Cena €15.68 €31.37

Pilns apraksts

Rezerves Mic Kabelis Vadu Stieples

saderīgs ar Yaesu radio FT-7100M FT-2800M FT-8900R MH-48A6J FT-7800 FT-8800 FT-8900

krāsa: melna

Materiāls: ABS

Garums: Aptuveni 120cm

Iepakojuma Saturs:

5 * Mikrofoni Kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Cienījamais klients, ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums piedāvāt vēl izdevīgāku cenu.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Mikrofona Pastiprinātājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Austiņu maciņš Bezvadu Trokšņa Slāpēšanas Austiņas Grūti Ceļot Aizsardzības Uzskaites Uzglabāšanas Soma Viedtālrunis Austiņas
€4.66 €2.33

(aizzīmju punktiem: 1.universāls pielietojums: veikt savu digitālo produktu ar jums.austiņu maciņš ērts un praktisks!ļoti delikāts!anti-spiediens, anti-seismiskā, anti-fall, var arī aizsargāt savu digitālo produktu. 2.portatīvo izmērs: to var veikt jebkurā vietā, ja jūs to ievietojat somā.austiņu gadījumā cietais apvalks var pārnest mājās, skolā vai ceļojumā, jo tas ir pārnēsājamiem)

Izskatās arī
Preamp Signālu Valdes, 2.0 Preamp Stereo HIFI NE5532 Signālu Valdes Preamplifier, Pastiprinātāju Preamplificador
€22.28 €14.49

(korekcijas kondensators pieņem , apakšējā izkropļojoša ietekme ir labāk, kondensators pieņem jaudu 2x3300uf, izmanto vairāk nekā 3.a un izlabot, nepārtrauktas jaudas režīmā, lai spēcīgu atbalstu.izvēlēties metāla izturība gredzeni, precizitāte +/- 1% gredzeni metāls plēves pretestību izmanto galveno ķēdes, mašīna ir laba signāla-trokšņa attiecību.pcb izmantot 1.6 mm biezu double-sided valdes, 2.0)

Izskatās arī
Aizsardzības un Izturīgs Nomaiņa Spilvenu Meta Meklējumi, 3 Austiņu J60A
€4.91 €3.78

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jauninājums meta meklējumos 3 pieredze ar silikona sejas aptver sweatproof, ūdensizturīgs, un anti netīrās nomaiņa spilvenu. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, šī seja segtu piedāvā mīksts un ērts klasiskas, nodrošinot stundas aizraujošas spēļu bez diskomforta. paredzētas meta meklējumos 3 lietotājiem, šīs)

Izskatās arī
Rezerves Kabeļa pagarinātāju, lai IMPULSU HD4.30 Austiņām Labāku Skaņas Diapazonus Austiņu Vadu Stereo Vadu 130cm
€9.16 €6.05

(funkcijas: pieredze labāka skaņas kvalitāte ar šo austiņu kabeli, kas atspoguļo plašu frekvenču diapazonu un lielisku skaņas atveidi. izgatavots no izturīga pvc materiāla, šis kabelis ir pret nodilumu izturīgs un nodrošina stabilu izrādes ilgstošu izmantošanu. paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm, šis kabelis ir saderīgs par impulsu hd4.30 austiņām. ideāli piemērots mūzikas)

Izskatās arī
2 Gab Skaļrunis Ceļojumu somiņa seguma Soma JBL CLIP4, Zila un Melna
€20.05 €13.43

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 2 gab skaļrunis soma: 1 gab blue & 1 gab., melns premium grūti eva gadījumā - cietā lietā par jbl clip4 portatīvo bezvadu skaļrunis ir izgatavota no premium grūti eva, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu veiktspēju. odere - produkts var efektīvi absorbēt ietekmi un samazinātu kaitējumu, ko izraisa nejauši)

Izskatās arī
Bezvadu Mikrofons GLXD4 Profesionālās UHF Sistēmas Rokas Mic Skatuves Runas Kāzu Show Band Puse Baznīca-US Plug
€73.82 €59.79

(dual-channel dual-antena, saņemot signālu, dizains. uhf frekvenču joslā pārraides signālu, frekvenču diapazons ir no 510-690mhz. gan uztvērējs un raidītājs ir aprīkots ar šķidro kristālu displeju, tāpēc darba statusu, ir skaidrs uzreiz. aizmugurē uztvērējs ir aprīkots ar 2 gumijas antenas, lai uzlabotu saņemto signālu un veicinātu augstas kvalitātes izskatu. izmantojiet augstas)

