Cena €103.59 €169.82

Pilns apraksts

Silti Ieteikumi :

1. Kā par tērpi kvalitāti?

Visi kostīmi ir saskaņā ar modeli, kas darīts , tas, Ko jūs redzat ir tas, ko jūs saņemsiet .

2. Cik ilgi es varu saņemt uzvalku ?

Parasti mēs varam kuģis atbilstu 2-3 nedēļu laikā pēc tam, kad samaksāts .

Kuģniecības laiks Izlemt, ko kuģis, kā jūs izvēlēties

DHL 5-7 darba dienu laikā

Aramex,UPS,TNT utt.

Pack24.lv standarta express ir littler lēni ,būs nepieciešams aptuveni 15-30 dienas.

Ja jums tā ir nepieciešama steidzami , lūdzu, pastāstiet mums ,mēs varam organizēt skriešanās, lai par jums :)

3. Ja ir nodoklis?

Nodokļi ir jāmaksā jūsu valstī ( lielākajā daļā valstu neuzlādējas nodokļa ), tātad mēs nevarēsim rūpēties par tiem.Bet, ja jums ir kādi pieprasījumu, mēs varam jums palīdzēt atzīmētu deklarēt zemāku cenu.

Ja standarta izmērs NAV piemērots JUMS ,Mēs arī atbalstām pasūtījuma .Pasākums Rokasgrāmata Pasūtījuma ,Lūdzu, Pilnu Informāciju Sekot pēc tam, kad esat samaksājis.Lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus...

Jūsu ĶERMEŅA lielums ir svarīgs.

Piezīme: Šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu.

Izmērs Mērvienība: Cm vai collas

Postenis Color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches)

1.Izgriezums =___CM 2.Plecu pie pleca =____3 CM.Roku Garums = ____CM

4.Armhole= ____5 CM.Aproces = ____6 CM.Krūtīs =____CM

7.Vēders=____8 CM.Vidukļa =_____9 CM.Gurni= _____CM

10.Apģērbu Garums =____CM 11.Bikses Garums= _____ 12 CM.Augšstilba=_______CM

13.Augstums=_______14 CM.Svars=_____Mārciņas/kg

15.Jums ir nepieciešams, kostīmi, vēlākais piegādes datums ____

Modelis Liecina,

Par Muitas Maksa:

Godīgi sakot, lielākajā daļā laika, pircējs nav jāmaksā muitas nodeva.Bet dažreiz muitas nodokli, ir jāmaksā.Parasti pārdevējs nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, lūdzu pārbaudiet muitas politika savā vietā.

Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.Sirsnīgi pateicos jums par jūsu sapratni!

Lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.Visi rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas.Kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un apmierinošu risinājumu, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs.Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos pie pirmo 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.

Atpakaļ postenī, ir jābūt ideālā stāvoklī, kā tas tika nosūtīta uz jums, nav mainīts un nav valkātas.Ja ir putekļi, netīrās vietās, mainīt un tā tālāk, mēs nepiedāvājam kompensācijas.Mēs piedāvājam BEZMAKSAS REMONTU uz jūsu kleita!Bet pastmarkas nosūtīt to atpakaļ un re-piegādes izmaksas ar jums tiks gan uz jūsu kontu.Tas ir nepieciešams, ka prece vai kleitas būtu atgriezusies pie mums, within14 dienas pēc atgriešanās pieprasījums ir pieņemts.

1. Q: Kā es varu saņemt atlaidi?

A: Lūdzu, mīļāko mūsu veikalā, un jūs varat saņemt mūsu veikalā kuponi.

2. Q: vai es Varu pielāgot izmēru?

A: Jā, lielumu var pielāgot saskaņā ar jūsu pašu mērījumu.Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies!

3. Q: vai es Varu jums nosūtīt dažas fotogrāfijas, lai pielāgotu kleitas?A: Mēs pielāgot kleitas pēc bildes un jūsu prasībām.Ja mūsu pašreizējā saraksti ir ne pievilcīgu jums, lūdzu, sūtiet mums fotogrāfijas, kas jums ir vienmēr sapņoja par.

4. J: vai jūs Varat nosūtīt dažas reālas bildes?A: Mīļā, visi mūsu kleitas ir pielāgota.Ja mēs sagatavotu jebkuru citu attēlu, mēs parādīsim informāciju.Mēs varam nosūtīt arī jums kādu kleitu bildes, ko mūsu rūpnīcā, lai jūsu atsauci.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja nepieciešams.

5. Q: vai es Varu veikt pārveidošanu par oriģinālo dizainu ?

A: Bez maksas mazā mija, piemēram, pievienot piedurknēm utt.Bet visas prasības, jāiegūst pirms ražošanas sākšanas.

