Cena €3.86 €7.01

Pilns apraksts

Produkta nosaukums: hermetizēta sporta apavi

Krāsa: Melna

Izmērs:S/M/L/XL

Tāds ir: visu veidu sporta

Iezīmes: ērti un elpojoši

Funkcijas:

Kompresijas Zeķes Sievietēm un Vīriešiem: Potīti, piedurknes var atvieglot sāpes, artrīts, sastiepumu, elpojošs, mīksts audums, kompresijas zeķes, nodrošina komfortu cīpslas un muskuļus, uzlabo asinsriti un samazina iekaisumu, un var nodrošināt jūs ar nomierinošas locītavu sāpes, atvieglojumus un atbalstu.

Ērti un Moderni:Potīti, bikšturi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem,neilons,lateksa,spandex.Potītes kompresijas zeķes ir viegli un sniedz cieši fit,izturīgs un mīksts, elpojošs, sviedrus uzsūcošs un neslīdoša, tāpēc nav jāuztraucas par slīdēšanu off, kad izmanto uz ilgu laiku.

Piemērots Vairumam Sporta Gadījumos: potītes bikšturi dizains ir ideāli piemērots lielākā daļa sporta, piemēram, basketbols, skriešana, fitness, teniss, squats, svarcelšana, riteņbraukšana, apmācības, utt.Tas ir īpaši piemērots intensīvu sportu, kas prasa biežu lec un nosēšanās Kompresijas katra potītes piedurknēm palīdz atbalsts potītes stabilizācija, noņem ceļgalu sāpes.

Potītes Uzmava, Kompresijas Atbalsts:2 iepakojumi kompresijas zeķes,pasākuma laikā, mūsu potītes cīpslas nesīs lielu spiedienu.To var spēlēt lomu aizsardzību, palīdzības un sāpes atveseļošanos, un var arī atbalstīt stabilitāti locītavām.

Potītes Piedurknes: Lūdzu, pasākuma lieluma, pirms iegādāties, dažādi izmēri un krāsas ir pieejami, izvēlēties izmēru, kas ir piemērots jums, un veikt sporta veselīgāku,mūsu kompresijas zeķes ir piemērots vīriešiem un sievietēm, dažāda izmēra.

Specifikācijas

  • Vecums: Iepriekš 13
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Krāsains Sviedru Lentes Stiepes Elastīga Aproce Ar Sviedriem Absorbcijas Sieviešu Sporta Apģērbs Darbojas Badmintons Galda Teniss
€0.90 €0.45

(mūsu krāsas sporta aproces ir ideāli piemērota jebkuram aktīva dzīvesveida.rokas sweatband ir paredzēta 360° cieši fit uz rokas, nodrošinot maksimālu atbalstu laikā, fiziskās aktivitātes.izgatavoti no viegliem materiāliem, tas ļauj elastīgi un ātri žāvēšanas. specifikācijas: materiāls: poliesters produkta izmērs: (apm.)10*8cm/3.94*3.15 collas krāsa: melna, zila, rozā iepakojuma)

Izskatās arī
5gab Pretestības Joslas Trošu Spriegojumu Josta Palīdz Jogas Treneris Siksnas Cilpa Izmantot Joslas, Joga Joslām, lai Treniņu
€14.11 €6.07

(apraksts šie lieljaudas izturība cilpa joslas ir arī ļoti universāls, un to var izmantot veidos, tai skaitā, stiepšanās, pauerliftings un mobilitātes apmācību.iegādāties vairākas joslas un apvienot tos kopā, lai palielinātu pretestību. funkcijas pull ups ir ideāli izmantot, lai ēkas augšējā ķermeņa spēks un mūsu uzvilkt palīdzēt joslās, kas palīdzēs palielināt skaitu patstāvīgi)

Izskatās arī
1gb apakšstilbu Piedurknēm Segtu Anti-slip Kompresijas Trikotāžas Aizsargs Āra Darbojas Basketbola Sporta Kāju Atbalsta HQ
€3.02 €2.26

