Cena €4.34 €7.23

Pilns apraksts

Produkta īpašības : Izgatavota no 100% rip-stop un ūdensizturīgu poliestera audumu, tā ir ideāla auduma iepirkumu maisiņu.

Portatīvo : Tas ir viegls, bet ļoti spēcīga, un rip un ūdens izturīgs, tāpēc tā ir ļoti liela un būtiska papildus, lai jūsu dzīvi.Šo iepirkumu grozs viegli salokās uz iekļauts kabatas, lai jūs varētu veikt to iekšpusē jūsu maisā vai jūsu auto, neaizņemot pārāk daudz vietas.

EXTRA LIELA IETILPĪBA : Tur līdz 50+ mārciņas pārtikas preces, un tas var aizvietot 2-3 regulāru pārtikas preču maisiņus.

Mazgāšanas Norādījumi : veļas Mašīnā mazgājamas!Ietaupīt laiku, metot auduma iepirkumu maisiņu tieši veļas mazgājamo mašīnu!

Šūšanai ar rokām : Par saliekams atkārtoti iepirkumu somas ir pastiprināta ar smalkām poliestera ietin malām, kas ļauj tos droši atbalstu lielas slodzes.Iepirkumu soma ir ilgi, paplašināja rokturi ļauj roktura, vai pār-the-plecu viegli uzskaites.

Sakarā : Var izmantot, lai iepirktos, pārtikas preces, ceļojumi, uzglabāšanas un ikdienas lietošanai ar vieglumu un ērtumu.

Eco-friendly idejas : Ko atkārtoti iepirkumu maisiņu, jūs varat saglabāt savu krājumu drošu, saglabājot plastmasas no poligoniem, un okeāniem!

Specifikācijas

  • Galvenais Materiāls: Poliestera
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Veselīgu un Videi draudzīgu: Ar atkārtoti iepirkumu grozs, jūs varat saglabāt savu krājumu drošu, saglabājot plastmasas no poligoniem, un okeāniem!
  • svars: 79g=0.17lb. It is very light weight but has a large capacity, very sturdy and resistant to cracks and water.
  • Slēgšanas Tips: Nē rāvējslēdzēju
  • Portatīvie: Šo iepirkumu grozs viegli salokās uz iekļauts kabatas, lai jūs varētu veikt to iekšpusē jūsu maisā vai jūsu auto, neaizņemot pārāk daudz vietas.
  • Stils: Modes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Vienuma Tips: Iepirkumu Somas
  • Mazgāšanas norādījumi: Mašīna mazgājami! Ietaupīt laiku, metot auduma iepirkumu maisiņu tieši veļas mazgājamo mašīnu!
  • Jauda: EXTRA LIELA IETILPĪBA

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10Pcs Atkārtoti Ledus Soma Ūdens Iesmidzināšana Apledojuma Dzesētāja Soma Sāpes Aukstā Komprese Dzērienu Ledusskapī Pārtikas Saglabāt Svaigu Želeja Sausai Ice Pack
€3.95 €2.10

(10pcs atkārtoti ledus soma ūdens iesmidzināšana apledojuma dzesētāja soma sāpes aukstā komprese dzērienu ledusskapī pārtikas saglabāt svaigu želeja sausai ice pack 1. 10 gabali/set 2. atveriet zīmogs un dot tīru ūdeni ar attiecīgo apjomu mērogs; saskaņā ar blīvu aizbāzni, tas būs kondensēties uz želejveida vielu, pēc dažām sekundēm; 3. liek ledusskapī uz 5-8 stundas pirms lietošanas.piezīme:)

Izskatās arī
Vienkāršu, Pārskatāmu Acu Zīmuli Gadījumā Birojs Studentu Zīmuļu Gadījumos Neilona Skolas Piederumi Ceļojumu Tualetes Mazgāt Uzglabāšanas Somiņa
€0.37 €0.24

(funkcijas: izgatavoti no augstas kvalitātes pvc materiāla, virsma ir gluda un caurspīdīga, jūs varat tieši pārskatīt saturu un skatīt informāciju ātri.rāvējslēdzēju gredzenu, lai galva ir izgatavota no plastmasas, tāpēc tie ir lielisks plombēšana, pilnīgi ūdensnecaurlaidīgs un mitruma izturīgi, apģērbiem-izturīgs un izturīgs, un viņi var sniegt jums labu valkā pieredzi, jebkurā vietā. spilgtas)

