Cena €74.66 €114.86

Pilns apraksts

Paziņojums

Lūdzu, izvēlieties izmēru no zemāk lieluma diagrammu.Mēs parasti izmanto MŪS Izmērs.Lūdzam MŪS atšķir izmērs, UK izmērs un Eiropā lielums uzmanīgi.

Customized Izmērs

Krūtis ___collu vai ___cm,

Vidukļa ___collu vai ___cm,

Gurni ___collu vai ___cm,

Gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm ,

Jūsu Augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm,

Roku Garums ___collu vai ___cm,

Armhole___collu vai ___cm.

Paziņojums

Atšķirība krāsas var izraisīt dažādi iemesli, piemēram, krāsu pārdomas dažādos monotors, apgaismojums, backgounds, citu partiju auduma un utt.Mēs ceram, ka jūs varat pieņemt maz differnce.

Standarta Piegāde: Pack24.lv Standarta Kuģniecības 15-25 dienām, daži novadi var būt nepieciešams vairāk laika.

Pārdevējs Piegāde: 7-15 dienas;

Paātrināta piegāde: DHL/UPS/FedEx 5-7 dienas.

1. Mēs parasti nosūtām mūsu produkts ar Pack24.lv Standarta Piegāde.Tā ir droša piegāde veidā, bet nedaudz lēns.

2. Ja jums ir nepieciešams jūsu kleita steigā, lūdzu, izvēlieties ātra piegāde veidā, piemēram, DHL, Pārdevēja Nosūtīšanas Metodi.Kad jūs izvēlaties piegāde, jūs varat redzēt paredzamo piegādes laiku, tas ir automātisks ekrāna Ali sistēmu.Tas nav tostarp mūsu ražošanas laiku.

3. Ja jums ir kādi pieprasījumu par kuģniecības veidā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs ieteiks labāko veidu, lai jūs.

Q: Kā pielāgotus, Krāsas un Izmēri?

A: Mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotas krāsas un izmēra pakalpojumi.Jūs varat izvēlēties līdzīga izmēra un pasūtījuma izgatavotu krāsu izvēle vietā, lai, kā atstāt savu reālo mērījumi un krāsu pasūtījuma piezīmēm, vai arī atstāt mums ziņu.

Q: kā uz pasūtījuma šūtas kleitas ?

A: Jūs varat nosūtīt kleitas bildes, lai man, tad es došu jums labu cenu, ja jūs varat pieņemt, mēs nosūtīsim jums maksājuma saites.

Q:Kāds ir ražošanas apjoms, laiks un kuģniecības laiks?

A: Parasti mūsu izgatavošanas laiks ir 5~7 darba dienu laikā, kuģniecības laiks ir atšķirīgs accoridng kuģniecības jūs izvēlaties.Ja jums vietu pasūtījumu, jūs varat apskatīt kopējo piegādes laiku.

Q: vai es Varu mainīt dažus sākotnējā kleitas dizainu?

A: Nav problēmu, sazinieties ar mums.

Q: Ko darīt, ja man nepatīk šis kleitas?

A: Vispirms, lūdzu, neuztraucieties, jums ir nepieciešams sazināties ar mums, mēs varam palīdzēt jums atrisināt šo problēmu.

Q: vai jūs piekrītat, ka Steidzami vai Rush Pasūtījumu?

A: Mēs arī pieņemt steigā, lai.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai apstiprinātu datumu un piegādes metodes.

Ja jums ir apmierināt ar mūsu kleita , lūdzu, atstāt visas 5 zvaigznes, atsauksmes, ļaujiet vairāk mūsu klienti zina, skaistas kleitas.

Ja kleita nav piemērota jums, lūdzu, neatstājiet negtive feedabck vispirms, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs atbildēsim jums, pēc pirmā reize, kad mēs esam darbā, mēs atrisinātu šo problēmu.Dažkārt mēs nevaram atbildēt uzreiz, jo šeit laiks ir atšķirīgs ar savu valsti.

