Cena €36.24 €61.41

Pilns apraksts

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

Izmantot elektrostatiskā filtra materiāls, var efektīvi izolēt gaisa lielāka par 0,2 mikroniem un daļiņu piesārņotāju, putekļu filtru efektivitāte 0,5 µm var sasniegt vairāk nekā 95%.

Efektīvs filtrs gaisa putekļiem, ziedputekšņiem, baktērijām un citām piesārņojošām vielām, aizsargā filtrs elementu, mazāk piesārņojuma.Tas var efektīvi paplašināt dzīves gultām filtrs vairāk nekā 1 reizes, saglabājot aizstāšanas izmaksas.

Pirms filtra ekrāna filtra elementi, gatavo gultām var efektīvi palielināt kalpošanas filtra ekrāna, lai jūsu filtra ekrāna var patiesi sasniegt kalpošanas marķēti ar ražotāja norādījumiem.

Kad vēja ātrums 0,5 m / s, vēja pretestību, kā zema kā pa 3.5, neietekmē vēja ātrums.

Šis filtrs ir saderīga ar Xiaomi Mi gaisa attīrītājs 1/2 / Plus, vai to sagriež atbilstoša izmēra gaisa kondicionieri, logi, elektriskie ventilatori.

1. Kvēpu filtru, PM2.5, utt.

2. Lieto kopā ar HEPA filtru, kas novietots uz priekšējā HEPA filtrs, var efektīvi paplašināt dzīves HEPA filtrs.

Balts, mīksts, netoksisks, bez smaržas, mazgājams 1 vai 2 reizes, atcerieties, nevis berzēt grūti.

Diapazons izmantošana:Modificēts gaisa attīrītāji sadzīves gaisa kondicionieri, ventilatori, gaisa cirkulācija, ventilatori, gaisa kondicionieri, izplūdes ventilatori, ventilatori, utt.

krāsa:balta

Materiāls:kokvilna

Iepakojuma Saturs:

80 x Filtra kokvilnas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

D0AB Profesionālās Mikroviļņu Taimeris Montāža Saderīgas Rezerves Daļas par Midea Mikroviļņu WLD35-1/S WLD35-2/S
€4.22 €2.70

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. metāla materiāla, augsta temperatūras izturība, ilgs kalpošanas laiks. kompakts dizains, viegls svars, spēcīgs un viegli uzstādīt. tas ir elektroniska cepeškrāsns taimeri, var uzstādīt laiku. tas tiek plaši izmantots kavēšanās kontroles spiediena plīts, elektriskā cepeškrāsns, mikroviļņu krāsns, elektriskā)

Izskatās arī
Tvaika Uzgalis Padoms Snīpis par Gaggia Classic/Klasiskās PRO, Piena Putu Pagatavošanai, Pārtikas Klases Nerūsējošā Tērauda
€14.18 €7.37

(nerūsējošā tērauda uzgalis ir klasiskā/klasiskās pro espresso kafijas automāti.izmantojot nerūsējošā tērauda materiāla, produkts ir izturīgs, anti-rūsas un veselīgi.tas ir viegli kafijas aparāti, lai kontrolētu temperatūru.turklāt, tas var arī samazināt mitruma saturu un veikt piena putu vairāk maiga un perfekta. 3 caurumiem galvas ļauj tiks izmests no vairākiem virzieniem, tādējādi samazinot problēmu)

Izskatās arī
4 X 0.65 A 5KV 6Mm X 40Mm Aksiālie Stikla Drošinātājs Caurules Miniwave Krāsns
€2.10 €1.53

(4 x 0.65 a 5kv 6mm x 40mm aksiālie stikla drošinātājs caurules miniwave krāsns produkta nosaukums : drošinātāju caurules;piemērots : miniwave krāsns materiāls : stikls, metāls;spriegums : 5kv ampere : 0.65 a;izmērs : 6 x 40mm / 0.24 collas x 1.6 collu d*l) svars : 5g 6 x 40mm stikla caurule, drošinātāji, kalpo kā pārstrāvas aizsardzības ierīci. nomaiņa tipa augsta)

Izskatās arī
10 Pack Sānu Sukas, kas ir Saderīga ar Haizivju Iq Robots R101Ae,Rv1001Ae,Rv1000,Vakuuma Slaucīšanas Robots Piederumi
€7.80 €4.05

(izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk durabl palīdz notīrīt mūsu mājas putekļi, ziedputekšņi, palīdz tīrīt ar putekļusūcēju un panāktu veselīgāku dzīvesveidu viegli uzstādīt, lai jūs varētu atsākt tīrīšana pēc iespējas ātrāk, vienkārši izdzēsiet veco otu un likt jaunu birsti vieta lai nodrošinātu attīrīšanas efekts, aizstāt suku regulāri haizivju)

