Cena €6.83 €9.90

Pilns apraksts

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai izturība.

Filtra putekļu lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping savā elpot gaisu.

Tas ir labākais, lai aizstātu rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, lai saglabātu mašīna darbojas ar maksimālo jaudu.

Aizstāt iekārtas ražotāja numurs: 6.414-498.0 piemērots Karcher SE3001,SE 3001,SE, 2001,SE5.100,SE6.100,K2801,K2701,K2701 TE,K2601,K2501,K2501 TE,K2731 pt,A2701,A2731 PT,A2801 Plus.

Krāsa: dzeltena

Materiāls: plastmasa

Izmērs: 20x7.5x7cm

Iepakojuma Saturs:

1 * putekļsūcēja filtra

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2X Rokturi,Nerūsējošā Tērauda Nomaiņa Roktura, Pods Un Citi Enameled Čuguna holandiešu Krāsns 5X2.6CM
€7.98 €4.15

(sabiezēt nerūsējošā tērauda: tas ir droši no krāsns temperatūras, jo tā ir augsta siltuma izturīgs sabiezēt nerūsējošā tērauda. viegli tīrīt un instalēt: mašīna mazgājami.viegli uzstādīt un demontēt. var izmantot vairāku veidu podu vāki. modeļa numurs: pot klp motīvs: eco-friendly virtuves daļas veids: vāki izmērs:5 x 2,6 cm materiāls:nerūsējošais)

Izskatās arī
4 X 0.65 A 5KV 6Mm X 40Mm Aksiālie Stikla Drošinātājs Caurules Miniwave Krāsns
€2.10 €1.53

(4 x 0.65 a 5kv 6mm x 40mm aksiālie stikla drošinātājs caurules miniwave krāsns produkta nosaukums : drošinātāju caurules;piemērots : miniwave krāsns materiāls : stikls, metāls;spriegums : 5kv ampere : 0.65 a;izmērs : 6 x 40mm / 0.24 collas x 1.6 collu d*l) svars : 5g 6 x 40mm stikla caurule, drošinātāji, kalpo kā pārstrāvas aizsardzības ierīci. nomaiņa tipa augsta)

Izskatās arī
Rezerves Piederumi ABIR X5 S6 X8 Robots putekļsūcējs, Rezerves Daļas, Rullīšu Suka Galveno Suku Vāciņu
€38.35 €24.93

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga unikāli izstrādāti sukas ar pakāpieni, lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām, kas noņem visu, sākot no maziem putekļu lieli noguldījumi kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu,)

Izskatās arī
Hepa Filtrs Xiaomi Roborock S7 T7S T7Plus Putekļusūcēju, Rezerves Daļas, Piederumi
€18.25 €9.85

(hepa filtrs: galvenokārt spēlē lomu putekļu novēršanas, var daudzums atkritumu un būvgružu vakuuma daļas tips: filtri tips: putekļu sūcēju daļas izgatavoti no vides aizsardzības materiālu atkarībā no jūsu mājsaimniecībā, tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt savu daļām ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem.regulāra nomaiņa jūsu daļām, kas palīdz jūsu mašīna darbojas ar efektivitāti.piemērots modeļiem: par)

Izskatās arī
Putu Vīriešu Displejs Manekena Galvu Lelli, Parūkas, Cepure, Šalle Statīva Modeli
€21.26 €6.80

(putu manekena galva ir izgatavota no polistirola, tas ir ideāls, lai parādītu, parūkas, cepures, rotaslietas.tajā pašā laikā, jūs varat arī uzzīmēt savu mīļāko , piemēram, grafiti un tā tālāk.uz parūkas vai cepures var viegli pinned uz galvas modeļiem.tas ir tik viegls un pārsteidzoši spēcīgs, ka var dot savu businessprofessional izskatu.vienuma tips: putu manekena galvu krāsa: balta materiāls: putas apkārtmērs:)

Izskatās arī
Rezerves Rezerves Daļas Galvenās Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma XCLEA H30 Plus / H40 Plus
€21.72 €13.90

(iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos)

