Cena €4.84 €8.08

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Poliestera

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Meksikas Talavera Ziedu Resuable Pusdienas Kaste Sieviešu Leakproof Vēsāks Siltuma Pārtikas Izolētas Pusdienas Maisā Biroja Darba Pinic Konteineru
€16.60 €8.30

(【 dizains aprakstu] aicina pilnu drukāt. [materiāla aprakstu] pusdienu soma ir izgatavota no augsta blīvuma oxford audums ar modernizētām alumīnija folijas odere, kas ir hermētiskam, viegli tīrāms, un varat glabāt svaigu pārtiku uz ilgu laiku.pusdienas soma ar stingru rāvējslēdzēju, pastiprināta rokturi un labu amatnieku, izšūšanas un tā tālāk. viegls & lielu jaudu, locīšanas pusdienas)

Izskatās arī
косметичка вместительная Tualetes piederumu Somiņas Liela Jauda, Modes Ikdienas Lietošanai
€37.24 €17.13

(косметичка вместительная tualetes piederumu somiņas liela jauda, modes ikdienas lietošanai funkcijas perfekts interjera struktūra: 4 mazi kabatas kosmētikas otas.mūsu ceļojumu mazgāšanas maisiņš nodrošina pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu visas jūsu brīvdienu piederumi vienā maisā.saglabāt visus jūsu tualetes piederumi un kosmētikas tīrs un labi aizsargāts. augstas)

Izskatās arī
Totalizatora Kaķis Drukāt Iepirkšanās Lielveikalā Estētisko Audekla Somas Sieviešu Ikdienas Somas Vintage Pleca Soma
€9.15 €8.32

(*mēs atbalstām piliens kuģa.vairumtirdzniecības un personas pielāgot.laipni aicināti sazināties ar mums. draudzīgi paziņojumu: 1. visi tote somas ir roku darbs, tur var būt 1-2cm novirze pastāv. 2. faktiskais krāsa var būt nelielas atšķirības starp displeja bildi, jo no gaismas spilgtuma.)

Izskatās arī
INS Vienkāršība Cute Karikatūra Lācis Zīmuli Gadījumā lielas Jaudas Penil Soma, kas Klasificēti Uzglabāšanas Kancelejas preces Uzglabāšanas Soma Studentu Piederumi
€7.19 €4.60

(ins vienkāršība cute karikatūra lācis zīmuli gadījumā lielas jaudas penil soma, kas klasificēti uzglabāšanas kancelejas preces uzglabāšanas soma studentu piegāžu apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: audekls paketē iekļauts: 1gab. izmēri:22*2*16cm /8.66*0.79*6.3 collu konversija:1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms :atgādinām, ka sakarā apgaismojuma)

Izskatās arī
Yayoi Kusama Ķirbju Kanvas Glezna Japāņu Shopper Soma Polka Dot Svītru Anotācija Gadījuma Rokassomu, Modes Sieviešu Somas
€5.46 €4.37

(materiāls: audekls krāsa: balta izmērs:33*37cm augstu diametrs plecu siksnas:21cm/8.28 collu (visas lietas, ko mēs pārdodam, ir filmēta reālā natūrā, bet gaismas un displejā ir atšķirīgas, lūdzu, ļaujiet mazliet krāsu kļūdas.) (visi mūsu produkti ir manuāli mēra.lūdzu, ļauj 1-3cm rokasgrāmata kļūda) sazinieties ar mums, ja jums ir interese par mūsu produktiem, un jums ir kādas problēmas ar to, jūs)

Izskatās arī
Akvarelis, Medūzu, Rāvējslēdzēja Kabatas Sānos Monētas Vīriešu Kosmētikas Maza Atmiņas Zeķes Tīra Sievietes Iepakojuma Biksītes Kabatā, Somā Maku
€10.07 €3.52

(materiāls:audekls izmērs:13.5x14.5cm iepakojums: 1x zīmuli soma attēls ir atsauces, ziņas, kas attiecas uz faktisko objektu.rāvējslēdzēja krāsa ir melna, ne zelta.visi rāvējslēdzēju somas ir mazliet diegu, ko var nogriezt ar sevi, ar šķērēm. tiem, kas rūpējas nepērk.)