Izskatās arī
AIYIMA 2gab 1.5 Collu Mini Speaker 40MM 4 Ohm 3W Neodīma Pastiprinātājā Multivides Basu Skaļruņi, Pastiprinātājs Mājas Audio Skaļrunis
€8.70 €1.90

(1.5 collu skaļruņa pilnā pretestība: 4 omi jauda: 3w diametrs: 40mm matching pastiprinātājs: 4 ohm 3w / 4 ohm 5w paketē iekļauts: 2gab)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi, lai Bose 700 NC700 Bezvadu Austiņām Ausu Spilventiņi Iekļautās K0AC
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze komfortu ar šo nomaiņa ausu spilventiņi jūsu nc700 austiņas. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie ausu spilventiņi sniedz īpašu komfortu un efektīva skaņas izolācija. mūzikas entuziasti un biežiem ceļotājiem, šie nomaiņa ausu spilventiņi piedāvā ērtu fit extended izmantot. vai jūs)

Izskatās arī
Sound Blaster Tactic3D Rage USB Iekļautās Radošo Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94

(1 ķīnas slavens zīmols: yhcouldin 2 materiāls: olbaltumvielas 3 pildījumu: putu sūklis 4 saderīgs ar modeli(pārbaudiet sadaļu) 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte.ne salīdzināt ar jūsu oriģinālu. 6 informācija: vairāk izturīgas un ērtas, cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu)

Izskatās arī
Sporta Austiņas 8D Stereo Surround Skaņas Ciparu LED Displejs, Touch Control Sporta Austiņas Ar Mic
€19.25 €11.17

(laipni lūgti mūsu veikalā.lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.ar laba vēlējumiem! produkta numurs: dx-01 bluetooth versija: 5.3 akumulatora darbmūžs: aptuveni 120 stundas gaidīšanas laiks : apmēram 180 stundas pretestība:)

Izskatās arī
20pack Universālā 105-135mm Samaisa audiokasete Mašīnas Jostu Jaunu Asorti Kopējo Jostu Rakstītāji Walkman DVD Dropship
€1.42 €0.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes gumijas materiāls, stingrs, izturīgs ar nr. augstākās nodilumu un tiesības vilces bet bez deformācijas. ilgums un spēja absorbēt vibrācijas. plaši izmanto magnetofoniem, cd-rom video mašīnas, walkman, dvd uzmanību: lūdzu, mēģiniet izjaukt mašīnu un pasākuma garums no)

Izskatās arī
LN008427 8 Kodolu 99% 7n Tīra Sudraba 24k Zelta Pārklājumu Austiņu Kabeli Ultrasone Tribute7 paraksts pro t7 GOLDPLANAR GL600
€743.85 €185.96

(sānu mūzikas atskaņotājs, ko mēs varam piedāvāt 3.5 mm 3 polu (stereo) kontaktdakšu, 3,5 mm 4 polu līdzsvarotu kontaktdakšu, 2,5 mm, 4 polu līdzsvarotu kontaktdakšu, 4.4 mm vīriešu līdzsvarotu plug, xlr 4 polu male plug, xlr 4 polu sieviešu kontaktdakšu, dual xlr 3 polu vīriešu spraudni, dual xlr 3 polu sieviešu kontaktdakšu, 6,5 mm male plug, 4 in 1 plug l formas, spraudnis, 3 in 1 plug straight plug, iphone)

Izskatās arī
WEAH-600 Ūdensizturīgs Griestu Skaļrunis 25W 4Ω Āra Pasīvo Skaļruni, Vannas istaba Baseins, Virtuve, Ieejas Lievenis
€60.99 €30.49

(funkcijas: ootdty pieredze telpisku skaņu ar weah 600 ūdensizturīgs griestu stiprinājums skaļrunis, ir ideāli piemērots gan iekštelpu un āra lietošanai. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas griestu skaļrunis ir būvēts, lai izturētu mitrumu un nodrošina ilgstošu veiktspēju. viss iekļauts aizsardzības dizains ir rūsas necaurlaidīgs, mitruma izturīgs, un prusaku pierādījums,)

Izskatās arī
BSL36A18 Li-Ion Akumulatora korpusa PCB Kuģa Ķēdes KASTE, lai Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Akumulatoru Korpusi
€34.05 €22.14