Specifikācijas

  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Vakara Tērpi: Oficiāli Sieviešu Kleitas
  • Auduma Veids: satīns
  • Vilciens: NAV
  • Faktisko Attēlu:
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Zīmola Nosaukums: sevintage
  • Modeļa Numurs: 0221-232G-14
  • balles kleita: Kleita Puse Vakarā
  • tautas: Balles Kleita
  • Apdare: Drošības jostas
  • CN: Dzjansu
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Stils: Classic, Vakara Tērpi
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Materiāls: Spandex, Poliestera
  • Kleitu Krāsas: Bezmaksas Pasūtījuma Izgatavotas no Krāsu Diagrammas
  • Kleitas: kleitas sieviete puse nakts
  • Balles Kleita Izmērs: Standarta vai Bez Pasūtījuma
  • Izgriezums: AUGSTS
  • Modelis Tips: Citi
  • Kleitas Garums: Virs Ceļgala, Mini
  • Plus Lieluma: Vakara Balli Kāzu Kleitas
  • Siluets: TAISNI
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Godu: Balli, Īpašu Gadījumu Kleitas
  • Vienuma Tips: Balles Kleitas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mermaid Kāzu Kleitas Sievietēm 2024. Gadam Līgava Lielo Loku Midi Kāzu Kleitas Balta Satīna Backless Potītes Garums Eleganta Kāzu Kleita
€149.02 €89.41

(ja jūs nevarat atrast fit izmērs uz izmēru diagrammas, lūdzu, sūtiet savu mērījumus, lai mums, mēs piedāvājam pasūtījuma izgatavotu pakalpojumu. krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu vīles(bez apaviem) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(bez apaviem) ___collu vai ___cm, papēži augstums___collu vai ___cm, roku)

Izskatās arī
Izsmalcinātu Vīriešu Uzvalki, Uzvalku, Aušana Kokvilnas Satīna Ziedu Šalle Atloks Ar Vienu Pogas Pielāgot, 2 Gabali, Žakete, Bikses Pielāgota Krāšņs
€147.92 €133.13

(apraksts izmēri q&a 1. q: kā es varu saņemt atlaidi? a: lūdzu, mīļāko mūsu veikalā, un jūs varat saņemt mūsu veikalā kuponi. 2. q: vai es varu pielāgot izmēru? a: jā, lielumu var pielāgot saskaņā ar jūsu pašu mērījumu.lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies! 3. q: vai es varu jums nosūtīt dažas fotogrāfijas, lai pielāgotu)

Izskatās arī
XPAY Elegants Violvet Violeta Vakara Kleitas Saūda arābu Sievietes Viena Pleca, Lielo Loku Plecu Balles Kleitu Ilgi Puse Kleita
€122.64 €85.85

(kāzu kleitas, veikals-xpay mēs dropshipping ... ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas)

Izskatās arī
Elegants Sārto Viena Pleca Fāzēm Satīna vakarkleita Pilna Piedurknes ar Šķēlumu Sirēna Slaucīt Vilcienu вечернее платье
€190.75 €97.28

(laipni lūgti mūsu veikalā !elegants sārto viena pleca fāzēm satīna vakarkleita pilna piedurknes ar šķēlumu sirēna slaucīt vilcienu вечернее платье produkta parādīt izmēri kā custom made izmēra kleitu, mums ir vajadzīgi izmēri, kā turpmāk: krūtis:_________cm/collas viduklis:_________cm/collas gurni:_________cm/collas plecu pie grīdas(bez)

Izskatās arī
Rhinestone Līgava Turot Ziedu Lentes Kāzu Simulācijas Ziedu Inkrustēts Dimanta Ziedu Pumpuru Turot Buķeti Multicolor
€39.36

(izmērs: diametrs 18 cm augstums 25cm svars: aptuveni 0.35 kg tīrā, 0.55 kg pēc iepakojuma iepakojums: opp maisā materiāls: rhinestone, lentveida, putu bumbu, vieglmetāla krāsa: tiffany, gaiši violetā + violeta, utt. piemērojams gadījumos: kāzu, foto studija, utt. dārgie, jūs varat izvēlēties krāsu, kas jums patīk, un pateikt mūsu klientu apkalpošanas skaitu,)

Izskatās arī
Luksusa Zilā Quinceanera Kleitas 2024. Gadam Mežģīņu Aplikācijas Krelles Ziedu Noņemamas Piedurknes Vakara Kleitas Elsojošs Puse Kleita Bumbu Kleita
€381.49 €343.35

(jauniešu infinity šobrīd nav pieņemt deklarācijas par precēm, kas sakarā ar raksturu šīs nozares.preces tiek identificēts kā galīgo pārdošanas un nevar atpakaļ vai apmainīt.visas preces ir jaunas vai nu no mūsu veikala vai dizaineri noliktavā.ņemiet vērā, ka krāsas dizaineru fotogrāfija var precīzi attēlot precīzu krāsu atšķirību dēļ apgaismojuma vai datora displeju.kompensācijas un atgriešana)

Izskatās arī
Sexy Bodycon Samta Kleita Sievietēm Eleganto Luksusa Lapas Formu Appliques Vizuļi Dizaina Garām Piedurknēm Dzimšanas Dienas Vakara Kokteilis Puse
€240.27 €192.21