Izskatās arī
Sieviešu Star Modelis Velveta Dizaina Nišu Zvaigžņu Lielas ietilpības Piepilsētas Tote Soma Velveta Plecu Crossbody Soma Somā Bookbag
€6.74 €4.04

(funkcijas: tikai soma, ne kulons! pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no velveta materiāla, izturīgs un viegls lietošanā. moderns dizains, regulējams plecu siksnu var pleca soma, crossbody soma. liela jauda.ideāls sieviešu on-the-go, un ir-ir, lai saglabātu jūsu ikdienas postenis pie rokas. ikdienas pleca soma, jūs saņemsiet tik daudz komplimentus, nēsājot)

Izskatās arī
Drukāšanas Portatīvo Izolētas Oxford Pusdienas Maisā Atkārtoti Pusdienas Kaste Pusdienas Organizators Siltuma Vēsāks Tote Soma
€12.50 €6.25

(materiāls: šo pusdienu soma ir izgatavota no augsta blīvuma oxford audums un bieza alumīnija folija, kas var saglabāt jūsu pārtikas vēsā vai siltā apmēram 4 stundas.pusdienas kaste, lai sievietes var padarīt jūsu pārtikas, svaigi un garšīgi. multi-iespēja izmantot: piemērots izmantošanai pusdienas maisā, piknika soma, pārtikas maisiņu vai iepirkumu maisā.unisex pusdienas soma ir ne)

Izskatās arī
Dubultā Slāņa Neilona Kosmētikas Aplauzums Soma Modes Slapjš Sauss Atdalīšanas Svītru Korejiešu Stilā Ūdensizturīgs Āra
€16.61 €7.80

(materiāls: neilons dzimums: sieviete stils: fashion style krāsa: melns, sarkans, tumši zils, pelēks izmērs: 25*14*10cm(9.84*5.51*3.94 gadā) paketē iekļauts: tikai maisiņā 1gab. piezīme: 1. sakarā ar dažādām displeja uzstādījumi, reālu produktu, var būt nedaudz krāsu kļūda, 2. izmērs ir mērot manuāli, tur ir neliela kļūda, lūdzu, saprast,)

Izskatās arī
The Beatle Grims Soma Ceļojumu Kosmētikas Soma Vīriešiem Sieviešu Tualetes piederumu Somas Dopp Komplekts
€10.67 €4.80

(gatavojoties ceļot, labi rokas soma ir būtiska. tas nepieciešams, lai būtu pietiekami daudz vietas, lai noturētu visus jūsu essentials, bet arī tiek viegls un ērti pārvadāt. kopumā ieguldot labas rokas soma ir labi tā vērts. tas ne tikai aizsargā jūsu mantas, bet arī padara ceļošanu vieglāku un ērtāku. tātad, ja jūs plānojat ceļot drīz, apsvērt iespēju iegādāties augstas)

Izskatās arī
Aprilia Motociklu, Moto Racing Team Pārtikas Maisā Izturīgs Atkārtoti Pārstrādāt Salokāms Lieljaudas Iepirkumu Grozs Mazgājams Viegls
€11.29 €5.64

(produkta īpašības : izgatavota no 100% rip-stop un ūdensizturīgu poliestera audumu, tā ir ideāla auduma iepirkumu maisiņu. portatīvo : tas ir viegls, bet ļoti spēcīga, un rip un ūdens izturīgs, tāpēc tā ir ļoti liela un būtiska papildus, lai jūsu dzīvi.šo iepirkumu grozs viegli salokās uz iekļauts kabatas, lai jūs varētu veikt to iekšpusē jūsu maisā vai jūsu auto, neaizņemot pārāk daudz)

Izskatās arī