Cena €3.36 €3.60

Pilns apraksts

85209 KARSTĀ PĀRDOŠANAS

1 Gabals Radošo Kaktuss Augu Sveķu Ziņas Foto Kartes Papīra Klipu Memo Piezīme Turētājs Mājas Biroja Galda Rotājumi Labāko Dzimšanas Dienas Dāvanu

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors ESCROW.By Platforma maksājumu

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Pack24.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Pack24.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Specifikācijas

  • Dizains: vintage
  • 1. tipa: Galda Mapē Piezīmes
  • 2. veids: Foto Memo Stander Turētājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: 2019082
  • Materiāls: sveķu
  • Veids: Kartes Īpašnieki & Piezīme Turētāji
  • Krāsa: Šovu, jo bildes
  • Vāka Materiāls: Metāla
  • Zīmola Nosaukums: SHARKBANG
  • Stils: Plaša Izvēle, Eiropas un Amerikāņu Stilā

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3Pack lieljaudas Žetons Turētājs Cietās Plastmasas ID Žetona Īpašnieku Vertikālā 2-Kartes Žetons Turētājs
€13.92 €10.16

(3pack lieljaudas žetons turētājs cietās plastmasas id žetona īpašnieku vertikālā 2-kartes žetons turētājs jaunināto kompleksa apdares, izmantojot 0.8 mm paaugstinātas izturības tērauda stiepļu troses, tā ir spēcīga atvilkšanas spēks, nav viegli, lai izjauktu, un paplašina gludi līdz 23,5 collām viegli izmantot.mūsu bagāžnieka žetons turētājs tiek vērtēts vairāk nekā 10000 velk un tur līdz)

Izskatās arī
Dropship Vienkārši Metāla Bookends Dzelzs Atbalstu Turētājs Nonskid Galda Stāv Grāmatas
€7.90 €4.58

(funkcijas: ootdty non-skid bookends ir polsterēta bāzes, lai padarītu turiet nospiestu uz augšu grāmatas taisni un veikls par grāmatu plaukti un galdi pasargā jūsu grāmatas organizēta un ņemot mājās vai birojā izdaiļot jūsu mācību telpa, pievienojot mazliet dzīvespriecīgā gaisa specifikācijas: krāsa: melna/ zila materiāls:metāla izmērs:)

Izskatās arī
Žurnāls Stāvēt Uzņēmējdarbības Pamācība Pakaramie Kartes Turētājs Organizators Datu Displejs Plastmasas Pp Bāzes Birojs
€18.78 €9.02

(apraksts kad jūs nākt uz biroju, tas vizītkaršu turētāju var viegli piesaistīt jūsu uzmanību, un tas var atbilst arī ar savu apkārtni.tas ir piemērots uzņēmumiem, iestādēm, izstādes, konferences, biroji, viesnīcas, restorāns, studijas, utt.ideāls par izrādīto vizītkartes, brošūras un vairāk. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:pp - izmērs: 23.00x13.00x10.30cm/9.04x5.11x4.05in -izgatavoti)

Izskatās arī
Karikatūra Kartes Gadījumā Siksniņa Kredīta Segšanai Gadījumā, ja Kartes Turētājs, Izvelkams Ruļļa Identitāti Banka Autobusu Gudrs ID Karšu Turētājs
€5.34 €2.40

(kartes gadījumā siksniņa kredīta segšanai gadījumā, ja kartes turētājs, izvelkams ruļļa id kartes turētāja identitāti banka autobusu cute karikatūra apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. funkcijas: materiāls:plastmasa krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:kā parādīts attēlā (1 colla =25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas) komplektā ietilpst: 1)

Izskatās arī
Kaktuss Darbvirsmas Organizators Zīmuli, Pildspalvu Turētājs Tvertnes Pot Kancelejas Ziedu Vāze Apdare, Multifunkcionāla Galda Piederumi
€4.80 €2.59

(vienuma tips:pildspalva uzglabāšanas kaste forma:apaļa izmērs:13,5 cm*11,5 cm materiāls:plastmasa iepakojuma saturs: 1 * pildspalvas glabāšanas kaste tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Saņemšanas Turētājs Plaukts Rēķinu Dakša Saņemšanas Turētājs Restorāns Piegādes Saņemšanas Birojs Memo Hotel Ēdamistaba Lielveikali-Mazumtirdzniecības
€8.52 €3.41

(organizēt savu kvītis ar vieglumu, izmantojot mūsu saņemšanas turētāja statīvs.tās noņemams dizains un gumijas piedurknēm galvas padara to ideāli piemērots ilgstošai lietošanai.liela telpa un bārs pieļauj plašas uzglabāšanas, neaizņemot pārāk daudz vietas. specifikācija: materiāls: metāls + akrils produkta izmērs: skatiet produkta aprakstu attēlu stils: kā parādīts)

