof. 3. viegli paņemt līdzi, kad dodas ārā. specifikācija: materiāls: pārtikas klases pc + pp. jauda:2460ml.)

Izskatās arī
Virtuve, Kafijas Trauku Absorbējošu Drenāžas Paklāja Ātri Sausas Trauki Paklāji, Absorbējošu Dinnerware Placemat Pudeles, Krūzes Galda Piederumi Paklāju Pad
€24.48 €11.26

(motīvs: ● materiāli - dabas drošu diatomaceousand un gumijas,zeme ar super ūdens uzsūkšanas un ātri žāvēšanas,palīdzēt jūsu trauku sausu ātrāk, vairāk higiēniski un saglabāt countertop ir tīra un kārtīga visu laiku ●izturīgs-mūsu žāvēšanas mat virtuves netiks izbalināt, pill deformēt vai smirdošs pēc tam, kad ilgu laiku lietot, salīdzinot ar to softand salokāma. ●)

Izskatās arī
Baby Safe Sūcējs Silikona Pusdienu Šķīvja Cietā Bērnu Ēdieni Iesūkšanas Toddle Mācību Galda Piederumi Bērniem, Barošanas Bļodas Cute Karikatūra
€12.57 €8.80

(baby safe sūcējs silikona pusdienu šķīvja cietā bērnu ēdieni iesūkšanas toddle mācību galda piederumi bērniem, barošanas bļodas cute karikatūra nosaukums: silikona bērnu plate materiāls: silikona gadījumā vecumu: vairāk nekā 3 mēnešiem krāsa: multi-krāsa pēc izvēles specifikācijas: 1. ieviešot mūsu silikona bērnu bļodā! 2. padarīt maltīti)

Izskatās arī
XINZUO Damaskā Apgriešanas Nazis 3.5" Japāņu Super Tērauda 73 Slāņiem, Pulvera Tērauda Core Damaskas Tērauda Olīvu Koka Rokturi Augļu nazi
€75.55 €41.55

(padomi: 1. visas kuģniecības metodes ir ar izsekošanas skaits 2. ja jūsu piegādes adrese ir nīderlande,lūdzu, piezīmi, jūsu e-pasta adresi pasūtījumu, lai saglabātu kontaktus starp pircējiem un muitas xinzuo lan sērijas damaskas tērauda apgriešanas nazis produkts : 3.5 collas apgriešanas nazis asmens materiāls: 73 slāņiem, pulvera tērauda core damaskas tērauda roktura)

Izskatās arī
Kafijas Automāts Brush Cleaner Neilona Espresso Mašīna Suku Kafijas Tīrīšanas Līdzeklis Ar Karoti Kafijas Rīks Mājās(4 Gab.)
€10.90 €7.31

(ideāls tīrāku un tīrīt savu grupu galvu uz jūsu espresso mašīna unikālo dizainu un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas vēsu un sausu, bet atpakaļ skalošanas labu suku grupas bez dedzināšana sevi ar verdoša ūdens darbi liela tieksme jūsu espresso automāts un kafijas dzirnaviņas garums: 8.6-collu unikāla dizaina un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas sausas,)

Izskatās arī
Izlietne Mat Virtuves Izlietne Aizsargs Apakšā,Nerūsējošā Tērauda vai Porcelāna Bļoda Izlietne, Silikona Pelēks neslīdoša siltumizturīgas
€17.73 €13.83

([silikona izlietne mat]izgatavoti no silikona materiāla, mūsu izlietne prtector ir flexiable un padevīgs, un efektīvi aizsargātu jūsu nerūsējoša tērauda un keramikas izlietnes no skrāpējumiem peld pannā vai metāla un poecelain pannas, un palīdzēt saglabāt ēdienus no ielaušanos keramikas izlietne.nerūsējošs materiāls ir izturīgs, lai izmantotu. [karstumizturīgs]atšķirībā no izlietnes paklājiņš)

Izskatās arī
12PC Zelts, Sudrabs Ziemassvētku Pērle Salvešu Gredzenu, Kāzu Vieta Iestatījumu Mājas Virtuvē Vakariņu Galda Dekori Salvešu Turētājs Sprādzes
€4.50 €3.15

(specifikācijas: 100% pavisam jaunu augstas kvalitātes. tips : salvešu gredzens krāsa: sudraba/zelta izmērs : diametrs ir 1-5cm (darba regulējams) materiāls: sakausējuma & imitācijas pērles pielietojums: kāzas, personām, svinības, gradācijas, banketi, rotaslietas, un tā tālāk. produkts ietver: 6pc zelts +6pc siver salvešu gredzens piezīme: 1.lūdzu,)

Izskatās arī
1pc Virtuves Taimeris 60 Minūšu Mehāniskais Taimeris Atgādinājums Modinātājs Miega Biroja Hronometrs
€8.53 €0.45