6. Q: Cik līdzīgi jūs varat veikt kleitas?A: Visas kleitas mēs, kas ir 95% ~ 99% līdzīgs sākotnējam attēlam, jo dažādu audumu un mežģīnes modelis.Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Nav divu identisku lapām pasaulē.Paldies par jūsu sapratni.

7. Q: Cik ilgi es varu saņemt?

A: Parasti mēs need7work dienām, lai padarītu kleitu, un piegādes laiks ir atkarīgs no valstīm.Jūs varat sazināties ar mums, lai uzzinātu vairāk.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Muriel Lester
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Modeļa Numurs: ML828
  • Piemērojamo Skatuves: Kāzas
  • Fit Tips: izdilis
  • Materiāls: KOKVILNAS, Poliestera
  • Dzimums: Vīrieši
  • Izmērs: Standards And Customized
  • Krāsa: Krāsu Sarakstā Un grāmatu
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Piegādes Datuma: 2-3 nedēļu laikā Pēc tam, kad Samaksāta
  • Slēgšanas Tips: Dubultā Krūtīm
  • CN: Dzjansu
  • Stils: Oficiālas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024. gadam Pavasara Jaunu Vīriešu Modes Dekoratīvu Pogu Žakete Mētelis Slim Fit Stand Apkakli tīrtoņa Krāsas Uzvalks Jaka, Mētelis
€38.28 €23.35

(2024. gadam pavasara jaunu vīriešu modes dekoratīvu pogu žakete mētelis slim fit stand apkakli tīrtoņa krāsas uzvalks jaka, mētelis 1x poliestera slim fit stila(wiithout citi piederumi) paziņojums: 1.noklusējuma lieluma (tagu izmērs) kn izmēra , lūdzu, izvēlieties izmērs, balstoties uz mūsu lieluma diagrammu !!! 2.lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirību lielumu mērīšana. 3.lūdzu,)

Izskatās arī
HOO 2023 Vīriešu Ikdienas Svītrainais Uzvalks Jaka Jaunatnes Izskatīgs Ikdienas žakete
€13.11

(cienījamie klienti, , laipni lūdzam apmeklēt , jo šie lielumi ir āzijas izmērus un ir salīdzinoši neliels.lūdzu ņemt tuvāk apskatīt lieluma diagrammu.ja ir problēmas ar izmēru, lūdzu, pateikt, pārdevējs savu augumu un svaru.pārdevējs starpība jums konsultācijas. āzijas izmēra krūtīs plecu platums apģērbu garums piedurknes garums m 92 cm 36.22)

Izskatās arī
2023 Vīriešu Veste Kāzu Baltā Slim Fit Uzvalks, Veste Mētelis Oficiālu Dizainers Piedurknēm Vienu krūtīm, Liela Top Kleita
€12.20

(modname=ckeditor izmērs-------------garums-----------krūtis------------plecu m------------------58----------------90--------------------34 l-------------------61----------------94--------------------36 xl-----------------62----------------98--------------------38 2xl---------------63----------------102------------------39 3xl---------------64----------------106------------------41 4xl---------------65----------------111------------------43 5xl---------------66----------------116------------------45 6xl---------------67----------------120------------------47)

Izskatās arī
Vīriešu Baltā Apdare Bleizeri Stilīgs Atloks Britu Stila Uzvalks, Žakete, Jaka Vīriešiem, Darbu, Biznesu Ikdienas Uzvalka Žaketes Terno Masculino 5XL
€47.75 €28.64

(apraksts: 1. materiāls:poliesteris, spandex,viskoze 2. dizains iedvesma: vīriešu žakete/uzvalks, žakete, jaka vīriešiem 3. tīrtoņa krāsu/single krūtīm/slim fit/vieglais svars 4. piemērota dažādiem gadījumiem/tas ir labākais uzvalks jaka, vīriešu garderobi,ideāli piemērota gadījumos, piemēram, balles,ziemassvētku priekšvakarā,skolas dejām, izlaidums, banketu, kāzu,izlaiduma,naktsklubs,diskotēka,ceremoney,iepazīšanās,)

Izskatās arī
Bordo Uzņēmējdarbības Vīriešu Slim Fit Uzvalks Jaka un Bikses 2-gabals, kas Oficiāli Biroja Žakete Līgavainis Kāzu Uzvalku
€150.20 €79.61

(dārgais draugs: laipni lūgti manā veikalā mēs esam bijuši iesaistīti projektēšanas, ražošanas, pārdošanas un pakalpojumu vīriešu uzvalki daudzus gadus.mēs piedāvājam klasiskās menswaer izstrādāta, biznesa apģērbi un smart casaul nēsā.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādas problēmas.novēlu jums laimīgu iepirkšanos! izmēri: standarta izmēru diagrammas,)

Izskatās arī
SYUHGFA korejiešu Stila Tendences Bleizeri Jaunu Vīriešu Tumšā Kontrasta Krāsu žakete Izšūšana Dizaina Nišu Elgance Cilvēks Rudens Jaka
€78.42 €39.21