(motīvs: 1.izgatavoti no neilona pavedieni, spandex un gumijas, šī kāju pārsega ir elastīgs, ērts un izturīgs 2.šīs kājas piedurknes ir pietiekami ilgi, lai segtu savu apakšstilbu.ja jūs izmantojat agri no rīta, jūs varētu valkāt šo kāju pārsegu, lai panāktu pieskārienu komfortu 3.brīnišķīgi apakšstilbu, kompresijas piedurknes ir atšķirībā no citiem mazo teļu tiem, kas ir viegli)

Izskatās arī
JAUNAIS Sporta Aproce Daudzfunkciju Rāvējslēdzējs Darbojas Soma Viegla Rokas Maciņš, Maisiņš Sporta zāle, Fitness Sports Riteņbraukšana Aproce Rokas Soma
€5.94 €2.14

(sporta aproce daudzfunkciju rāvējslēdzējs darbojas soma viegla rokas maciņš, maisiņš sporta zāli fitnesa sporta velosipēdu aproce rokas soma funkcijas: 1. ar atmiņas funkciju un rāvējslēdzēja aizdari, to var glabāt mazus priekšmetus, piemēram, atslēgas, monētas, utt. 2. vairs tveicīgs, kad valkāt uz ilgu laiku 3. sviedru absorbējošu, elastīgu specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Potītes Lencēm Izmanto Kompresijas Zeķes Piedurknēm Sāpes Darbojas futbols Futbols
€8.94 €5.63

(apraksts: 【materiālu un izmēru] aicina: potītes lencēm kompresijas piedurknes ir izgatavoti no neilona, izturīgs, stabils, ērts un elpojošs, lai sniegtu jums pilnīgu aizsardzību, potītes atbalstu lencēm izmērs ir 21x10x10cm/8.3 x4 x4 , zeķu garums ir 23 cm/9 . 【arch atbalsta līdzeklis] aicina: potītes atbalsts ar lencēm zeķes ir lieliskas īpašības, piemēram, spēcīga stingrību, laba nodilumizturība,)

Izskatās arī
1 Pāris Universālā Futbola Shinguard Kājas Aizsargs Konkurences Futbola Shin Guard Spilventiņi Bērniem, Āra Sporta Slidošana Kāju Atbalsts
€4.64 €2.88

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viegli lietot, vienkārši segtu jūsu shin ar šo spilventiņu un uzvilkt zeķes. ar mīkstu pe odere, kas padara valkā daudz ērtāk. viens izmērs der visvairāk, un super viegls. specifikācijas: krāsa: melna, sarkana, dzeltena, zila ,zaļa materiāls: pvc izmērs: apm. 14*7*5cm komplektā)

Izskatās arī
Plastmasas Futbola Shin Turētājs Jaunu Elpojošs 5 Krāsas Kāju Aizsargs Futbola Shin Spilventiņi Segtu Bērni Bērniem
€3.69 €2.40

(tips: shin pad materiāls: plastmasa izmērs: kā bildes rādīt krāsa: melns,balts,zils,sarkans,dzeltens tērps: bērni, zēni funkcijas: 1.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. 2.ar mūsu augstas klases futbola apakšstilbu aizsargi izgatavoti, lai ietilptu bērniem,jauniešiem. pakete ietver: 1 pāris shin spilventiņi piezīmes: produkts)

Izskatās arī
Kvalitātes Pātagot Sporta Cimdi Kāti Anti-Skid Svars Pacelšanas Rokturi Uzlikas Deadlifts Treniņu Fitnesa Cimdi Pull ups Bracer Aizsardzība
€23.78 €11.89

(specifikācija: nosaukums: pātagot svarcelšana cimdi materiāls: pātagot/sbr izmērs:bezmaksas izmērs apmēram garums: 21.5 cm platums: 21 cm siksniņas garums: 43.5 cm krāsa: melna,dzeltena iepakojuma saraksts: 1 pāris no svarcelšana cimdi)

Izskatās arī
Jogas Paklājiņš,TPE Videi Draudzīgu neslīdoša Jogas Paklājiņš Ar Plecu Siksnu,Lai Joga, Pilates Fitnesa Vingrošana
€36.19