Izskatās arī
Rezerves Piederumi XIAOMI Roborock S7 MAXV Ultra, G10S, G10S Pro, Q7 Max, Q7 Max+, T8 Robotu putekļsūcējs
€16.27 €10.42

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai.saglabāt jūsu mājas robots, kas darbojas ar maksimālu)

Izskatās arī
Galvenais/Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma Daļas XiaoMi Mijia Robots Vakuuma-Mop Pro / 2 Pro / MJSTS1 putekļu Sūcēju Daļas
€27.51 €17.88

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos)

Izskatās arī
2gab Jaunas 3,7 V Li-ion Varta 55mAh CP1254 A3 Akumulatoru Taisnība Bezvadu Bluetooth Austiņas TWS Austiņas
€16.01 €11.42

(laipni lūgti mūsu veikalā ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity. kuģniecības un apmaksu 1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un)

Izskatās arī
Rezerves Rezerves Daļas Roll Otas Sānu Suku Filtrs Xiaomi Roborock T7S S7 / T7S Plus putekļu Sūcēju Piederumi
€18.38 €8.82

(applicate modelis: roborock t7s t7s plus / s7. hepa filtri efektīvi attīra gaisu, saglabāt putekļi,ziedputekšņi,mājdzīvnieku blaugznas un alergēniem. rezerves rezerves daļas ir tādas pašas kvalitātes kā vecā, kas tērē mazāk naudas.snap savā vietā, lai ātri un bez piepūles nomaiņa. viegli nomainīt: brand jaunu un augstas kvalitātes, izturīgi un praktiski izmantot.kā daļu no parastās)

Izskatās arī
Griestu Ventilācijas Aptver Mājas, Griestu, 5.5X12 Collu Krāsns Ventilācijas Vāks, Tērauda Gaisa Reģistros, Grīdām, Sienām, RV, HVAC
€41.26 €33.01

(spēcīgu magnētisko: magnētiskā izplūdes pārsegs ir izgatavots no bieza un spēcīga magnētiskā materiāla, kas to padara tikai kapuci tirgū, kas nekad nāk nost, pat virs griestu ventilācijas, par lielāko iespējamo gaisa plūsmu!. enerģijas taupīšana un izmaksu: izmantojot šos griestu ventilācijas pārsegus var efektīvi palīdzēt jums novērst melnraksti neizmantotās telpas jūsu mājās, vienlaikus)

Izskatās arī
Par Xiaomi Mi Robots Vakuuma Mop Pro STYJ02YM Piederumi, Rezerves Daļas Xiomi Mijia NIECĪBAS putekļsūcējs Rezerves Birste
€19.51 €13.26

(piederumi, būtu jāmaina ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem.visas detaļas ir izgatavotas no augstas izturības un videi draudzīgus materiālus.tas ir viegli, lai novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu stūriem un malām, no piederumus, īpaši cilvēka matu un pet matiem.aksesuāri, detaļas ir izturīgas un viegli uzstādīt produkta nosaukums:putekļsūcēju piederumi savietojams:par xiaomi mi robots vakuuma mop pro styj02ym krāsa:krāsu)

Izskatās arī
Elastīgas Šļūtenes Pagarinājumu, Par Dyson V7 V8, V10 V11 V15 Bezvadu Stick Putekļu Sūcēju Aksesuārs Pielikumu (37 70 Collas)
€27.39 €16.99

(super saderība - pagarināšanas šļūtene der dyson v7 v8, v10 v11 v15 absolūtā, dzīvnieku, gaili, motoru galvu, un der dyson v7 v8, v10 v11 nemotorizēti piederumi.atbilst jūsu putekļu sūcēju perfekti, piemēram, šļūteni. elastīgs un to var pagarināt garumu - tas dyson pagarināšanas šļūtene ir paplašināta stilu.tas var tikt pagarināts līdz 94cm bez stiepjas, un var būt izstiepts, aptuveni 180cm. premium)

Izskatās arī
HEPA Filtrs ECOVACS Deebot T9 AIVI T8 AIVI N8 Pro 920 950 putekļsūcējs, Rezerves Daļas, Piederumi
€17.62 €12.86

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! 1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs oriģinālā aprīkojuma. 2. labs)

Izskatās arī
Putekļsūcēja Filtra Nomaiņa Ir par Dyson V7 V8 Pastu Mehānisko Filtru un Pirms HEPA Filtri, Rezerves Filtru Komplekts
€12.48 €10.24

(tas ir izgatavots no augstas izturības un videi draudzīgus materiālus.to var nodrošināt, ka nav piesārņojošām vielām palikt jūsu dzīves jomā.aizstāt vakuuma filtru var nodrošināt tīrāku un veselīgāku vidi, par savu māju.mazgājamas, vairākkārt lietojamu un izturīgu: aizstāt mūsu vakuuma filtru var padarīt jūsu putekļsūcējs ilgāk.pēc skalošanas ar ūdeni un žāvēšanas protams, to var izmantot)