Izskatās arī
Zīmuļu Konteineru Aplauzums Suka Kauss Galda Turētājs Pildspalvu, Otu Organizators Uzglabāšanas Apaļu Pildspalvas Turētājs, Plastmasas Biroja Uzglabāšanas Kausu
€8.45 €4.39

(apraksts šajā radošajā vintage stila kausa formas glabāšanas tvertnes ir ideāls, lai organizētu dažādas un kancelejas preces.ar daudzveidīgām uzglabāšanas iespējām, tas var rūpēties, lai visas jūsu uzglabāšanas vajadzībām.izgatavoti no pp, nodrošinot izturību un ilgmūžību.apļveida dizaina tvertnes padara to viegli, lai piekļūtu vienumiem, savukārt kompaktais izmērs ļauj viegli uzglabāšanai)

Izskatās arī
1 Gabals Rakstāmgalda Papīra Palīgrīki Failu Turētājs Dokumenta Vēstuli Kārtotāja Renes Pasta Plaukts
€31.82 €19.73

(1 gabals rakstāmgalda papīra palīgrīki failu turētājs dokumenta vēstuli kārtotāja renes pasta plaukts ko jūs iegūsiet: 5 slots koka noliktavu plaukts.gatavā produkta izmērs: 32 x 24 x 16,5 cm. 5 automātu dizains: atvērt atvilktnes ļauj viegli ielādēt un glabāt dokumentus, kas būs, padarot to viegli, lai tos atrastu vienā mirklī.izstrādātas ar piecām nišām, tas var klasificēt jūsu dažādus)

Izskatās arī
Peles Paliktņa Rūtainā Peles Paliktņa Datora Peli Mat Ūdensizturīgs peles paliktnis ar neslīdošu Gumijas Bāzes Peles Paliktņi Biroja Klēpjdators
€3.15 €2.33

(produkta izmērs: 9.5 x 7,9 x 0.12 /240mm x 200mm x 3mm produkta materiāls: likra zīdaina auduma virsmas un neslīdoša videi draudzīgu dabiskā kaučuka bāzes. gluda likra auduma virsmas:uz peles paliktņa piedāvā izcilas kontroles un gludi slīd, un to var lietot ar jebkura tipa peles. neslīdoša un augstas elastības gumijas bāze:apakšā funkcijas, non-skid pamatnes, lai tas stingri turētos)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Akrila Laukumā Trīs Režģis Pildspalvu Turētāju Uzglabāšanas Plaukts Lielas Jaudas Galda Zīmuli Plaukts Skolas, Biroja Kancelejas Preces
€1.08 €0.74

(jaunu un augstas kvalitātes! modelis: pildspalvu turētājs materiāls: akrils krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: atsauces attēlu pakete ietver: 1pc piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm. 2. kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties)

Izskatās arī
Žetons Turētājs, Izvelkams Klipu Rotējošo Nosaukums Kartes Turētājs Siksniņa Spoles Žetons Turētājs Taustiņus, Nozīmītes Ruļļa Klipus Studentiem
€1.15 €0.78

(saglabāt savu emblēmu un drošs ar mūsu bagāžnieka siksniņa žetons turētājs.ar izvelkams garums līdz 60cm un 3cm diametra, tā ir piemērota visdažādāko reizes.plus, tas ir viegli noslaucīt tīru mocīties-bezmaksas tehniskās apkopes.ideāli piemērots saimniecībā, nozīmītes. specifikācijas: materiāls: abs produkta izmērs: teleskopiskā garums: aptuveni 60 cm/24inches iepakojuma)

Izskatās arī
Peles Paliktņa Ar Rokas Pārējo Klēpjdatoru Paklājiņš Anti-Slip Gēla Rokas EVA Atbalsta Aproce Peli Mat Pad PC Klēpjdatoru
€3.60 €2.45

(produkta nosaukums: eva peles paliktņa krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: eva izmērs: kā parādīts attēlā svars: aptuveni 14g paketē iekļauts: 1pc eva peles paliktņa paziņojums: sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt erro 1-2cm, lūdzu, saprast. sakarā ar displeju, faktiskā krāsa produkts var būt nedaudz atšķirīgs.)

Izskatās arī
Paplašinātā Spēļu Peles Paliktņa Liela Galda Paklājiņš XXL 35.4x15.7in Peles Paliktņa neslīdoša Gumijas Pamatne Tastatūras Paliktni, Ūdensnecaurlaidīgs-Boho Marmora
€8.66 €6.06

(【marmora boho liela pele spilventiņu] aicina-marmora boho spēļu pele spilventiņu, galda pad pietiekami liela, lai pielāgotos jūsu datoru, klēpjdatoru, tastatūras un citas galda priekšmetus, un vēl joprojām atstāj daudz telpas, lai jūsu bezvadu peli, lai pārvietotos apkārt.rotā savu studiju, dators, galds, guļamistabā vai kabinetā,modernas biroja un mājas piederumu. 【daudzfunkcionāls liela pele spilventiņu])