Izskatās arī
Pusdienas Kārbas Portatīvie Izolētas Pusdienas Maisā Mīlestību Modeli Siltuma Pārtikas Piknika, Pusdienu maisiņš Unisex Portatīvo Pārtikas Uzglabāšanas Somas
€9.10 €5.46

(funkcionālo modeli, vēsāks pusdienas kārbas portatīvie izolētas audekls pusdienas maisā siltuma pārtikas piknika pusdienas somas sievietēm bērni krāsa: melna izmērs:26*12*22 cm materiāls:audekls,alvas folija,magnēts, buks motīvs: 1.katjonu auduma ar iebūvētu alumīnija folijas izolācijas 2.vienkāršu stilu, saglabāt siltuma un saglabāt pārtiku garšīgi (visas)

Izskatās arī
Atkārtoti Ceļot Gadījumā, Diabēta Kabatas Medicla Dzesētāja Tableti Aizsargs Ledus Iepakojuma Cold Gel Insulīna Dzesēšanas Soma
€6.89 €3.45

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: pet neaustu audumu un sausas gēla krāsa: zila daudzums: 1gab. izmērs: 18.5*8cm funkcijas: - šie priekšmeti ir ledus gabaliem, kas ir izgatavoti no premium un efektīvāku želeja nekā parasti ledus. - saglabāt savu cukura diabēts insulīna svaigu un forši, ja liekot ledus aukstuma pakas ar to. - ideāls ceļojumiem)

Izskatās arī
1gb Black Sievietēm, Vīriešiem Nepieciešams, Kosmētikas Soma Caurspīdīga Ceļojumu Organizators Modes Liels, Mazs, Melns Tualetes piederumu Somas, Kosmētikas Somiņa
€6.31 €3.15

(materiāls: neto dzijas (a), taures izmērs: 12 x 9 x 9 x 3 cm (b)lieliem izmērs: 21 x 7 x 14 x 12,5 cm (c)kvadrāta izmērs: 18 x 6 x 10 cm krāsa: melna specifikācijas: labākā izvēle, lai parādītu, individuālu šarmu un personību.kombinācija modes un temperaments kā dāvanu.eleganti un praktiski,lieliski sakrīt ar dažādu personīgo stilu.brīvības sajūtu, katrā sezonā varētu tikt atklāts, plaši.izturīgs,)

Izskatās arī
Spānija Pablo Pikaso Gernika Grims Soma Sieviešu Ceļojumu Kosmētikas Organizators Gudrs Uzglabāšanas Tualetes piederumu Somas,
€9.11 €4.55

([dizainu apraksts] pilna dupleksa drukāšanu [materiāla aprakstu] (poliestera) 600d vienkāršā oxford audums [produkta veiktspējas] augsta blīvuma 600d vienkāršā oxford audums ir vairāk izturīga un nodilumizturīga, un iekšējo klipu 2mm putas ir labāk, lai aizsargātu jūsu priekšmetus no bojājumiem, ko izraisa ietekmi, un melnās iekšējās starplikas ir labāk slēpt dažas nejauši netīru traipu.soma)

Izskatās arī
Salvetes Kosmētikas Soma Sieviešu Soma, Maisiņš Mazgāt Tualetes Piederumu Soma Ceļojumu Dāmas Kosmētikas Soma Tampon Turētājs Organizators Jaunas Somas
€6.11 €3.36

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: niršanas audums izmērs: garums, platums un augstums ir apmēram par 17,5*7*11cm, un kļūda ir par 1cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un faktisko)

Izskatās arī
Reinkarnācijas Pusdienas Tote Dzesētāja Somas Pusdienas, Pusdienas Kaste Sievietēm
€16.78 €10.07

(dizaina apraksts: pilna platums drukas materiāla apraksts: oxford audums (100% poliesters) + kokvilna + peva produkta īpašības: ar augstas kvalitātes oxford audums, sabiezinātas vidū sviestmaizi un pārtikas klases peva uzliku, spēcīgs un izturīgs, var saglabāt pārtikas karstā/aukstā stundām, mūsu izolētas pusdienas somas saglabās jūsu pārtikas/dzērienu pie optimālā temperatūra.funkcionālas,)

Izskatās arī