(par 36v 18v multivolt mv -jonu akumulators ,nē akumulatora šūnu !šis produkts ir komponents, bez akumulatora kodols.tas tiek izmantots, lai remonta un bateriju pakotni, cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.tā var automātiski pielāgot, lai sprieguma prasībām 36v un 18v, dažādas lādēšanas instrumentu un automātiski nodrošina divas dažādas izejas)

Izskatās arī
Uzticamu Rīku 2GAB 190 Sērija Kasešu Magnetofoni Klāja Atskaņotājs, Diktofons Rīku P9JD
€3.47 €1.77

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiālu, tas nodrošina ilgstošu lietošanu,izturību viegli uzstādīt un viegli lietot.aizstāt vecos, bojāts, vai bojāta rīku ar šo vienu. īpašu sajūga pārnesumu piemērots video reģistratori/auto magnetolas/resīveri/pastiprinātāji. piemērots 190 sērijas diktofons rīkiem. jauninājumus jūsu ierakstīšanas uzstādījumus ar)

Izskatās arī
1 Iestatiet Tda7297 Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dc 12v Digitālo Jaudas Pastiprinātāju 2.0 Komplekts 2-kanālu Diy Audio Jaudas Pastiprinātāju Valde
€1.88 €0.88

(motīvs: --jaunā versija tda7297 tīra pēc pastiprinātājs valdes sastāvdaļas un kits ir pievienota anti-reverse savienojuma ķēdes, kas var efektīvi novērst čipu izdegšana, ko izraisa reverse elektrības pieslēgums, un sastāvdaļas, kas tiek no jauna sakārto.caurumu attālums ir standarta 3.96 mm, kas ir ērts, lai tiešā metināšanas vai pievienot standarta spaiļu bloki uz kuģa. --darbināmi ar)

Izskatās arī
Taisni Klausīties Tikai caurspīdīgi Elastīgu Akustisku Caurules Klausules 3,5 mm Austiņas austiņas Mono Jack par Walkie-talkie
€3.72 €3.09

(tips: piederumi karstajiem punktiem: pret radiācijas, trokšņu līmeņa samazināšana caurspīdīga elastīga akustisko caurules labāk slēpšana ekonomikas un izturīgs pavisam jaunu un augstas kvalitātes caurspīdīga elastīga akustisko caurules diez vai varētu konstatēt ar cilvēkiem ap jums un aizsargā jūs no radiācijas mīksta plastmasas auss pumpuru der snugly uz auss, kas uztur sarunu privāti.jūs varat klausīties)

Izskatās arī
Austiņu Turētājs Pakaramais Āķis Sienas Uzstādīts Austiņu Turētājs Salokāms Alumīnija Sakausējuma Statīva Turētāju, Austiņām Displejs Stāvēt Turētājs
€7.11 €3.56

(austiņu turētājs pakaramais āķis sienas uzstādīts austiņu turētājs salokāms alumīnija sakausējuma statīva turētāju, austiņām displejs stāvēt turētājs apraksts: 1. pievilcīgs un izturīgs: skaisti uztaisīt, izgatavotas no nerūsējošā tērauda, kas spēj uzglabāt lielu un mazu austiņas bez liekšanas vai pārkāpj.priekšējā galā earhanger ir elastīga un var garantēt noteiktu stabilitāti. 2.)

Izskatās arī
Gudrs Plīša Baby Elephant Austiņas Gadījumā AirPods Par Airpods 1 2 3 Pro 2 Bluetooth Bezvadu Uzlādes Lodziņā Karikatūra Segtu D9R4
€9.08 €5.45

(materialsilicone+plīša colorblue bt headest seguma nepievelk putekļus austiņu seguma triecienizturīgs anti-kritums atbalsts par airpods 1 2 lieta par airpods pro gadījumā par airpods 3 2021 gadījumu par airpods pro 2 lieta iepakojums 1case cienījamais pircējs,laipni lūdzam mūsu veikalā.tur ir tik daudz noderīgu)

Izskatās arī
5 Gab. Kārtridža Radio Navi magnetofona Spiediena Kasetes Jostas Trīsi Spēlētājs ar Ripu, Kasešu Atskaņotājs tte Dropship
€1.85 €0.92

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: 1fit par īpašu gumijas spiediena drošības josta stūre video recorder/auto radio/uztvērēja/pastiprinātāja 2.gumijas dot lentes noteikta pretestība, tāpēc, ka uz galvas ir ciešā kontaktā ar lenti, lai novērstu lielumu no savādāki. 3.piemērots kasešu auto spriegotājs nospiediet jostas trīsi klāja)

Izskatās arī