Izskatās arī
Radošā Akrila Monitora Ziņu Memo Dēļa Lapiņu, Caurspīdīga Nosaukums Karti Tālruņa Turētājs Darbvirsmas Plastmasas Turētājs Kancelejas precēm
€4.88 €3.42

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes iepakojums iekļauti: komplektā ietilpst skaidrs, monitors memo plates, var pievienot apakšā vai augšā datora monitora. nest laimi: jūs varat ievietot dažas citas nelielas izmaksas, lietas par šo skaidrs, datora atmiņa kuģa, kas var saglabāt jūsu darbvirsmas sakopta un dot laimīgu noskaņojumu, lai jūs. materiāls: izgatavots no kvalitātes)

Izskatās arī
A4 210x297mm Wall Mount Foto Attēlu, Plakāts, Skrejlapa Rāmis Izvēlne Cenu, Papīra Turētājs, Akrila Parakstīt Holder Displeja Valdes
€3.51

(produkta informācija : produkta nosaukums: a4 210x297mm wall mount foto attēlu, plakāts, skrejlapa rāmis izvēlne cenu, papīra turētājs, akrila parakstīt holder displeja valdes materiāls:akrils +alumīnija iezīme: pārstrādātiem, videi draudzīgs iekšējais papīra izmērs: 210*297mm(a4) pielietojums: restorāns, lielveikals, hotel, restorāns, sapulču, biroju, izstāžu, funkciju indikatoru, reklāmas, pakalpojumu)

Izskatās arī
Japānas Korejiešu Stilā, Kancelejas Preces, Bankas Kartes Protector Elks Kartes Turētājs Puķu Kartes Turētāju Cute Salds Portatīvo Siksniņa Kartes Turētāju
€7.08 €3.18

(kancelejas preces bankas karti aizsargs elks kartes turētājs puķu kartes turētājs siksniņa kartes turētāju cute japāņu, korejiešu stilā salds portatīvo apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ziedu kartes turētāju, japāņu un korejiešu stilā, svaigs un salds.karājas virve dizains, viegli pārvadāt.dažādu stilu dažādība ir pieejami atlasei. materiāls:pvc krāsa:kā)

Izskatās arī
Cenas Zīmju Turētāju Mazumtirdzniecības Veikala Cenu Displeja Turētājs Lielveikalu Cenu Tag Turētājs
€23.14 €9.72

(apraksts tas ir cenu displeja turētāja, kas ir izgatavots no laba nerūsējošā tērauda un plastmasas, var izmantot ilggadējo.šis turētājs tiek izmantots, lai norādītu cenu veikalā, veikalā un lielveikalā, utt.ar multi-izmantot dizainparaugu, tā var turēt cenu birkas, lai izvairītos no krišanas. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:nerūsējošais tērauds, plastmasa -izmērs:51.80x22.00x16.00cm/20.36x8.65x6.29in -)

Izskatās arī
Jaunu Acu Galda Organizators Office Desktop Organizators ar Atvilktni, Metāla Stacionāro Organizators Melns Galda Caddy, 6 Nodalījumiem
€28.17

(mūsu veikalā piegādi ierašanās laiks ap 12 dienas, kas ir visilgāk ir 25 dienas, lūdzu ignorēt dažas loģistikas ātru laiku par sistēmu lapas, ja tur ir kādas problēmas, nekautrējieties sazināties ar mums, mēs vienmēr esam jūsu rīcībā 24 stundas day.by mūsu veikalā ir citi interesanti produkti, pārbaudiet mūsu veikalā.ja jums ir nepieciešams kaut kas, jūs varat arī sazināties ar mums.ir jauka dzīve! kosmosa)

Izskatās arī
Datoru Ziņojumu dēli Mājas Biroja Ekrāna Pusē Zīmīšu Turētājs GAB Daļa
€2.42 €1.45

(apraksts: akrila materiāls: izvēlēts augstas klases materiāli par šo ziņojumu dēli, nav viegli deformēties vai salauzt. kompakts izmērs: ziņojumu dēlis ir veidots kompakts izmērs, kas neaizņems pārāk daudz vietas. gluda virsma: šī datora displayer, ņemiet vērā, valdes nāk ar gludu virsmu, kas nodrošina ērtības noteikt un saķeri. vienkārša uzstādīšana: datora displeja)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Vizītkarti Lodziņā Vizītkaršu Turētājs Darbvirsmas Vizītkaršu Turētājs Izstāde Vizītkaršu Turētājs
€24.06 €14.19

(caurspīdīgs vizītkarti lodziņā vizītkaršu turētājs darbvirsmas vizītkaršu turētājs izstāde vizītkaršu turētājs vizītkaršu turētājs virsma ir izgatavota no augstas kvalitātes ps materiāla, kas ir izturīgs un skaidrāks. mūsu vizītkaršu turētājs turētājs pasākumus: l 3.8 x 1.4 w x h 1.97 collas, vienā nodalījumā var turēt 30 - 50 vizītkartes, atkarībā no kartes biezums. mūsu)

Izskatās arī