(jogas paklājiņš,tpe videi draudzīgu neslīdoša jogas paklājiņš ar plecu siksnu,lai joga, pilates fitnesa vingrošana, eco-friendly tpe ir jaunāko tehnoloģiju uzlabošana tradicionālo jogas paklājiņi (nbr un pvc materiāls), kas ir lielāks blīvums nekā nbr un pvc jogas paklāji; ūdensizturīgs, sviedru izturīgs, viegli tīrāms, izturīgs, nav lateksu, ftalātus un toksiskas kaitīgu ķīmisko vielu.iegūt veselīgu)

Izskatās arī
Karstā pārdošanas regulējams durvīm pull-up sporta aprīkojumu pull up bar sienas Horizontāla josla sporta zāle
€63.20 €60.04

(#detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:147px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Fitnesa Gumijas Espanderi Elastīgās Virves Stiept Fitnesa Joslā Atpakaļ Apmācības Virvi
€2.84 €1.33

(funkcijas: ootdty to var izmantot, lai atpakaļ apmācības, plecu un kakla stiepšanu, atvērtu muguras vingrinājumi, un plānas roku vingrinājumi, lai apmierinātu fitnesa vajadzībām no dažādām ķermeņa daļām. pieņemot elastīgās virves dizainu, to var brīvi regulēt spriedzi saskaņā ar vajadzībām, un var stiept uz lielo stāvokļa, efektīvi atbrīvojot muskuļu spriedzi un nogurumu. izgatavots)

Izskatās arī
Stemball Swage Un Neredzamā Hex Galvas Vītni Stud Spriedzi Gala Montāžas Spaile Kopā Pakotni 1/8 Collu ,50 Pāriem
€141.28 €98.89

(stemball swage un neredzamā hex galvas vītni stud spriedzi gala montāžas spaile kopā pakotni 1/8 collu ,50 pāru kabelis, stieņi komplektā ietilpst 50pack cilmes kalšanas un 50pack neredzams hex galvas kalti vītņu kniedes, lai padarītu 50 1/8 collu stieņi kabeļi.komplekts ir izgatavots no t316 jūras pakāpes nerūsējošā tērauda.tās var izmantot telpās vai ārā koka un metāla pāļiem, grīdas, margu, balustrāde montāžas)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna Boksa Sporta Veiklība, Reakcijas Sienas Uzstādīts Elektronisko Boksa Apmācību Mērķa Elektroniskos Sienas Mērķa
€64.64 €30.31

(mūzikas boksa mašīna boksa sporta veiklība, reakcijas sienas uzstādīts elektronisko boksa apmācību mērķa elektroniskos sienas mērķa 1. variants apraksts: 【boksa sienas uzstādīts pad] aicina: funkcijas smart tālrunis savienojums, gaismas krāsu izriet mūzikas ritmu spilgtumu; mērījumu 49.5cmx44.5cm/19.49inchx17.52inch. 【premium un uzticamu] aicina: boksa treneris ir izgatavotas)

Izskatās arī
Kāju Masāžas Spilventiņu Pēdu Reflektorā Ejot Kājām Plati Masāžas Spilventiņu Uzlabo Imunitāti Pret-Slīdēšanas Paklājiņš Āra Spēli, Lai Papēdis Arch
€21.98 €15.39

(mūsu refleksoterapija paklājiņš ir ciets izspiesties ar ļoti lielu skaitu, kas izcēlušies stimulācija punktus.classic krāsas padara stilīgs papildinājums jebkuram mājās.tikai risināties tā, kad jūs to izmantot atkal un veikt pēdu masāža mājās, vienatnē ar sevi.jūtaties atjaunots, nekad neatstājot savu māju. funkcijas: produkta materiāls: eva produkta svars: ≈350g produkta)

Izskatās arī
Galda Boksa Maisu Darbvirsma Ar Piesūcekni Galda Boksa Izmantot Bērniem Ātrums Līdzeklis Stresa Bumbu Pieaugušo Apmācību Boksa
€6.76 €3.37