(laipni lūgti mūsu veikalā ! ievads : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,labāko pārdošanas/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā daļa no mūsu)

Izskatās arī
Lorencia Piparmētru Zilā Quinceanera Kleitas 2024. Gadam Puse Piedurknēm Bumbu Kleita Appliques Frēzēšana Sweet 16 15 Kleita Vestidos De Fiesta YQD39
€323.35 €210.18

(laipni lūdzam lorencia kāzu veikals , labākais ražotājs 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu ap 7-15 darba dienu laikā pēc)

Izskatās arī
Puķu Meitene Kleitas Izšūtu Tilla Elsojošs Īsām Piedurknēm Pirmās Komūnijas Kāzas, Dzimšanas Dienas Balli Puses Svinības Aktivitātes
€107.70 €51.70

(laipni lūgti manā veikalā izmēru diagrammas - childre kā izmērīt - bērniem 1.modeļa mērījumi 2.mērīšanas ceļvedis ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtot šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi. šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi)

Izskatās arī
Eleganti Bumbu Kleita Kāzu Kleitu Sievietēm Appliques Kristāla Pērles Līgavas Kleita Laukumā Apkakles, Garas Piedurknes Slaucīt Vilcienu Kleitas
€321.15 €289.03

(laipni lūgti manā veikalā: mīļā laulības mēs esam rūpnīcas piegādātājs !mēs esam online 24 stundas.jūs varat sazināties ar mani jebkurā laikā, ja jums ir nepieciešams.novēlu jums laimīgu iepirkšanos. jūs varat izmērīt savu mērījumus un izvēlēties krāsu (noklusējuma attēlu ),un rakstīt tos uz pasūtījuma piezīmi vai jūs varat noklikšķināt ziņu pārdevējam ,pēc tam sūtīt)

Izskatās arī
Zilā Princese Quinceanera Kleitas Klasiskās Pie Pleca Elegants Grīdas-garums Elsojošs Balles Kleitu 2023 Jaunu Vienkāršas Drēbes De Bil
€162.55 €112.16

([xlmodel]-[foto]-[0000] izstrādājumu fotogrāfijas [xlmodel]-[custom]-[58296] izmēri [xlmodel]-[custom]-[58280] piegāde)

Izskatās arī
Meksika Quinceanera Kleitas 2024 V Kakla Krelles Appliques Mežģīņu Ziedu Pie Pleca Sweet 16 Vestidos De 15 Anos Dzimšanas diena Garām
€381.23

(jauniešu infinity šobrīd nav pieņemt deklarācijas par precēm, kas sakarā ar raksturu šīs nozares.preces tiek identificēts kā galīgo pārdošanas un nevar atpakaļ vai apmainīt.visas preces ir jaunas vai nu no mūsu veikala vai dizaineri noliktavā.ņemiet vērā, ka krāsas dizaineru fotogrāfija var precīzi attēlot precīzu krāsu atšķirību dēļ apgaismojuma vai datora displeju.kompensācijas un atgriešana)

Izskatās arī
Apaļa Kakla Puse Kleitas Temperaments Gala Kleitas 2023 Kāzu Kleitu Amandas Novias Oficiālā Veikala Plus Lieluma Kāzu Kleitu Sieviete
€237.50 €118.75

(laipni lūgti mūsu veikalā, piezīmes: 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.kopumā mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes)

Izskatās arī
Elegants Īsā V-veida Kakla Tilla Vakara Kleitas Sirēna ar garām Piedurknēm حزب اللباس Ceļa Garuma Rāvējslēdzējs Formālā Puse Kleita Sievietēm
€217.06 €99.85

(attēlu dzinumi kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri to, kā pasākums rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums:)

Izskatās arī
Elegants Traipu Homecoming Kleitas Strapless Backless Īss Kokteilis Puse Kleitas Līnijas Sexy Izlaidumā, Dzimšanas Dienas Tērpi Sievietēm
€109.28 €67.76

(laipni lūgti mūsu veikalā kad jūs pasūtīt .lūdzu, izlasiet to: 1.atstājiet ziņu šādu nosacījumu: ja jūs vēlaties pasūtījuma lieluma un krāsu; mums pateikt precīzu datumu, kad tas ir nepieciešams, kleita; ir citas prasības kleitu detaļas 2.ja jūs vēlaties krāsu pati kā attēlā, lūdzu, atstājiet ziņu, lai pastāstītu. 3.mēs varam veikt kleita tieši tāda pati kā attēlā,)

Izskatās arī