Cena €2.43 €3.79

Pilns apraksts

Tas ir liels izvelkams ķermeņa mērlente, kas ir precīzs un viegli lietojams.

Tā ir neliela izmēra un viegla svara, ļoti ērti veikt.

Ar šo lentu, jūs var izmērīt daudz daļu no jūsu ķermeņa, piemēram, krūtis,viduklis,gūžas, apakšstilbs,augšstilbs,roku utt.

Palīdzēs jums sekot jūsu ķermeņa mērījumus un panākumus, ja jums ir par diētu, vai strādā.

To var arī izmantot, lai novērtētu galvas apkārtmēru, vai auguma bērniem.

Specifikācija:

Jaunu un augstas kvalitātes

Materiāls: plastmasas lenti + PVC

Modelis: kā-pvc-macarone lentes

Mērījumu diapazons: 1,5 m

Lietošanas scenāriju: Birojā, Skolā, āra

Krāsa: rozā, zila, zaļa, balta

Izmērs: 5*5cm

Paketē Iekļauts:1GB

Piezīme:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm.

2. Kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: JETTING
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Regulējams Kombinācija, Leņķi, Leņķa Lineāls, Inženieriem Uzstādīt Kokapstrādes Instrumentu ar Burbuļa līmeņrādi Tiesības Transportieris, Laukuma
€19.82 €10.30

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: leņķa lineāls izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, izturīgs, labs materiāls, ilgs kalpošanas laiks. 【skaidrs skalas] aicina: skaidrs iegravēts mēroga, precīzs un viegli lasīt, precīzu mērīšanas, lineālu mērot garums: 15 cm/20cm/25cm inchesmarking par cm un mm. 【naudas sodu pārstrādes] aicina: mērīšanas lineāls)

Izskatās arī
Aplis Zīmēšanas Rīku Metāla Kompass Izstrādes Galdnieku Ģeometrijas Precizitāte Bērns
€5.78 €2.26

(apraksts šī metāla precizitāti kompass ar zīmuļu turētājs ir paredzēts studentiem veidot projektu par ģeometrija klases.tās korpuss ir izgatavots no metāla, ar spīdīgu pārklājumu, un zīmuļu turētājs pieņem skrūvju stiprinājums, lai nodrošinātu.tā ir un ir piemērota matemātika, ģeometrija, mākslas, rasēšanas un zīmēšanas. iezīme - krāsa: kā parādīts attēlā -)

Izskatās arī
3X Dzeltens 2M platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Lentes Mērītājs Mērīšanas Lenti Mēroga Metāla Kapsula
€10.58 €7.09

(produkta nosaukums: mērīšanas lenti; materiāls: plastmasa, tērauds krāsa: dzeltena; mērīšanas skalas: metriku, collas, pēdas pasākuma garums: 2 metriem, 6 pēdas, 79 collas lentes platums: 1.2 cm / 0.5 collas konteinera izmērs: 5.3 x 4.8 x 1.8 cm / 2.1 cm x 1.9 cm x 0.7 collu (l x w x t) svars: 56 g/gab gluda bagāžnieka dizains ir izmantot vienkāršu ieguve. bloķēšanas)

Izskatās arī
50 Gab. Neliels Burbulis Līmeņa Rīki Burbuļi Horizontālās Mērjoslas, lai Kemperu Kempinga Piekabes Būvniecības Foto Rāmis
€7.77 €4.04

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu un praktisku līmeņrādi?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu produktus var atbilst jūsu vajadzībām.profesionālās mērījumi un parasto mērīšanas izmantot. ko izmanto, lai noregulētu mēbeļu izvietojuma, foto rāmji, teltis un citus objektus. ērts mazās kabatas izmēra ir ideāls, lai ātri izmantot jebkur, padara regulēšana, ērtāk un precīzu un viegli)

Izskatās arī
8 Collu Kompass 200Mm Precizitāti Ārējie Dalītāju Scribe Instruments, Ar Zīmuļa Turētāju Ģeometrija, Koka, Metāla Un Ādas
€15.76 €10.09

(8 collu kompass 200mm precizitāti ārējie dalītāju scribe instruments, ar zīmuļa turētāju ģeometrija, koka, metāla un ādas profesionālās kompass/frekvences dalītāju, piemērotas kokapstrādei, kokapstrādes, metāla apstrāde, ādas apstrāde, matemātikā, utt. kompass pēdas 8 collas garš, un var izdarīt aplī starp 1-1/2 paredzēts ar zīmuļa turētāju, jūs varat viegli mainīt zīmuļu)

Izskatās arī
Matemātikas Mācīšanas Kompass Lielu Precizitāti Mērķis Kompass Demonstrācijas Kompass Tāfeles Klases Biroja Black Valdes Mācību
€4.14 €0.45

(apraksts: 【matemātikas mācīšanas kompass] aicina lielu kompasi par ģeometriju, zīmēšanas un matemātikas stundas, piemērots lietošanai mājās, birojā, klasē, mācību līdzekļi, zīmēšanas izmantošanu. 【ģeometrija rīku] aicina lielu matemātikas mācīšanas kompass ir pierādījums rīks, kas māca zīmēšanu, ģeometriskā rīku, lai skolotāji var izmantot mācību procesā. 【izturīgs])

Izskatās arī
Izskatās arī