Izskatās arī
Vakuuma aprīkojums V7 V10 V11 V15 ir Elastīgas Aiza Rīks & Putekļu Birste, Fēns, lai Vent Auto & Stūriem.
€14.87 €11.00

(viegli nokļūt tieši ar karstu ūdeni: likt elastīgu šļūteni uz karstu ūdeni, mērcēt sekundes, ņem ārā, iztaisnot un notecina, šļūtenes, saņemsiet taisni atkal.saderīgs ar rokas bezvadu v7 v11 v11 v15, griezes momenta disku, absolūts, pūkains, dzīvnieku, ciklona, kopā tīru, auto+laivu putekļu sūcēji.nav savietojams: par v6, dc modeļus, lodīšu/filtra tips dzīvnieku modeļus.zirgu matu putekļu birste)

Izskatās arī
Piemērots Dyson V6 Izcelsmes/DC59/DC62 putekļu Sūcēju Piederumi Elektriskie Rullīšu Suka Beigām Vāciņu
€27.94 €13.14

(【 produkta nosaukums] aicina elektriskā rullīšu suka beigām vāciņu 【piemērots] aicina uz v6 izcelsmes/v6 motorhead/dc59/dc62 【produkta svara] aicina neto svars 5g/g, iepakojuma lentes 7.g/g)

Izskatās arī
1 Gab., Veļas Mazgājamās Mašīnas Statīvs Regulējams, Ledusskapis, Veļas Bāze Ar 4 Riteņu Bremžu Turētājs Žāvētāji Un Dzesētāji
€99.45 €49.72

(1 gab., veļas mazgājamās mašīnas statīvs regulējams, ledusskapis, veļas bāze ar 4 riteņu bremžu turētājs žāvētāji un ledusskapji tas ir dažādas funkcijas, polsterējums mašīnas, mīkstinot un neļauj izslīdēt. smagā tehnika nav viegli pārvietot, kā rezultātā ilgtermiņa uzkrāšanas netīrumiem un baktērijām uz zemes.izmantojot šo ierīci, rullīšu ļauj jums viegli pārvietot smagus priekšmetus,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda K45DH Mīklas Āķis Pielikumu par KitchenAid 4.5-5Q Ttilt-Galvas Mikseris Daļas Accessorie
€23.16 €16.21

([dubultā celtniecība]ar k45dh mīklas āķis stāvēt maisītāji izgatavota no premium quality304 nerūsējošā tērauda, izturīgs un izturīgs, bez pārklājuma un ir rūsas-pierādījums tam,tas ir daudz emaljas pārklājumu un alumīnija mīklas āķi. [unikāla dizaina] virtuves mīklas āķis pielikumu nomaiņa ir disks, kas neļauj mīklai no ietīšana ap mašīnas atsperes.standarta izmērs nav pārāk īss)

Izskatās arī
Rezerves Rullīšu Birste Neato XV-21 XV Paraksts Pro XV-11 XV-12 XV-15 XV-14 Izliektas Combo Rullīšu Sukas
€30.67 €15.95

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām, kas noņem visu, sākot no maziem putekļu lielu noguldījumu. kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir labākais, lai aizstātu rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3)

Izskatās arī
185Mm Saru Otu, Rullīti kasetņu iepriekšējās attīrīšanas filtru Aiza Rīks Dyson V6 DC59 DC62 SV03 Tīrītājs Birste Bārs
€19.48 €10.71

(185mm saru otu, rullīti kasetņu iepriekšējās attīrīšanas filtru aiza rīks dyson v6 dc59 dc62 sv03 tīrītājs birste bārs rullīšu suka izmērs: 185mm izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāliem. paredzēts anti-uztīšanas rullītis, var pielāgot rotācijas leņķis suku, lai novērstu matu no tangling. 18,5 cm birste lentes ruļļa filtrs piederumu komplekts ir piemērots)

Izskatās arī
Blenderī Asmens Vorwerk Thermomix TM6 Rūdīts Miksera Lāpstiņu
€18.74 €14.15

(motīvs: 1. nerūsējošā tērauda materiāls: blenderī asmens ir izgatavots no pārtikas kategorijas nerūsējošā tērauda materiāli, videi draudzīgas un drošas. 2. labu sniegumu: blenderī, asmens ir zemas temperatūras pretestība, grūti spēku, spēcīgs stress, ātra darba efektivitāti un bez trokšņa. 3. labas īpašības: nerūsējošā tērauda blenderis asmens ir viegli tīrīt, nav viegli saskrāpēt,)

Izskatās arī
Par Eufy Robovac 11S 15C 30C 35C Robots putekļsūcējs Rezerves Daļas, Piederumi
€14.59 €8.46

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskaņota ar aprīkojumu. 2. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas)

Izskatās arī