Tagi: Peles Paliktnis Anime, коврик для мыши аниме, anime peles paliktņa, peles paklājiņš, Delnas Balsts

Cena €16.48

Pilns apraksts

------------------------------------------------------------------------

Tālāk ir sniegti norādījumi par privāto pielāgošana.Pircēji, kas vajadzīga privātā pielāgošana modeļus, vajadzētu rūpīgi pārskatīt ievads pirms sazināties ar klientu servisu, lai pasūtīt pielāgošanu,

Apraksts:

Stāvoklis:100% New un Augstums Kvalitāti

Produkta Nosaukums: Mouse pad

Meatrial:Silikona

Padomi:

1. Par krāsu: jo datora monitora ir atšķirīgs, produktam būs daži krāsu atšķirība!

2. Apmēram pēc garantijas: ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, vai jums ir kādas problēmas, lūdzu, pasakiet man, un mēs jums atrisināt 24 stundu laikā.

3. Par lielums: Manuāla mērīšana, tur ir 2-3 cm kļūdu, lūdzu, saprast.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Gumijas
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Modeļa Numurs: 320G sasist
  • Iepakojums:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

USB 3.0 SD Karšu Lasītājs 4 1 Vairākus MS. KF.TF.SD Karšu Lasītājs un Adapteri Datoru, Klēpjdatoru, DATORU, Android, Windows OS Izturīgs
€16.46 €7.57

(usb 3.0 sd karšu lasītājs 4 1 vairākus ms. kf.tf.sd karšu lasītājs un adapteri datoru, klēpjdatoru, datoru, android, windows os izturīga [wide-saderīgas atmiņas kartes lasītājs sd atmiņas karšu lasītājs ir saderīga ar windows xp/vista/7/8/10, android, mac os, linux, chrome os sistēmas, utt.mūsu atmiņas karšu lasītājs ir saderīga ar klēpjdatoriem, galddatoriem, tablešu un smartphones ar usb-c ostas, piem.,)

Izskatās arī
Milking Duelis Playmat WarGreymon Tirdzniecības Kāršu Spēle Mat DTCG CCG Mat Gumijas Pelēm Peles Paliktņa, Galda, Galda TCG Spēlēt Mat Bezmaksas Bag
€19.84 €9.52

(produkta apraksts izmērs: aptuveni 600*350*2mm (23.62x13.78x0.079 collas) materiāls: augstas kvalitātes dabīgā gumija+ audums pakete ietver: 1x mat +1x bezmaksas bag piezīme: visi produkti tiek pakļauti galvenā attēla, citiem zīmējumiem, ir tikai sekas displejs, nevis pats produkts.funkcijas: 1. to var izmantot kā playmat par yugioh/ cardfight vanguard/ wixoss/ magic vākšana,...mouse pad, klaviatūras paliktņa,)

Izskatās arī
Austiņu Sadalītājs Austiņas Audio Adaptera Spraudnis 3,5 mm Ligzda Realme 10 C Tips
€3.91 €2.34

(austiņu sadalītājs austiņas audio adaptera spraudnis 3,5 mm ligzda realme 10 c tips apraksts: produkta apraksts: audio converter 2 in 1 c tipa ar 3.5 mm jack tipa c uzmanību: sakarā ar ekrāna izšķirtspēju un dažādus apgaismojuma efektus, faktiskā krāsa produkts ir nedaudz atšķiras no attēlā.novēlu jums just līdzi. piezīme: adapteris atbalsta tikai tālruņi)

Izskatās arī
Galvaskausa Peles Paliktņa Šausmu Peles Paliktnis Uzņēmuma Skelets Peles Paliktņi Anime Peles Paklāji Terora Mousepepad Galvaskausi Paklāju Japāņu Deskmat
€20.21 €5.97

(kenmerken: * duurzame gestikte randen : deze muismat heeft delikāts randen mirst slijtage kunnen voorkomen.zorg voor langdurig gebruik zonder vervorming lv ontgommen. * priecīgs oppervlak : textuur ir dichter.de muis kan snel worden verplaatst lv nauwkeurig worden geplaatst om een soepelere muisbesturing te garanderen.ideāls voor uw klēpjdatoru, datoru un datoru. * antislip rubberen pamats : dichte schaduw lv antislip)

Izskatās arī
Mini Pcie MSATA SSD Uz SATA3 2.5 Collas Adapteris Karte
€6.16 €4.50

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes interfeisa specifikācija: šis produkts atbalsta tikai sata noteikts msata ssd krāsa:melna materiāls:abs izmērs:55 x 21 x 15 mm iepakojuma saturs: 1 x adapteris karte tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Peles Paliktņa Spēlētājs, Gudrs Rozā Ķiršu Ziedu XL Custom Jaunu, Lielu peles paliktnis XXL Peles Paklājiņu ar neslīdošu Mīksts Paklājs Datoru Peles Paklāji
€12.53 €9.90