(funkcijas: 【viegli lietojams] aicina –ieslēgt taimeri pulksteņrādītāja kustības virzienā, līdz tas sasniedz 55 , lai sagatavotu to.pēc tam pagrieziet pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam, lai vajadzīgo laiku, lai aktivizētu automātisko laika slēdzi.kad taimera laiks beidzas, tas padarīs skaļu gredzenu. 【mērīšanas taimeris] aicina - uzlabo pārvaldību, palielināt ražīgumu)

Izskatās arī
10PCS, kas Nav Stick Silikona Dehydrator Loksnes, 14 X 14 Collu Maize Silikona Ekrāns Acu Mat Augļu Žāvētājs Klimpa
€17.81 €14.25

(non-stick un atkārtoti: silikona dehydrator lapa ir non-stick, viegli tīrāms, piemērotas roku mazgāšanai, vai trauku mazgāšanas, to var piemērot ilgi, viegli sarullēt pēc lietošanas. pareiza izmēra un regulēšana: silikona augļu lapa ir 14 x 14 collas/ 35.6 x 35.6 cm, piemērots visvairāk augļu žāvētāji; un silikona tvaicējot acs var sagriezt jebkura izmēra un formas, kas jums nepieciešams. multi)

Izskatās arī
Okeāna Enkura Kūka Robežu Pomādes Pelējuma Cupcake Cilindrs Silikona Pelējuma Pusi, Konfektes, Māla Šokolādes Pelējuma Cepot Kūka Dekorēšanas Instrumentiem
€7.65 €5.74

(okeāna enkura kūka robežu pomādes pelējuma cupcake cilindrs silikona pelējuma pusi, konfektes, māla šokolādes pelējuma cepot kūka dekorēšanas instrumentiem piemērots padarītu kūka, desertu, šokolādes, picas, pudiņš, želejas, molding, salātus vai veikt ķekars citu uzkodu. izgatavotas no augstas kvalitātes pārtikas klases silikona ar mīkstu tekstūru, smago izturīga materiāla, netoksiskas)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Vienkārša Tabula Mat Mežģīnes Taisnstūra, Apaļas Vakariņas Mat Apļveida Siltuma Izolācijas Kafijas Tasi Kalniņi Sadzīves Dekoratīvās Autiņu
€4.60 €2.76

(iepakojums saraksts: 1gb galda kalniņi materiāls:poliesters / mežģīnes izmērs: kā attēlu krāsa: balta piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
Fizz Sargs! Droša un Izturīga, Pudele Sūknis Cepures,Pudeles Aizbāzni, kas, Sūkņu Pudeli Izsmidzinātāja Vāciņu, Piemēram, Vīna Pudeles Aizbāznis
€6.31 €0.85

(ae助手-定价计算器 (请务必与运费模板配合使用) u .aezsmain .tabula > thead > tr > th, .aezsmain .tabula > tbody > tr > th, .aezsmain .tabula > tfoot > tr > th, .aezsmain .tabula > thead > tr > td, .aezsmain .tabula > tbody > tr > td, .aezsmain .tabula > tfoot > tr > td { text-align: center; } .aezsmain .tabula > thead > tr > th { background: #bdd7ee; color: #000; font-size: 14px; vertical-align: middle; } .aezsmain)

Izskatās arī
Jūras Viļņi Zilā Dabas Galda Pad Paklāji Pusdienu Galda Mājas Virtuvē Dekoru Piederumi Placemats Kalniņi
€12.07 €6.04

(ātri sausas drenāžas paklāja trauku žāvēšanas paklājus super absorbējoša kafijas automāts drenāžas pad galda piederumi izlietnes jaucējkrāns anti splash placemat paklājs motīvs: 1. šis virtuves drenāžas pad ir izturīgs, mīksts, un salokāma. 2. ūdens absorbcija: tā var ātri absorbēt ūdeni, palīdz mazgāt traukus, lai drenāžas ūdens, novērstu ūdens šļakatām, un saglabāt)

Izskatās arī
304 nerūsējošā tērauda, rīsi plīts iekšējā bļoda, lai Zojirushi B257 NS-WAQ NS-TGQ NS-WXQ10 NS-TGH nomaiņa podu, rīsi plīts daļas
€79.67 €38.24

(produkta nosaukums: rīsi plīts iekšējās bļodas materiāls: 304 nerūsējošā tērauda piemērots modelis: zojirushi b257 ns-waq ns-tgq ns-wxq10 ns-tgh)

Izskatās arī
Rotācijas Siera Rīve Siera Griezējs Rokturi Nerūsējošā Tērauda Manuālā Rokas Rīve, lai Režģis, Cietais Siers, Šokolādes Riekstu
€25.53 €15.31