(izmēri (mērvienība: cm) m krūtis: 116cm garums: 72cm plecu: 50cm piedurkne: 61cm l krūtis: 120cm garums: 73cm pleca: 51cm piedurkne: 62cm xl krūtis: 124cm garums: 74cm plecu: 52cm piedurknes: 63cm ( 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 collas ) piezīme:1.ar folllwing lielums informācija ir mearsured no kategoriski bruģēts drēbes. 2.lūdzu, ļauj 1-3cm atšķiras ,un šajā postenī)

Izskatās arī
Pielāgots Baltās krāsas Modes Kāzu Uzvalki, Vīriešu Formālu Līgavainis Slim Fit Dubultā krūtīm Balli Vīriešu Žakete KOSTĪMU homme 양복남 Hombre de traje
€144.86 €72.43

(šo uzvalku ir tikt pielāgota.pielāgošana aizņem aptuveni 10-20 dienu laikā.nav inventāra.pielāgota tērpi nav atbalstītu atgriešanos.lūdzam veikt pasūtījumu uzmanīgi.paldies. par mani - anniebritney sveiki, labdien! visiem!es esmu anniebritney.man ir daudzu gadu tērps, padarot pieredzi .pēc gadu smaga darba, es esmu mazliet slaveno ķīnā tagad.es vēlos, lai visa pasaule par to zina mani.vai vēlaties)

Izskatās arī
Kleita, Vestes Homme Svītrainu Apģērbu oficiālā Puse Eiropas 3XL-S Modes Kāzu Stilu Vīriešu Biznesa Izmēra Topi Pleds Gadījuma
€32.95 €14.83

(svītrains izmēri homme oficiālu 3xl-s pleds veste party biznesa apģērba modes vīrieši eiropas topi casual stila kāzu kleita eiropas modes veste izmērs 3xl-s oficiālu kāzu pleds svītrainu apģērbu stils homme kleita biznesa gadījuma topi vīriešu puse pircēju lūdzu, ņemiet vērā, veste ir eiropas izmērs)

Izskatās arī
B1365 Vasaras Streetwear T-Krekli Vīriešu Apģērbu M-3XL Gadījuma Īsām Piedurknēm T Krekls Vīriešu Slim Fit Cietā T Krekli, Topi, t-veida Krekls
€19.60

(ir 2021. vasaras streetwear t-krekli vīriešu apģērbu m-3xl gadījuma īsām piedurknēm t krekls vīriešu slim fit cietā t krekli, topi, t-veida krekls homme 1. mums ir profesionāli pārdošanas vīriešu audums. 2. mēs nodrošinām zemākās cenas par pack24.lv 3. mēs sniedzam augstas kvalitātes produktu 4. jums būs tieši pirkt no ķīnas rūpnīcas 5. ja jūs vēlaties iegādāties)

Izskatās arī
INCERUN Topi 2023 Amerikāņu Modes Stila Vīriešu Plecu Spilventiņu Dizaina Žakete Atpūtas Puse Karstā Pārdošanas Bubble Sleeve Uzvalka Žaketes S-5XL
€26.83 €16.10

(izmērs:s,m,l,xl,2xl,3xl,4xl,5xl audums materiāls:100%poliesteris krāsa:melna piemērota tips:fit stils:pamati sakarā:atpūtas modelis:poligrāfija biezums:mērenību produkta apraksts:vīriešu drukāšanas garām piedurknēm galotnēm. marķējums: jā modeļa izmērs:m paketē iekļauts:1 * topi lūdzu, ņemiet vērā: pateicoties)

Izskatās arī
Rozā Atloks Dubultā Krūtīm, Slim Fit Muitas Modes Tērps 3 Gabali (Jaka+Bikses+Veste) Līgavainis Tuxedos Puse Vakariņas Kāzas
€163.64 €90.00

(uzvalks attēlu produkta apraksts a.mēs esam profesionāla ražotājs, mēs vienmēr sniegt jums augsta kvalitāte, zemas cenas produktiem, laipni lūgti izvēlēties. (visi kostīmi tiks izdarīti vairāk nekā 90%, līdzīgi kā attēlā.) b.tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tas ir tikai krāsu atšķirība.mums ir mūsu pašu rūpnīcā,)

Izskatās arī
Jaunu Pelēks Balles Tērpi Youg Vīriešiem Sasniedza Atloks Homecoming Puse Uzvalku Draugu Formālās Drēbes 3 Gabali Žakete+Veste+Bikses
€162.26 €97.36

(laipni lūdzam yiminpwp oficiālais vīriešu uzvalku veikals ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku. 1,novērtētu savu ķermeni kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu šo mērījumu datus collās)

Izskatās arī