Izskatās arī
1 Pāris Robotu putekļsūcējs 3-Bruņoto Sānu Birste Ecovacs CEN540 CR120
€2.02 €1.54

(apraksts: uzlabo tīrīšanas efektivitāti robots putekļsūcējs.sānu sukas, kas ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.putekļi uz stūriem sienas var tīrīt ar rotējošo mīkstu otu, un iesūkts putekļu kastē.tērps ecovacs cen540 cr120 robots putekļsūcējs.plaši lieto tīrīšanai flīzes, marmora, koka un citām grīdām, ne segas.specifikācija: materiāls: pc izmērs: (apm.) cauruma)

Izskatās arī
Griestu Ventilācijas Aptver Mājas, Griestu, 5.5X12 Collu Krāsns Ventilācijas Vāks, Tērauda Gaisa Reģistros, Grīdām, Sienām, RV, HVAC
€41.26 €33.01

(spēcīgu magnētisko: magnētiskā izplūdes pārsegs ir izgatavots no bieza un spēcīga magnētiskā materiāla, kas to padara tikai kapuci tirgū, kas nekad nāk nost, pat virs griestu ventilācijas, par lielāko iespējamo gaisa plūsmu!. enerģijas taupīšana un izmaksu: izmantojot šos griestu ventilācijas pārsegus var efektīvi palīdzēt jums novērst melnraksti neizmantotās telpas jūsu mājās, vienlaikus)

Izskatās arī
Rezerves Daļas Galvenās Birste HEPA Filtrs Ecovacs Deebot N79S/DN620/500 Robots putekļsūcējs Rezerves Daļas
€39.95 €21.97

(jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saderīgas ar šo ierīci. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas)

Izskatās arī
40X Putekļu Maisiņš putekļsūcējs Filtru Maiss Par Miele FJM Gaiss Tīrs putekļsūcējs
€33.20 €22.58

(pašbloķējoši apkakles snaps izslēgt brīdī, kad tā tiek noņemta no vakuuma, nodrošinot, ka putekļi un netīrumi nekad atbrīvo atpakaļ gaisā, kad viņi notverti šos putekļu maiss filtra 99.97% smalku putekļu, netīrumu un atkritumu ļoti, novēršot tos no cirkulācijas gaisā jūsu mājās, kā arī uzlabojot jums miele putekļsūcēju sniegumu kas ir ļoti izturīgs un būvēt izmantot ilgāk nekā)

Izskatās arī
Steam Mop Auduma Lupatu, par Karcher Easyfix SC2 SC3 SC4 SC5 Tvaika Tīrītājs Microfibre Grīdas, Drēbes, Kluči, Vara Sukas
€20.45 €13.29

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai.apaļā birste, kas ar vara sari viegli izņemšanas spītīgs netīrumi un incrustations.ideāls lietošanai uz nejutīgs virsmām.ļoti efektīva uz plašu lietojumu, piemēram, lai atdalītu spītīgs un iesakņojušos netīrumus no virsmām, piemēram, krāsnīm, griliem, darbnīca jomas, grīdas, & sienas flīzes, metāla darbs un daudz vairāk.ciets)

Izskatās arī
Putekļu Maisiņš VIOMI Alfa 2 Pro Robots putekļsūcējs Daļas, Rezerves Somas
€27.56 €21.49

(100% pavisam jaunu augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs izmantot aina: sadzīves augsta veiktspēja: paplašināt dzīves jūsu vakuumu.saglabāt jūsu robots, kas darbojas ar maksimālu veiktspēju. kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:neausts audums iepakojuma)

Izskatās arī
Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma Roborock S7 T7S Plus Robots putekļsūcējs Rezerves Daļas
€31.03 €20.79

(galvenais sānu birste hepa filtrs mop auduma roborock s7 t7s plus robots putekļsūcējs rezerves daļas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.tīrīt sukas saglabāt jūsu mājas robots, kas darbojas ar maksimālu veiktspēju. sānu sukas, kas ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana. rezerves filtri)

Izskatās arī
2GAB AD827JNZ darba Pastiprinātāja 100% Oriģināls Amerikā Dubultā Kanāls AD827JN HIFI Audio OP AMP Uesd Produktu
€15.25