(e-sporta spēles un uzņēmējdarbības birojs kuģa preču 48 stundu laikā ! pilnu kompensāciju par zaudēto paketes, loģistika priekšrocības: d irt-izturīgs audums / don-slip apakšējā virsma materiāls: priekšpuse---audums / grunts---gumijas atbalsts: nosūtītu attēlu pielāgošana lietošana: office / spēles / home vieta: saspringts šuves zīmola:)

Izskatās arī
Peles Augšējā Pogas Augšējā Nomaiņa Logitech GPRO X Superlight GPX Spēļu Pele Daļās( pa Kreisi, pa Labi Pogas)
€18.61 €14.33

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes remonts, peles, veikt to lietot kā . precīzu dizainu, kas paredzēti profesionālai lietošanai. aizstāt vienaldzīga vai bojāta augšējā poga vāka. piemērots logitech gpro x superlight gpx peli. šo preci ir rezerves detaļas peles,neietver peli! specifikācijas: krāsa: melna izmanto: par logitech gpro)

Izskatās arī
Anime Peles Paliktņa RGB Lielu Spēļu peles paliktnis Piemītošo Quintuplets Spēlētājs Peli Mat LED Tastatūra Mat Spēle, neslīdošs Paklājs
€82.74 €41.37

(anime peles paliktņa rgb lielu spēļu peles paliktnis piemītošo quintuplets spēlētājs peli mat led tastatūra mat spēle, neslīdošs paklājs)

Izskatās arī
Aula S20 Jaunu Profesiju Spēļu Elle-maus 2400 Dpi Einstellbare Usb-verdrahtete Hintergrund Beleuchtete Ergonomische Optische
€96.21 €14.43

(- ergonomisks dizains, ilgtermiņa lietošanai, bez noguruma -7d režīmā peli, duālais režīms, automātiska korekcija - četri dpi regulējams dizains - spēle birojā, kā jums patīk - custom divējāda režīmā nospiediet un turiet dpi pogu vairāk kā 5 sekundes, lai pārslēgtu režīmus - normālā režīmā/multivides režīmā, ieslēdziet būs - rezolūcija: 800-1200-1600-2400dpi)

Izskatās arī
2X Sd Sdhc Sdxc, Mmc Atmiņas Kartes Ide 2.5 Collas 44Pin Vīriešu Adapteri Pārveidotājs V
€25.56 €15.34

(100% jauns un augstas kvalitātes daudzums: 2 padara sd/mmc zibatmiņas kartes būt super kompakts, izmaksu efektīvu, anti-shock (pretvibrāciju funkcija, zems enerģijas patēriņš, nav akustisko troksni un ātru hdd piekļuves laiks. ļauj tai inženieru un iegulto tehnoloģiju entuziasti izmantot sd/mmc kartes, kā normālu ide 2.5 collu cietajā diskā. alternatīva attiecībā uz datu glabāšanu)

Izskatās arī
Xxl Spēļu Pele Spilventiņu Rgb Motorzāģi, Vīrietis Lētu Pc Gamer, ministru Kabineta kancelejas Piederumi, Galda, Galda Paklājiņš Big Mousepepad Deskmat Uzstādīšana
€26.51 €17.23

(vēstuli uz pircēja: 1.tur ir dažādas kuģniecības izvēle.pack24.lv standard shipping ir vēlams, ņemot vērā cenu un drošības.dhl,ups, fedex ātrāk kuģniecības atzinumus, ja jums nav prātā, par izmaksām. 2.mēs kuģis preces 1-2 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu veiksmīgu maksājumu.pirms pirkšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese un tālruņa numurs ir pareizi. 3.par iepakojuma:)

Izskatās arī
Peles Slidas par G502 Peli Kājām Nomaiņa Esports LEDUS Versija
€5.97 €4.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes brand new augstas kvalitātes rezerves peli kājām. par g502 spēļu peli. to izmanto, lai aizstātu savu bojāts, bojāta, sašķelts, un nelietojams peli kājām. tas ir īpašības, kas nav uzlīmēšanu, augstu gludumu un augsta noturība pret nodilumu. pēc lietošanas, tā ievērojami palielina valodas plūdums)

Izskatās arī
PP Kabeļi Ķemme Garderobists par 2.5-3.2 mm PC Barošanas Vadu Elektroinstalācijas, 4/8/6 /24Pin
€1.45 €1.20