(produkta nosaukums: galda boksa ātrumu bumbu produkta izmērs aptuveni : augstums: 40cm/15.74 gadā pavasara augstums: 13cm/5.11 gadā iesūkšanas diametrs: 17.7 cm/6.96 gadā produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:pu+atsperu tērauda produkta iespējas: 1. spēcīgs piesūcekņus: boksa bumba ir aprīkots ar jaudīgu piesūcekņus, kas piešķir)

Izskatās arī
Iegurņa Pamatnes Muskuļu Apmācību Ierīce, Pretbuksēšanas Gurnu Trenažieris Viegls Portatīvie Daudzfunkcionālā Sporta Aprīkojums
€1.86 €1.23

(funkcijas: 1. uzlabot ķermeņa stāvokli: ilgtermiņa un pareizi izmantot fitnesa kāju klipu var efektīvi izmantot muskuļus skartās zonas, palīdzēt cilvēkiem zaudēt svaru un saglabāt veselīgu. 2. biezs un izturīgs: pavasaris var nest lielāku svaru un ir piemērots dažādām sporta vajadzībām.augšstilba mācību aprīkojumu, komfortablu putu, sviedru absorbcijai, anti-skid, droši izmantot. 3.)

Izskatās arī
Batuts Polu Cepures 1 Collu Batuts Neto Aizsardzības Attiecas Batuts Bārs Caps Būra Caps Batuts Daļas Nomaiņu
€2.36 €1.65

(funkcijas: īpaši izstrādāta 1 collu batuts stabi, tas ir viegli, lai atbilstu ar savu batuts stabi, lai nodrošinātu jūs ar drošu un uzticamu lekt pieredzi. izgatavoti no pp, biezs un stabils, spēcīgs un izturīgs, nav viegli, lai izjauktu vai spuroties, kas nodrošina anti-nodiluma aizsardzību jūsu batuta drošības tīkls top. viegli lietot, tas der tikai uz augšu magnēts, un tur tīrā vietā)

Izskatās arī
Pull Pin Pavasara Rokturi Universal Izturīgs Metāla Portatīvo Skrūvi Mini Elastīgs Fiksators
€8.91 €4.90

(apraksts: materiāls: mūsu elastīgo pin rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes dzelzs un citi papildu materiāli, izturīga, viegla un izturīga. nomaiņa: gumijas fiksatoru pavasara slēdzis ir lieliska nomaiņa fiksatoru daļas, remonts un apkope. izmērs: kopējais garums ir 7.35 cm/2.89 collu, pin diametrs ir 0.77 cm/0.30 collas, skrūvju diametrs ir 1.57 cm/0.62 collu, kopējais diametrs ir)

Izskatās arī
Komplekts Spilventiņi Iekārtas, Rokas Ceļgalu Aizsardzības 6pcs Skeitborda Izjādes Drošības Aizsardzības Pieaugušajiem Riteņbraukšana Elkoņu Aizsargi
€33.53 €15.08

(aizsargi pieaugušajiem uzstādīt izjādes auto, rokas 6pcs ceļgalu drošības aizsardzības aizsardzības riteņbraukšana skeitborda spilventiņi iekārtas ceļgalu aizsargi pieaugušo aizsardzību, kas rokas drošības skeitborda 6pcs riteņbraukšana kluči, kluči, aizsargājoši spilventiņi izjādes iekārtas elkoņa šo ceļgalu sargus, elkoņu sargus un plaukstas spilventiņus, kas var nodrošināt jūs ar visu)

Izskatās arī
Kāju Mācību expander Fitnesa Spēku Kinētisko Ātrumu, Veiklību Exerciser Spēka Treniņa Caurule gumijas espanderi
€3.70 €2.59

(funkcijas: 1.daudzpusība :šis produkts var apmācīt šo roku, kultūrisms praksē tas vēders, praksē tas krūtīm, un praksē šo kāju.tas ir svarīgs līdzeklis, lai vīriešiem un sievietēm. 2.praktiskums:šī pull virve iezīmes šī dabīgā lateksa lentu un tā funkcijas, tas neslīdoša nbr pedāļi aizsargā rokas no traumām un šī paslīdēšanas risks slodzes laikā droši izmantot. 3.viegls)

Izskatās arī