(produkta apraksts: augstas kvalitātes: izgatavotas no pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda, izturīgs un izturīgs.ultra-asu asmeni izpaužas darba darīts ātri un ražo tīru šķēlītēs vai rīvētu pārtikas, ietaupot laiku, enerģiju un locītavas! daudzfunkcionāls: izmanto režģis, cietā siera, šokolādes, rieksti, pistācijas, mandeles un vairāk, ideāls, lai sagatavotu bakes un deserti;)

Izskatās arī
600Pcs 10.3 Jo Salmiņi Jumbo Smoothie Salmiņiem Milkshake Salmiņiem Plats Papildus Ilgi, Spilgtu Krāsu Asorti
€33.98 €23.45

(materiāls: dzeramā salmi ir izgatavots no plastmasas, izturīgs, un tas nav viegli salauzt vai saliekt vai deformēt, piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsains un elastīgu salmiņiem diametrs: 0.4 collas, garums: 10.3 collu; viegli lietot un dzert, pat tases ar dziļumos. dizains: wide un garas salmiņi ir piemērots dažādu spēcīgu dzērienu ar daļiņām, piemēram, zemenes vai citus augļus)

Izskatās arī
Virtuves sīkrīkus Alumīnija sakausējuma square gaļas āmuru sadzīves liellopu gaļas karbonāde, āmurs Double-sided gaļas āmuru virtuves priekšmetus
€15.49

(dārgie draugi, laipni aicināti nedēļas nogalē, mājās, veikala, pievērsiet uzmanību tam, mūsu veikalā varat iegūt vairāk atlaides, es novēlu jums laimīgu iepirkšanās maza 22*5.5*5.5 cm/110g, vidēja 23*6.4*6.4 cm/160g, liela 23*6.4*6.4 cm/190g)

Izskatās arī
10 Gab. Koka Karotes Dakšas Uzstādīt Koka Trauks Uzstādītu Atkārtoti Dabīgā Koka Piederumi Iestatīt Gatavošanas Maisot Ēšanas
€12.47 €8.60

(praktiski dinnerware komplekts: jūs saņemsiet 5 gabali, koka karotes un 5 gabali, koka dakšas, pilnu karoti un dakšiņu kombināciju, lai jūs varētu ēst dažādus pārtikas produktus viegli; daudzumā, lai jūsu ikdienas lietošanai un nomaiņa, jūs varat sagatavot vienu mājās un vienu birojā, un pārējo viņiem backup.kvalitatīvs materiāls: šīs zupas karotes un dakšiņas ir izgatavoti no kvalitātes koksni, seifs,)

Izskatās arī
480ml Modes Stikla Wtaer Pudele Ar Tējas Infuser Izolācijas Piedurknēm Siksniņa Augstas Temperatūras Dzert Sulas Krūze Kafijas Tasi, hermētiskos
€3.69 €1.51

(specifikācija: materiāls: stikls gadījumā cilvēki pieaugušajiem: dzeramā strūklakas tips: tējkanna funkcijas: vides aizsardzība stils: klasisks motīvs: 1. izgatavots no augstas bora, silīcija materiālu, pielāgoties straujajām izmaiņām zemas temperatūras un augsta temperatūra 2. augsta temperatūras izturība, ērts rokturis 3. kausa struktūra)

Izskatās arī
1~5GAB Augsta temperatūra, Sirds Formas Silikona Vafeļu Pelējuma Kvadrātveida Cepšanas Veidnē Režģu Bakeware Rīki, Virtuves, Mājsaimniecības, Vafeļu
€17.03 €8.52

(1~5gab augsta temperatūra, sirds formas silikona vafeļu pelējuma kvadrātveida cepšanas veidnē režģu bakeware rīki, virtuves, mājsaimniecības, vafeļu apraksts: produktu kategorijas: kūka pelējuma forma: regulārs daudzstūris materiāls: silikona art. - nr.: vafeļu pelējuma iepakojuma specifikācijas: bez iepakojuma lietošanas veidi: cepšana stils:)

Izskatās arī
1/3PCS Virtuves Silikona Siltumizolācijas Pirkstu Uzmava Cepeškrāsns, Mikroviļņu Krāsns, Siltuma Izolācija Cimdu Augstas Temperatūras Izolācijas
€0.42 €0.27

(funkcijas: pārtikas klases tpo materiāls ir drošs un nav toksisks, ka tas var būt izliekts atkārtoti bez deformācijas, anti-novecošanās (anti-korozijas, izturīgs. vienkāršs un elegants izskats, skaista un stilīga. efektīvas izolācijas ķeršanai aukstā vai karstā lietas. praktiski un izturīgi virtuves rīku. karstumizturīgas pirkstu segtu: tas ir viegli, lai iet mājās)

Izskatās arī