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty . motīvs: augstas kvalitātes pp kabeļi ķemme, izturīga un stingra, lai jūs varētu izmantot. 3 dažādu veidu ķemmes: gpu 4pin, gpu 6pin(3+3), mātesplati 24pin(12+12). der od: 2.5-3.2 mm, sudraba pārklājumu kabeļi vai kailas stieples. saglabāt savu kabeļi labu pārvaldību un labā kārtībā. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
10 Gab. Molex Uz PCI-E Strāvas Adapteri IDE 4Pin 4 Pin Sieviešu to 6 Pin Sieviešu 6Pin Graphics Video Kartes Pārveidotājs Kabelis
€15.33 €8.13

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. produkta nosaukums: pagarināt kartes barošanas grafikas karte 6pin sieviešu lieliem 4pin sieviešu strāvas kabeli. stieples modelis: 18awg funkcijas: enerģijas piegādes grafikas kartes video kartes lietošana: viegli uzstādīt, lai bitcoin miner antminer ieguves piezīme: īpašas strāvas kabeli, šis produkts nav 5v spriegums, ko parasti)

Izskatās arī
1~5GAB 3.1 C Tipa Līdzstrāvas Pārveidotāja Adapteris 5.5*2.1 mm/2.2 mm Sieviešu Dell, Hp, Asus Klēpjdatoru Uzlādes Savienotājs 45W
€4.42 €2.21

(1~5gab 3.1 c tipa līdzstrāvas pārveidotāja adapteris 5.5*2.1 mm/2.2 mm sieviešu dell, hp, asus klēpjdatoru uzlādes savienotājs 45w apraksts: nosaukums: adapteris preces numurs: c mātes māte c modelis: 10gb piemērojamie modeļi: tips-c saskarnes formu: c mātes māte c specifikācijas: 1.usb interfeisu, iekārtas universālo viegli, lai saņemtu 2.)

Izskatās arī
61Keys OEM PBT Keycap Uzstādīt Bieza PBT Mehāniskā Tastatūra Retro Keycaps Cherry MX Gateron/Kailh Piederumu
€18.32 €12.27

(šī saikne ir tikai keycaps,ne klaviatūra.ar keycap kravas kuģa ir tikai, lai uzņemtu fotoattēlu,kas nav iekļauti pārdod paketi. ootdty šī keycap komplekts ir oem, nekā ķiršu ar keycap ir izgatavots no izturīga pbt materiāla biezums ir apmēram 1,5 mm. compatiability to var izmantot, lai lielākā daļa cherry mx gateron mx kailh mx un visi pārējie mx slēdži tastatūru. incompatiability ja)

Izskatās arī
Precīzs Mērījums PM2.5 GP2Y1014AU Putekļu
€10.78 €5.39

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes noteikt un uzraudzīt pm2.5 daļiņas ar augstu jutību, izmantojot šo gp2y1014au putekļu šīs funkcijas zemu enerģijas patēriņu, kas darbojas par 5 7v, un temperatūra no 10 līdz 65 grādiem par tehnoloģiju entuziasti un profesionāļi šajā jomā, par gaisa kvalitātes monitoringu. ideāli piemērots iekštelpu vidē,)

Izskatās arī
Trusis Violeta Keycaps 147 atslēgas PBT Krāsa Subbed Ķiršu Profilu Keycaps JP fontu USB Vadu mehāniskā tastatūra Cherry MX slēdzis
€44.22 €30.96

(piezīme:šis produkts ir pbt materiāls keycaps,nevis tastatūra。 skaits taustiņi: 137/147 taustiņu materiāls: pbt augstums: ķiršu profilu iepakojuma saturs:1 x keycap (pilns komplekts)+1 x taustiņu, airētājs pats par sevi piemērots mehāniskās klaviatūras tips: saderīgs ar standarta ansi gk61/63/64/67/68/rk836(71keys)/78/84/87/96(100keys)/980/104/108 mx slēdži mehāniskā tastatūra, kuru platība ir 6.25 u)

Izskatās arī
RTX3060 Ethereum Ieguves PCIe3.0 Stāvvadu DATORA grafiskās Kartes PCI Express 16x grafisko procesoru (gpu) stāvvada kabeļu 6Pin Barošanas ar Vertikālo Komplekts ATX šasijas
€55.79 €51.32

(rtx3060 eth pcie 3.0 16x grafisko karti stāvvadu pagarinātāja vads ar 6pin barošanas savienotājs rtx3060 serveru mātesplates ieguves ethereum produkta nosaukums: pcie x16 videokarti pagarināšanu valdes pagarinātāja vads ātruma joslas platums: pcie3.0x16; 128g / bps stieples garums: 10-100cm (atbalsta pasūtījuma garums) atbalsta rtx3060 , rtx3060ti , rtx3070 , rtx3080 , rtx3090 , gtx1080,)

Izskatās arī