(laipni lūgti mūsu veikalā ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity. kuģniecības un apmaksu 1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un)

Izskatās arī
Vakuuma aprīkojums V7 V10 V11 V15 ir Elastīgas Aiza Rīks & Putekļu Birste, Fēns, lai Vent Auto & Stūriem.
€14.87 €11.00

(viegli nokļūt tieši ar karstu ūdeni: likt elastīgu šļūteni uz karstu ūdeni, mērcēt sekundes, ņem ārā, iztaisnot un notecina, šļūtenes, saņemsiet taisni atkal.saderīgs ar rokas bezvadu v7 v11 v11 v15, griezes momenta disku, absolūts, pūkains, dzīvnieku, ciklona, kopā tīru, auto+laivu putekļu sūcēji.nav savietojams: par v6, dc modeļus, lodīšu/filtra tips dzīvnieku modeļus.zirgu matu putekļu birste)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda K45DH Mīklas Āķis Pielikumu par KitchenAid 4.5-5Q Ttilt-Galvas Mikseris Daļas Accessorie
€23.16 €16.21

([dubultā celtniecība]ar k45dh mīklas āķis stāvēt maisītāji izgatavota no premium quality304 nerūsējošā tērauda, izturīgs un izturīgs, bez pārklājuma un ir rūsas-pierādījums tam,tas ir daudz emaljas pārklājumu un alumīnija mīklas āķi. [unikāla dizaina] virtuves mīklas āķis pielikumu nomaiņa ir disks, kas neļauj mīklai no ietīšana ap mašīnas atsperes.standarta izmērs nav pārāk īss)

Izskatās arī
Rullīšu Birste, Vāks Xiaomi Mijia Mi Robots Vakuuma Mop Pro STYTJ02YM Centrālā Segumu Tīrītājs Rezerves Daļas
€5.99 €3.90

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks.izsmalcinātu un izsmalcinātu, ļoti saskaņota ar aprīkojumu.izturīgs un izturīgs ar ilgu kalpošanas laiku.krāsa: balta materiāls: plastmasas iepakojuma saturs: 1 * rullīšu birste, vāks tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu)

Izskatās arī
1Set Daļas, Piederumi Roborock Q7 Max,Q7 Max+,Q7 Plus,T8 Hepa Filtrs Robots putekļsūcējs Rezerves Daļas Mop Auduma Putekļu Maiss
€21.54 €16.15

(1set daļas, piederumi roborock q7 max,q7 max+,q7 plus,t8 hepa filtrs robots putekļsūcējs rezerves daļas mop auduma putekļu maiss jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot)

Izskatās arī
SAMSUNG Jet 70 Reaktīvo 70+ Jet 75 Jet 75+ Jet 90 Jet 60 VS9000RL putekļsūcējs Hepa Filtru, Mikro Filtru DJ97-02649A Daļas
€20.38 €13.65

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. mazgāšanas siltā ūdenī un ļaujiet tam pilnībā nožūt, pirms tā atkārtotas lietošanas tās.mazgāšanas līdzekli var izmantot, ja vēlaties.lai nodrošinātu, ka jūsu vakuuma darbojas pareizi)

Izskatās arī
10Pcs Putekļu Maisos Makita VC2010L VC2512L VC2012L VC3011L VC3012L Robots putekļsūcējs Daļa Sweeper Nomaiņa
€24.60 €19.43

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai izturība iztukšojiet tvertni ātri un efektīvi bez atbrīvojot kaitīgu putekļu vidi kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir labākais, lai aizstātu rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem turēt mašīnu, kas darbojas pie maksimālā jauda derīgs makita vc2010l vc2512l vc2012l vc3011l vc3012l krāsa:balta materiāls:audums iepakojuma)

Izskatās arī
Par Roborock S8 Pro Ultra Robots Putekļsūcējs Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma Putekļu Maisiņi Piederumi
€28.12 €21.93

(par roborock s8 pro ultra robots putekļsūcējs galvenais sānu birste hepa filtrs mop auduma putekļu maisiņi piederumi 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu)

Izskatās arī