Cena €8.85

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Plastmasas Apļi, Kvadrāti, Ģeometrisko Veidni Valdnieks Trafaretu Mērīšanas Rīks
€7.65 €7.03

(apraksts stāvoklis:100%pavisam jaunu un augstas kvalitātes . produkta materiāls:plastmasas krāsa: attēlu stils:20 stili, no kuriem izvēlēties izmērs(aptuveni):attēlu paketes ietver :1 gab)

Izskatās arī
Aplis Zīmēšanas Rīku Metāla Kompass Izstrādes Galdnieku Ģeometrijas Precizitāte Bērns
€5.78 €2.26

(apraksts šī metāla precizitāti kompass ar zīmuļu turētājs ir paredzēts studentiem veidot projektu par ģeometrija klases.tās korpuss ir izgatavots no metāla, ar spīdīgu pārklājumu, un zīmuļu turētājs pieņem skrūvju stiprinājums, lai nodrošinātu.tā ir un ir piemērota matemātika, ģeometrija, mākslas, rasēšanas un zīmēšanas. iezīme - krāsa: kā parādīts attēlā -)

Izskatās arī
Izskatās arī
4gab Daudzfunkcionāls Ģeometrijas Mērīšanas Lineāls, Zīmēšanas Lineāls Plastmasas Matemātikas Rīki Students Skolas kancelejas
€11.12 €5.00

(4gab daudzfunkcionāls ģeometrijas mērīšanas lineāls, zīmēšanas lineāls plastmasas matemātikas rīki students skolas kancelejas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. valdnieki ar vairākām funkcijām: ieskaitot 1 lineāls, zīmēšanas junior studentiem, 1 lineāls, zīmēšanas par vecāko klašu skolēni, 1 taisnstūra ģeometriskā valdnieks)

Izskatās arī